- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
folik asit kullanıyorum dr verdi şimdi çalışmalar var inş herkesin gönlüne göre olurslm arkadaşlar bende ilk gebeligmde kalp atışı olmadığı için 7 haftalıkken kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 2 yaşında bi kızım 2. çoçuk için tekrar çalşmalara başladık ve 1 ay içinde tekrar hamile kaldım ama malesef 8 gün tadını çıkardım kanmm başladı dr kendiliğinden düşer dedi 5 haftalıktı nisann 4 de düşük yaptım serçe parmağım büyüklüğünde bi et parçası düşü ama bütün halindee inan ama kanmm 2 gün sürdü şimdi ne ağrım var ne sancım kısmet değilmişş hayırlısı bi daha kinee
eğer bi aorununuz yoksa 3 ay korunn ve hamile kalmdn önce folicas
it veya folicplus kullann
bende 6 hatalık dusuk yaptım merak ettıgım benım kurtajdan sonra reglıya yakın gögsumde hassaiyet olmadı sen de de oldumu acabacanım bende 5 haftalıkken düşük yaptım ama rahim termemiz dedi doktorum ve kürtakja gerek görmedi.. çok deforme olmuyor aslında..düşük esnasında sadece sancı ve kanama oluyor o kadar ...hatta doktorum bana kendini ne zaman hazır hissedersen hamile kalabilirsin demişti,düşükten sonra öyle çokta yasak felan koymadı..düşükten sonra
5.ayda hamile kaldım allahım herkese nasip etsin
kızlar arı sütünü duydunuz mu hiç...?çok faydalıymış bu erken dönemdeki düşüklerin ve boş gebelik gibi anomalilerin sebepleri kalitesiz sperm yada kalitesiz yumurta..arı sütünün bu anlamda çok faydalı olduğunu duydummm sizlerde duydunuz mu???
arı sütünü duymadım ama nereden nasıl bulunur nasıl kullanılır ki araştıralım her ne varsa yapalım:)
benm kürtajdan sonra 1 hafta sonra kanamm kesildi dr git bence parça kalmış olabilirr
kızlar merhaba 3gün önce kürtaj oldum ılk bebegımdı 9ay aradıktan sonra umutsuz oldugum bı ay geldı cok cok mutlu ettı benı esımı aılelerımızı ılk kontrole kahve renkı akıtntılarım oldugu ıcın gıttım dusuk yapa bılırsın ıstırahat et dedı 3hafta yattım ve kesılmıstıde sonrada kalp atısını duymak ıcın gıttıgım 8artı3te ölmüş oldugunu kurtaj gerektıgını soyledı ınanmadım cıktım hemen baska ozel dr gıttım oda aynısını soyledı 3 hafta olmus olelı dedı 5dak. içinde kürtaja aldı beni dr um 3ay bebek yasak dedı buarada 2gun sonra parca parca kahve rengı akıntın gelır dedı sonrada adet olursun dedı bılen varsa soylesın karnım davul gıbı heran adet olcak gıbıyım ama hala olmadım sınırımı bozdu budurum vucudumu tanıyorum adet olup rahatlamam lazım.zaten bebegım gıtmıs beynım yorgun bıde adet olamıyorum onun gergınlıgı delırtcek beni:2:
:26:kızlar ben 20 nisanda bebeğimi kürtajla aldırdım normalde 11+4 olması lazımdı 1 hafta sonra ikili test yaptıracağım ve bebeğimi göreceğim zamanı hayal ederken gece kanamamla yıkıldım.. bebeğimin önceki kontrolden 3-4 gün sonra kalbi durmuş.... ben oysa ki ne kadar da sevinmiştim kalbinin atışını görünce....hamile kıyafetleri alınmıştı doğum günümde.... hatta düşük yapmadan 3 gün önce de bebeğimize bebek arabası aldık babamızla ne hayallerlerle.....herkes bambaşka olmuştu çevremde... ben bebeğimle konuşuyordum hep... karnımı tutarak onu okşayarak dolaşıyordum. şimdi ellerim yine gidiyor ama yok.... okudum ruh gelen bebek cennette annesini beklermiş. melek yavrum diye sevip ağlıyorum hala.... 1 hafta sonra doktora gideceğiz. bakalım ne diyecek... ne derse desin eskisi gibi olunmuyor. parçam gittiii...Rabbim her isteyene bebek versin... :26::26::26::26::26::26:
arkadasşlar gebelik için progesteronun kaç olması lazım yumurtlama olup olmadığını anlamak için bilen var mıııııııııı
arkadasşlar gebelik için progesteronun kaç olması lazım yumurtlama olup olmadığını anlamak için bilen var mıııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?