- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.021
Arkadasim gebeligun nasul gidiyor stresli baslamisti merak ettum seniKıyamaö öyle oluyor insan ben eczaneleri zengin ettim vallahi
Şükürler olsun 6+2 de kalp atısını duyduk şuanlık hersey yolunda bakalım ne olucak dualarınızı eksik etmeyin cok destek oldunuz sağolun :)Arkadasim gebeligun nasul gidiyor stresli baslamisti merak ettum seni
canim nasil olmur gormemisem bu.mesajinicanım tebrikler kan tahlilimi yaptırdın mı cetvelin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağında göstersin canım
Kurtajdan sonra biraz adet düzeni ve miktari şaşa biliyor düzenli kontrole gidin derim benim de başımdan geçti ve zaman geçtikçe daha da kötüleşti Dr gittim bı ilaç verdi hemen düzene girdi adetimKızlaar
kürtajdan sonra 2. adetim şu an ama hiç adet gibi de değil. Kanama yok, 10 gündür sadece lekelenme. Korunmuyorum diye test de yaptım negatif nomal midir sizce ?
Merhaba Nisanisa sizde sanırsam kürtaj olayı yaşamışsınız şuan anladığım kadarıyla hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Size bir kaç soru soracaktım. Bende 14 haziranda kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak durumunda kaldım. ve 3 aydır korunduk. Bu ay hamilelikten şüpheleniyorum. Ama adetime 5 gün var senden öğrenmek istediğim ikinci gebelik belirtilerin olmuş muydu nasıl olmuştu. Ben ilk gebeliğimde belirti çok yaşamadan gebe kaldığımı öğrendim adetim 1 gün geçe ama şuan kasık ağrım var ama adetime 10 gün varken çok aşırı derece bel kasık ve göğsüm ağrıdı. Şuan o kadar sancım yok ama daha çok sol kasık ağrısı ara ara yaşıyorum. iki gün öncesi test yaptım negatif çıkacağını bile bile ve tabiki negatifti ama ptesi salı test yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum bu kadar sancı oldu acaba kötü bişey mi sonuçta bi kürtaj olayı yaşadım o biraz ürküyor beni sen neler yaşadın biraz bahsetsen doktora da gitmek istemiyorum gebe falan değilsem eşim üzülmesin heveslendirmek istemiyorum onu.Patolojiye mi yolladınız canım özel de mi devlette mi ? Bide ücreti ne kadar dı ? Ben hem patoloji hem genetiğe yollamak istiyorum bu ikinci olucak olursa
Merhaba canım sağol. Rabbim sana da nasip etsin inşallah . Ben ikinci gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım. Göğüs şişmesi agrısı vs hiç olmadı. Sadece yoğun derece de kasık agrısı yasıyordum tıpkı senin gibi. Bende bi 5 gün öncesinde yapmıştım cıkmamıstı . Ben ilaçla adet getirmek zorunda kaldım çünkü hiç adet görmedim kürtajdan sonra . Tam ilaç bitti adetimi bekliyorum adet olacagım gün yaptım ve cok silik bir çizgi ile öğrendim. Dediğim gibi tek belirtim kasık agrısı onun haricinde hiç bir belirtim yoktu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın umarımMerhaba Nisanisa sizde sanırsam kürtaj olayı yaşamışsınız şuan anladığım kadarıyla hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Size bir kaç soru soracaktım. Bende 14 haziranda kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak durumunda kaldım. ve 3 aydır korunduk. Bu ay hamilelikten şüpheleniyorum. Ama adetime 5 gün var senden öğrenmek istediğim ikinci gebelik belirtilerin olmuş muydu nasıl olmuştu. Ben ilk gebeliğimde belirti çok yaşamadan gebe kaldığımı öğrendim adetim 1 gün geçe ama şuan kasık ağrım var ama adetime 10 gün varken çok aşırı derece bel kasık ve göğsüm ağrıdı. Şuan o kadar sancım yok ama daha çok sol kasık ağrısı ara ara yaşıyorum. iki gün öncesi test yaptım negatif çıkacağını bile bile ve tabiki negatifti ama ptesi salı test yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum bu kadar sancı oldu acaba kötü bişey mi sonuçta bi kürtaj olayı yaşadım o biraz ürküyor beni sen neler yaşadın biraz bahsetsen doktora da gitmek istemiyorum gebe falan değilsem eşim üzülmesin heveslendirmek istemiyorum onu.
Merhaba canım sağol. Rabbim sana da nasip etsin inşallah . Ben ikinci gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım. Göğüs şişmesi agrısı vs hiç olmadı. Sadece yoğun derece de kasık agrısı yasıyordum tıpkı senin gibi. Bende bi 5 gün öncesinde yapmıştım cıkmamıstı . Ben ilaçla adet getirmek zorunda kaldım çünkü hiç adet görmedim kürtajdan sonra . Tam ilaç bitti adetimi bekliyorum adet olacagım gün yaptım ve cok silik bir çizgi ile öğrendim. Dediğim gibi tek belirtim kasık agrısı onun haricinde hiç bir belirtim yoktu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın umarım
Korkma canum birşey olmaz Allahın izniyle bu sefer olmassa bir dahaki sefere olur inşallah . Çok ümit bağlama . Çokta karamsar olma . Ben kürtajdan 2 3 ay sonra hamile kaldım .çok sor şeyler yasadım o yüzden hala da korkuyorum . İnşalllah hayırlısı ile sana da nasip olur . Sende bana dua et canımbenimde bu kadar kasık ağrısı yapması biraz kafamı karıştırdı.Böyle beklemekte çok kötüymüş ilk gebeliğimde hesap kitap takip yapmadan gebe kaldığımı öğrendim çok iyiydi. Ama şimdi acaba hamile miyim deyip duruyorum deli gibi bloglarda geziyorum. Şu pazartesi geçse de biran önce test yapsam , olur da hamile değilsem bu kadar ağrı neden kürtaj olalı üç ay oldu bu kadar ağrım olmadı bir sıkıntı olmasından korkuyorum bir yandan da inşallah hamileyim dir. Siz kürtaj sonrası ne kadar sonra hamile kaldınız
Korkma canum birşey olmaz Allahın izniyle bu sefer olmassa bir dahaki sefere olur inşallah . Çok ümit bağlama . Çokta karamsar olma . Ben kürtajdan 2 3 ay sonra hamile kaldım .çok sor şeyler yasadım o yüzden hala da korkuyorum . İnşalllah hayırlısı ile sana da nasip olur . Sende bana dua et canım
Çok geçmiş olsun sizede. Bu süreç çok yıpratıcı olabiliyor. Hiç aklımdan çıkmıyor diyebilirim yaşananlar. Ama ileriye bakmak lazım. Inşallah isteyen herkes saglıkla bebeğine kavuşur.Merhaba arkadaşlar bende 1 hafta önce kürtaj oldum, bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu. 1 yıllık evliyim hiç korunmadık, evlilik yıl dönümünden 2 gün sonra gebeliğimi öğrendim 6+3 haftalıktı bize hediye gibi gelmişti.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sabırlı olup doktor tavsiyelerine uymak gerektiğini düşünüyorum önce anne sağlığı sonra bebek. Bende tekrar gebelik çok istiyorum sizler gibi fakat bekleyeceğim sağlıklı beslenmeye devam, 3 ayı geçirince psikolojik olarak kendimi rahat hissedersem hemen başlayabilirim belki de daha sonra.
Benimde ilk gebeligim saglikli dogumla sonuclandi cok sukur 2. Gebeligim 7 haftalik dusukle sonlandi 8. ayin 14 de dusuk yaptim ve henuz adet olmadim siz dusuk sonrasi ne kadar sure sonra adet oldunuz acaba ?Düşük ten sonra hamile kalmak daha kolay diye okudum heryerde rabbim hepimize nasip etsin sagliklisini
30 güm sonra oldum sonraki ay hamile kaldım tekrar allah size de nasip etsinBenimde ilk gebeligim saglikli dogumla sonuclandi cok sukur 2. Gebeligim 7 haftalik dusukle sonlandi 8. ayin 14 de dusuk yaptim ve henuz adet olmadim siz dusuk sonrasi ne kadar sure sonra adet oldunuz acaba ?
Çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra kontrol için doktorunuza gittiniz mi? Bazen yapışıklık olabiliyormuş. Yada hamilesiniz :) bence hemen bir doktora gidinMerhabaa. Ben 45 gün önce haftasi bile degildi kese buyumediginden kürtaj oldum. O gün degerim 9000 küsürdü. Hala adet olmadim. Dün aksam test yaptim direk kıpkırmızı pozitif çıktı. Hic korunmadık bu arada. Bu bhcg hala düsmedigindenmi böyle cikti acaba. Bilgisi olan varmi.
Çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra kontrol için doktorunuza gittiniz mi? Bazen yapışıklık olabiliyormuş. Yada hamilesiniz :) bence hemen bir doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?