Kurtaj yaptirmam gerekiyor

oyleymis bende burda ogrendim , sasirdim gercekten

Kurtaji dogun kontrol yontemi olarak kullaniyorsunuz herhalde?

korunurken nasil oluyo bu cocuk acabaa dikkat ede ede bende olmadi kizim 14aylik suan

2 aylık çocuk varken nasıl hamile kalabildiniz ben anlamadım zaten 40 gün lohusa oluyorsunuz ilişki olmuyor bir de sezeryan olmuşsunuz onun iyileşmesi var. İlk 6 ayda prolaktin hormonu yani süt yapan hormon çalıştığı için zor hamile kalmak nasıl başardınız. Korunma yönteminiz de sorun var demek ki. 1.5 yaşında çocuk varken 9 ayda hamilelik yine çok yakın kalmışsınız o yöntemle devam ederseniz daha çok hamile kalırsınız. Yazık değil mi şimdi bebeğe.

Çocuğunuz iki aylıkken nasıl hamile kalabildiniz fizyolojik olarak üç aydan önce kalmamanız lazımdı çok tuhaf Allah vermişse vardır hikmeti bence kıymayın kime ne olacağını yaradan bilir.

Arkadaslar hepinize ilginzden dolayi tesekkr ederm cocugu aldrmayi düşündüm fakt doktr bi sikinti cikmaz ama dikkatli ol demsti dün hastanedeydm malisef düşük oldu

Doktr dinlenmemi soylemsti evde iki cocuk varken dinlenmem mümkün degil bilmiyorm yorgunluktan sinirden sitresten düşer mi cocuk

Ne olur bundan sonra dikkat et kendine doğum kontrol hapi falan al
Kocana güvenme yazık günah minnacik bebelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…