- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Doğumdan itibariyle 6 hafta cinselliğin yasak olması bana göre değil jinekologlara göre.O size gore :) bu kadin lohusayken cinsellik yasamis...tibben 14 gun sonra hamile kalinabilir.. bunu bana jinekolog soyledi :) kaldiki bazi kadinlar adet doneminde bile yumurtlayabiliyomus..
Ay ben dogurganliktan bahsediyorum bacim. Bunu soyledim cunku konu sahibi direkt lohusalikta cinsellik yasamis birisi. Ben onu bilerek yorum yapiyorum. Yoksa lohusalikta cinsel iliski yasanmamasi gerektigini biliyoruz canim o kadar cahil degiliz cok sukur :)Doğumdan itibariyle 6 hafta cinselliğin yasak olması bana göre değil jinekologlara göre.
Ben doğurganlığı konuşmuyorum. Zaten cinsellik yasak olduğu için hamile kalınamaz kalınmamalı diyorum.
İnsanlar kendi sağlığını düşünmez veya kocaları öküzdür bu beni hiç ilgilendirmez.
İyi o zaman sevindim sizin adınıza.Ay ben dogurganliktan bahsediyorum bacim. Bunu soyledim cunku konu sahibi direkt lohusalikta cinsellik yasamis birisi. Ben onu bilerek yorum yapiyorum. Yoksa lohusalikta cinsel iliski yasanmamasi gerektigini biliyoruz canim o kadar cahil degiliz cok sukur :)
Saol saolİyi o zaman sevindim sizin adınıza.
Sizin savunduğunuz şeyi ben de savunuyorum ama sizin gibi değil.Takibi uzman dr mu yapacak ?? Bu konuda takip icin bi uzman ariyorum yazmiyor yalniz ! Aile hekiminin uzmanligi olamyan bi hekimin lafiyla kurtaj yapilacak hastane araniyor.o hekimin yorumuyla karar verilmis kurtaja bunun yanlis oldugunu vurgulamak icin oncelikle uzman dr la gorusmesi gerektigini savunuyrm bende
1 taneyorumları okudukca konu sahıbının yazdıklarına denk gelıp dehsete dusuyorum
omuzlarından tutup sarsmak kendıne gel tecavuze ugramak deger gormemek sevılmemek ezıyet cekmek hosuna mı gıdıyor dıye bagırmak ıstıyorum
Ana sayfanın üst sag köşesinde yeni konu aç yazıyor oraya tıklayın. Derdinizi oraya yazıp paylaşabilirsiniz.Ne olur bana yardimci olun bende aldı sormak istiyorum nerden soracağım ,yeni üye oldum da karışık geldi bana biraz
Cok teşekkür ederim ama bulamadımAna sayfanın üst sag köşesinde yeni konu aç yazıyor oraya tıklayın. Derdinizi oraya yazıp paylaşabilirsiniz.
Arkadasim bn dogumdan sonra hic istemedigim halde iliskiye girdim girmek zorunda kaldim malisef anlayisli bir esim yok bn 2015 girmeye bir ay kala evlendim yanlis anlasilmasin lutfenya arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum? konu sahibi 2 yıllık evliyim 1,5 yaşında çocuğum var diyor. bu demek oluyor ki 6 aylık evli iken doğurmuş. kocası bu kadar üst üste kadınla ilişkiye giriyor felan?? konu sahibi arkadaşım kötü bir sebeple mi evlendin? eşin seni zorluyor mu ilişki için lohusa iken bile? böyle bir sorunun varsa kürtajdan çok daha büyük derdin var anlamına gelir..
dalga mı geçiyorsun sen bizimle??Bu arada bilen varsa soylesin hayvanlar icin şap ariyorum esimde kullancam
Ne dalgasi kardesim ciddiyimdalga mı geçiyorsun sen bizimle??
Gözün aydın o zaman dikkat et kendine de bebişe deHe doktora gittm bugün dikkat edersem bi sikinti cikmaz dedi yani kurtaj yaptirmama gerek kalmiycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?