Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

kürtajdan sonra herkesin yaşadıkları farklı oluyor ama benim de senin gibi kürtajdan sonra pek kanamam olmadı 4-5 gün kadar lekelenme tarzında akıntı rengim değişikti. bana ağrı kesici vermişti ben onu içtiğim için belki de ağrı hissetmedim kürtaj sonrası. ilk adeti olana kadar korunun kürtajdan sonra 10-15 gün ilişki yasak zaten
allah en hayırlı zamanda o mucizeyi tekrardan yaşatacak bütün melek annelerine inşallah

canım kürtajdan sonra doktor yanıma gelmiş nasılsın iyiyim konuşmasından sonra gitmiş kendime geldiğimde hatırlamıyordum yani korunun şunu yapın gibi bi konuşma bilgilendirme olmadı o an ben de içimdeki bşlukla biran önce evime gelmek istedim sanırım kontrolde bahsedecek ama komşum minoset getirdi iç bişey olmaz dedi bugün iki tane içtim banamısın demiyor ayaklarımın altına sıcak su koydum adet döneminde de bu sancıyı yaşıyodum ve böyle geçiyodu çünkü
çok tşk ederim cvp için

çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize bu acıları bende 20212 şubat annesi olucaktım keşke olabilseydim ... neyse benimde kanamam çok olmadı o konuda bi sıkıntı yok. ağrı içinde doktorum ağrı kesici ve antibiyotik verdi. ilk 3 gün ağrı kesicide kullandım sonra bıraktım. korunma için benim doktorum iki adet bekle dedi ama ben ilkini oldum artık korunmuyorum gerisi allahımın takdiri umarım tekrar güldürür yüzümüzü...

2010 3 mayıs kürtaj oldum ve 2010 mayısın son haftası tekrar hamile kaldım darısı başınıza inşallah

canım ya ilk adetini bile görmedin yani ne güzel keşke bizede nasip etse sağlıkla kucağımıza almayı ...

ilk kürtaj olucaksın dediklerinde bu forumu okumuştum o yüzden başıma gelenler belki başkasına örnek olur diye özet olarak paylaşıyorum. 18 haziranda kürtaj oldum 7 haftalık bebeğime.kalbi çok yavaştı.doktorum iki ay korun dedi . ilk adetimi 38 gün sonra oldum sonrasında testler için doktoruma gidip kan verdim. ama korunmadım da. dün öğrendim ki pıhtılaşma sorunum varmış. MTHFRA1298C HETEROZİGOT hemen aspirine başladım hamile miyim bilmiyorum ama dua edin benim için gelişmeleri yine paylaşıcam birilerine örnek olabilirim belki ...

dün cesaretimi toplayıp uzun bir aradan sonra bu siteye girdim.iyi mi yaptım bilmiyorum?nezaman forumları okusam içimi bi sıkıntı kaplıyor.umutlarım hayellerim gözümün önüne geliyor.28 haziranda ben de sizler gibi zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım.Sebebi kalp atışlarını dinleyeceğimiz gün kesenin küçülmüş ve bozulmuş olduğunu görmemizdi.dünyam başıma yıkıldı.yeni yeni iyi olmaya başladım.pataloji sonucunda bişe çıkmadı çok şükür.
Asıl şaşırdığım nokta nasıl hemen bebek düşünmeniz.Vucudunuz toparlanmadan,iyileşmeden yani korunmadan nasıl bebek düşünüyorsunuz.ya bi daha aynı şey olursa demeden,düşük yaparım demeden hareket etmeniz beni hayrete düşürdü.yoksa ben de mi bişe var.ben 2. adetimi bekliyorum,haftaya o da ondan sonra deneyip denememekte kararsızım.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Şimdi sizden istediğim patoloji dışında herhengi bir test yaptırdınız mı?kan pıhtılaşmasına bende baktırmak istiyorum baktıran arkadaşım hangi hastanede baktırdı?şimdiden sağolun

öncelikle geçmiş olsun aynı sebepten aynı şekilde 18 haziranda benim kürtaj tarihim. yaşadığım acıyı ben biliyorum. ama bu acının tek tesellisi olabilir. sağlıkla bir bebğe kavuşmak. yoksa hayatımda büyük bir boşluk hissediyorum. neyse bu kişiden kişiye değişen bir durum. bildiğim sen istersen korunma eğer rahmin hazır değilse zaten tutmuyor bebeği en baştan. ben ilk adetime kadar korundum sonra testlerimi yaptırdım pıhtılaşma testlerini üniversitelerde yapıyor ama ben devlet hastanesinde yaptırdım. nitekim pıhtılaşma varmış. bu aya korunmadım ama bugün kan verdim sonuç negatif demekki hazır değilmiş vücudum dr umda ikinci adetten sonra korunmayı bırak demişti zaten . allahımın takdiri gerisi ben elimden geleni yapıyorum . sanırsam sorunun olup olamdığını bilirsen sende biraz rahatlarsın...

doğru büyük bir boşluk var.ama artık bu konudan uzaklaşmış gibiyim belki de böyle gebe kalmayı beklemek moral açısından iyi olabilir.fazla umut etmeden:)
haftaya 2. adet tarihim sanırım hormon testlerimi yaparak vucudumun normale dönüp dönmediğini anlayabilirim.doktor kontrolüne gitmeden denemiyeceğim kesin.çok dikkat etmiştim kendime folik asitler aylar öncesinden yeme içmeye dikkat,olmayınca olmuyor işte.doktor herhangi bişe dedi mi sana aynı sebeplerdenmiş hem?

bende ta aralık ayında kontrole gittim tüm tahlilleirm yapıldı tiroitim çıktı tedavi ettik nisanda korunmayı bıraktım mayıs ayında tuttu haziranda kaybettim. sonrasında yapılan testlerde pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bende dr kontrolundeyim. hemde 2 ayrı özel doktora gidiyorum. sen istediğin kadar dikkat et olmayınca olmuyor gerçekten haklısın. pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı sen canım önemli olan o sanırsam gerisi kalsiyum folic asit falan yerine konabiliyor. pıhtılaşma var ise aspirine başlaman lazım bide hamilelikte iğne yoksa haklısın aynı acıyı yaşamak muhtemel. kaderde ne var ise o gerçi ya...

benim troid dahil tüm hormon testleri yapılmıştı zaten her şey normaldi.pıhtılaşmayı da yapmadım özel bi hast.gidiyorum orda yapılmıyormuş başka bi yeri tavsiye etmişti doktor.gitmedim :)

Slm güzel anne ve adayları ;
Son düşüğümden sonra Elhamdülillah bu ay tuttu ve 5. haftam test yaptım sabah + ..
Darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim tezinden hayırlıısnı nasip etsin inş.
Sağ kasığımda gerginlik ve ağrı var bu gün bilmiyorum ki normalmidir ?
Slm ve dua ile dostlar

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.2 ay önce bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve öldü kürtaj olmak zorunda kaldım.2.adetimi görmem gerekiyo biz bu ay yanlışlıklan korunmadık ve tamda yumurtlama dönemimmiş acaba hamilemiyim hamile kalırsam tekrar aynı şeyleri yaşıyacam diye çok korkuyorum normalde bu gün adet olmam gerekiyodu ama olmadım.

merhaba bende yeni uye oldum 2,5 yaşında bi oglum var 2, bebegimi bende 8. haftasında kalbi durdugu için kaybettim 1 hafta oldu bebegimi 1 ay karnımda kalbi durrmuş olarak taşımışım şimdi ne zaman tekrar kalırım aynı problemi yaşarmıyım korkuyorum

merhaba arkadaşlar. ben 10 haftalık hamileyken kontrole gittiğimde kalbi durmuş dedi.zaten rsikli bir gebelikti. bundan öncekide düşük olmuştu. 4 ekimde kürtajla aldılar bebeğimi. ama hala kanamam devam ediyor. 3 gün kesilmişti. tekrar başladı. az az oluyorum ama her gün kanamam oluyor. dr u aradığımda kanaman çoğalırsa parçça şekilinde gelirse gel kontrol edelim dedi. bunun üstünden 1 hafta geçti ama hala az az devam ediyor.normalmi sizce. böyle olan varmı aranızda

ceylin038 benimde aynı senn gibi oldu 3. gün bitti 6.gün tekrar başladı 24 gün sürdü benm rahimde 1cm lik parca kalmıs dedi doktor adet görünce atacaksın dedi hormom hapı verdi 21 gün sonra adet olunca bakacak tekrar eger parca kaldıysa gebelik testi pozitif cıkıyor

Arkadaşlar gebeliğim dün sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş ( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm...

ben 3 aylık bebeğimi kaybettim ölmüş karnımda aten teaviyle olmuştu 2 yılda 1 iğneyle kürtajdan sonra yine hamile kalırmıyım korkutuyolar olma diye çok üzgünüm ruhsal çöküntüdeyim...(((

ayni seyi bende yasadim ve bnmde ilacal dusuruldu 3 ay korunma verildi ve ben 9. ayda yani bir yil uzerine hamile kaldim ve su an 6+6 hamileyim 5 gun once lekelenmeler basladi ve sali gunu randevum var agrim sizim yok ya buda giderse Allhim hakkimda hayilri olani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…