Ne dalgasi kardesim ciddiyim
Konuşarak olmuyorsa , rızanız olmadan ilişkiye zorlaması nikah altında da olsanız hakkı yok!Ne dalgasi kardesim ciddiyim
Arkadasim bn dogumdan sonra hic istemedigim halde iliskiye girdim girmek zorunda kaldim malisef anlayisli bir esim yok bn 2015 girmeye bir ay kala evlendim yanlis anlasilmasin lutfen
Tm sennlee ugrasamiymmkardeşim ne biçim hitap?? kocanın yemeğine doğum kontrolünü bilmediğin için şap atmayı düşünüyorsun bir de nerden bulurum diye bize soruyorsun.
Bence iyi dusunmussun.. eczanede olurmuki sap? Ya da cinsel istek azaltan birsey.. valla isin zorBurda ne konuda yardim istesem bazi insanlar ters cevap veriyor bn insan gbi yardim istedim esim cok ustume geliyor hergun iliskiye girmek istiyor bnde iki cocuktan ona vakit ayiramiyorum ki cok yorgun oluyorum fakat esim anlamiyor bnde onun istegini biraz köreltmek icin boyle dusundum yanlsmi yaptim acaba
Bende sizler gibi sanıyordum, teyzem dahil ailemdeki çoğu kadın sütüm korudu 6 ay regl olmadım, 1 yıl regl olmadım diyordu, bende de öyle olur zannediyordum 40. gün regl oldum.bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayi
zaten 40 gun kanama devam ediyor nasil 40 gunun sonunda vucut tekrar yumurtlamaya basliyor cozemedim
ben ilkinde 1 sene , kizimda da 10 ay regl olmadim , 2 ay cok sasirtti beni
Bu arada bilen varsa soylesin hayvanlar icin şap ariyorum esimde kullancam
bencede vallahi yoksa bir duzine yi tamamlar kocasi en iyisi hadıhadım etsen kesin çözüm hem.
Anlamadimhadım etsen kesin çözüm hem.
Hadim neyAnlamadim
PrezervatifAyıptır sorması eşiniz hangi yöntemle korunuyordu da hamile kaldınız ?
İlişkinin başından sonuna kadar kullanıyormuydu prezervatifiPrezervatif
Evtİlişkinin başından sonuna kadar kullanıyormuydu prezervatifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?