- 19 Temmuz 2011
- 615
- 48
- 73
- 33
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
bende kürtaj olalı nerdeyse bir ay olacak doktor korunma hakkında birşey demedi.ya hamile kalırsam:18:
yine aynı şey olur diye korkuyorum
canım geçmiş olsun öncelikle.
bende 4 ağustosda 6 haftalıkken kalbi atmadığ için kürtaj oldum.
25 gün sonrasında regli oldum.
doktorum 2 yada 3 regli dönemi sonrasında hamilelik düşünebilirsin dedi.
bende bu ay korunmayı bıraktım ve Allaha şükürler olsun hamileyim.
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
Merhaba arkadaslar, ben araniza yeni dusuk yapmis biri olarak katiliyorum. 2. tup bebek denemede hamile kaldim 12. haftada bebekte kistik higroma goruldu. 6 kasimda ilacla dusuk yaptim sonra kurtajla temizlendim. cok aci cekiyorum, korkularim var ama bebegimin olmasini da cok istiyorum!!! dr bana korunmakla ilgili bir sey soylemedi ben hemen tekrar denemek istiyorum ama normal olur mu bilmiyorum. 6 Kasimdan beridir de kanamam var. ne zaman biter onu da bilmiyorum.
merhabalar bende mayısta düşükten dolayı kürtaş temmuzdada korunmayı bıraktık
ama henüz olmadı her ay acaba hamilemiyim diye kendimde belirtiler aradım ama olmadı bir türlü
zor bulmuştuk oda olmadı şimdi şubata kadar bekliycez olmassa tüpe geçicez
nurme merhaba.doktor sana 1 sene dene gibi birsey soyledi mi?
Benim kürtajdan sonra 6. ayda oldu, bi arkadaşımda kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldı çünkü kürtajla birlikte vücudunda ki tüm depolar boşalıyormuş o yüzden bence en az 6 ay deneyip sonra doktora gitmek gerekiyor bende hiç korunmadım kürtajdan sonra eğer 6 ay olmasaydı öyle gidecektim doktora. inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun
merhaba heterojen
ben de 20 gün önce kürtaj oldum 8 haftalıktı 2-3 ay korunun dedi ama hemen hamile kalsan da korkma birşey olmaz dedi yani aslında olabilir ama ben de bir adet geçsin istiyorum
bence yeterli kendini hazır hissediyorsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?