Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Benim de sebepsiz kalp durmasının ardından 3 ay korunma önerdi ben de hemen bebegim olsun istedim ama rahim kendini toplamasi gerekiyor kızlar. Vücut depoları boşalmış tekrar dolmasi icin. Cok sukur ki üçüncü ay da hamile kaldim yenıden cok üZüldüm cok kahroldum ama dua edelim ki hamile kalabiliyoruz bu bir servet Zaten en yakın zamanda hepınıze versin inş Allahım

Merhaba arkadaşlar yirmi gün önce kürtaj oldum malesef lekelenmeler hala devam ediyor.Sizlerde nasıldı bedenen beni baya yordu

Merhaba arkadaşlar yirmi gün önce kürtaj oldum malesef lekelenmeler hala devam ediyor.Sizlerde nasıldı bedenen beni baya yordu

Çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasin ıns. Benim lekelenmelerim çok olmamıştı ama olsa dahi normal diye biliyorum yine için rahat değilse jinekolaga görün derim

KIZLAr merhaba yarın benim adet olmam gerekiyo ağrım vardı adet ağrısı gübi hastalandım sandım lavaboya gittim tam emin olamadım ama çok küçük kahverengi bi akıntı vardı ama şu an beyaz akıntı gelmeye devam ediyo test alıp yapmaya cesaretim yok sizde böyle bişey olmuş muydu

Benim öyle olmustu canım kahverengi iki gün lekelenme yaşadım ağrı ile birlikte sonra adet olmadım ama.ama ben lekelenmeden önce testte silik çizgi gömüştüm bence test al böyle aklında kalcagına kesin sonuc al canım

Alıcam canım şimdi çalışıyoruum öğlene kadar hastalanmassaö alıyım en azından kafam rahatlar takılı kaldım şimdi oraya

Merhaba elinizde bu ilaç varmı acaba. Benimde kullanmam gerekiyormuş ama satıs izni yokmus eczaneden alamadım. İnternet ten baktım cok pahalı ve güvenilir değil. Elinizde varsa., 4 gün kullanmam gerekiyormuş yardımcı olabilir isiniz.

İlaç ismi paylaşmamışsın canım

Pardon canım düşük için yazmışsın hiç bir fikrim yok ama lütfen kendin gidipte birşey kullanma hastanede kürtaj ol hiç bişey hissetmiyorsun. Dediğin ilaca baktım biraz hiçte güvenilir gelmedi başka bir devlet hastanesine yada özele git yardımcı olurlar. Geçmiş olsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…