bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayibenim lohusalıklarım 3 ay sürdü yahu..
esenyurt devlet hastanesine gidin .
ahahahhaha ay hiç güleceğim yoktu valla. Allah ta seni güldürsün. Allah bağışlasın canım benim. Gaza gelmemek lazımmış dimi deseydin. Ama iyi şans hee. İlk seferde tutmuş. Maşallah.
Bende sezaryen oldum. Kırk gün geçtikten sonra kanaman bitti ağrımda yoktu. Normale döndük. 2 ay kısa bir süre değil bence. Yani ilk birliktelikte hamile kalmış olabilirYa herşeyi geçtim sizin bebek iki aylıksa siz ne ara sezaryanlı sezaryanlı birlikte olabildiniz,ne ara hamile kaldınız.kırkınız da çıkmamış olması lazım...offf şu bencil sex düşkünü erkeklere yok mu
Aynı şeyi bizde yaşadık. Kızımız şuan 3 yaşındaBende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Esim korunuyodu. Sadece bir kere gaza geldi aman bir kereden birsey olmaz diye sonuc bingo? 6 aylık oglum var suan. Tabi esimde bu durumlarin ciddi isler olduğu şakaya gelmediğini öğrenmiş oldu. kemal sunalin bi repligiydi sanirim "bu karının üstüne ceket atsan hamile kaliyor yav" konu sahibide aynen o trajedide suan da.
Bn iki cocugumuda orda yaptimaile hekimi demis olabilir ama devlet hastanelerine gidin zaten hayati tehlike varsa butun hastaneler yapar bence kanuniyede bir gidin gidenler memnun evet size uzak ama en azindan konu cozume ulasir bu arada gecmis olsun
bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayi
zaten 40 gun kanama devam ediyor nasil 40 gunun sonunda vucut tekrar yumurtlamaya basliyor cozemedim
ben ilkinde 1 sene , kizimda da 10 ay regl olmadim , 2 ay cok sasirtti beni
kisiden kisiye degistigini biliyorum :) ama bu kadar erken olani ilk defa duyuyuyorum o cok sasirtti beni , sizinki de cok erkenmisSanirim kisiden kisiye degisiyor. Ben 53.gun adet oldum dogumdan sonra. Demek ki lohusalik kanamasindan sonra hemen yumurtlama oldu ki adet oldum. Olabiliyor yani.
Son 2-3 yılınızı hep hamile geçirmişsiniz . Bi de ben şuna takıldım: evlenmeden önce mi hamile kaldınız ? Tüm hamilelikleriniz kontrolsüz geldi banaSlm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
kisiden kisiye degistigini biliyorum :) ama bu kadar erken olani ilk defa duyuyuyorum o cok sasirtti beni , sizinki de cok erkenmis
Kimse sizin arka arkaya hamile kalmaniza tepki vermiyor.Hadi bunlar pes pese oldu digerinde onlem almadiginiz icin simdi kurtaj yapmaniza tepkiler.Gerci ben sizin esinizin dogru duzgun korundugunada inanmiyorum.Bilmiyorm aranizda varmi ilk cocugundan 6 ay sonra ikinciye hamile kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?