- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
canım cok gecmiş olsun okuyunca cok üzüldüm...ama seninde dedigin gibi her şeyin hayırlısı olsun inş zaman senin icin cabuk gecer ve hayırlısıyla saglıklı bir gebelik gecirip bebişini kucagına almak nasip olur...her kezin imtihanı farklı bizlerde böyle şeyleri yaşıycakmışız demekki...rabbim bir daha böyle kötü şylr yaşatmasın inş hicbirimize...
merhaba arkadaşlar hepinize büyük geçmiş olsun...yaşadıklarımız çok acıydı bende 9 mayısta 8 haftalık olan bebegimin kalp atısını duymaya gitmişken gebelik kesesiinin bozuldugunu ögrenip kürtaj oldum.İnanın bi buna hiç mi hiç üzülmedim Allahım böyle uygun görmüş hayırlısı dedim doktorumda bana 2-3 ay dinlenir tekrar başlarsın demişti.Hep hayal kurdum tekrar deneriz çabalarız yine olur gibisinden tam bir hafta sonra normal doktor kontrolumuz wardı ve rahmime bakılacak patolojiden neden böyle kaynaklandıgını ögrenecektik güler yüzlü giden ben mmaaalesefff gözü yaşlı döndüm evime duyduklarım beni bu sefer yıkmıstı...Şükür rahmim temizdi fakat gelen sonuç mol gebelik yani cekirdeksiz yumurtayla spermin döllenememesi sonucunda potansiyel kanser hücresi tasıyan bir gebelikmiş 1 yıl yasak verildi her hafta gidip kan vericektim beta hcg değerimin düşmesi gerekiyormuş eğer düşmezse kemoterapi deniliyor düştükten sonrada tekrar yükselme ihtimali, diğer organlara sıcrama ihtimalide warmış düşünsenize o psıkolojıyı 2-3 ay sonra tekrar denemeye başlamayı hayal eden ben neler neler duydum 22 yasındayım ve ilk gebeliğimdi yerimde olmayı eminimki kimse istemezdi...Şu an bir buçuk ay oldu ve kan değerim şükür şimdilik düşüyor ve aylık kan vermeye başladım günler hiç mi hiç geçmek bilmiyorsizleri üzmek için yazmadım sadece beterin beteride warmıs diyip moral bulup halinize şükredebilirsiniz... asla isyan etmeyin 2-3 ay nedirki hepsi gelir geçer yeterki inançlı olun ve sabredin daha kötü şeylerlede karşılasabilirdiniz benim gibi ... hepinize Allahım kısa zamanda yavrularınıza kavuşturur inşallahhh
merhaba arkadaşlar hepinize büyük geçmiş olsun...yaşadıklarımız çok acıydı bende 9 mayısta 8 haftalık olan bebegimin kalp atısını duymaya gitmişken gebelik kesesiinin bozuldugunu ögrenip kürtaj oldum.İnanın bi buna hiç mi hiç üzülmedim Allahım böyle uygun görmüş hayırlısı dedim doktorumda bana 2-3 ay dinlenir tekrar başlarsın demişti.Hep hayal kurdum tekrar deneriz çabalarız yine olur gibisinden tam bir hafta sonra normal doktor kontrolumuz wardı ve rahmime bakılacak patolojiden neden böyle kaynaklandıgını ögrenecektik güler yüzlü giden ben mmaaalesefff gözü yaşlı döndüm evime duyduklarım beni bu sefer yıkmıstı...Şükür rahmim temizdi fakat gelen sonuç mol gebelik yani cekirdeksiz yumurtayla spermin döllenememesi sonucunda potansiyel kanser hücresi tasıyan bir gebelikmiş 1 yıl yasak verildi her hafta gidip kan vericektim beta hcg değerimin düşmesi gerekiyormuş eğer düşmezse kemoterapi deniliyor düştükten sonrada tekrar yükselme ihtimali, diğer organlara sıcrama ihtimalide warmış düşünsenize o psıkolojıyı 2-3 ay sonra tekrar denemeye başlamayı hayal eden ben neler neler duydum 22 yasındayım ve ilk gebeliğimdi yerimde olmayı eminimki kimse istemezdi...Şu an bir buçuk ay oldu ve kan değerim şükür şimdilik düşüyor ve aylık kan vermeye başladım günler hiç mi hiç geçmek bilmiyorsizleri üzmek için yazmadım sadece beterin beteride warmıs diyip moral bulup halinize şükredebilirsiniz... asla isyan etmeyin 2-3 ay nedirki hepsi gelir geçer yeterki inançlı olun ve sabredin daha kötü şeylerlede karşılasabilirdiniz benim gibi ... hepinize Allahım kısa zamanda yavrularınıza kavuşturur inşallahhh
slm kızlar bende 29 hazıran kürtaj oldum ama düşük ten sonra falan degıldı başka sebeblerden . hala adet olmadım toplam 29 gün oldu . çocuk istediğimiz için korunmadık . yumurtlama günlerımı cok iyi takip ettım ama hayırlııs artık allah biliyor. bu arada dün idrar testı yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı .. beklemek ne zor. bi kaç gune kadar daha ihtiyacım var sanırım . Allah ısteyen her keze versın . benm 2. çocuğum olacak kızım 9,5 yaşında . ama yınede annelik işte heyecanlandırıyor.
umarım herkez en güzel haberlerı verır burda
arkadaslarr bende 4 ay önce kürtaj oldumm.ama hanuzz hamileklik yokk.insalahh bu 4.ayımda müjdeli haberler alırımm
hiç korunmadın mı canım kürtajdan sonra bende beklemeyi düşünmüyorum da umarım hayırlı haberler verirsin
çok üzgünüm çok benimde 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar ilk bebeğimdicuma günü kontrole gidecem bakalım dr ne dicek acaba ne kadar zaman sonraya izin verecek yeniden bebek denemek için.. gerçi ben hazır olurmuyum onuda bilmiyorum offff
çok geçmiş olsun cnm yaaumarım hayırlısı olur , büşra sanada tebdili mekan hyrlı olur inş.
Bu gün 33 günüm ben hala adet olmadım hafta ortasını beklıyorum gidicem artık doktora napim , bi idrar testı daha yaptım perşembe ;ama negatif çıktı(
ama kasıklarım sertleştı iice , diyorum belkı ilişki 21 indeydı ..... çıkmayabılırmış testte .. valla oyle oldumkı artık
ya regl olayım yada pozıtıf cıksın ya belirsizlik daha kötü(
Vala cnm kürtajda doktorla uzun konuşmuştuk bu durumu ; ben şu ana dek düşük yapmadım hiç yada farklı bir negatif sebeb yaşamadım hamileliğimde cok şükür . eğer kadın düşük yapan yada bebek karında ölüyorsa korunmayı muhakkak önerıyorlar . banada rahım toparlansın 1 ay beklersen ıyı olur dedı ama , bu neden yalnızca düşüğü tetikledığı için soyluyorlarmış, ve kürtaj sakatlığa sebeb olmadığı için bı mahsuruda yok başarabılırsenız demıştı ..
bildikelrımı ve doktorun soyledıklerını katarmaya çalıştım .
Rabbim hayrlııs neyse onu versın . Evlatla imtihan etmesın .
ilk adetimi olsam bend e korunmayacagim ins 30. gun hala olmadim krunmali iliski yasiyoruzgeçmiş olsun canım acın çok taze bende ilk günlerde perişan olmuştum şimdiyse umut doluyum allahım sağlıklısını nasip edecek inşallah onun için sen kendini hazırlamaya çalış. doktorum bana 3 ay dedi ama ben 40 günde ilk adetimi oldum artık korunmuyorum hayırlısı
canım bende aynı telaştaydım test yaptım negatif zaten adetimde 39. gün geldi bekle güzelim 45 güne kadar normal dedi doktorlar
benimde düşük değil bebeğin gelişim problemi. ölmedide kalbi atıyordu ama çok yavaş zaten çok küçüktü daha. bakalım rahim hazır değilse zaten tutmazmış dediler. doktorum korun bu ay dedi ama korunmuyorum . allahım sağlıklısını nasip etsin hepimize umarım
ilk adetimi olsam bend e korunmayacagim ins 30. gun hala olmadim krunmali iliski yasiyoruz
30. gun adet oldum cok sukur adetin 4. gunu sogan kurunede basladim gelsin bebeler insallahaz kalmış canım tahminimce 38. gün oldum ben ilk adetimi hatta o arada test bile yaptım panikten :)
30. gun adet oldum cok sukur adetin 4. gunu sogan kurunede basladim gelsin bebeler insallahaz kalmış canım tahminimce 38. gün oldum ben ilk adetimi hatta o arada test bile yaptım panikten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?