Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

canım sebebi belli miki az değil hep 4.aydayken kaybetmişsin
pıhtılaşma genetik filan

arkadaslar benım merak etıgım bı konu var 2 ay önce 1,5 aylık gebeliğim kanamam olduğundan dolayı sonlandırıldı fakat kurtajdan sonra normal düzende redlı oldum ama merak ettiğim sey benım reglı zamanlarımda gögsümde hassasiyet olurdu 2 aydır olmuyor dr sordum kurtajla alakası yok dedi benim durumumda olan avrmı yada bu konuda bilgisi olan

bana yardımcı olursnız sevıvırım

özelden de yazdım sana burdan da yazayım dedim. ben 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım aralık ayında kürtajdan sonra 3 kere regl oldum. ilk regl olana kadar korundum. sonrasında korunmadım ama hormonlarım henüz düzene giremediği için sağlıklı yumurta oluşturamadım düzensiz adet oldum yani bir erken bir geç:26: ve kürtaj olmadan önce yaşadığım yumurtladıktan sonraki göğüs acısını 3 regldir yaşamıyordum bu sefer yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim hafiften başladı gibi ama bu sefer de erken yumurta çatlattım. bakalım bu ay ne olacak yeterki stres olmayalım Allah hakkımızda hayırlısını versin O en doğru hayırlı zamanı biliyor hakkımızda

kötü bi deneyim oldu benim içiilk gebelikti çünkü endişelerim korkularım var dr hersey normal olabiliryor ilk gebeliklerde dedi ama içim rahat değil

kötü bi deneyim oldu benim içiilk gebelikti çünkü endişelerim korkularım var dr hersey normal olabiliryor ilk gebeliklerde dedi ama içim rahat değil

benim de ilk gebeliğimdi bir de kalp atışını duyup 1 ay benimle kalınca bebeğim zor oldu ayrılmak ama buna da şükür çünkü 5. ayında ve daha sonrasında bebeği karnında ölüp gebeliğini sonlandıranlar var o daha acı o yüzden şükredelim hemen hamile kalamamak kürtajla ilgili değil rahmin kendini toparlamasıyla kaliteli yumurta olgunlaştırmayla alakalı. yani sen kendine iyi bak vitaminli şeyler ye iç. eşin de iyi baksın kendine hayırlıs zamanda olacak allah inşallah bir daha bu güzel duyguları yaşamamıza izin verecektir.

şükür tabiki canım ben kürtaja giderken önümde 2 kiş vardı ve onların karınları belirğindi aşka birinin tahlili gelmişti daum sendromu vardı o zaman ne düşüneceğimi bilemedim sevinsem mi üzülsem mi ve böylesi hayırlıymış dedim benim tek rahat olmamın sebebi kendiliğinden oldu kanamam benim ihmalimden değil yani onada bişey yapamıyoruz sonuc olarak 2 reglım gectı bu ay denemeye başladık artık hayırlısı ılk gebelıgım 7.inci ayında olmustu allah herkese bu duyguyu tattırsın

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ocak ayında hamile kaldım bebeğim tam 8 haftalıktı kalp attışlarını duymak için kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik hemen vakumla kürtaj yaptılar kürtaj olalı 1 hafta oldu yeniden hamile olmak istiyorum çok üzgünüm çok alıştırmıştım kendimi hala şoktayım..şimdi anladım benim gibi olan bir çok kişi varmış1 hafta sonra kontrolüm var çok merak ediyorum patoloji sonucunu ve doktorumun diyeceklerini..
birde karnım çok ağrıyor sanki gaz sancısı gibi bu normalmi aceba..

evettt kaderde bunu yaşamakda varmış((Yapacak bişey yok sonuçta kaderde ne varsa onu yaşıyoruz şüphesizzzbenimde 3 gün oldu daha küretaj olalımoralim çok bozuk artık hiç bişey tat vermez oldu banaaa şaka gibi sanki 1 ay önce mutluluktan havalara uçarken şimdi ne haldeyim inanamıyorumbugün karnımda ağrıda var dr.um olacak dedi ama ben hemen iyileşmek istiyorum hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.....

geçmiş olsun.bende senin gibi ocak ayında hamile kalmıştım. geçen hafta kontrolüne gittiğimizde 8,5 haftasında kaldığını kalbinin durduğunu öğrendik.şok yaşadım resmen sonra kğrtajla alındı bebişim. bende hamileyim sayfalarında yazıyodum.bu sayfalara geleceğim hiç aklıma gelmemişti ( pataloji sonucumdada bişe çıkmadı dedi doktorum.yani bebekteki anomaliktenmiş.sağlıklı olmadığı içinmiş.
karın ağrısı bend eakşamalrı oluyodu gaz sancısı gibi hisseidyodum meğerse sancının arttığı anda pıhtı şeklinde kanamam oldu onu atmaya çalışmışım demekki hala lekelenmem devam ediyo.ben günlerce ağladım ama elime bişe geçmedi içini ferah tut.bende hemen bebişim olsun istiyorum.ama sabrıda öğreniyoruz( rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin...

allah hepimizin sabrını arttırsın.bende geçen hafta bugün kürtaj oldum tüp bebek dondurulmuş embriyoyla hamile kalmıştım 7+5 günlüktü bebeğim.kalbi durmuş...sıcacık karnımdan alıp buz gibi çöplere attılar yavrumu

canım çok geçmiş olsun.aynı şeyleri yaşıyoruz. bende hiç bişeyden tat almıyodum ama 2 gündürlü daha iyiyim. çok daha kötü hikayeler okuyunca bunada şükür dedim.bende ilk öğrendiğimde havalarda uçuyodum.hayaller kuruyodum inanki 3 gün susmadan ağladım...elime hiç bişe geçmedi moral çok önemli.biz gibi ilk bebişini kalp durması sonucu kaybedip sonrasında sağlıklı bebişleri olan insanların varolduğunu görmek içimi rahatlattı.ağrıların zamanla azalacak benim hala leke şeklinde kanamam var. moral bozukluğumun yanında o ağrılar bile umrumda değildi...hakkımızda hayırlısı buymuş.bak 4-5 güne kadar başka arkadaşlar bana teselli veriyodu şimdi ben sana onların cümlelerini yazıyorum bu bile bi gelişme:) ama doktorun verdiği süreyi nasıl geçirecem işte onu hala bilmiyorum hemen iyileşmek,hemen hamile olmak istiyorum, kaldığım yerden devam etmek....

Allah sabrımızı artırsın demekten başka şey gelmiyor elimizden benim daha patoloji sonucumda gelmedi çok merak ediyorum kürtajdan sonraki ilk kontrolüm cuma günü bakalım ne olacak..hiç sevmiyorum bu hali ama isyanda etmek istemiyorum..ben bebeğime çok alışmıştım çok özlüyorum içimde yeniden bi cann taşımak istiyorum..hamileyken aşermem çok sıkıntılı geçiyordu 4.5 kilo vermiştim 20 gün içinde ama ben ona razıydım..

merhaba arkadaşlar...hepınıze ALLAHIM sabır wersın.benım de acım taze...30 martta rutın kontrol ıcın dr umuza gıttık...kol,bacaklarını gmrecek,cınsıyetını ogrenecektık.13 hafta +1 günlüktü...ıkılı testımızı yaptıracaktık.dr kılomu tarttı cok ıyı bu sekılde dewam et dedı...sonra sedyeye yattım ultrasonda bırsey gormuyordum.ben kol bacak gorecegım dıye beklerken o kotu haberı soyledı dr umuz.eşim ve ben yıkıldık.şok olmuştuk!!!!dr umuz yatıstırmaya çalışıyordu.ertesı gunu kurtajla alındı yAWRUM.karnımda 9+2 gunlukken kalbı durmus gelışememıs.dr doğa geregı boyle olması gerektıgını soyledı.ılerde hasta olabılırdı daha kotu olurdun dedı...yıkılmıştım.kurtaja gıtmeden oncekı gece son kez yawrumla bırlıkte uyudum...25 gun ıcımde cansız sekılde duruyormus meleğim...cok zor gectı bu 1 hafta.eşim işe gıtmedı.yanımda oldu,atlatıyoruz şükür.kızlar halımıze şükredelım nelerı war...ALLAH tekrarını vermesın ınsallah...stres baş dusmanımız.drum da dedı stres olursan gec olur gebelık dedi.1 ay korunma werdı ondan sonra çalışmlara dewamm.bugün 10 gün oldu kahverengı kanamam war hala.ne zaman bıtecek bılmıyorum.şu nısan gecse de mayısta çalışmalar başlasak tekrar.
ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...TEZ ZAMANDA EWLATLARINIZ RAHMINIZE KONSUN INSALLAH...

amiiiiiin....bende bugün kürtajdan sonraki ilk kontrolüme gittim patoloji sonucum temiz çıktı doktorum banada 2 ay korunun dedi ama ben 1 ay ancak bekleyeceğim.çünkü bi an önce bebeğim olsun istiyoruuuuuummmmmmmmmm.....

cnm ben de aynen ama stres yapma sakın olacak takrar hayrlı zamanda.dua edelım bol bol.benım 10 gun oldu kahverengı sekılde kanamam dewam edıyor senın warmı???

cnm ben de aynen ama stres yapma sakın olacak takrar hayrlı zamanda.dua edelım bol bol.benım 10 gun oldu kahverengı sekılde kanamam dewam edıyor senın warmı???

hala benimde devam ediyor. bazen pembe bazen kahverenkte oluyor. lohusa gibi olduğumuzdan bu uzun sürebilirmiş inşallah kısa zamanda biter de yeniden bebek çalışmalarına başlarız..)

arkadaşlar yaşadığmız kolay değil ama ikinci hamlileliğimizde bebeğimiz için sağlıklı olmalıyız hem ruhsal hemde fiziksel en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım benım bu ay tutmadı malesef stres yaparak daha da zorlaştırmayalım gerçi demesi kolay ama bende aynı durum dayım inş bundan sonra herşey güzel olacak

slm arkadaşlar bende ilk gebeligmde kalp atışı olmadığı için 7 haftalıkken kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 2 yaşında bi kızım 2. çoçuk için tekrar çalşmalara başladık ve 1 ay içinde tekrar hamile kaldım ama malesef 8 gün tadını çıkardım kanmm başladı dr kendiliğinden düşer dedi 5 haftalıktı nisann 4 de düşük yaptım serçe parmağım büyüklüğünde bi et parçası düşü ama bütün halindee inan ama kanmm 2 gün sürdü şimdi ne ağrım var ne sancım kısmet değilmişş hayırlısı bi daha kinee
eğer bi aorununuz yoksa 3 ay korunn ve hamile kalmdn önce folicas
it veya folicplus kullann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…