- 28 Haziran 2017
- 53
- 49
- 18
- 34
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.961
Canım çok sevindim yüreğini ferah tut ıns.bir şey olmadan sağ salim kucağına alirsinKızlar bugün keseyi gördüm yani evet kese dedi görünüyor dedi . Kan değerim 3981 cıktı detaylı ultrasona aldım be 5mm lk kese göründü. Gelişir mi gelişmez mi Rabbim bilir yeter ki bana bir zararı olmasın
Saol canım ama ne bileyim hemen hamile kalmak isteği varya içimde aslında haklısıngecmis olsun arkadasim.ama daha yeni kurtaj olmussun yumurtaliklari yorma bence.vucut dinlensin biraz
Kızlar bugün keseyi gördüm yani evet kese dedi görünüyor dedi . Kan değerim 3981 cıktı detaylı ultrasona aldım be 5mm lk kese göründü. Gelişir mi gelişmez mi Rabbim bilir yeter ki bana bir zararı olmasın
Amin canım inşallah daha hersey net değil bakalım değerlerim beni çok korkutuyorgözün aydın, stres yapma sağlıkla gelsin inşallah.
Amin canım inşallah daha hersey net değil bakalım değerlerim beni çok korkutuyor24 saatte bir 2 kat yükseliyor hatta daha da fazla çarsamba günü 1532 persembe günü yani dün 3981 olmus
Bilemiyorum ama aşırı artıyor ikiz olsa iki kese gözükürdü diye düşünüyorumyükselmesi kötü bişey mi ki?
belki ikiz / çoğul gebeliktir??
Bilemiyorum ama aşırı artıyor ikiz olsa iki kese gözükürdü diye düşünüyorum
İki gündür mol gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum karar veremiyorlar ne olduguna değerim 9138 oldu bakalım bu ne cıkacak bende cok merak ediyorum artık doğrusubazen de tek kesede 2 kalp sesi duyuluyor canım.
sağlıklı olsun da inşallah haberlerini bekliyorum.
İki gündür mol gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum karar veremiyorlar ne olduguna değerim 9138 oldu bakalım bu ne cıkacak bende cok merak ediyorum artık doğrusu
canım rabbim korktuğunla sınamasın güzel haberlerini alırız inşallahİki gündür mol gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum karar veremiyorlar ne olduguna değerim 9138 oldu bakalım bu ne cıkacak bende cok merak ediyorum artık doğrusu
gogus agrisi 3.4gun once basladi benim.akintim var cok fazla degil ama.bide kasik batmalarim oluyor cok fazlaGöğüs hassasiyetiniz olmuş muydu benimde akıntım ara ara batmalarım var ovülasyonuda değerlendirdik ama akıntım geçen ayda olmuştu o yüzden çok umutlanmıyorum kürtaj sonrası adet öncesi göğüs ağrım olmuyo artıkda sizde varmıydı göğüs ağrısı
canım tebrikler kan tahlilimi yaptırdın mı cetvelin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağında göstersin canımgogus agrisi 3.4gun once basladi benim.akintim var cok fazla degil ama.bide kasik batmalarim oluyor cok fazla
gogus agrisi 3.4gun once basladi benim.akintim var cok fazla degil ama.bide kasik batmalarim oluyor cok fazla[/QUOTE
teşekkür ederim benimde adetime 6gün var ama göğüs ağrım yok büyük ihtimal değilimdirgogus agrisi 3.4gun once basladi benim.akintim var cok fazla degil ama.bide kasik batmalarim oluyor cok fazla
Tahminin doğru cıktı canım bebekler ikizmis ama birinde hiç yaşam belirtisi yokyükselmesi kötü bişey mi ki?
belki ikiz / çoğul gebeliktir??
Tahminin doğru cıktı canım bebekler ikizmis ama birinde hiç yaşam belirtisi yokdiğeri normal yolk kesesi falan gözüktü ama kalp atısı yok .Bir hafta daha bekleyeceğiz. Molden şüphe ediliyor yine ama parsiyal mol dedi doktor eğer öyleyse ne olcak hiç bilmiyorum yaşayan var mı acaba burda ?
Tahminin doğru cıktı canım bebekler ikizmis ama birinde hiç yaşam belirtisi yokdiğeri normal yolk kesesi falan gözüktü ama kalp atısı yok .Bir hafta daha bekleyeceğiz. Molden şüphe ediliyor yine ama parsiyal mol dedi doktor eğer öyleyse ne olcak hiç bilmiyorum yaşayan var mı acaba burda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?