Kurtaj yaptirmam gerekiyor

Kırıcı yorum yapmak istemiyorum ama böyle konular beni deli ediyor. Hayata üremeye mi geldiniz? İnsanız biz ya, yazıktır günahtır. Hali hazırdaki bebeler daha süt çocuğu. Makina gibi doğurmanıza gerek yok. Ama olan olmuş!! Nasip kısmet mi demek lazım yoksa korunma yöntemlerinden mi bahsetmek lazım bilmiyorum, ikilemde kaldım.

bahane uyduracağınıza (ki milllet saf değil ) gidin de düzgünce bir kontrol e girin. benim yengem de ard arda üç tane doğum yaptı. gayet de sağlıklı. diyin ki bu kadar yaşı yakın çocuğu nasıl büyüteceğim o yüzden aldırmak istiyorum deyin. karnınızdaki bebeğe üzüldüm...

Sezaryen s
Görünen o ki eşiniz korunmayı beceremiyor kesinlikle siz korunun bundan sonra.Burada büyük büyük laflar edenlerin de başına böyle bir olay gelmes umarım uzaktan boş konuşmak kolay tabii.

Başka bir yorumda lohusalık bitmeden eşinle korunmasız birlikte olduğunu yazmışsın. Şimdi korunduk saskiniz diyorsun. Ne diyeyim inşallah kürtaj olur olmaz tekrar hamile kalmazsin bu şaşkınlıkla...

Benim anlamadığım 2 senelik evli
İki çoçuğu var biri 1,5 yaşında
Diğeri 2 aylık
Bi tane de karnında
Ne ara oluyor bunca çoçuk
Pardon ben anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi :!!!!

Diğeri 2 aylık
Bi tane de karnında
Anlatamayız.. Çünkü sorgulayamayız bile, nasip deyip geçmemiz gerekiyor :) Mantık bu.

Diğeri 2 aylık
Bi tane de karnında

hadi ikinciyi anladım da üçüncü yani biraz dikkat etmen lazımda 10 senelik evli oluncaya kadar 10 kere mi hamile kalacaksın korunma şeklinizi gözden geçir

Son 2-3 yılınızı hep hamile geçirmişsiniz . Bi de ben şuna takıldım: evlenmeden önce mi hamile kaldınız ? Tüm hamilelikleriniz kontrolsüz geldi bana
Evlendim 6 ay sonra hamile kaldim 2015 te evlendm ilk cocugumdan sonra 6 ay ilac kullandim ilaci birakinca tekrar hamile kaldim

hadi ikinciyi anladım da üçüncü yani biraz dikkat etmen lazımda 10 senelik evli oluncaya kadar 10 kere mi hamile kalacaksın korunma şeklinizi gözden geçir
Esim korunuyordu fakat bi sekilde hamile kaldim aile doktorum prezervatif delinmistr yoksa olamaz dedi

Başka bir yorumda lohusalık bitmeden eşinle korunmasız birlikte olduğunu yazmışsın. Şimdi korunduk saskiniz diyorsun. Ne diyeyim inşallah kürtaj olur olmaz tekrar hamile kalmazsin bu şaşkınlıkla...

Esim korunuyordu fakat bi sekilde hamile kaldim aile doktorum prezervatif delinmistr yoksa olamaz dedi

Üstte Emira SY eski konunuzda korunmadığını yazdığınızı söylemiş.
Nasıl oluyo o iş ?

Arkadaslar bn istermiyim sanki iki aylik cocugum varken hamile kalmayi ama oldu iste ne yapabilirim sagligim icin aldirmm gerekiyor sadece aile doktorumn soyledigi kadar degil ikinci cocuguma hamileyken dikislerim cok acidi aradan 6 ay gecmesine ragmen ama daha iki ay oldu ameliyt olali dikislerim bu kez kesin acilir

Evlendim 6 ay sonra hamile kaldim 2015 te evlendm ilk cocugumdan sonra 6 ay ilac kullandim ilaci birakinca tekrar hamile kaldim
Buradan bu konuda medet umma korunma yontemin de sansizlik yasadigini yazmissin hala orayi elestiriyorlar. Nasil oluyor da hemen hamile kalinabiliyor. Bilmem ne daha da psikolojin bozulur. Bir an once iyi bir doktor arastirip ona gitmelisin ozel hastane olmali gidecegin yer. Cunku devlet de yapmiyorlar. Esinini de yanina al git. Cunku onun da olmasi lazim. Yanin da imza icin..

Milana22 belki kırkı çıkmadan kanaması bitmiştir onu bilemem ama aynen bunu yazmış...
kanama bitse de lohusalik bitmez
40 gun surmesinin sebebi rahmin kendisini 40 gunde toparlayip iyilesmesi
40 gun seks yapmayinca baslarina tas mi yagiyor anlamadim ki , 9 ay vucudunda insan oluaturmussun zar zor cikartmissin , dogum sirasinda tonla kan kaybetmissin , birak da bi iyilessin once rahmin ne bu acele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…