Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar hepinize büyük geçmiş olsun...yaşadıklarımız çok acıydı bende 9 mayısta 8 haftalık olan bebegimin kalp atısını duymaya gitmişken gebelik kesesiinin bozuldugunu ögrenip kürtaj oldum.İnanın bi buna hiç mi hiç üzülmedim Allahım böyle uygun görmüş hayırlısı dedim doktorumda bana 2-3 ay dinlenir tekrar başlarsın demişti.Hep hayal kurdum tekrar deneriz çabalarız yine olur gibisinden tam bir hafta sonra normal doktor kontrolumuz wardı ve rahmime bakılacak patolojiden neden böyle kaynaklandıgını ögrenecektik güler yüzlü giden ben mmaaalesefff gözü yaşlı döndüm evime duyduklarım beni bu sefer yıkmıstı...Şükür rahmim temizdi fakat gelen sonuç mol gebelik yani cekirdeksiz yumurtayla spermin döllenememesi sonucunda potansiyel kanser hücresi tasıyan bir gebelikmiş 1 yıl yasak verildi her hafta gidip kan vericektim beta hcg değerimin düşmesi gerekiyormuş eğer düşmezse kemoterapi deniliyor düştükten sonrada tekrar yükselme ihtimali, diğer organlara sıcrama ihtimalide warmış düşünsenize o psıkolojıyı 2-3 ay sonra tekrar denemeye başlamayı hayal eden ben neler neler duydum 22 yasındayım ve ilk gebeliğimdi yerimde olmayı eminimki kimse istemezdi...Şu an bir buçuk ay oldu ve kan değerim şükür şimdilik düşüyor ve aylık kan vermeye başladım günler hiç mi hiç geçmek bilmiyor sizleri üzmek için yazmadım sadece beterin beteride warmıs diyip moral bulup halinize şükredebilirsiniz... asla isyan etmeyin 2-3 ay nedirki hepsi gelir geçer yeterki inançlı olun ve sabredin daha kötü şeylerlede karşılasabilirdiniz benim gibi ... hepinize Allahım kısa zamanda yavrularınıza kavuşturur inşallahhh

canım cok gecmiş olsun okuyunca cok üzüldüm...ama seninde dedigin gibi her şeyin hayırlısı olsun inş zaman senin icin cabuk gecer ve hayırlısıyla saglıklı bir gebelik gecirip bebişini kucagına almak nasip olur...her kezin imtihanı farklı bizlerde böyle şeyleri yaşıycakmışız demekki...rabbim bir daha böyle kötü şylr yaşatmasın inş hicbirimize...

aminnnnnnnnnn inşallahhh benimde sınavım bu demekki sabretmekten ve bol bol dua etmekten baska hiçbirşey gelmiyorki elimden

arkadaslarr bende 4 ay önce kürtaj oldumm.ama hanuzz hamileklik yokk.insalahh bu 4.ayımda müjdeli haberler alırımm

arkadaşım çok geçmiş olsun....inş tez zamanda sağlığına kavuşursun canım...

Canım geçmişolsun ama başka bi doktora gitsen prof gibi daha iyi olmazmı emin olursun
bende kürtaj oldum şimdi adetimi bekliyorum bir ay dolmadı bebişim olsun çoook istiyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah,sabır gerekli.ben adetim bitince bir hafta sonra soğan kürünü denicem inşallah kalırım sizde deneyin hemde zayıflatıyomuş:)

slm kızlar bende 29 hazıran kürtaj oldum ama düşük ten sonra falan degıldı başka sebeblerden . hala adet olmadım toplam 29 gün oldu . çocuk istediğimiz için korunmadık . yumurtlama günlerımı cok iyi takip ettım ama hayırlııs artık allah biliyor. bu arada dün idrar testı yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı .. beklemek ne zor. bi kaç gune kadar daha ihtiyacım var sanırım . Allah ısteyen her keze versın . benm 2. çocuğum olacak kızım 9,5 yaşında . ama yınede annelik işte heyecanlandırıyor.

umarım herkez en güzel haberlerı verır burda

canım bende 18 haziranda kürtaj oldum ama ilk gebeliğimdi test falan yapılacak diye bu ay korunduk. ancak adetim 38.gün geldi bu nedenle yumurtlama günümü bilemiyorum mesela. ama bende hamileliğimde 2.çizgiyi çok silik görmüştüm ama hamileydim kan testi yaptır bence bekleme umarım senin için hayırlı haberdir. allah bizede nasip eder inşallah

yeni şehir, yeni hayat beni bekliyor... tayin nedeniyle şehir değiştirdik. mnceki şehirde bebeğimi bıraktım o yüzden bu şehre daha çok ısınıyorum. 3 ayımız doldu :) bebek çalışmalarına başladıkkkkk...inşallah bu ay bebeğimiz geliyorum der ve sağlıklı bir şekilde gelir....vücudumu hazırlamak için folic plus u kürtajdan beri de içiyorummm... inşallah iyi haberlerimizi yazarız burayaaa...Rabbim hepimize bebek versinnnnnn........:26::26::26:

çok üzgünüm çok benimde 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar ilk bebeğimdi cuma günü kontrole gidecem bakalım dr ne dicek acaba ne kadar zaman sonraya izin verecek yeniden bebek denemek için.. gerçi ben hazır olurmuyum onuda bilmiyorum offff

çok geçmiş olsun cnm yaa umarım hayırlısı olur , büşra sanada tebdili mekan hyrlı olur inş.

Bu gün 33 günüm ben hala adet olmadım hafta ortasını beklıyorum gidicem artık doktora napim , bi idrar testı daha yaptım perşembe ;ama negatif çıktı (
ama kasıklarım sertleştı iice , diyorum belkı ilişki 21 indeydı ..... çıkmayabılırmış testte .. valla oyle oldumkı artık
ya regl olayım yada pozıtıf cıksın ya belirsizlik daha kötü (

hiç korunmadın mı canım kürtajdan sonra bende beklemeyi düşünmüyorum da umarım hayırlı haberler verirsin

Vala cnm kürtajda doktorla uzun konuşmuştuk bu durumu ; ben şu ana dek düşük yapmadım hiç yada farklı bir negatif sebeb yaşamadım hamileliğimde cok şükür . eğer kadın düşük yapan yada bebek karında ölüyorsa korunmayı muhakkak önerıyorlar . banada rahım toparlansın 1 ay beklersen ıyı olur dedı ama , bu neden yalnızca düşüğü tetikledığı için soyluyorlarmış, ve kürtaj sakatlığa sebeb olmadığı için bı mahsuruda yok başarabılırsenız demıştı ..
bildikelrımı ve doktorun soyledıklerını katarmaya çalıştım .
Rabbim hayrlııs neyse onu versın . Evlatla imtihan etmesın .

geçmiş olsun canım acın çok taze bende ilk günlerde perişan olmuştum şimdiyse umut doluyum allahım sağlıklısını nasip edecek inşallah onun için sen kendini hazırlamaya çalış. doktorum bana 3 ay dedi ama ben 40 günde ilk adetimi oldum artık korunmuyorum hayırlısı

canım bende aynı telaştaydım test yaptım negatif zaten adetimde 39. gün geldi bekle güzelim 45 güne kadar normal dedi doktorlar

benimde düşük değil bebeğin gelişim problemi. ölmedide kalbi atıyordu ama çok yavaş zaten çok küçüktü daha. bakalım rahim hazır değilse zaten tutmazmış dediler. doktorum korun bu ay dedi ama korunmuyorum . allahım sağlıklısını nasip etsin hepimize umarım

ilk adetimi olsam bend e korunmayacagim ins 30. gun hala olmadim krunmali iliski yasiyoruz

napalım vardır her şeyde bır hayır , hem malum rahimin toparlanması için boylesı daha hayrlıdır belkı,,,, deyıp kendımı avutuyorum işte.
Bitip bille doktordayım , ovulasyon takip en iyi yontem doktor galıba yorumları okudum evde yapılan ovulasyon testlerı için ama pek iç açıcı degıl. doktorla takıp etmek en iyisi sanırım .
inş. burdan hepimiz hamiş oldugumuzu yazarız ,
Herkeze hayrlı Ramazanlar ailenız ve sevdıklerınızle huzur dolu gecsın ınş. slm lar

öncelikle merhaba ben de 2012 mart annesi olacaktım ama 4ünde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum bugün çok fazla ağrım var ne kadar sürüyor bu ağrılar bir de bende iki gün çok az kanama oldu iki gündürde kahverengi akıntı şeklinde oluyo bunlar normalmi 19unda kontrolüm ve doktor bana ilaç felan yazmadı ağrı kesici felan siz de durum nasıldı burda sanırım kürtaj olan bayanlar var bilgi verirseniz sevinirim
korunma sürecine bakalım bizim doktorumuz ne diyecek ama ben bir an önce o mucizeyi tekrar yaşamak hissetmek istiyorum..
allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…