- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
kürtaj tarihim 20 ağustostu.dr bana 4-6 hafta arası regl olman lazım dedi. ben de pcos hastası olduğum için olacağını ummuyorum dedim,olmasa da kontrole gelmen lazım dedi. ben mucizevi şekilde 37. gün regl oldum. kırkın çıktıktan sonra vakit geçirmeden kontrole git.ve tabii her şeyde oduğu gibi, bunda da stres faktörü devreye giriyor. stres yapmamaya çalış.ve dediğin gibi, hayırlısıyla hamilesindir inşallah.
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.
1 yıllık evliyim.haziran ayında düşük yaptım ve kürtaj oldum.1 ay kanamam kesilmedi.enfeksiyon kaptığım için tekrar kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunmamı söyledi.
şimdi tekrar bebek düşünüyoruz adetlerim düzenli problemde yok ama hamile kalamamaktan çok korkuyorum.bir ay içinde 2 defa kürtaj olmam hamile kalmamı etkiler mi?
çok teşekkür ederim sanırım fazla stres yapıyorum...
çok zor bir durum umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.
1 yıllık evliyim.haziran ayında düşük yaptım ve kürtaj oldum.1 ay kanamam kesilmedi.enfeksiyon kaptığım için tekrar kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunmamı söyledi.
şimdi tekrar bebek düşünüyoruz adetlerim düzenli problemde yok ama hamile kalamamaktan çok korkuyorum.bir ay içinde 2 defa kürtaj olmam hamile kalmamı etkiler mi?
Bende geçen ağustosta düşük sonrası kürtaj oldum.4,5 haftalıktı.Bu ay doktora gittim üç ay yeterli dedi.Rabbim hepimizin dileklerine kavuşmasını nasip etsin.Zor günler geçirdik .Umarım bi daha gerçekleşmemek üzere geride kalır.
Bu arada doktor bana folibol verdi.Ben folicplus ın daha iyi olduğunu duymuştum.Bu konu da fikirlerinizi alabiri miyim kızlar.
slm kızlar bende 3 yıllık evlıyım yaklasık 1 yıldır bebk ıstıyorduk ama kısmet ıste olmadı tedavı oldum ve doktorum prgnly 5000 iğnesı verdı ve cok sukur hamıle kaldım ama 3 aylık surecımde gayet ıyıydı hamılelıgım ama 3 ayda bebegımın kalp atıslarını duymakta zorlandık ve dıger kontrolumde bebegımın kalbı durmustu..ve agustosta kurtaj oldum.3 ay sure verdı doktorum ama regl duzenım bozuldu 4 gun olurken sımdı 7 gun yaklsık regl oluyorum..sıze sormak ıstedıgım benım gıbı sıkıntı ceken arkadaslardan tavsıye beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?