- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.181
hersey olabilir canim neler okuyoruz burada kan testi yaptiramazsan bir hafta sonra tekrar yap idrar testini ozaman varsa bebisin ( insallah vardir ) kesin cikar ikinci cizgiKızlar bişey sorucam 31 gün önce kürtaj oldum dahada adet olmadım içimden bi ses idrar testi yap dedi yaptım ama ikinci çizgi baya hayalet çıktı erken gebelik testiyle yaptım resmini atacaktım tam belli olmuyo sadece ışıkta görülüyo hayal meyal komşumada gösterdim evet çizgi var dedi sizce olabilirmi böyle bişey
2ci reglinmi canim?41gun geciken???uz bakalim nezaman
ilk reglim olucak canim 2 ocak dusuk+ kurtaj o zamandan beri hic olmadim bugun 41.gun oluyo yani2ci reglinmi canim?41gun geciken???
Olursun canim sadece stress yapma ben cok stress yapmishdim 52gun ilacla regl oldum sakin stress yapmailk reglim olucak canim 2 ocak dusuk+ kurtaj o zamandan beri hic olmadim bugun 41.gun oluyo yani
ilk reglim olucak canim 2 ocak dusuk+ kurtaj o zamandan beri hic olmadim bugun 41.gun oluyo yani
Benim 49. Gün oldu adet stres yapma arkadaşım yakındır olmanilk reglim olucak canim 2 ocak dusuk+ kurtaj o zamandan beri hic olmadim bugun 41.gun oluyo yani
Allahım insallah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin arkadasim darisi bizimde basimiza insallahKürtajdan 36 gün sonra regl oldum. O ay da hamile haldım 2. Regli görmeden. Şu an 9+1deyim
insallah hersey yolunda gider ve saglicakla kucagina alirsin bebegini ve cumlemize nasip olur13 aralik dusuk yapmistm 11 ocak adet oldm ve suan test yaptm pozitf hamileym yarin kan vercmm rabbm bu sefer bize bebegmizi nasip etsnn insallah
Aminn insallahh rabbim hepimizn yuzunu guldrsnnninsallah hersey yolunda gider ve saglicakla kucagina alirsin bebegini ve cumlemize nasip olur
Kürtajdan 36 gün sonra regl oldum. O ay da hamile haldım 2. Regli görmeden. Şu an 9+1deyim
13 aralik dusuk yapmistm 11 ocak adet oldm ve suan test yaptm pozitf hamileym yarin kan vercmm rabbm bu sefer bize bebegmizi nasip etsnn insallah
kızlar yazdıklarınızı umut oldu..
benim doktorum 3 ay bekle dedi.. sizler fazla beklememişsiniz. çok ikilemde kalıyorum bunları duyunca. bende hemen hamile kalmak istiyorum. ilk regliden sonra.. ama bir yandan korkuyorum vücut kendini daha toplamadı diye. siz nasıl hemen karar verdiniz. bir umuda ihtiyacım var. en fazla ilk regliye kadar korunmak istiyorum daha değil.
Ben kafa olarak rahattım. Kürtajdan 2 hafta sonra kontrole gittim doktorum rahmin tertemiz dedi. Adet düzenleyici verdi 15 gün onu içtim. Peşine ilk adetimi gördüm. Kanıtlanmış bir bilgi değil ama benim doktorum kürtajdan sonra uzun süre korununca rahimde kist oluşabileceğini söylemişti. Kendini hazır hissedince bırak korunmayı dedi. Ben de ilk reglden sonra korunmadım. Şu an 10+3 günlüğüm. İnşallah senin de hepimizin de sorunsuz ilerler.
Sizede çok geçmiş olsun. Bende geçtigimiz ağustos ayında boş gebelikten kürtaj oldum. 3 ay korunduk. Doktor net bisey demedi korunmakla ilgili ama ben kendim istedim rahim toparlanmasi için. 3 aydır da deniyoruz olmadı. Bu ay soğan kürüne başladım deneme yapmadım. Mart ayında deneme olucak. Çok faydasını gören olmuş heyecanlandım biraz bununla ilgili. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur :)Merhabalar arkadaslar hepimize cook gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin saglikli evlatlar nasip etsin. Bende ocak ayinda boş gebelik sebebiyle kurtaj oldum. Bana ekstra ilac vermedi doktorum 3 ay korun tekerlemesini soyledi sadece.. halbuki cok araştırdım ilk reglden sonra denenmesinde hicbir sakinca yokmuş. Bircok örneğide var. Benim psikoloji tam düzelmedi nisana hazirliyorum kendimi beslenmeme dikkat ediyorum folik asite basladim. Insallah herkesin gonlundeki olur
Inşaallahh. Aslinda cok hurafe var 3 ay bekleme sonrasi zor olur kurtajdan sonra yumurtalar tembellesirmis vs vs... nasipte ne varsa o tabi. Rabbim kolaylastirsin. Sogan kurunu bende her ihtimale karsi denicem insallah vesile olur. Nasil kullanicaksin kürü adetliykenmi baslaniyordu bu kür. Uff tadida cok kotuymüşSizede çok geçmiş olsun. Bende geçtigimiz ağustos ayında boş gebelikten kürtaj oldum. 3 ay korunduk. Doktor net bisey demedi korunmakla ilgili ama ben kendim istedim rahim toparlanmasi için. 3 aydır da deniyoruz olmadı. Bu ay soğan kürüne başladım deneme yapmadım. Mart ayında deneme olucak. Çok faydasını gören olmuş heyecanlandım biraz bununla ilgili. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?