Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

hersey olabilir canim neler okuyoruz burada kan testi yaptiramazsan bir hafta sonra tekrar yap idrar testini ozaman varsa bebisin ( insallah vardir ) kesin cikar ikinci cizgi

Kürtajdan tam 31 gün sonra regli oldum normalde 6 gün süren reglim 10 gun surdu ve sonlara dogru kahverengi sümüksü bi yapidaydi. Bu durumda olan varmi normalmi acaba

Merhaba aranıza yeni katıldım. Önceden hamilelik gibi konu başlıklarını gezinirken son 3 gundur bu konuyu okuyorum. İnsan öyle umut arıyor ki saatlerce her yazıyı okuyor. Burada yazılanları okudukça ümit belirdi içimde ne kadar cok varmış benzer seylerı yasayan. Benımde ilk gebelığımdı 3 ay olmuştu neredeyse ama 9 haftalık iken kalbı durmuş bebegımın 13 haftalıkken öğrendik bunu.3 gun once ilac ve kürtaj ile aldılar mınıgımı bir haftanın dolmasını beklıyorum patoloji sonucu ıcın hem de muayene olmak için umarım ıyı seyler duyarız bizde. Hepınıze gecmıs olsun

Kürtajdan 36 gün sonra regl oldum. O ay da hamile haldım 2. Regli görmeden. Şu an 9+1deyim

13 aralik dusuk yapmistm 11 ocak adet oldm ve suan test yaptm pozitf hamileym yarin kan vercmm rabbm bu sefer bize bebegmizi nasip etsnn insallah

kızlar yazdıklarınızı umut oldu..
benim doktorum 3 ay bekle dedi.. sizler fazla beklememişsiniz. çok ikilemde kalıyorum bunları duyunca. bende hemen hamile kalmak istiyorum. ilk regliden sonra.. ama bir yandan korkuyorum vücut kendini daha toplamadı diye. siz nasıl hemen karar verdiniz. bir umuda ihtiyacım var. en fazla ilk regliye kadar korunmak istiyorum daha değil.

Ben kafa olarak rahattım. Kürtajdan 2 hafta sonra kontrole gittim doktorum rahmin tertemiz dedi. Adet düzenleyici verdi 15 gün onu içtim. Peşine ilk adetimi gördüm. Kanıtlanmış bir bilgi değil ama benim doktorum kürtajdan sonra uzun süre korununca rahimde kist oluşabileceğini söylemişti. Kendini hazır hissedince bırak korunmayı dedi. Ben de ilk reglden sonra korunmadım. Şu an 10+3 günlüğüm. İnşallah senin de hepimizin de sorunsuz ilerler.

amin canım inşallah...
kist oluşma durumunu birinde daha duymuştum. çok fazla korunma bana da dediler. ama kararsızm işte. doktor 3 ay dedi diye. bu hafta sonu başka bir doktora gideceğim. içim rahat etmeyecek.
en azından ilk reglye kadar beklesem yeter diye düşündüm bende.. 8+5 de kalbi durmuş. yani 3 ay beklemek çok geldi bana..
sağol. sorunsuz sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini..

Merhabalar arkadaslar hepimize cook gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin saglikli evlatlar nasip etsin. Bende ocak ayinda boş gebelik sebebiyle kurtaj oldum. Bana ekstra ilac vermedi doktorum 3 ay korun tekerlemesini soyledi sadece.. halbuki cok araştırdım ilk reglden sonra denenmesinde hicbir sakinca yokmuş. Bircok örneğide var. Benim psikoloji tam düzelmedi nisana hazirliyorum kendimi beslenmeme dikkat ediyorum folik asite basladim. Insallah herkesin gonlundeki olur

Sizede çok geçmiş olsun. Bende geçtigimiz ağustos ayında boş gebelikten kürtaj oldum. 3 ay korunduk. Doktor net bisey demedi korunmakla ilgili ama ben kendim istedim rahim toparlanmasi için. 3 aydır da deniyoruz olmadı. Bu ay soğan kürüne başladım deneme yapmadım. Mart ayında deneme olucak. Çok faydasını gören olmuş heyecanlandım biraz bununla ilgili. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur :)

Inşaallahh. Aslinda cok hurafe var 3 ay bekleme sonrasi zor olur kurtajdan sonra yumurtalar tembellesirmis vs vs... nasipte ne varsa o tabi. Rabbim kolaylastirsin. Sogan kurunu bende her ihtimale karsi denicem insallah vesile olur. Nasil kullanicaksin kürü adetliykenmi baslaniyordu bu kür. Uff tadida cok kotuymüş baska bi alternatif canim faydasini goren cok bal çorekotu tarcin hergun 1 tatli kaşiği ben bunuda denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…