- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.141
inşallah canımbenimde son iliskim 7 ocakta oldu bende adet olmadim yarin test yaptrcam hadihayirlisi ya insallah bende hamileyimdir
bende kanamamın başladığı günümü 18 aralığı yani ilk adet günü saymalıyım[/QUOTE sen kürtaj olmadiysan onu bilemiyorum ya. Ben kürtaj oldum tamamen temzlendi icim
Ben bugun bu siteye dogru duzgun yazamadim bi unutmusum. Düsükten sonra adet nasil.oluyo onu hic bilmiyorum ya ben kürtaj oldm bi hafta hafif kanamalarim oldu bitti.bende kanamamın başladığı günümü 18 aralığı yani ilk adet günü saymalıyım
Ben zorunlu kürtaj oldum. Kürtaj olduğum günü ilk adet günü olarak saysam bile yumurtlamayı kestiremedim şuana kadar.Ya da henüz yumurtlama olmadı bilemiyorum. Belirgin bi akıntım olurdu normalde ama olmadı daha.Adet döngüm 28gün Ama doktor kürtajdan sonra adet görmen 40gün sürebilir demişti.ağustos anneleri başlığındaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ne güzel hamile kalmışsın hemen Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah canım. Darısı başımıza :)benim 18 aralıkta başladı düşük 28 i gibi bitti kürtaj olmadım 6 7 ocak gibi yumurtlamam oldu akıntımdan biliyorum son ilişkimde 7 ocaktı sözde esim korundu :))dün değerim 55 cıktı
Benimde adetim normalde düzenlidir. Ama doktor kürtajdan sonra 30-40 gün sonra adet görmeye başlarsın sonra eski düzenine geri döner dedi. Ben 5 ocakta kürtaj oldum. Yumurtlama günümü bilsem ona göre çalışıcam:)Merhaba cok gecmis olsun. Bende 22 aralikta zorunlu kürtaj oldum. Benim doktorumda bana ayni seyleri soyledi korunmana gerek yok dedi. Kürtajdan sonra 10 gün korundum. Sonra korunmadim. Normalde doktorum kurtaj gununu ilk adet gunun say gecikirsen gel dedi. Benim 28 gunde bir adetim duzenli gelir. Bugun 30 gun oldu tik yok. Adet belirtimde yok. Yarin doktora gidicem kontrole gitmisken kanda gebelik testi isticem belki hamile kalmisimdir umut iste :)
yumurta akı gibi akinti olur ondan bilebilirsin aslindaBenimde adetim normalde düzenlidir. Ama doktor kürtajdan sonra 30-40 gün sonra adet görmeye başlarsın sonra eski düzenine geri döner dedi. Ben 5 ocakta kürtaj oldum. Yumurtlama günümü bilsem ona göre çalışıcam:)
Akıntım var gibi aslında ama önceleri anlıyordum yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oluyordu. Şimdiki farklı şeffaf su gibiyumurta akı gibi akinti olur ondan bilebilirsin aslinda
sen degerlendir günleriniAkıntım var gibi aslında ama önceleri anlıyordum yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oluyordu. Şimdiki farklı şeffaf su gibi
Öyle yapıcam canım bu ay kısmet artık. Belkide yumurtlamışımdır çoktan. Kürtaj sonrası insan ne olduğunu şaşırıyor valla. Ağustosta anne olucam diye hayaller kuruyordum halbuki nasip iştesen degerlendir günlerini
ne mutlu sana insallah sağlicakla kucagina alirsin insallah bizlerde boyle hemen hamile kalir ve bebislerimizi sağlıcakla kucağimiza aliriz bende 2 ocakta malesef dusuk ve zorunlu kurtaj yasadim dr 15 gun sonra kontrole cagirmisti ama ben bugun gittim hicbi problem yok 3-4 tane yumurtan var kucuk adetin 40 gunu bulabilir dedi bizde 12.gun basladik calismalara normalde 30 gunde bir adet oluyorum insallah bizide bekletmeden gelir bebisimizSlm kızlar düşükten sonra son adet düşüğün başladığı gün mü sayılıyor geçen ay düşük yaptım hiç adet olmadan hamile kaldım bunun için soruyorum
canim sen dusuk yaptigin gunle hamileligini ogrendin gun arasinda kac gun vardiSlm kızlar düşükten sonra son adet düşüğün başladığı gün mü sayılıyor geçen ay düşük yaptım hiç adet olmadan hamile kaldım bunun için soruyorum
32 gün var canimcanim sen dusuk yaptigin gunle hamileligini ogrendin gun arasinda kac gun vardi
canım inşallah sağlıkla gelir bebisinne mutlu sana insallah sağlicakla kucagina alirsin insallah bizlerde boyle hemen hamile kalir ve bebislerimizi sağlıcakla kucağimiza aliriz bende 2 ocakta malesef dusuk ve zorunlu kurtaj yasadim dr 15 gun sonra kontrole cagirmisti ama ben bugun gittim hicbi problem yok 3-4 tane yumurtan var kucuk adetin 40 gunu bulabilir dedi bizde 12.gun basladik calismalara normalde 30 gunde bir adet oluyorum insallah bizide bekletmeden gelir bebisimiz
inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalırız ve sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlermizi sadece hamile kalmak yetmiyormus bunu ogrendikKürtajın üstünden 5 ay geçti ben hala hamile kalamadım
valla canim ben 22 gun dr gittim kontrole yumoslar kucuk dedi ben gecen hafta yasadim halbuki yumurta aki akintisini bugun 24 gunum oluyo kasiklarimda agri var hafiften baska bisey hissetmiyorum tabi calismalari surduruyoruz ne olur ne olmazKürtajdan sonraki 20 ki günler önemli 22. Gündeyim yumurtlama bugün oldu yumurta akı akıntım geldi bayağı ve iki göğsümde sabahtan beri çok ağrıyor uçları dahil
Benim hem akıntım var göğüslerim çok acıyor ordan anladım zaten birde sivilce her yumurtlama zamanında olurva
valla canim ben 22 gun dr gittim kontrole yumoslar kucuk dedi ben gecen hafta yasadim halbuki yumurta aki akintisini bugun 24 gunum oluyo kasiklarimda agri var hafiften baska bisey hissetmiyorum tabi calismalari surduruyoruz ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?