Kurtaj yaptirmam gerekiyor

Aile hekimi size sadece sezeryan dogumlarda aranin kisa olmasinin tehlikeli oldugunu soylemistir hayati tehliken var dememistir ve evet belli ara olmasi gerekiyor hadi iki defa astiniz o arayi ama 3. Riskler aciga cikabilir kadin dogumla goruseceksiniz
Alinmasi gerekiyorsada o alacak o karar verecek
Siz 2 dogumla elbetteki benden daha iyi bilirsiniz bunlari lakin derdiniz bana caktirmadan duyurmadan ustu kapali halletmek istegi gibi geldiki onun icinde kocanizin onayi olmadan hic bir dr elini bile surmez esiniz imzali onay verecek esinizi bakamayacaginiza ikna edin karsilikli rizayla yapin ne yapacaksaniz
Birde uygun bir korunma yontemi secin

Dorduncu sexertanda tehlikeye girer birincisi her sezeryan ameliyinda risk zaten vardir.bence doktora bahane bulmaa lutfen sen ikitane yapmissin bunn bilincinde bir bayansin aldirmak istiyosan aldir ama rabbim verdiysede sukret oda senn canndansa diger cocuklarinda oyle insan gormeyincemi ufak birsey diemi bir evladini gozden cikariyor acaba senn icin soylemiyormmgenelde kurtj yaptrmak isteyenlere soyluyorum.sen git bir kadin dogumla gorus derim

2 sezeryan oldun diye mi tehlikeli?
Yani bu konulari pek bilmiyorum da...ne alaka?

Doktorum gectigimiz gün 9.sezeryani yaptığını söyledi. Ama 4ten sonrasını onermiyoruz annenin sağlığı için dedi.
Bebek sizin, doğurup dogurmayacaginiza da eşiniz ve siz karar verirsiniz. Ama aile hekiminin ne böyle bir alanı, ne de böyle bir yetkisi yok. Vajinal muayene bile yapamaz. O yüzden, eğer kürtaj olacaksınız, kimsenin üstüne atmayın bu sorumluluğu. Yaşayan 2 evladinizi parçalayıp çöpe atmaktan ne farkı var kürtajın, onu da anlayamıyorum bir türlü fazlalık olan neden karninizdaki?
Eğer 2 yılda 3 sürpriz hamilelik yasadiysaniz, bir zahmet korunma yonteminizi değiştirin. Hatta tüplerinizi baglatin

eski konularına baktım kırkım çıkmadan ilişkiye girdi demişsiniz zorladı mı sizi?

Daha evleneli 2 yil olmuş ve 3 hamilelik? Gebelik zaten 9 ay sürüyor evlendiginden beri surekli bir hamilelik durumu icindesin. Kinamak icin soyleniyorum yanlis anlama. Ama benim gözüm korktu anlattiklarini duyunca. Guzel bi hastaneye git doktorun yonlendirsin. Arti korunma isini artik kocana bırakma bence sende ek tedbir al. Ona guvenerek devam edersen menopoza girene kadar her yıl dogurursun gibime geliyor.

Eşimin teyze kızı 4 kere sezaryen doğum yaptı. Şuan dimdik ayakta. Allah koruyor. Biliyorum 3. Çok tehlikeli ama o 4 taneyle yaşıyor. Yine de başka doktora da görün derim. Ama hayat meselesi tabi bişey diyemiyorum. Allah yardımcın olsun

İstemeden güldüm. ( Yanlış anlamayın)

Sezeryan dikislerinden dolayi bu kadar yakin ara ile hamilelik onerilmiyor.
Bu arada masallah 2seneye 2cocuk nasil sigdirdiniz:) hatta 3 :)
Gerçekten haklısın. Ben de şaşırdım. Bazilari çocuk çocuk diye yillarca tedavi olurken (ben gibi), bazıları ard ardina çok rahat hamile kalabiliyor. Hayatın bir cilvesi herhalde.

İstemeden güldüm. ( Yanlış anlamayın)

Bende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Esim korunuyodu. Sadece bir kere gaza geldi aman bir kereden birsey olmaz diye sonuc bingo? 6 aylık oglum var suan. Tabi esimde bu durumlarin ciddi isler olduğu şakaya gelmediğini öğrenmiş oldu. kemal sunalin bi repligiydi sanirim "bu karının üstüne ceket atsan hamile kaliyor yav" konu sahibide aynen o trajedide suan da.

ahahahhaha ay hiç güleceğim yoktu valla. Allah ta seni güldürsün. Allah bağışlasın canım benim. Gaza gelmemek lazımmış dimi deseydin. Ama iyi şans hee. İlk seferde tutmuş. Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…