Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Canım allah sabrını versin gecmiş olsun çok zor bişey bende 9 haftalık bir kayıp yasadım agustos ayında acısı hala gemedi gecmezde cok zor . Rabbim bir daha yasatmasın.
çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun Allah sabırlar versin cümlemize gerçekten çok zor peki sen başladınmı çalışmalara 4 ay olmuş sonuç nedir

Kürtajdan 20 gün sonra kanaması başlayan ve hiç bitmek bilmeyen kimi zaman yoğun kimi Zaman lekeye dönüyor basına gelen varmi kafayı yemek üzereyim rahim temiz diyorlar sadece son gittiğimde enfeksiyon çıktı ilaç verdi 3 gün içinde bitecek kanama dedi bir hafta oldu hala devam ediyor son ümidim de bitti rabbim yardım et kimseyi çaresiz bırakma

Kızlar bu ayda tutmadı . Adete 5 gün kala kan testim de negatif . Dün eşimle yaşadığım birliktelikten sonra akıntım krem rengi hafif pembemsi geldi . Adet olacak gibi de karnım ağrıyor . Bu adet döngüm de geçtikten sonra soğan suyu kürüne başlamayı düşünüyorum .

çok geçmiş olsun nasıl zor olduğunu çok iyi anlıyorm inşallah en hayırlı kısa zamanda tekrar güzel haberler alırız en zoru ilk adeti olana kadar zaman geçmiyor gibi benim 3 ay bitmiş 4. aya girdim kaybedeli

Günaydın bayanlar.kürtajdan sonra alınan patalojiye gönderildi mi sizlerin.
Günaydin gecmis olsun oncelikle. Benimkide patolojiye gitti ama ilk dusuk oldugu icin incelemeyi bebek icin degilde benim icin yapildigini soyledi benim doktorum kanser hucresi varmi fln diye. Genellikle bisey cikmiyor. Herkese ayni sryi yazoyorlarmis ben cok arastirdim

ben de bir sey sorcam dusuk yapali bugun 17 gün oldu sag kasigimda hafif batma var. Bu durumu yasayan var mi aranizda

Banada bebeğin incelendiğini ama önemli bi sorun çıkmadığını söylemişti dr.

ben de bir sey sorcam dusuk yapali bugun 17 gün oldu sag kasigimda hafif batma var. Bu durumu yasayan var mi aranizda
Ben varım canım.8 kasımda kürtaj oldum.batma ağrı ara ara oluyor.ilk adetim bi iki gün geldi.şimdi 2 adetimi oldum.oda siyah çamur gibi çok azdı.aslan pençesi içmeye başladı yeni yeni kırmızı şekilde sökülüyor.bugün adetimin 8.ci günü.o dediğin batmalar şuanda da ara sıra oluyor.yani dengemiz bozuluyor yavaş yavaş 6 ayda düzelirsiniz diyorlar

adetin duzenlimidir normalde bi de korunuyomusun suanda. Ben korunmadim hic acaba o yuzden mi dedim

Normalde düzenlidir.hayır canım hiç korunmadım.zaten normalde hamile kalamıyorum.tüp bebekti kürtaj olduğum.
Anladim canim insallah bu sefer tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin. Bende bekliyorum adet gunumu bende korunmadim hayirlisi olsun hakkimizda

Sorun neydi ben goremedim
28 kasımda kürtaj oldum kalp atışı yoktu 7 ci haftada ama zaten kalp atışını hiç duyamadik kürtajdan sonra kanamam olmadı çok az leke sonra bitti neyse 20 gün sonra kürtajdan bir kanama başladı yoğun adet dedi acildeki doktor neyse bir sure yoğun sonra azalıp lekeye dönüyor bir sure sonra tekrar kanama başlıyor bu böyle 23 günü geçti kanamam var kafayı yemek üzereyim hep rahim temiz dediler son gittiğimde enfeksiyon çıktı ilaç verdi 5,6 tane neyse 3 güne geçecek dedi ilacı kullanalı 6 gün falan oldu ama hala devam ediyor arada leke arada kanama basına gelen varmi sebep ne

Benim basima boyle bisey gelmedi. Benden tam 1 hafta hafif kan geldi sonra lekeye döndü doktorum iliskiye girebilirsin dedi. Ben yinede temizlik acisindan uygun görmedim lekelenmem varken iliskiyi. 10 gun bekledim 10. Gun tertemizdi korunmasiz iliskiye girdim kan geldi tekrar. Kostur kostur doktora gittim hic bisey yok devam edin dedi neden kan geldi dedigimde iliskide sulanmadiysan vajina agzi tahris olmus olabilir dedi. Sonrasinda bidaha ne leke ne kan hic bisey gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…