Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Evet her iliskiden sonra da kan geldi

Evet her iliskiden sonra da kan geldi
Kan tamamen kesilene kadar iliskiye girmemeni tavsiye edebilirm eger enfeksiyon varsa hem senin iyilesme surecin gecikir hem esinde enfeksiyon kapabilir. Herkesin farkli yapisi var eger doktor bisey yok diyosa korkma bence bekle biraz zaman gecsin

Kan tamamen kesilene kadar iliskiye girmemeni tavsiye edebilirm eger enfeksiyon varsa hem senin iyilesme surecin gecikir hem esinde enfeksiyon kapabilir. Herkesin farkli yapisi var eger doktor bisey yok diyosa korkma bence bekle biraz zaman gecsin
Cnm zaten kürtaj sonrası 15 gün bekledik arada kanama bitti öyle iliski oldu zaten kanama başlayınca olmadı daha sonra eşim zaten şehir Dışında çalışıyor çoğu Zaman yok bile

Cnm zaten kürtaj sonrası 15 gün bekledik arada kanama bitti öyle iliski oldu zaten kanama başlayınca olmadı daha sonra eşim zaten şehir Dışında çalışıyor çoğu Zaman yok bile
Sen sordnmu doktoruna hic bisey yokken sonradan nasil enfeksiyon olusuyo diye.

Sen sordnmu doktoruna hic bisey yokken sonradan nasil enfeksiyon olusuyo diye.
Cnm şansıma doktorun biri gelmene bile gerek Yok dedi tahlil yapmadan ilaç vermenden telefonda takip edeceğini söyledi diğer doktor ilaç verdi bununla geçecek dedi geçmedi diğeri enfeksiyon vs hani artık bunu sormayı bile bırak içimi rahat ettirecek düzgün bilgi veren bir doktor bile bulamadım

Kurtaj oldugum gun enfeksiyona karsi antibiyotik ve agri kesici verildi bana. Doktorum dediki agrin olmasa bile agri kesiciyi her gun iki defa al bu agri.kesicinin ozelligi kanamayi durdurmasi. Biz kanama olmasini istemeyiz dedi. Ben kullandim cok sukur biseyim olmadi sadece hala kasigimda hafif batmalarim var hamileykende oluyodu bana gecmedi bi turlu. Adetim gelmezse beklenen gunde doktoruma gidicem yine eger gidersem senin icin ona sorarim senin durumunu anlatirim insallah kotu bisey yoktur cok kafana takma dicemde insan cok panik oluyor neyim var diye seni cok iyi anliyorum suan. Ben iliski sonrasi kan gelince sabaha kadar uyuyamamstm. Sen biraz kendine zaman ver ben doktora gidersem sorcam merak etme yazarim sana

Sağol Cnm ben agri kesici yi az kullandım sebeb o mu ki acaba diğer tüm ilaçları düzenli kullandım

Olabilir bir de vitamin kullaniyorum ben imom die hem folikasit hem omega ve b vitamini var icinde

çok teşekkür ederim arkadaşım sanada geçmiş olsun Allah cümlemize sabırlar versin inşallah meleklerimiz gelirde bu acımızı unutturur ne diyelim hakkımızda hayırlısı başladınmı sen çalışmalara yoksa aramı verdin

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende daha yeni yani geçen salı oldum ama kürtajın yapıldığı gün çok az oldu kanamam ogünden beride yarın tam bir hafta olucak hiç kanamam lekem bile olmadı bende habire tuvalete gidince kontrol ediyorum tuvaletin içine bile bakıyorum bişey varmı diye ama yok henüz ilişkiye başlamadım ama 10 gün geçsin diyorum dr 15 gün sonra kontrole çağırdı bakalım senin durumuna bence iyi bir dr cevap verebilir diye düşünüyorum

İliski icin 15 gün bekle enfeksiyon çok çabuk oluyor zaten başlarda benim de kanamam yoktu Cnm bakalım bekliyorum ilaçları kullandım

Herkese merhaba. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin öncelikle. Ben 5 ocakta zorunlu kürtaj oldum. Kürtajdan 12gün sonra kontrole gittiğimde doktorum rahim toplanmış dedi. Yeni gebelik için zaman vermedi.kendini ne zaman hazır hissediyorsan dedi. Benim sormak istediğim şu; fazla beklemek istemiyorum denemeye başlamak için tecrübesi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim kürtajdan ne kadar zaman sonra yumurtlama oluyor benim bugün kürtaj sonrası 16. Günüm. Yumurtlama günlerimi belirtilerden rahatlıkla anlardım akıntı olsun kasık ağrısı olsun şuan hiç böyle bi durumum yok

Slm kızlar düşükten sonra son adet düşüğün başladığı gün mü sayılıyor geçen ay düşük yaptım hiç adet olmadan hamile kaldım bunun için soruyorum

Merhaba cok gecmis olsun. Bende 22 aralikta zorunlu kürtaj oldum. Benim doktorumda bana ayni seyleri soyledi korunmana gerek yok dedi. Kürtajdan sonra 10 gün korundum. Sonra korunmadim. Normalde doktorum kurtaj gununu ilk adet gunun say gecikirsen gel dedi. Benim 28 gunde bir adetim duzenli gelir. Bugun 30 gun oldu tik yok. Adet belirtimde yok. Yarin doktora gidicem kontrole gitmisken kanda gebelik testi isticem belki hamile kalmisimdir umut iste :)

Slm kızlar düşükten sonra son adet düşüğün başladığı gün mü sayılıyor geçen ay düşük yaptım hiç adet olmadan hamile kaldım bunun için soruyorum
evet benim doktorum kurtaj gununu ilk adet gunun say demisti. Ne guzel hamile kalmissin insallah bu yavrunu saglikla.alirsin kucagina darisi basima.

benim 18 aralıkta başladı düşük 28 i gibi bitti kürtaj olmadım 6 7 ocak gibi yumurtlamam oldu akıntımdan biliyorum son ilişkimde 7 ocaktı sözde esim korundu :))dün değerim 55 cıktı

evet benim doktorum kurtaj gununu ilk adet gunun say demisti. Ne guzel hamile kalmissin insallah bu yavrunu saglikla.alirsin kucagina darisi basima.
bende kanamamın başladığı günümü 18 aralığı yani ilk adet günü saymalıyım

benim 18 aralıkta başladı düşük 28 i gibi bitti kürtaj olmadım 6 7 ocak gibi yumurtlamam oldu akıntımdan biliyorum son ilişkimde 7 ocaktı sözde esim korundu :))dün değerim 55 cıktı
benimde son iliskim 7 ocakta oldu bende adet olmadim yarin test yaptrcam hadihayirlisi ya insallah bende hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…