- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
öncelikle merhaba ben de 2012 mart annesi olacaktım ama 4ünde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum bugün çok fazla ağrım var ne kadar sürüyor bu ağrılar bir de bende iki gün çok az kanama oldu iki gündürde kahverengi akıntı şeklinde oluyo bunlar normalmi 19unda kontrolüm ve doktor bana ilaç felan yazmadı ağrı kesici felan siz de durum nasıldı burda sanırım kürtaj olan bayanlar var bilgi verirseniz sevinirim
korunma sürecine bakalım bizim doktorumuz ne diyecek ama ben bir an önce o mucizeyi tekrar yaşamak hissetmek istiyorum..
allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin aminnnnn
kürtajdan sonra herkesin yaşadıkları farklı oluyor ama benim de senin gibi kürtajdan sonra pek kanamam olmadı 4-5 gün kadar lekelenme tarzında akıntı rengim değişikti. bana ağrı kesici vermişti ben onu içtiğim için belki de ağrı hissetmedim kürtaj sonrası. ilk adeti olana kadar korunun kürtajdan sonra 10-15 gün ilişki yasak zaten
allah en hayırlı zamanda o mucizeyi tekrardan yaşatacak bütün melek annelerine inşallah
öncelikle merhaba ben de 2012 mart annesi olacaktım ama 4ünde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum bugün çok fazla ağrım var ne kadar sürüyor bu ağrılar bir de bende iki gün çok az kanama oldu iki gündürde kahverengi akıntı şeklinde oluyo bunlar normalmi 19unda kontrolüm ve doktor bana ilaç felan yazmadı ağrı kesici felan siz de durum nasıldı burda sanırım kürtaj olan bayanlar var bilgi verirseniz sevinirim
korunma sürecine bakalım bizim doktorumuz ne diyecek ama ben bir an önce o mucizeyi tekrar yaşamak hissetmek istiyorum..
allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin aminnnnn
2010 3 mayıs kürtaj oldum ve 2010 mayısın son haftası tekrar hamile kaldım darısı başınıza inşallah
dün cesaretimi toplayıp uzun bir aradan sonra bu siteye girdim.iyi mi yaptım bilmiyorum?nezaman forumları okusam içimi bi sıkıntı kaplıyor.umutlarım hayellerim gözümün önüne geliyor.28 haziranda ben de sizler gibi zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım.Sebebi kalp atışlarını dinleyeceğimiz gün kesenin küçülmüş ve bozulmuş olduğunu görmemizdi.dünyam başıma yıkıldı.yeni yeni iyi olmaya başladım.pataloji sonucunda bişe çıkmadı çok şükür.
Asıl şaşırdığım nokta nasıl hemen bebek düşünmeniz.Vucudunuz toparlanmadan,iyileşmeden yani korunmadan nasıl bebek düşünüyorsunuz.ya bi daha aynı şey olursa demeden,düşük yaparım demeden hareket etmeniz beni hayrete düşürdü.yoksa ben de mi bişe var.ben 2. adetimi bekliyorum,haftaya o da ondan sonra deneyip denememekte kararsızım.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Şimdi sizden istediğim patoloji dışında herhengi bir test yaptırdınız mı?kan pıhtılaşmasına bende baktırmak istiyorum baktıran arkadaşım hangi hastanede baktırdı?şimdiden sağolun
öncelikle geçmiş olsun aynı sebepten aynı şekilde 18 haziranda benim kürtaj tarihim. yaşadığım acıyı ben biliyorum. ama bu acının tek tesellisi olabilir. sağlıkla bir bebğe kavuşmak. yoksa hayatımda büyük bir boşluk hissediyorum. neyse bu kişiden kişiye değişen bir durum. bildiğim sen istersen korunma eğer rahmin hazır değilse zaten tutmuyor bebeği en baştan. ben ilk adetime kadar korundum sonra testlerimi yaptırdım pıhtılaşma testlerini üniversitelerde yapıyor ama ben devlet hastanesinde yaptırdım. nitekim pıhtılaşma varmış. bu aya korunmadım ama bugün kan verdim sonuç negatif demekki hazır değilmiş vücudum dr umda ikinci adetten sonra korunmayı bırak demişti zaten . allahımın takdiri gerisi ben elimden geleni yapıyorum . sanırsam sorunun olup olamdığını bilirsen sende biraz rahatlarsın...
doğru büyük bir boşluk var.ama artık bu konudan uzaklaşmış gibiyim belki de böyle gebe kalmayı beklemek moral açısından iyi olabilir.fazla umut etmeden:)
haftaya 2. adet tarihim sanırım hormon testlerimi yaparak vucudumun normale dönüp dönmediğini anlayabilirim.doktor kontrolüne gitmeden denemiyeceğim kesin.çok dikkat etmiştim kendime folik asitler aylar öncesinden yeme içmeye dikkat,olmayınca olmuyor işte.doktor herhangi bişe dedi mi sana aynı sebeplerdenmiş hem?
bende ta aralık ayında kontrole gittim tüm tahlilleirm yapıldı tiroitim çıktı tedavi ettik nisanda korunmayı bıraktım mayıs ayında tuttu haziranda kaybettim. sonrasında yapılan testlerde pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bende dr kontrolundeyim. hemde 2 ayrı özel doktora gidiyorum. sen istediğin kadar dikkat et olmayınca olmuyor gerçekten haklısın. pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı sen canım önemli olan o sanırsam gerisi kalsiyum folic asit falan yerine konabiliyor. pıhtılaşma var ise aspirine başlaman lazım bide hamilelikte iğne yoksa haklısın aynı acıyı yaşamak muhtemel. kaderde ne var ise o gerçi ya...
arı sütünü duymadım ama nereden nasıl bulunur nasıl kullanılır ki araştıralım her ne varsa yapalım:)
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?