Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

inşallah cnm, çok sağol...

slm bende 6 ay önce 7 haftalık bebeğim düşük nedeni ile kürtaj ile alındı 2 ay korun dedi dr 4 aydırda korunmuyorum inş bu ay olur ne yapacağımı şaşırdım

ben 2 ay bekledim doktor yeter dedi tabi ondan sonra 4 ay geçti tık yok bebişim 7 haft düştü :sinifsinif:

canım benim ben de 8 haftalık hamileyken bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum çok iyi geçti .dr bana da üç ay bekle dedi ve bizde korunduk .rahmin toparlanması için sana da dr korunmanı söylediyse onu dinle çünkü düşük olması ihtimali yüksek ayrıca kısa bi süre zaten sonra dan kendini suçlama tedbirli ol

bende 8. haftasında kaybettim bebeğimi..düşüğü evde yapmama rağmen doktorum kürtaj a gerek gördü..ve 3 ay yasak koydu..benim 10 yaşında da bir kızım var..kızım kardeşi çok istiyor..3 ay öncesi hamile kalsam sorun yaşarmıyım ki acaba.

dr.6 ay korunmadan olmazsa görüşelim dedi acaba nasıl bir tedavi yöntemi izleyecek 4 bitti 5. aya giriyoruz hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum

öncelikle cok gecmis olsun arkadaslar. bende o aciyi yasayanlardanim. nasil dünyanin basina yikildigini bilirim. benm bebegmnde 10 haftalikken kalp atislari durdu.. kürtaj oldum.. doktor korunmamı söyledi dikkat ettigim halde 15 gün sonra tekrardan hamile kalmisim. Zorlu bi gebelik dönemi gecirdim.. halada geciriyorum.. bence en az 2 ay beklemek en iyisi. psikolojik olarakta kendinizi toplamaniz gerek. ben cok sıkıntı cektim. bebegim acaba ölmüsmüdür tekrardan aynisi olabilrmi diye günlerce kendimi yedim. zaten sürekli kanamam oldu. hastanede cok sabahladik. cok sükür 5. aym bitti ve bebisim hala bnmle. kanamalarim daha yeni yeni durdu.. evet düsükten hemen sonra hamile kaldım. ama cok zorlu bir dönem gecirdim. biraz beklemenizi tavsiye ederim. bnm hala rüyalarima bebegimi kaybettigim giriyor. bugun bile lavobaya her gittigimde acaba kanamam olmusmudur korkusuyla yasiyorum..

herkese günaydınlar,

büjra benimde 8 haftalık bebeğim vardı kalbi yavaş atıyordu, sonrada durdu ve kürtaj oldum.
ve benimde kanamam olmuştu.
lavabo benim için korku tüneli gibi birşeydi,ödüm patlıyordu, son zamanlarda cesaretimi toplayamıyor mümkn olduğunca geç gitmeye çalışıyordum lavaboya.

allah herkesin yavrusunu bağışlasın, korusun, benim gibi bebek isteyenlere de tez zamanda yavrusuna kavuştursun.

ayrıca, teyzemin ilk çocuğu kalbi atmadığı için kürtajla alınmıştı. kürtajdan 11 ay sonra hamile kadlı şimdi 1 tane minnoşumuz oldu ve teyzem şimdi 2. çocuğuna hamile.

olumlu düşünelim olumlu olsun herşey.

sevgiler.

şimdide stresten mi bilmem adet düzenim bozuldu eskiden 7 gün olurdum şimdi 5 güne indi 5 gün erken oldum falan sıkıntıdan mı acaba

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.
1 yıllık evliyim.haziran ayında düşük yaptım ve kürtaj oldum.1 ay kanamam kesilmedi.enfeksiyon kaptığım için tekrar kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunmamı söyledi.
şimdi tekrar bebek düşünüyoruz adetlerim düzenli problemde yok ama hamile kalamamaktan çok korkuyorum.bir ay içinde 2 defa kürtaj olmam hamile kalmamı etkiler mi?

bence kafanı takma eğer öyle bi durum söz konusu olsaydı dr böyle bir girişimde bulunmaz dı dimi sen bizim yaptığımız hataları yapma strese girme çok geçmiş olsun canım:79:

Bende geçen ağustosta düşük sonrası kürtaj oldum.4,5 haftalıktı.Bu ay doktora gittim üç ay yeterli dedi.Rabbim hepimizin dileklerine kavuşmasını nasip etsin.Zor günler geçirdik .Umarım bi daha gerçekleşmemek üzere geride kalır.
Bu arada doktor bana folibol verdi.Ben folicplus ın daha iyi olduğunu duymuştum.Bu konu da fikirlerinizi alabiri miyim kızlar.

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun .bende iki defa kürtaj oldum. hamile kalamam diye korkma canım adetin düzenli olduktan sonra Allahın izniyle hamiş olursun inşallah.Sen sadece kafana takma çünkü bu çok etkiliyormuş hamileliği.Kafan rahat olduğu zaman daha kolay hamile kalıyormuşsun.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşım geçmiş olsun. ben ilk hamileliğimdeki gittiğim doktor folbiol verdi onu kullandım düşükten sonraki gittiğim doktorum folic plus verdi altı aydır bunu kullanıyorum. Dört kilo aldım. doktorlar ikisinin arasında fark yok diyorlar.folicplus D vitamini içeriyor.belkide tek fark bu olabilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bende folibol kullanıyordum 6 aylık bi süreç olunca sıkıldım şu an içmiyorumzaten adet düzenim bozulduğu için moralim sıfır neden böyle oldu bilmiyorum 7 gün olurken 5 güne indi ve 28.günde olurken 18 günde olmaya başladım rabbim yardım etsin hepimize inş.

slm kızlar bende 3 yıllık evlıyım yaklasık 1 yıldır bebk ıstıyorduk ama kısmet ıste olmadı tedavı oldum ve doktorum prgnly 5000 iğnesı verdı ve cok sukur hamıle kaldım ama 3 aylık surecımde gayet ıyıydı hamılelıgım ama 3 ayda bebegımın kalp atıslarını duymakta zorlandık ve dıger kontrolumde bebegımın kalbı durmustu..ve agustosta kurtaj oldum.3 ay sure verdı doktorum ama regl duzenım bozuldu 4 gun olurken sımdı 7 gun yaklsık regl oluyorum..sıze sormak ıstedıgım benım gıbı sıkıntı ceken arkadaslardan tavsıye beklıyorum

bende yaklaşık 1 ay önce kürtaj oldum.

doktorum bana artık ayın 13 nde adet olacaksın dedi.

adet öncesi belirtilerim vardı.gögüs şişmesi,kasık ağrısı,bel ağrsı ama şimdi hiçbirşey yok.

korunmaya gelince nedense bana doktorum korunma vermedi.

kanamam bittikten sonra korunmayı bıraktık.

bilmiyorum...

inş. ikinciler hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…