Kurtaj yaptirmam gerekiyor

Ben de ella içtiğim halde hamile kaldım. Şuan kürtaj için 5 haftanın dolması gerekiyormuş onu öğrendim. İlk kürtajımda 4 haftalıkken yaptırmıştım çok küçük olduğundan alınamadı, içimde ölmüş 15 gün sonra 2. Kürtajı oldum. Bu seferde kan birikmesi oldu rahimde onun boşaltılması işkenceydi. Çok şükür atlattım derken bu seferde içimde parça kalmış 1 ay kanamam oldu en son parça kendiliğinden düştü. Şimdi bı riskleri yaşamamak için 5 HAFTANIN DOLMASINI bekliyorum. Bir de rahim yapışıklığı olmuş biraz adetlerim azalmıştı.

Arkadasim bn dogumdan sonra hic istemedigim halde iliskiye girdim girmek zorunda kaldim malisef anlayisli bir esim yok bn 2015 girmeye bir ay kala evlendim yanlis anlasilmasin lutfen

Nasil bi azginlik bu adamdaki?
Dini yonunu gectim siz enfeksiyon kapabilirdiniz.
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda 6 pazar iliski kesinlikle onerilmiyor, bizdeki 40 gun yani.. hicbir dini temele dayandirmadan sadece saglik icin onerilmiyor.
Rahminiz kendini toplanamadan of of.
Bari bundan sonra korunun ya,su adama habire cocuk dogurup durmayin.

Burda ne konuda yardim istesem bazi insanlar ters cevap veriyor bn insan gbi yardim istedim esim cok ustume geliyor hergun iliskiye girmek istiyor bnde iki cocuktan ona vakit ayiramiyorum ki cok yorgun oluyorum fakat esim anlamiyor bnde onun istegini biraz köreltmek icin boyle dusundum yanlsmi yaptim acaba

Bence iyi dusunmussun.. eczanede olurmuki sap? Ya da cinsel istek azaltan birsey.. valla isin zor

bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayi
zaten 40 gun kanama devam ediyor nasil 40 gunun sonunda vucut tekrar yumurtlamaya basliyor cozemedim
ben ilkinde 1 sene , kizimda da 10 ay regl olmadim , 2 ay cok sasirtti beni
Bende sizler gibi sanıyordum, teyzem dahil ailemdeki çoğu kadın sütüm korudu 6 ay regl olmadım, 1 yıl regl olmadım diyordu, bende de öyle olur zannediyordum 40. gün regl oldum.

Konu sahibesi korunmayı eşinize bırakmayın, jinekoloğunuzla görüşüp size en uygun yöntemi uygulayın.
Sezaryenle doğum yapan kadınların doğum aralıkları en azından 2 yıl olmalı.

Ayıptır sorması eşiniz hangi yöntemle korunuyordu da hamile kaldınız ?

Bu arada konuyu okudum rica ediyorum hitaplara ve üsluplara dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…