- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
slm kızlar bende 3 yıllık evlıyım yaklasık 1 yıldır bebk ıstıyorduk ama kısmet ıste olmadı tedavı oldum ve doktorum prgnly 5000 iğnesı verdı ve cok sukur hamıle kaldım ama 3 aylık surecımde gayet ıyıydı hamılelıgım ama 3 ayda bebegımın kalp atıslarını duymakta zorlandık ve dıger kontrolumde bebegımın kalbı durmustu..ve agustosta kurtaj oldum.3 ay sure verdı doktorum ama regl duzenım bozuldu 4 gun olurken sımdı 7 gun yaklsık regl oluyorum..sıze sormak ıstedıgım benım gıbı sıkıntı ceken arkadaslardan tavsıye beklıyorum
bende folibol kullanıyordum 6 aylık bi süreç olunca sıkıldım şu an içmiyorumzaten adet düzenim bozulduğu için moralim sıfır neden böyle oldu bilmiyorum 7 gün olurken 5 güne indi ve 28.günde olurken 18 günde olmaya başladım rabbim yardım etsin hepimize inş.
Slm arkadaşlar..bende 10haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kasım 22 de kürtaj oldum ama henüz regl olmadım farlutal kullan dedi doktorum hala bekliyorum..kürtajdan sonra 15 gün kanamam devam etti..sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi.inşallah tekrar hamile değilimdir,çünkü hem rahim kaldırmaz sanıyorum hemde hamile olmadığımı düşünerek baya ilaç kuandım hala farlutal ı kullanyorum..kürtaj sonrası bu kadar uzun süre regL olmayan var mı ..?
bende yaklaşık 1 ay önce kürtaj oldum.
doktorum bana artık ayın 13 nde adet olacaksın dedi.
adet öncesi belirtilerim vardı.gögüs şişmesi,kasık ağrısı,bel ağrsı ama şimdi hiçbirşey yok.
korunmaya gelince nedense bana doktorum korunma vermedi.
kanamam bittikten sonra korunmayı bıraktık.
bilmiyorum...
inş. ikinciler hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.
Slm arkadaşlar..bende 10haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kasım 22 de kürtaj oldum ama henüz regl olmadım farlutal kullan dedi doktorum hala bekliyorum..kürtajdan sonra 15 gün kanamam devam etti..sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi.inşallah tekrar hamile değilimdir,çünkü hem rahim kaldırmaz sanıyorum hemde hamile olmadığımı düşünerek baya ilaç kuandım hala farlutal ı kullanyorum..kürtaj sonrası bu kadar uzun süre regL olmayan var mı ..?
bu konuyu açan kader arkadaşım bende geçen yaz temmuzda ilk hamileliğimin mutuluğunu yanlızca 5 hafta yaşadımm ve bebeğim karnımda ölmüş çok kötü günlerdi.sonra ekimde tekrar hamile kaldım onunda kalp atışını hiç alamadık 7 haftalıkken onuda kaybettim şimdi 6 yada 7 ay düşünmüyorum eşim hemen istiyo ama korkuyorum yine aynısı olack diye canımın acısını bi ben bilirim diyorum benimde bebeğimi hapla düşürdüler çok kötüydü hem pskolojik hemde fisiksel olarak doğum yapmış gibi hissettim dou yapmak böle bişi demekki acıyı çekiyorsun ama kucağın boş kalmıyo zaten kucağındaki canının acısını unutturur herhalde allahım hrkese hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım benim sanada şimdiden çok geçmiş olsun sen korkuyormuşsun bende hastane görmek istemiyom diyom ya ben ilk kürtajımda özel hastanede oldum ama ikincisinde devlet hastanesiydi işte orada mahvettiler beni bilmiyorum ikinci olunca zor oldu diyolar ama ilkinde sadece pskolojik olarak kötü oluyosun fiziksel olarak bişey olmuyo uyuyup uyanıyosun sadece korkma allah yardımcın olsun benimde dualarım seninle.
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?