Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

canım diğer topictende yazdım burayada yazayım çok sevindim allah tamamına erdirsin aratmadan geldi meleğin allah sağlıkla tamamına erdirsin

Patolojiye mi yolladınız canım özel de mi devlette mi ? Bide ücreti ne kadar dı ? Ben hem patoloji hem genetiğe yollamak istiyorum bu ikinci olucak olursa
Patolojıden rahme tutunamamış sonucu geldi dr benle ilgili kan testi istedi onları yaptırdım özelde yaklaşık 126 tl tuttu

Umudunu kırmak istemem ama yok gibi. O görünen çizgi normalde de baksan görünüyor hani altta varya ıslannca o belirmş gibi. Ben de bazen şüphelenmce yapıyorum görüyorm öyle üzerine adet oluyorum.
Arkadasım ama çizgi biraz koyu farkındaysan . Evet normal de de oluyor ama beyaz olur bu az koyu bak benimkide böyle cıkmıstı

Arkadasım ama çizgi biraz koyu farkındaysan . Evet normal de de oluyor ama beyaz olur bu az koyu bak benimkide böyle cıkmıstı
Seninkiyle o farklı gibi seninkinde daha belirgin diğerinde ışıktan belli oluyor gibi.
İnşallah hamiledir rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Seninkiyle o farklı gibi seninkinde daha belirgin diğerinde ışıktan belli oluyor gibi.
İnşallah hamiledir rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Ama ilk halini bulumadım benimkide öyleydi hatta ben kenara attım yine ışıktan diye bi baktım böyle gördüm inşallah canım Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin

Kızlar adetime 5 gun var ve benim mi gözüm yanılıyor hayali bir çizgi varmı

canım bende var gibi gördüm birde 5 gün öncesinden görüyorsun bunu inşallah sağlıkla gelişir ve güzel haberlerini alırız inşallah tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…