- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.101
çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun Allah sabırlar versin cümlemize gerçekten çok zor peki sen başladınmı çalışmalara 4 ay olmuş sonuç nedirCanım allah sabrını versin gecmiş olsun çok zor bişey bende 9 haftalık bir kayıp yasadım agustos ayında acısı hala gemedi gecmezde cok zor . Rabbim bir daha yasatmasın.
Evet basladım ben bir ay sonra hemen 4 ay gecti işte ama yok hala bebek haberimçok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun Allah sabırlar versin cümlemize gerçekten çok zor peki sen başladınmı çalışmalara 4 ay olmuş sonuç nedir
çok geçmiş olsun nasıl zor olduğunu çok iyi anlıyorm inşallah en hayırlı kısa zamanda tekrar güzel haberler alırız en zoru ilk adeti olana kadar zaman geçmiyor gibi benim 3 ay bitmiş 4. aya girdim kaybedelimerhaba arkadaşlar bende 9+5 haftalık mucize gebeliğim hem düşük hem kürtajla salı günü mecburen sonlandı hala inanamıyorum çok zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin dr ilk düşük olduğu için genetiğe göndermediklerini söyledi 10-15 gün ilişki yasak dedi ben ilişkiyle beraber çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allahım bizlere ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydin gecmis olsun oncelikle. Benimkide patolojiye gitti ama ilk dusuk oldugu icin incelemeyi bebek icin degilde benim icin yapildigini soyledi benim doktorum kanser hucresi varmi fln diye. Genellikle bisey cikmiyor. Herkese ayni sryi yazoyorlarmis ben cok arastirdimGünaydın bayanlar.kürtajdan sonra alınan patalojiye gönderildi mi sizlerin.
Banada bebeğin incelendiğini ama önemli bi sorun çıkmadığını söylemişti dr.Günaydin gecmis olsun oncelikle. Benimkide patolojiye gitti ama ilk dusuk oldugu icin incelemeyi bebek icin degilde benim icin yapildigini soyledi benim doktorum kanser hucresi varmi fln diye. Genellikle bisey cikmiyor. Herkese ayni sryi yazoyorlarmis ben cok arastirdim
Ben varım canım.8 kasımda kürtaj oldum.batma ağrı ara ara oluyor.ilk adetim bi iki gün geldi.şimdi 2 adetimi oldum.oda siyah çamur gibi çok azdı.aslan pençesi içmeye başladı yeni yeni kırmızı şekilde sökülüyor.bugün adetimin 8.ci günü.o dediğin batmalar şuanda da ara sıra oluyor.yani dengemiz bozuluyor yavaş yavaş 6 ayda düzelirsiniz diyorlarben de bir sey sorcam dusuk yapali bugun 17 gün oldu sag kasigimda hafif batma var. Bu durumu yasayan var mi aranizda
Ne kadarlikti senin bebegin benimki daha 6 haftalikti kucuktu belki ondandirBanada bebeğin incelendiğini ama önemli bi sorun çıkmadığını söylemişti dr.
adetin duzenlimidir normalde bi de korunuyomusun suanda. Ben korunmadim hic acaba o yuzden mi dedimBen varım canım.8 kasımda kürtaj oldum.batma ağrı ara ara oluyor.ilk adetim bi iki gün geldi.şimdi 2 adetimi oldum.oda siyah çamur gibi çok azdı.aslan pençesi içmeye başladı yeni yeni kırmızı şekilde sökülüyor.bugün adetimin 8.ci günü.o dediğin batmalar şuanda da ara sıra oluyor.yani dengemiz bozuluyor yavaş yavaş 6 ayda düzelirsiniz diyorlar
Normalde düzenlidir.hayır canım hiç korunmadım.zaten normalde hamile kalamıyorum.tüp bebekti kürtaj olduğum.adetin duzenlimidir normalde bi de korunuyomusun suanda. Ben korunmadim hic acaba o yuzden mi dedim
9.cü haftaya girmiştim.ama 6.haftada kalmış bebek.Ne kadarlikti senin bebegin benimki daha 6 haftalikti kucuktu belki ondandir
Anladim canim insallah bu sefer tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin. Bende bekliyorum adet gunumu bende korunmadim hayirlisi olsun hakkimizdaNormalde düzenlidir.hayır canım hiç korunmadım.zaten normalde hamile kalamıyorum.tüp bebekti kürtaj olduğum.
Bende tam 6. Hafta da doktorumu degistirdim kontrole gideyim dedm o gün kalbi durmus icime dogdu heralde. Bekleseydim benimde 9 hafta olcakti9.cü haftaya girmiştim.ama 6.haftada kalmış bebek.
Sorun neydi ben goremedimBana neden kimse cvp vermiyor
28 kasımda kürtaj oldum kalp atışı yoktu 7 ci haftada ama zaten kalp atışını hiç duyamadik kürtajdan sonra kanamam olmadı çok az leke sonra bitti neyse 20 gün sonra kürtajdan bir kanama başladı yoğun adet dedi acildeki doktor neyse bir sure yoğun sonra azalıp lekeye dönüyor bir sure sonra tekrar kanama başlıyor bu böyle 23 günü geçti kanamam var kafayı yemek üzereyim hep rahim temiz dediler son gittiğimde enfeksiyon çıktı ilaç verdi 5,6 tane neyse 3 güne geçecek dedi ilacı kullanalı 6 gün falan oldu ama hala devam ediyor arada leke arada kanama basına gelen varmi sebep neSorun neydi ben goremedim
Benim basima boyle bisey gelmedi. Benden tam 1 hafta hafif kan geldi sonra lekeye döndü doktorum iliskiye girebilirsin dedi. Ben yinede temizlik acisindan uygun görmedim lekelenmem varken iliskiyi. 10 gun bekledim 10. Gun tertemizdi korunmasiz iliskiye girdim kan geldi tekrar. Kostur kostur doktora gittim hic bisey yok devam edin dedi neden kan geldi dedigimde iliskide sulanmadiysan vajina agzi tahris olmus olabilir dedi. Sonrasinda bidaha ne leke ne kan hic bisey gelmedi.28 kasımda kürtaj oldum kalp atışı yoktu 7 ci haftada ama zaten kalp atışını hiç duyamadik kürtajdan sonra kanamam olmadı çok az leke sonra bitti neyse 20 gün sonra kürtajdan bir kanama başladı yoğun adet dedi acildeki doktor neyse bir sure yoğun sonra azalıp lekeye dönüyor bir sure sonra tekrar kanama başlıyor bu böyle 23 günü geçti kanamam var kafayı yemek üzereyim hep rahim temiz dediler son gittiğimde enfeksiyon çıktı ilaç verdi 5,6 tane neyse 3 güne geçecek dedi ilacı kullanalı 6 gün falan oldu ama hala devam ediyor arada leke arada kanama basına gelen varmi sebep ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?