Slm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfen. Kadın doğum doktoruna sorun. Aile hekimi anlamaz. Ya siz yanlış anladınız ya o anlatamadı. Çünkü 2 sezeryandan sonra kürtaj olmalı diye birşey yok.
Dorduncu sexertanda tehlikeye girer birincisi her sezeryan ameliyinda risk zaten vardir.bence doktora bahane bulmaa lutfen sen ikitane yapmissin bunn bilincinde bir bayansin aldirmak istiyosan aldir ama rabbim verdiysede sukret oda senn canndansa diger cocuklarinda oyle insan gormeyincemi ufak birsey diemi bir evladini gozden cikariyor acaba senn icin soylemiyormmgenelde kurtj yaptrmak isteyenlere soyluyorum.sen git bir kadin dogumla gorus derimSlm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
2 aylikken nasil hamile kaldiniz yahu
tum hastaneler yapar kurtaji yanliz muayenehaneye gitmeyin sonucta narkoz alicaksiniz hastane ortaminda olun
bebeginizi dogurdugunuz hastane ve doktora neden gitmiyorsunuz?
bence başka dra gidin belki hayati tehlike yokturDoktr dediysm aile doktorum
İstemeden güldüm. ( Yanlış anlamayın)Daha evleneli 2 yil olmuş ve 3 hamilelik? Gebelik zaten 9 ay sürüyor evlendiginden beri surekli bir hamilelik durumu icindesin. Kinamak icin soyleniyorum yanlis anlama. Ama benim gözüm korktu anlattiklarini duyunca. Guzel bi hastaneye git doktorun yonlendirsin. Arti korunma isini artik kocana bırakma bence sende ek tedbir al. Ona guvenerek devam edersen menopoza girene kadar her yıl dogurursun gibime geliyor.
Gerçekten haklısın. Ben de şaşırdım. Bazilari çocuk çocuk diye yillarca tedavi olurken (ben gibi), bazıları ard ardina çok rahat hamile kalabiliyor. Hayatın bir cilvesi herhalde.Sezeryan dikislerinden dolayi bu kadar yakin ara ile hamilelik onerilmiyor.
Bu arada masallah 2seneye 2cocuk nasil sigdirdiniz:) hatta 3 :)
İstemeden güldüm. ( Yanlış anlamayın)
Bende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Esim korunuyodu. Sadece bir kere gaza geldi aman bir kereden birsey olmaz diye sonuc bingo? 6 aylık oglum var suan. Tabi esimde bu durumlarin ciddi isler olduğu şakaya gelmediğini öğrenmiş oldu. kemal sunalin bi repligiydi sanirim "bu karının üstüne ceket atsan hamile kaliyor yav" konu sahibide aynen o trajedide suan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?