- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.981
canım diğer topictende yazdım burayada yazayım çok sevindim allah tamamına erdirsin aratmadan geldi meleğin allah sağlıkla tamamına erdirsinKızlar merhaba.
6 haftalık sebepsiz düşükten sonra 2. adetimi oldum 3. adete hamile olduğumu öğrendim
Allahım buraya yazan, gönlünden geçen, isteyen herkese hayırla sağlıkla güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
5+4 deyiz canım bir hafta daha bekleyelim dedi doktor. Ultrasona bakarak mol tanısı koymak yanlış olur diyor .Canım kalp atışı için kaç haftalik şuan benimki de 6 haftalıkken duyuldu çünkü inşallah değildir mol gebelik
Patolojiye mi yolladınız canım özel de mi devlette mi ? Bide ücreti ne kadar dı ? Ben hem patoloji hem genetiğe yollamak istiyorum bu ikinci olucak olursaKürtajdan sonra tahlil yaptırdım çok şükür temiz çıktı.
Patolojıden rahme tutunamamış sonucu geldi dr benle ilgili kan testi istedi onları yaptırdım özelde yaklaşık 126 tl tuttuPatolojiye mi yolladınız canım özel de mi devlette mi ? Bide ücreti ne kadar dı ? Ben hem patoloji hem genetiğe yollamak istiyorum bu ikinci olucak olursa
Ee hamileymissin sen kac ay sonra hamile kaldın kurtajdan5+4 deyiz canım bir hafta daha bekleyelim dedi doktor. Ultrasona bakarak mol tanısı koymak yanlış olur diyor .
Ben kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım 2 ay sonra falanEe hamileymissin sen kac ay sonra hamile kaldın kurtajdan
5+4 deyiz canım bir hafta daha bekleyelim dedi doktor. Ultrasona bakarak mol tanısı koymak yanlış olur diyor .
Drlar adet olmazsan gel diyorlar ya korunmadın mı ben 2 ay bekledimBen kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım 2 ay sonra falan
Amin canım amin cok teşekkür ederm :)canım inşallah rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip eder seni merak ediyordum seni rabbim korktuğunla sınamasın inşallah
Gittim ilaç verdi onu kullanırken hamile kalmısım hayır korunmadım ilk kürtajım oldugu için gerek görmedi doktorumDrlar adet olmazsan gel diyorlar ya korunmadın mı ben 2 ay bekledim
Hatta ikiz oldu bebişler ama uolunda gitmeyen şeyler var yine Rabbim hayırlısını versin inşallahDrlar adet olmazsan gel diyorlar ya korunmadın mı ben 2 ay bekledim
Var canım hayırlı olsun bende böyle öğrenmiştimKızlar adetime 5 gun var ve benim mi gözüm yanılıyor hayali bir çizgi varmı
Umudunu kırmak istemem ama yok gibi. O görünen çizgi normalde de baksan görünüyor hani altta varya ıslannca o belirmş gibi. Ben de bazen şüphelenmce yapıyorum görüyorm öyle üzerine adet oluyorum.
Bak benimki de böyleydi yarın sabah idrarınla tekrar yap sonra koş kan verKızlar adetime 5 gun var ve benim mi gözüm yanılıyor hayali bir çizgi varmı
Arkadasım ama çizgi biraz koyu farkındaysan . Evet normal de de oluyor ama beyaz olur bu az koyu bak benimkide böyle cıkmıstıUmudunu kırmak istemem ama yok gibi. O görünen çizgi normalde de baksan görünüyor hani altta varya ıslannca o belirmş gibi. Ben de bazen şüphelenmce yapıyorum görüyorm öyle üzerine adet oluyorum.
Seninkiyle o farklı gibi seninkinde daha belirgin diğerinde ışıktan belli oluyor gibi.Arkadasım ama çizgi biraz koyu farkındaysan . Evet normal de de oluyor ama beyaz olur bu az koyu bak benimkide böyle cıkmıstı
Ama ilk halini bulumadım benimkide öyleydi hatta ben kenara attım yine ışıktan diye bi baktım böyle gördüm inşallah canım Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsinSeninkiyle o farklı gibi seninkinde daha belirgin diğerinde ışıktan belli oluyor gibi.
İnşallah hamiledir rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar adetime 5 gun var ve benim mi gözüm yanılıyor hayali bir çizgi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?