Kurtaj yaptirmam gerekiyor

O size gore :) bu kadin lohusayken cinsellik yasamis...tibben 14 gun sonra hamile kalinabilir.. bunu bana jinekolog soyledi :) kaldiki bazi kadinlar adet doneminde bile yumurtlayabiliyomus..
Doğumdan itibariyle 6 hafta cinselliğin yasak olması bana göre değil jinekologlara göre.
Ben doğurganlığı konuşmuyorum. Zaten cinsellik yasak olduğu için hamile kalınamaz kalınmamalı diyorum.
İnsanlar kendi sağlığını düşünmez veya kocaları öküzdür bu beni hiç ilgilendirmez.

Ay ben dogurganliktan bahsediyorum bacim. Bunu soyledim cunku konu sahibi direkt lohusalikta cinsellik yasamis birisi. Ben onu bilerek yorum yapiyorum. Yoksa lohusalikta cinsel iliski yasanmamasi gerektigini biliyoruz canim o kadar cahil degiliz cok sukur :)

İyi o zaman sevindim sizin adınıza.

Ablamin iki cocuk arasinda 11ay yas farkj var oda sezeryan ve yuksek tabsiyon hastasi canim baska doktora danis derim ben

Sizin savunduğunuz şeyi ben de savunuyorum ama sizin gibi değil.

1 tane

Ne olur bana yardimci olun bende aldı sormak istiyorum nerden soracağım ,yeni üye oldum da karışık geldi bana biraz

Aynen katılıyorum korunmayı mi bilmiyoruz acaba:) ama gerçekten bebekten fırsat bulmuyorduk valla nasıl oldu anlamadım ben şuan oğlum 15 ayını dolduracak 12 haftamıza da biz giricez bakalım hayırlısı doğduktan sonra napıcaz herşeyin bi kolaylığı vardır inşallah.

bir sağlık sorunu varsa hayatın tehlıkedeyse doktorunuza danıasarak bryer bulun bence

ya arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum? konu sahibi 2 yıllık evliyim 1,5 yaşında çocuğum var diyor. bu demek oluyor ki 6 aylık evli iken doğurmuş. kocası bu kadar üst üste kadınla ilişkiye giriyor felan?? konu sahibi arkadaşım kötü bir sebeple mi evlendin? eşin seni zorluyor mu ilişki için lohusa iken bile? böyle bir sorunun varsa kürtajdan çok daha büyük derdin var anlamına gelir..

Arkadasim bn dogumdan sonra hic istemedigim halde iliskiye girdim girmek zorunda kaldim malisef anlayisli bir esim yok bn 2015 girmeye bir ay kala evlendim yanlis anlasilmasin lutfen

Bu arada bilen varsa soylesin hayvanlar icin şap ariyorum esimde kullancam

He doktora gittm bugün dikkat edersem bi sikinti cikmaz dedi yani kurtaj yaptirmama gerek kalmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…