- 28 Haziran 2017
- 53
- 49
- 18
- 34
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.941
Öyle deme canim benim ikiside zor inşallah sağ salim yavrucagini kucagina alirsin sıkıntı street yapma bak benimde düşecek dedikleri bebek tutundu onlar tam bir savaşcı inşallah yarın görürsün haber vermeyi unutmaVajinal baktı ama göremedi yarın tekrar gitcem dış gebelik olmasında düşüğe razıyım
Dua et bana da lütfen cok istiyorum bu bebeği yarın keşke görülseÖyle deme canim benim ikiside zor inşallah sağ salim yavrucagini kucagina alirsin sıkıntı street yapma bak benimde düşecek dedikleri bebek tutundu onlar tam bir savaşcı inşallah yarın görürsün haber vermeyi unutma
Dualarım seninle insallahhDua et bana da lütfen cok istiyorum bu bebeği yarın keşke görülse
Kızlar ben hamileymişim perşembe günü öğrendim beta hcg 75 idi iki gün sonra yani 12 agustosta 183 bıgün bir daha baktırdım 1532 normalde kese için cuma günü gidecektim ama doktorum bugün cagırdı gittim ve keseyi göremedikyarın tekrar gidicem çok korkuyorum
Maalesef kese yine gözükmediumutsuz olma, inşallah göreceksin keseyi sonra da kalp atışını
Maalesef kese yine gözükmedi
Oda anlayamıyor dış ebelik değil diyor ama kese yok . Kan değerlerim normal bi şekilde artıyor hatta 2 3 kat artıyor anlayamadık ne olduğunudoktorun ne dedi peki?
Oda anlayamıyor dış ebelik değil diyor ama kese yok . Kan değerlerim normal bi şekilde artıyor hatta 2 3 kat artıyor anlayamadık ne olduğunu
Kızlar ben hamileymişim perşembe günü öğrendim beta hcg 75 idi iki gün sonra yani 12 agustosta 183 bıgün bir daha baktırdım 1532 normalde kese için cuma günü gidecektim ama doktorum bugün cagırdı gittim ve keseyi göremedikyarın tekrar gidicem çok korkuyorum
Hayır dış gebeliği elarte etmedi kesin olarak dış gebesinde demiyorgeç döllenmedir belki? yani artış iyi bişi. dış gebelik durumunu kesin ekarte etti mi yani?
Tekrar hatırlatmak istemem sana ama nasıldı belirtilerin betan nasıldı ?canım dış gebelik geçirmiş biri olarak dilerim allahtan değilsindir. biraz daha bekle sonra başka bir dr git derim arkadaşım ama kontrollerini kaçırma sakın gelişmeleri bildir arkadaşım
benim betam hiç sizin kadar yükselmedi ama kesede görünmedi betam 500leri gördüTekrar hatırlatmak istemem sana ama nasıldı belirtilerin betan nasıldı ?
Oda anlayamıyor dış ebelik değil diyor ama kese yok . Kan değerlerim normal bi şekilde artıyor hatta 2 3 kat artıyor anlayamadık ne olduğunu
Benim çok düzenli hatta kat kat artıyor. 2 güm kahve lekenme yasadım gebeliği ilk ögrendiğim zaman oda başkada kanamam olmadı.bilemiyorum mol genlikte olabilirbenim betam hiç sizin kadar yükselmedi ama kesede görünmedi betam 500leri gördü
dr kürtaj sonrası dış gebelik değilsem betanın düşeceğini söyledi ama kürtaj sonrası bir hafta sonra test yaptığımda değer 700 oldu dr bir doz iğne vurdu ve düşüşe geçti değerim bunla atlattığıma çok sevindim şükür tüplere zararı olmadı. rabbim korktuğunuzla sınamasın sizi inşallah
bende hep kahverengi lekelenmede oldu kasık ağrısı filan olmadı
Kimyasal gebelikte değerler 3000e asla cıkmazmış keşke öyle olsa da düşüp gitse keskeeeCanim anlattiklarina göre kimyasal gebelik bu. Kimyasal gebelikte beta hcg normal artmaya hep devam eder hatta iki günde 2 katı şeklinde ama kese hiç oluşmaz. O yüzden de birsure sonra düşük başlar. Gerekirse kürtaj yapilir. Doktor nasıl hala ne olduğunu anlayamıyor? O değerle kese çoktan olusmaliydi. Geçmiş olsun bu arada.
Benim çok düzenli hatta kat kat artıyor. 2 güm kahve lekenme yasadım gebeliği ilk ögrendiğim zaman oda başkada kanamam olmadı.bilemiyorum mol genlikte olabilir
aşılamada eşinizin sperm sayı ve hareket durumu nasılsıo kadar çok test yaptım ki 5 yıllık süreçte negatif görmek istiyorum. kırmızılar geliyorsa gelsin molped da aldım bekliyorum kendilerini. bugün dr test günü dediği gündeyim 2 ağustosta aşılama yapıldı
Bir sıkıntı olmadığını söyledi arkadaşım Dr bizeaşılamada eşinizin sperm sayı ve hareket durumu nasılsı
Kızlar bugün keseyi gördüm yani evet kese dedi görünüyor dedi . Kan değerim 3981 cıktı detaylı ultrasona aldım be 5mm lk kese göründü. Gelişir mi gelişmez mi Rabbim bilir yeter ki bana bir zararı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?