Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Canım çok sevindim yüreğini ferah tut ıns.bir şey olmadan sağ salim kucağına alirsin

gözün aydın, stres yapma sağlıkla gelsin inşallah.

gözün aydın, stres yapma sağlıkla gelsin inşallah.
Amin canım inşallah daha hersey net değil bakalım değerlerim beni çok korkutuyor 24 saatte bir 2 kat yükseliyor hatta daha da fazla çarsamba günü 1532 persembe günü yani dün 3981 olmus

Amin canım inşallah daha hersey net değil bakalım değerlerim beni çok korkutuyor 24 saatte bir 2 kat yükseliyor hatta daha da fazla çarsamba günü 1532 persembe günü yani dün 3981 olmus

yükselmesi kötü bişey mi ki?

belki ikiz / çoğul gebeliktir??

bazen de tek kesede 2 kalp sesi duyuluyor canım.

sağlıklı olsun da inşallah haberlerini bekliyorum.
İki gündür mol gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum karar veremiyorlar ne olduguna değerim 9138 oldu bakalım bu ne cıkacak bende cok merak ediyorum artık doğrusu

İki gündür mol gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum karar veremiyorlar ne olduguna değerim 9138 oldu bakalım bu ne cıkacak bende cok merak ediyorum artık doğrusu

İnşallah mol gebelik değildir ya, hakkında hayırlısı olsun canım.

canım rabbim korktuğunla sınamasın güzel haberlerini alırız inşallah

Göğüs hassasiyetiniz olmuş muydu benimde akıntım ara ara batmalarım var ovülasyonuda değerlendirdik ama akıntım geçen ayda olmuştu o yüzden çok umutlanmıyorum kürtaj sonrası adet öncesi göğüs ağrım olmuyo artıkda sizde varmıydı göğüs ağrısı

gogus agrisi 3.4gun once basladi benim.akintim var cok fazla degil ama.bide kasik batmalarim oluyor cok fazla

yükselmesi kötü bişey mi ki?

belki ikiz / çoğul gebeliktir??
Tahminin doğru cıktı canım bebekler ikizmis ama birinde hiç yaşam belirtisi yok diğeri normal yolk kesesi falan gözüktü ama kalp atısı yok .Bir hafta daha bekleyeceğiz. Molden şüphe ediliyor yine ama parsiyal mol dedi doktor eğer öyleyse ne olcak hiç bilmiyorum yaşayan var mı acaba burda ?

Canım kalp atışı için kaç haftalik şuan benimki de 6 haftalıkken duyuldu çünkü inşallah değildir mol gebelik

Gelinimize mol gebelik teşhisi konmuştu gerçi patolojide bişi çıkmadı ama 1 yıldır korunuyorlar. Tekrarlama riski yüksekmiş üstelik hem spiral hem kondomla korunuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…