Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar bende düşük sonrası 29 haziranda kürtaj oldum ilk adetim 31 temmuz oldu sonra 14 ağustosta yine adet oldum 27 ağustos yani dün yine az az kanamam oluyor ve adet sancım var

canım tebrikler kan tahlilimi yaptırdın mı cetvelin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağında göstersin canım
canim nasil olmur gormemisem bu.mesajini cok.ozur dilerim.guzel dileklerin.icin Allah razi olsun.Rabbim tez vakitte sanada versin.insallah.evet kanda kesinlesdi cok.sukur.bakalim devami nasil olacak

Kızlaar
kürtajdan sonra 2. adetim şu an ama hiç adet gibi de değil. Kanama yok, 10 gündür sadece lekelenme. Korunmuyorum diye test de yaptım negatif nomal midir sizce ?

Arkadaşlar benim 3 yaşında bir cocugum var geçen sene 2ci bebek düşündük hemen ilk aydan hamile kaldım ama 7. Haftada kalbi durdu maalesef ve kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 6 ay korun dedi 6 aydan sonra bende kist oluştu tedavi oldum geçti ve adetim duzensizlesti ve ondan da tedavi oldum ve bu ay yine korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım ve 10 gün sonra yani 3gun önce düşük yaptım Dr haftaya yine gel kan tahlili yapalım dedi yani geçen yıl öldü ama düşmedi bu yıl ise düştü Dr nasıl tedavi uygulayacak acaba ? Tekrar hamile kalsam yine böyle olur mu acaba , Dr bu sefer de 6 ay korun der mi ?

Kızlaar
kürtajdan sonra 2. adetim şu an ama hiç adet gibi de değil. Kanama yok, 10 gündür sadece lekelenme. Korunmuyorum diye test de yaptım negatif nomal midir sizce ?
Kurtajdan sonra biraz adet düzeni ve miktari şaşa biliyor düzenli kontrole gidin derim benim de başımdan geçti ve zaman geçtikçe daha da kötüleşti Dr gittim bı ilaç verdi hemen düzene girdi adetim

Patolojiye mi yolladınız canım özel de mi devlette mi ? Bide ücreti ne kadar dı ? Ben hem patoloji hem genetiğe yollamak istiyorum bu ikinci olucak olursa
Merhaba Nisanisa sizde sanırsam kürtaj olayı yaşamışsınız şuan anladığım kadarıyla hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Size bir kaç soru soracaktım. Bende 14 haziranda kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak durumunda kaldım. ve 3 aydır korunduk. Bu ay hamilelikten şüpheleniyorum. Ama adetime 5 gün var senden öğrenmek istediğim ikinci gebelik belirtilerin olmuş muydu nasıl olmuştu. Ben ilk gebeliğimde belirti çok yaşamadan gebe kaldığımı öğrendim adetim 1 gün geçe ama şuan kasık ağrım var ama adetime 10 gün varken çok aşırı derece bel kasık ve göğsüm ağrıdı. Şuan o kadar sancım yok ama daha çok sol kasık ağrısı ara ara yaşıyorum. iki gün öncesi test yaptım negatif çıkacağını bile bile ve tabiki negatifti ama ptesi salı test yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum bu kadar sancı oldu acaba kötü bişey mi sonuçta bi kürtaj olayı yaşadım o biraz ürküyor beni sen neler yaşadın biraz bahsetsen doktora da gitmek istemiyorum gebe falan değilsem eşim üzülmesin heveslendirmek istemiyorum onu.

Merhaba canım sağol. Rabbim sana da nasip etsin inşallah . Ben ikinci gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım. Göğüs şişmesi agrısı vs hiç olmadı. Sadece yoğun derece de kasık agrısı yasıyordum tıpkı senin gibi. Bende bi 5 gün öncesinde yapmıştım cıkmamıstı . Ben ilaçla adet getirmek zorunda kaldım çünkü hiç adet görmedim kürtajdan sonra . Tam ilaç bitti adetimi bekliyorum adet olacagım gün yaptım ve cok silik bir çizgi ile öğrendim. Dediğim gibi tek belirtim kasık agrısı onun haricinde hiç bir belirtim yoktu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın umarım

benimde bu kadar kasık ağrısı yapması biraz kafamı karıştırdı.Böyle beklemekte çok kötüymüş ilk gebeliğimde hesap kitap takip yapmadan gebe kaldığımı öğrendim çok iyiydi. Ama şimdi acaba hamile miyim deyip duruyorum deli gibi bloglarda geziyorum. Şu pazartesi geçse de biran önce test yapsam , olur da hamile değilsem bu kadar ağrı neden kürtaj olalı üç ay oldu bu kadar ağrım olmadı bir sıkıntı olmasından korkuyorum bir yandan da inşallah hamileyim dir. Siz kürtaj sonrası ne kadar sonra hamile kaldınız

Korkma canum birşey olmaz Allahın izniyle bu sefer olmassa bir dahaki sefere olur inşallah . Çok ümit bağlama . Çokta karamsar olma . Ben kürtajdan 2 3 ay sonra hamile kaldım .çok sor şeyler yasadım o yüzden hala da korkuyorum . İnşalllah hayırlısı ile sana da nasip olur . Sende bana dua et canım

Amin canım dualarım seninle adetime üç gün kaldı ama hamilelik belirtilerim kalmadı hamile değilim sanırsam başka sebepten okadar ağrım oldu herhalde. Kürtaj sonrası ilk denememdi. 3 Ay bekledim kürtajdan sonra Bakalım olmazsa denemeye devam en kötü bi kaç kez daha , tutmazsa doktora giderim.

Selamlar herkese. Benimde kürtajdan sonra ilk adetimi oldum ve bitti. Iki adet dönemi daha bekleyip bebek için denemeye başlamak istiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum tekrar aynı şeyler olur mu diye. Biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. 3 ay beklemek yeterli olur mu acaba? Sizler ne kadar beklediniz?

Merhaba arkadaşlar bende 1 hafta önce kürtaj oldum, bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu. 1 yıllık evliyim hiç korunmadık, evlilik yıl dönümünden 2 gün sonra gebeliğimi öğrendim 6+3 haftalıktı bize hediye gibi gelmişti.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sabırlı olup doktor tavsiyelerine uymak gerektiğini düşünüyorum önce anne sağlığı sonra bebek. Bende tekrar gebelik çok istiyorum sizler gibi fakat bekleyeceğim sağlıklı beslenmeye devam, 3 ayı geçirince psikolojik olarak kendimi rahat hissedersem hemen başlayabilirim belki de daha sonra.

Çok geçmiş olsun sizede. Bu süreç çok yıpratıcı olabiliyor. Hiç aklımdan çıkmıyor diyebilirim yaşananlar. Ama ileriye bakmak lazım. Inşallah isteyen herkes saglıkla bebeğine kavuşur.

Düşük ten sonra hamile kalmak daha kolay diye okudum heryerde rabbim hepimize nasip etsin sagliklisini
Benimde ilk gebeligim saglikli dogumla sonuclandi cok sukur 2. Gebeligim 7 haftalik dusukle sonlandi 8. ayin 14 de dusuk yaptim ve henuz adet olmadim siz dusuk sonrasi ne kadar sure sonra adet oldunuz acaba ?

Benimde ilk gebeligim saglikli dogumla sonuclandi cok sukur 2. Gebeligim 7 haftalik dusukle sonlandi 8. ayin 14 de dusuk yaptim ve henuz adet olmadim siz dusuk sonrasi ne kadar sure sonra adet oldunuz acaba ?
30 güm sonra oldum sonraki ay hamile kaldım tekrar allah size de nasip etsin

Merhabaa. Ben 45 gün önce haftasi bile degildi kese buyumediginden kürtaj oldum. O gün degerim 9000 küsürdü. Hala adet olmadim. Dün aksam test yaptim direk kıpkırmızı pozitif çıktı. Hic korunmadık bu arada. Bu bhcg hala düsmedigindenmi böyle cikti acaba. Bilgisi olan varmi.

Çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra kontrol için doktorunuza gittiniz mi? Bazen yapışıklık olabiliyormuş. Yada hamilesiniz :) bence hemen bir doktora gidin

Çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra kontrol için doktorunuza gittiniz mi? Bazen yapışıklık olabiliyormuş. Yada hamilesiniz :) bence hemen bir doktora gidin

Cevabın icin tesekkurler. İnt. Biraz baktimda yapışıklıkta bhcg artmiyormus. Yarin doktora gidecegim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…