Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

benim 18 aralıkta başladı düşük 28 i gibi bitti kürtaj olmadım 6 7 ocak gibi yumurtlamam oldu akıntımdan biliyorum son ilişkimde 7 ocaktı sözde esim korundu :))dün değerim 55 cıktı
Ben zorunlu kürtaj oldum. Kürtaj olduğum günü ilk adet günü olarak saysam bile yumurtlamayı kestiremedim şuana kadar.Ya da henüz yumurtlama olmadı bilemiyorum. Belirgin bi akıntım olurdu normalde ama olmadı daha.Adet döngüm 28gün Ama doktor kürtajdan sonra adet görmen 40gün sürebilir demişti.ağustos anneleri başlığındaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ne güzel hamile kalmışsın hemen Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah canım. Darısı başımıza :)

Benimde adetim normalde düzenlidir. Ama doktor kürtajdan sonra 30-40 gün sonra adet görmeye başlarsın sonra eski düzenine geri döner dedi. Ben 5 ocakta kürtaj oldum. Yumurtlama günümü bilsem ona göre çalışıcam:)

yumurta akı gibi akinti olur ondan bilebilirsin aslinda

Slm kızlar düşükten sonra son adet düşüğün başladığı gün mü sayılıyor geçen ay düşük yaptım hiç adet olmadan hamile kaldım bunun için soruyorum
ne mutlu sana insallah sağlicakla kucagina alirsin insallah bizlerde boyle hemen hamile kalir ve bebislerimizi sağlıcakla kucağimiza aliriz bende 2 ocakta malesef dusuk ve zorunlu kurtaj yasadim dr 15 gun sonra kontrole cagirmisti ama ben bugun gittim hicbi problem yok 3-4 tane yumurtan var kucuk adetin 40 gunu bulabilir dedi bizde 12.gun basladik calismalara normalde 30 gunde bir adet oluyorum insallah bizide bekletmeden gelir bebisimiz

canım inşallah sağlıkla gelir bebisin

Ben kürtajdan 31 Gün sonra adet oldum normalde 28 gunde bir olurum ona gore hesaplamstim yumurtlama gunumu ama tutturamamisim. Birkac ay akisina birakicam olmazsa ovulasyon testlerinden alirim diyorum

bende normalde 30 gunde olurum regliyi netteki yazilara gore dusuk+kurtaj dan sonra 15-25 gunlerinde yumurtlama oluyormus dun yani dusugun 22 gunu dr kontrolde yumurtalar kucuk dedi kac oldugunu sormak aklima gelmedi ama reglin 40 gunu bulabilir dedi ovulasyonu kestiremiyorum calismalari surduruyoruz o yuzden bakalim yasayip gorcez bu isler hic belli olmuyor malesef beklemek cok zor

Kürtajdan sonraki 20 ki günler önemli 22. Gündeyim yumurtlama bugün oldu yumurta akı akıntım geldi bayağı ve iki göğsümde sabahtan beri çok ağrıyor uçları dahil

va
Kürtajdan sonraki 20 ki günler önemli 22. Gündeyim yumurtlama bugün oldu yumurta akı akıntım geldi bayağı ve iki göğsümde sabahtan beri çok ağrıyor uçları dahil
valla canim ben 22 gun dr gittim kontrole yumoslar kucuk dedi ben gecen hafta yasadim halbuki yumurta aki akintisini bugun 24 gunum oluyo kasiklarimda agri var hafiften baska bisey hissetmiyorum tabi calismalari surduruyoruz ne olur ne olmaz

va

valla canim ben 22 gun dr gittim kontrole yumoslar kucuk dedi ben gecen hafta yasadim halbuki yumurta aki akintisini bugun 24 gunum oluyo kasiklarimda agri var hafiften baska bisey hissetmiyorum tabi calismalari surduruyoruz ne olur ne olmaz
Benim hem akıntım var göğüslerim çok acıyor ordan anladım zaten birde sivilce her yumurtlama zamanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…