Görünen o ki eşiniz korunmayı beceremiyor kesinlikle siz korunun bundan sonra.Burada büyük büyük laflar edenlerin de başına böyle bir olay gelmes umarım uzaktan boş konuşmak kolay tabii.Slm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
lohusalik bitmeden nasil beraber olunur yahuBaşka bir yorumda lohusalık bitmeden eşinle korunmasız birlikte olduğunu yazmışsın. Şimdi korunduk saskiniz diyorsun. Ne diyeyim inşallah kürtaj olur olmaz tekrar hamile kalmazsin bu şaşkınlıkla...
Suan esim korunuyr ama 40 cikmadn once bir kere iliskiye girdi o yuzdn korkuyorm 40 cktiktan snra hp korundm
O degil de korunma yonteminizi gozden gecirin bence. Bu kadar arka arkaya cocuk tesaduf olamaz.
Anlatamayız.. Çünkü sorgulayamayız bile, nasip deyip geçmemiz gerekiyor :) Mantık bu.Benim anlamadığım 2 senelik evli
İki çoçuğu var biri 1,5 yaşında
Diğeri 2 aylık
Bi tane de karnında
Ne ara oluyor bunca çoçuk
Pardon ben anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi :!!!!
Benim anlamadığım 2 senelik evli
İki çoçuğu var biri 1,5 yaşında
Diğeri 2 aylık
Bi tane de karnında
Ne ara oluyor bunca çoçuk
Pardon ben anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi :!!!!
doğumdan 3 4 ay sonra kolay kolay insan kendine gelebiliyor pes valla 2 ayda iyileşti hamile çok ilginçbenim lohusalıklarım 3 ay sürdü yahu..
esenyurt devlet hastanesine gidin .
Evlendim 6 ay sonra hamile kaldim 2015 te evlendm ilk cocugumdan sonra 6 ay ilac kullandim ilaci birakinca tekrar hamile kaldimSon 2-3 yılınızı hep hamile geçirmişsiniz . Bi de ben şuna takıldım: evlenmeden önce mi hamile kaldınız ? Tüm hamilelikleriniz kontrolsüz geldi bana
Esim korunuyordu fakat bi sekilde hamile kaldim aile doktorum prezervatif delinmistr yoksa olamaz dedihadi ikinciyi anladım da üçüncü yani biraz dikkat etmen lazımda 10 senelik evli oluncaya kadar 10 kere mi hamile kalacaksın korunma şeklinizi gözden geçir
Başka bir yorumda lohusalık bitmeden eşinle korunmasız birlikte olduğunu yazmışsın. Şimdi korunduk saskiniz diyorsun. Ne diyeyim inşallah kürtaj olur olmaz tekrar hamile kalmazsin bu şaşkınlıkla...
Esim korunuyordu fakat bi sekilde hamile kaldim aile doktorum prezervatif delinmistr yoksa olamaz dedi
Buradan bu konuda medet umma korunma yontemin de sansizlik yasadigini yazmissin hala orayi elestiriyorlar. Nasil oluyor da hemen hamile kalinabiliyor. Bilmem ne daha da psikolojin bozulur. Bir an once iyi bir doktor arastirip ona gitmelisin ozel hastane olmali gidecegin yer. Cunku devlet de yapmiyorlar. Esinini de yanina al git. Cunku onun da olmasi lazim. Yanin da imza icin..Evlendim 6 ay sonra hamile kaldim 2015 te evlendm ilk cocugumdan sonra 6 ay ilac kullandim ilaci birakinca tekrar hamile kaldim
kanama bitse de lohusalik bitmezMilana22 belki kırkı çıkmadan kanaması bitmiştir onu bilemem ama aynen bunu yazmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?