Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

arkadaslar merhaba dusuk+kurtaj olali bugun 32 gun oldu dayanamadim test yaptim ama negatif reglide olmadim dr dedigi gibi 40 gunumu bulcak acaba merakla bekliyorum

a
Malesef öyle zorluklar oluyor. Bende bu ara gelmesin diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı. Inşallah sağlıklı bebeklere hamile kalırız hepimiz
amin insallah bende gelmemesinden yanayim ama test negatif olunca bide dusuk sonrasi ilk adet olucak ondan olsun diyorum normal siklusa doneyim diye.

Kızlar merhaba ben de kürtaj oldum 22 Aralık’ta bebekte trizomi 13 çıktı bende de kan pıhtılaşması. 27 Ocak’ta regl oldum bakalım bekliyorum dört gözle

arkadaslar merhaba dusuk+kurtaj olali bugun 32 gun oldu dayanamadim test yaptim ama negatif reglide olmadim dr dedigi gibi 40 gunumu bulcak acaba merakla bekliyorum
Canim bende oyle oldum banada doktor 40gun demishti ama stress yapdigimdan her halda 50gunden sonra ilacla regl oldum

Ben onceden kullandigim duphaston ilacini kullandim doktor tavsiyesiyle regldan sonrada jinekoloqa diyilde endikronoloqa gittim prolaktinim tavan etmishdi o yuzden olmuyurmushum shimdi tedavideyim ama yine stressdeyim yine 13gun gecikdim

Merhabah lutfen bana yardimci olun dushuk+kurtajdan sora dr 40gune regl olursun demishdi stress yapdim her halde ilacla regl oldum 50ci gun shimdi 2ci reglim geldi 14 gun gecikti yani 45ci hayla tik yok boyle durumda olan olmushmu???

Kızlar bişey sorucam 31 gün önce kürtaj oldum dahada adet olmadım içimden bi ses idrar testi yap dedi yaptım ama ikinci çizgi baya hayalet çıktı erken gebelik testiyle yaptım resmini atacaktım tam belli olmuyo sadece ışıkta görülüyo hayal meyal komşumada gösterdim evet çizgi var dedi sizce olabilirmi böyle bişey

Kan testi verin idrar testleriyle uğraşmayın hiç

Merhabah lutfen bana yardimci olun dushuk+kurtajdan sora dr 40gune regl olursun demishdi stress yapdim her halde ilacla regl oldum 50ci gun shimdi 2ci reglim geldi 14 gun gecikti yani 45ci hayla tik yok boyle durumda olan olmushmu???
benimde bugun 41. gunum hala tik yok canim bekliyoruz bakalim nezaman gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…