- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
merhabalar 2003te evlendim ve hemen hamile kaldım.ama 12 haftalıkken kalbi durduğu için dr düşük yaptırdı.bundan sonra 2008 e kadar hamile kalamadım.2009 ağustosda bir kızım oldu.doğumdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.ama 12 haftalıkken onuda kaybettim.bu hamilelikten 5 ay sonra 3.kez hamileydim.çok mutluydum.bir çok tehlike atlattık.ama olmadı 16 haftalıkken kalbi durmuş.ayın 17 sinde düşük ilacıyla düşürdüm.içimde sanki kaynar sular kaynıyo.ağlamaktan kendimi alamıyorum.moralim çok bozuk.canım yanıyo.daha dr kontrolune gitmedim.patoloji sonucunu bekliyorum.bakalım nasıl çıkacak.ondan sonra ne gibi testler yaptırmam gerekiyo.
arkadaslar benım merak etıgım bı konu var 2 ay önce 1,5 aylık gebeliğim kanamam olduğundan dolayı sonlandırıldı fakat kurtajdan sonra normal düzende redlı oldum ama merak ettiğim sey benım reglı zamanlarımda gögsümde hassasiyet olurdu 2 aydır olmuyor dr sordum kurtajla alakası yok dedi benim durumumda olan avrmı yada bu konuda bilgisi olan
bana yardımcı olursnız sevıvırım
kötü bi deneyim oldu benim içiilk gebelikti çünkü endişelerim korkularım var dr hersey normal olabiliryor ilk gebeliklerde dedi ama içim rahat değil
benim de ilk gebeliğimdi bir de kalp atışını duyup 1 ay benimle kalınca bebeğim zor oldu ayrılmak ama buna da şükür çünkü 5. ayında ve daha sonrasında bebeği karnında ölüp gebeliğini sonlandıranlar var o daha acı o yüzden şükredelimhemen hamile kalamamak kürtajla ilgili değil rahmin kendini toparlamasıyla kaliteli yumurta olgunlaştırmayla alakalı. yani sen kendine iyi bak vitaminli şeyler ye iç. eşin de iyi baksın kendine hayırlıs zamanda olacak allah inşallah bir daha bu güzel duyguları yaşamamıza izin verecektir.
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ocak ayında hamile kaldım bebeğim tam 8 haftalıktı kalp attışlarını duymak için kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik hemen vakumla kürtaj yaptılar kürtaj olalı 1 hafta oldu yeniden hamile olmak istiyorum çok üzgünüm çok alıştırmıştım kendimi hala şoktayım..şimdi anladım benim gibi olan bir çok kişi varmış1 hafta sonra kontrolüm var çok merak ediyorum patoloji sonucunu ve doktorumun diyeceklerini..
birde karnım çok ağrıyor sanki gaz sancısı gibi bu normalmi aceba..
evettt kaderde bunu yaşamakda varmış((Yapacak bişey yok sonuçta kaderde ne varsa onu yaşıyoruz şüphesizzz benimde 3 gün oldu daha küretaj olalı moralim çok bozuk artık hiç bişey tat vermez oldu banaaa şaka gibi sanki 1 ay önce mutluluktan havalara uçarken şimdi ne haldeyim inanamıyorum bugün karnımda ağrıda var dr.um olacak dedi ama ben hemen iyileşmek istiyorum hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.....
merhaba arkadaşlar...hepınıze allahım sabır wersın.benım de acım taze...30 martta rutın kontrol ıcın dr umuza gıttık...kol,bacaklarını gmrecek,cınsıyetını ogrenecektık.13 hafta +1 günlüktü...ıkılı testımızı yaptıracaktık.dr kılomu tarttı cok ıyı bu sekılde dewam et dedı...sonra sedyeye yattım ultrasonda bırsey gormuyordum.ben kol bacak gorecegım dıye beklerken o kotu haberı soyledı dr umuz.eşim ve ben yıkıldık.şok olmuştuk!!!!dr umuz yatıstırmaya çalışıyordu.ertesı gunu kurtajla alındı yawrum.karnımda 9+2 gunlukken kalbı durmus gelışememıs.dr doğa geregı boyle olması gerektıgını soyledı.ılerde hasta olabılırdı daha kotu olurdun dedı...yıkılmıştım.kurtaja gıtmeden oncekı gece son kez yawrumla bırlıkte uyudum...25 gun ıcımde cansız sekılde duruyormus meleğim...cok zor gectı bu 1 hafta.eşim işe gıtmedı.yanımda oldu,atlatıyoruz şükür.kızlar halımıze şükredelım nelerı war...allah tekrarını vermesın ınsallah...stres baş dusmanımız.drum da dedı stres olursan gec olur gebelık dedi.1 ay korunma werdı ondan sonra çalışmlara dewamm.bugün 10 gün oldu kahverengı kanamam war hala.ne zaman bıtecek bılmıyorum.şu nısan gecse de mayısta çalışmalar başlasak tekrar.
Allah hepınızın yardımcısı olsun...tez zamanda ewlatlarınız rahmınıze konsun ınsallah...
amiiiiiin....bende bugün kürtajdan sonraki ilk kontrolüme gittim patoloji sonucum temiz çıktı doktorum banada 2 ay korunun dedi ama ben 1 ay ancak bekleyeceğim.çünkü bi an önce bebeğim olsun istiyoruuuuuummmmmmmmmm.....
cnm ben de aynen ama stres yapma sakın olacak takrar hayrlı zamanda.dua edelım bol bol.benım 10 gun oldu kahverengı sekılde kanamam dewam edıyor senın warmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?