- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.161
inşallah canim degerlendir sende es gecme Allah umutlarimizi bosa cikarmaz umarimBenim hem akıntım var göğüslerim çok acıyor ordan anladım zaten birde sivilce her yumurtlama zamanında olur
Artık gebe kalabilmek değil derdim şükür o oluyor ama ilerlemiyor 2.kaybımı yaşadım 1 senede tüm önlemlere rağmen Allah hayırlısını versininşallah canim degerlendir sende es gecme Allah umutlarimizi bosa cikarmaz umarim
Çok geçmiş olsun. Bende kürtaj olduktan 36 gün sonra regli olmuştum. Stres yapmayın nasılsa gelicekarkadaslar merhaba dusuk+kurtaj olali bugun 32 gun oldu dayanamadim test yaptim ama negatif reglide olmadim dr dedigi gibi 40 gunumu bulcak acaba merakla bekliyorum
eskiden gelmesin diye bekliyodum simdi gelsin diye kadin olmak ne kadar zor her anlamdaÇok geçmiş olsun. Bende kürtaj olduktan 36 gün sonra regli olmuştum. Stres yapmayın nasılsa gelicek
Malesef öyle zorluklar oluyor. Bende bu ara gelmesin diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı. Inşallah sağlıklı bebeklere hamile kalırız hepimizeskiden gelmesin diye bekliyodum simdi gelsin diye kadin olmak ne kadar zor her anlamda
amin insallah bende gelmemesinden yanayim ama test negatif olunca bide dusuk sonrasi ilk adet olucak ondan olsun diyorum normal siklusa doneyim diye.Malesef öyle zorluklar oluyor. Bende bu ara gelmesin diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı. Inşallah sağlıklı bebeklere hamile kalırız hepimiz
Çok geçmiş olsun tanı patoloji ile mi yoksa genetik tanı ile mi konduKızlar merhaba ben de kürtaj oldum 22 Aralık’ta bebekte trizomi 13 çıktı bende de kan pıhtılaşması. 27 Ocak’ta regl oldum bakalım bekliyorum dört gözle
Canim bende oyle oldum banada doktor 40gun demishti ama stress yapdigimdan her halda 50gunden sonra ilacla regl oldumarkadaslar merhaba dusuk+kurtaj olali bugun 32 gun oldu dayanamadim test yaptim ama negatif reglide olmadim dr dedigi gibi 40 gunumu bulcak acaba merakla bekliyorum
cok gecmis olsun insallah tekrar hamile kalip saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimiziKızlar merhaba ben de kürtaj oldum 22 Aralık’ta bebekte trizomi 13 çıktı bende de kan pıhtılaşması. 27 Ocak’ta regl oldum bakalım bekliyorum dört gözle
Canim bende oyle oldum banada doktor 40gun demishti ama stress yapdigimdan her halda 50gunden sonra ilacla regl oldum[/QUOT.
bugun 37. gunum hala regli olmadim bekliyorum bakalim 40-45 gun gecerse dra giderim bende artik sen nekadar gecince gitmistin
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun tanı patoloji ile mi yoksa genetik tanı ile mi kondu
c
cok gecmis olsun insallah tekrar hamile kalip saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Kan testi verin idrar testleriyle uğraşmayın hiçKızlar bişey sorucam 31 gün önce kürtaj oldum dahada adet olmadım içimden bi ses idrar testi yap dedi yaptım ama ikinci çizgi baya hayalet çıktı erken gebelik testiyle yaptım resmini atacaktım tam belli olmuyo sadece ışıkta görülüyo hayal meyal komşumada gösterdim evet çizgi var dedi sizce olabilirmi böyle bişey
Vericem INŞAALLAH bitanem de bugün bi yapıyım dedim merak ettim görüncede şok oldum acabamı dedim diğer bebeğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu düşük oldu 31 gün geçti başına gelen var mi diye merak ettimKan testi verin idrar testleriyle uğraşmayın hiç
benimde bugun 41. gunum hala tik yok canim bekliyoruz bakalim nezaman gelicekMerhabah lutfen bana yardimci olun dushuk+kurtajdan sora dr 40gune regl olursun demishdi stress yapdim her halde ilacla regl oldum 50ci gun shimdi 2ci reglim geldi 14 gun gecikti yani 45ci hayla tik yok boyle durumda olan olmushmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?