Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

arkadaşım geçmiş olsun , benim bebeğiminde 3,5 aylıkken minik kalbi durdu.uzun süre bunun etkisini atlatamadım.normalde adetim 4 gün sürüyordu bebeğim öldükten sonra 7 gün oldu,bende korktum doktora gittim doktorumda normal dedi çünkü hormon dengemiz bozuluyormuş.vücut kendini hamileliğe hazırlıyor sonrada bebeğimizi kaybedince hormonlarımız altüst oluyor.bunun için bu dengesizlikler olabilirmiş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bizim en büyük düşmanımız stres.istersen bir doktora görünseydin arkadaşım ama bence stres yapma büyük olasılıkla ondan olabilir.Moralimizi bozmayalım Allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

amtcdm..minikyaramaz saolun kızlar derdımı az cok anlamısınız zaten rabbım herkeze nasıp eder ınşlh ılgınız ıcın saolun

slm daha öncede yazmıştım 18 agustosta bebegimi kaybetmiştim ve kasımda hamile oldugumu ögrendim 3 haftalıkken ögrendim ve 5 gün yaşayabildim sevincimi 5 gün sonra tekrar kaybettim melegimi kürtajdan sonra hamile kalmak için ugraşan arkadaşlar 4-5 ay ara vermeden hamile kalmayın çok acı bişey tekrar yaşamak allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Slm arkadaşlar..bende 10haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kasım 22 de kürtaj oldum ama henüz regl olmadım farlutal kullan dedi doktorum hala bekliyorum..kürtajdan sonra 15 gün kanamam devam etti..sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi.inşallah tekrar hamile değilimdir,çünkü hem rahim kaldırmaz sanıyorum hemde hamile olmadığımı düşünerek baya ilaç kuandım hala farlutal ı kullanyorum..kürtaj sonrası bu kadar uzun süre regL olmayan var mı ..?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun öncelikle,RABBİM kimseye evlet acısı yaşatmasın inş.. bende kasım 11 de kürtaj oldum 1 hafta sürdü kanamam ve 1 ay sonra sadece leke görmeye başladım ha geldi ha gelecek derken bu ayın 2sinde hasta oldum ve garip olan ben her adet zamanımda ağrıdan kıvranırdım ama hiç ağrım yok kekik suyu içmiştim adet olmadan önce ondanmıdır bilemiyorum şuan hala devam ediyor yani gecikmesi normal bence hiç bir ilaç kullanma bırak vücudun neye nezaman hazır hissediyorsa o zaman olsun bu arada ben hiç korunmadım kürtajdan sonra ama rahim hazır olmadığı için yeni bir gebelik oluşmadı.. RABBİM isteyen ve evlat acısı çekipde kucağı boş kalan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.. AMİİN...

merhaba bende 1.5 senelik evliyim...
gecen sene 19 ocakta 3. ayın sonunda olan bebeğimin kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldımm...
kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı...agrım sızımda olmadıı...
37. günde adet oldummm...
6 ay korundum ve daha sonra korunmayı bıraktımm...
eşimin görevi nedeniyle yumurtlama günlerini tutturamıyordukk...
bu yüzden de bu zamana kadar bir sonuç alamadımm...
ama bu ay düzenli çalışmalar olduu...
ve adetime 3 gün kaldı bakalımm sonucu ne olacakk??
eger negatif sonuç alırsam bu ay dr a gitmeyi düşünüyorumm...

canımmm bende aralık 7,de kürtaj oldum..
dr. banada korunma dedi gerci cok ilişki olmamasına rağmen endişelerim var..
bugün 33 gün oldu kürtaj olalı hala adet olmadım üç gün önce test yaptım bişiy cıkmadı..
inşallah hamile değilimdiirr..cok korkuyorum yine aynısı olucak diyee..

merhaba :80: 10 aralık 2010 da 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu çin kürtaj olmuştım. 8 ocak 2011 de kürtajdan 29 gün sonra ilk adetimi oldum. yumurtlama dönemime yakın doktora görüneceğim bakalım rahmim ve yumurtalarım ne durumda diye inşallah Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliği tekrar nasip eder ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz

merhaba kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim.bebişimin kalp atışları durmuştu bu yüzden bende kürtaj oldum.tam 40 gün sonra ilk adetimi oldum sonra hemen hamile kaldım.bunda da düşük tehlikesi vardı 8.hafta da kanamam oldu gece yarısı hemen hastaneye gittim.1 ay boyunca hiç yataktan kalkmadım hergün o korku yaşamak çok kötü.Allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etti.çok dikkatli olun kızlar kendinizi çok iyi koruyun bırakın işi temizliği hiç birşey bebişinizden önemli değil o sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin.

Canım geçmiş olsun sana ve diğer arkadaşlara.
26 ekimde kürtaj oldum 9+3 ken, kalbi yavaş attı ve sonra durdu bebeğimin.
17 gün ara ara akıntılaım oldu.
dr kontrollerime zamanında gittim dr herşey yolunda dedi.
55 gün falan oldu hala regl olamadım sonra dr orgametril verdi, ilaç bittikten 4 gün sonra şükür regl oldum bu seferde acaip yoğun oldum onun paniğini yaşadım.
şimdi ise 4 gözle ocak adetimi bekliyorum. velhasıl 65.günümde regl oldum

Kızlar selam. Ben 4 haftalık hamileyim ama hem gebe olduğumu öğrenmeden önce kullandığım bir ilaçtan hem de sağlık sorunlarımdan dolayı kürtaj olmam gerekiyormuş. Bilinen iyi özel hastanelerde farklı doktorlara gittim, hepsi de aynı şeyi söyledi. Şimdiki doktorum da Özel Selimiye Hastanesi'nde yapıyormuş. Acaba bu hastanede kürtaj olan ya da doğum yapan var mı? Hastane ortamı nasıl, temiz mi? Anestezi uzmanı iyi mi? Çok korkuyorum lütfen bilenler Allah rızası için yardım etsin... En azından kürtaj yaptıranlar bildiklerini anlatırlarsa sevinirim, çok korkuyorum çünkü ya bişey olursa diye

bu konuyu açan kader arkadaşım bende geçen yaz temmuzda ilk hamileliğimin mutuluğunu yanlızca 5 hafta yaşadımm ve bebeğim karnımda ölmüş çok kötü günlerdi.sonra ekimde tekrar hamile kaldım onunda kalp atışını hiç alamadık 7 haftalıkken onuda kaybettim şimdi 6 yada 7 ay düşünmüyorum eşim hemen istiyo ama korkuyorum yine aynısı olack diye canımın acısını bi ben bilirim diyorum benimde bebeğimi hapla düşürdüler çok kötüydü hem pskolojik hemde fisiksel olarak doğum yapmış gibi hissettim dou yapmak böle bişi demekki acıyı çekiyorsun ama kucağın boş kalmıyo zaten kucağındaki canının acısını unutturur herhalde allahım hrkese hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım çok üzüldüm senin için dua edicem rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin... Eşinle özelinize karışmak istemem tabi ama bence eşini biraz beklemeye ikna etmelisin. Sonuçta bu kadar sorunlu gebeliklerden kısa süre sonra hamile kalmışsın, rahimin kendini toparlaması diye bir şey var, doktorlar da genellikle 3 ay beklemeyi tavsiye ediyorlar, tabi kişiye göre değişiyor, kimisi 2 ay sonra gebe kalıp sağlıklı doğuruyor ama belli ki senin bünyen farklı. Bence bir süre bekledikten sonra tekrar denerseniz sağlıklı sonuç alacaksınız gibi geliyor bana. Tabi uzman bir doktora danışman gerek bunları. İnşallah hayırlısıyla olur canım umudunu yitirme sakın

güzel dileklerin ve duaların için çok tşk ederim rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin açıkcası bilmiyorum kötü mü ediyorum ama pekde umudum kalmadı artık ne hastane nede doktor görmek istemiyorum.doktor kontrolü altında diyetteyim ama kontrol için ona bile gitmek istemiyorum

canım benim sanada şimdiden çok geçmiş olsun sen korkuyormuşsun bende hastane görmek istemiyom diyom ya ben ilk kürtajımda özel hastanede oldum ama ikincisinde devlet hastanesiydi işte orada mahvettiler beni bilmiyorum ikinci olunca zor oldu diyolar ama ilkinde sadece pskolojik olarak kötü oluyosun fiziksel olarak bişey olmuyo uyuyup uyanıyosun sadece korkma allah yardımcın olsun benimde dualarım seninle.

Sağol canım inan o kadar ihtiyacım vardı ki buna... Eşim sağolsun hep destek olmaya çalışıyor ama annemlerin haberi yok çünkü annemin yüksek tansiyonu var, çok da panik bir insandır o yüzden haber vermiyorum biraz da o yüzden korkularım. Duaların için tekrar teşekkürler, Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin...

bundan 1,5 ay önce kürtaj oldum ve bebeğim rağmin çok aşağısına tutunduğu için 6 haftanın içinde alındı. ilk bebeğimi 2010 ağustosta doğurmuştum ve 4.ayımda gebe kaldım. şimdi ise kürtajımdan 3 hafta sonra korunmadık. şimdi durum nedir bilmiyorum ama 40 günümün dolmasını bekliyorum. aynı lohusa gibi oluyormuşuz. yine de biz korunmadık. ilk bebeğimin aksine ikinci gebeliğimde mide bulantım çoktu. kürtaj olmak istemiyordum ama olunca rahatladım bütün mide bulantım ortadan kalktı ama şimdi haberlerde bebekle ilgili kötü bir şey görsem dayanamıyorum bir bebeğim olduğu halde kötü haberlere katlanamıyorum Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın inşallah. AMİN

bende 12+4günlükken doktora gittim we bebegimin kalbi durmuş..bi umut başka hastaneye gittim ama ordada kalbinin durdugunu we kürtaj olmam gerektiğini sölediler hapla sancıyı başlatıp sonra kürtaj yaptılar ama doktorum bana bişey sölemedi kontrolede gel demedi..cocuk için ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum...

merhabalar 2003te evlendim ve hemen hamile kaldım.ama 12 haftalıkken kalbi durduğu için dr düşük yaptırdı.bundan sonra 2008 e kadar hamile kalamadım.2009 ağustosda bir kızım oldu.doğumdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.ama 12 haftalıkken onuda kaybettim.bu hamilelikten 5 ay sonra 3.kez hamileydim.çok mutluydum.bir çok tehlike atlattık.ama olmadı 16 haftalıkken kalbi durmuş.ayın 17 sinde düşük ilacıyla düşürdüm.içimde sanki kaynar sular kaynıyo.ağlamaktan kendimi alamıyorum.moralim çok bozuk.canım yanıyo.daha dr kontrolune gitmedim.patoloji sonucunu bekliyorum.bakalım nasıl çıkacak.ondan sonra ne gibi testler yaptırmam gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…