- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.001
Canım korkma evet lekelenmeler oluyor geçmiş olsun Rabbim bida yaşatmasınMerhaba arkadaşlar yirmi gün önce kürtaj oldum malesef lekelenmeler hala devam ediyor.Sizlerde nasıldı bedenen beni baya yordu
Ebrar benimde testim böyle idi hatta herkes hamile değilsindir diyordu ama hamileyim canim test yatırmalısın en kısa zamanda şimdiden hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasin ıns. Benim lekelenmelerim çok olmamıştı ama olsa dahi normal diye biliyorum yine için rahat değilse jinekolaga görün derimMerhaba arkadaşlar yirmi gün önce kürtaj oldum malesef lekelenmeler hala devam ediyor.Sizlerde nasıldı bedenen beni baya yordu
Yaptırdım hayal kırıklığına uğradım 0.100 çıktı ama daha 10 gın olmamıştı döllenmedeEbrar benimde testim böyle idi hatta herkes hamile değilsindir diyordu ama hamileyim canim test yatırmalısın en kısa zamanda şimdiden hayırlı olsun
Benim öyle olmustu canım kahverengi iki gün lekelenme yaşadım ağrı ile birlikte sonra adet olmadım ama.ama ben lekelenmeden önce testte silik çizgi gömüştüm bence test al böyle aklında kalcagına kesin sonuc al canımKIZLAr merhaba yarın benim adet olmam gerekiyo ağrım vardı adet ağrısı gübi hastalandım sandım lavaboya gittim tam emin olamadım ama çok küçük kahverengi bi akıntı vardı ama şu an beyaz akıntı gelmeye devam ediyo test alıp yapmaya cesaretim yok sizde böyle bişey olmuş muydu
Belki geç döllenme olacaktır canım üzülüp umutsuzluga kapılma hemen Rabbim hayırlısını versin inşallahYaptırdım hayal kırıklığına uğradım 0.100 çıktı ama daha 10 gın olmamıştı döllenmede
Alıcam canım şimdi çalışıyoruum öğlene kadar hastalanmassaö alıyım en azından kafam rahatlar takılı kaldım şimdi orayaBenim öyle olmustu canım kahverengi iki gün lekelenme yaşadım ağrı ile birlikte sonra adet olmadım ama.ama ben lekelenmeden önce testte silik çizgi gömüştüm bence test al böyle aklında kalcagına kesin sonuc al canım
Kıyamaö öyle oluyor insan ben eczaneleri zengin ettim vallahiAlıcam canım şimdi çalışıyoruum öğlene kadar hastalanmassaö alıyım en azından kafam rahatlar takılı kaldım şimdi oraya
Maalesef negatif çıktıKıyamaö öyle oluyor insan ben eczaneleri zengin ettim vallahi
Sagsalim kucagına al inşallah canım hazırlansın pembişlerKızlar ilk burada paylaşayım istedim bugün doktora gittim cinsiyeti için kız dedi şükürler olsu rabbim herkese nasip etsin bu mutlulugu
Olsun kuzum üzülms bidahaki ay kesin olur benimkide ilk gebeliğimde bir ay böyle olmustu ikinci ay hamile kaldım ama maalesef sürmedi sende görceksin cift cizgiyi hiç üzülmeMaalesef negatif çıktı
Amin canim teşekkür ederim inşallah sende güzel haberler verirsinSagsalim kucagına al inşallah canım hazırlansın pembişler
İlaç ismi paylaşmamışsın canımMerhaba elinizde bu ilaç varmı acaba. Benimde kullanmam gerekiyormuş ama satıs izni yokmus eczaneden alamadım. İnternet ten baktım cok pahalı ve güvenilir değil. Elinizde varsa., 4 gün kullanmam gerekiyormuş yardımcı olabilir isiniz.
Pardon canım düşük için yazmışsın hiç bir fikrim yok ama lütfen kendin gidipte birşey kullanma hastanede kürtaj ol hiç bişey hissetmiyorsun. Dediğin ilaca baktım biraz hiçte güvenilir gelmedi başka bir devlet hastanesine yada özele git yardımcı olurlar. Geçmiş olsınMerhaba elinizde bu ilaç varmı acaba. Benimde kullanmam gerekiyormuş ama satıs izni yokmus eczaneden alamadım. İnternet ten baktım cok pahalı ve güvenilir değil. Elinizde varsa., 4 gün kullanmam gerekiyormuş yardımcı olabilir isiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?