- 30 Aralık 2009
- 23.403
- 92.848
- 1.123
Adamda nasıl bir şey varsa prezervatif dayanmıyor anacim
oyleymis bende burda ogrendim , sasirdim gercektenBende sizler gibi sanıyordum, teyzem dahil ailemdeki çoğu kadın sütüm korudu 6 ay regl olmadım, 1 yıl regl olmadım diyordu, bende de öyle olur zannediyordum 40. gün regl oldum.
Konu sahibesi korunmayı eşinize bırakmayın, jinekoloğunuzla görüşüp size en uygun yöntemi uygulayın.
Sezaryenle doğum yapan kadınların doğum aralıkları en azından 2 yıl olmalı.
Adamda nasıl bir şey varsa prezervatif dayanmıyor anacim
Aglanacak halime gülüyüm
doktora gittiniz mi?Aglanacak halime gülüyüm
oyleymis bende burda ogrendim , sasirdim gercekten
Niçindoktora gittiniz mi?
Nasil bi azginlik bu adamdaki?
Dini yonunu gectim siz enfeksiyon kapabilirdiniz.
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda 6 pazar iliski kesinlikle onerilmiyor, bizdeki 40 gun yani.. hicbir dini temele dayandirmadan sadece saglik icin onerilmiyor.
Rahminiz kendini toplanamadan of of.
Bari bundan sonra korunun ya,su adama habire cocuk dogurup durmayin.
doktora gittiniz mi?
ne doktoru ya ortada sorun yok bunu doğurup yine kırkında hamile kalmalı:)evet niçin doktorluk bir durum mu var?!!
bana ne kiziyosun ayolevet niçin doktorluk bir durum mu var?!!
Yazık karnındaki bebeğe vallaha bu kadar cocuk sahibi olmak isteyen insan varken.az biraz sorumluluk sahibi olun da tutun poponuzu
Çocuğunuz iki aylıkken nasıl hamile kalabildiniz fizyolojik olarak üç aydan önce kalmamanız lazımdı çok tuhaf Allah vermişse vardır hikmeti bence kıymayın kime ne olacağını yaradan bilir.Slm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
Hap kullnmak istemiyorm bildigim kadaryla yumurtalklara zarar veriyrNe olur bundan sonra dikkat et kendine doğum kontrol hapi falan al
Kocana güvenme yazık günah minnacik bebelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?