Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

kızlar konu açılalı baya olmuş eğer okursanız yazar mısınız içinizde hamile kalan var mı çünkü bende kürtaj ldum bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu sizlerden haber bekliyorum benim 3 ay oldu bu olay olalı doktorum 3 ay korun dedi diğeri gerek bile yok dedi off kafam karışık yardımcı olur musunuz?

merhaba cnm bende dün kürtaj oldum 7 haftalık bebeğim karnımda öldü gelişimi tamamlanmadı...doktorum bana bir ay geçsin başlayabilirsiniz çalışmalara dedi ilk adetini gör sonra serbest bekleyemeye gerek yok dedi...

merhaba uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. buradaki hikayeleri okudukça moral buluyorum çoğu zaman.bende 10 yıl sonra aşılama yöntemi ile hamile kaldım hemde ilk aşılamamda. inanamadım mucize gibiydi son 3 yılda tedaviye başladım kanal filminleri ,laparoskopiler ,tek kanalımın açık diğerinin kapalı olduğunu öğrenme şoku,iğneler derken mucizem geldi.ama çok kısa sürdü malesef. 15 gün önce kanamam oldu gece hemen hastaneye koştuk iğne yapıldı,tekrar eve döndüm.doktorum bekleyelim dedi 1 hafta sonra duruma bakalım dedi. geçen cuma gittiğimde ne yazıkki meleğimin kalbi atmıyordu artık ve kürtajla 8 haftalık bebeğim alındı. psikolojim allak bullak ne zaman toparlarım bilmiyorum.güçlü duruyorum ama aklımda kalbimde hep acı ve suçluluk var.acaba diyorum tekrar hamile kalabilecek miyim,yada devamlı yatsaydım beni bırakmazdı belki diyorum.Allah kimseye yaşatmasın dilerim.hissedip kaybetmek,kalbinin pıt pıt sesini duyup bir hafta sonra içinden alınması berbat bir duygu.tedaviyle olduğu için acaba tekrar olurmu sorusu insanın içini kemiriyor.kürtaj sonrası kanam olmadı tam anlamıyla lekelenme oldu 3 gün kadar sadece. bunu yaşayan herkese geçmiş olsun Allah sabır versin inş.

Allah kolaylık versin, uzun süre olmuş bu konu başlığına..
ben de 2 hafta önce 8haftalık bebeğim için dr.a kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu söyledi
doktor ve hemen kürtaja aldılar. çok üzüntülü günler geçirdim ama kendimi bırakmadım hayırlısı böyleymiş diye dua ettim, dr. 2 yada 3 ay bekleyebilirsin dedi ama ben ilk adetimden sonra düşünüyorum, bu durumda olanlar bilgi verirse sevinirim

Gecmis olsun Allah tekrarini gostermesin insallah. Verilen iki uc aylik sure rahmin kendini toparlamasi bebegin daha rahat tutunmasini saglamasi acisindan onemli. Ben kurtaj oldugumda sen lohusa sayilirsin demislerdi bunun gibi bisey iste. Saglikli bi gebelik gecirebilmek icin dr tavsiyesineuyulmasi onemli bnce. Hem gerekli bazi genetik testler var bu surecte belki onlar tamamlanabilir. Yapilmasi sart testler degil ama yapilirsa insanin bu olay tekrarlanmiyacak inancina kavusmasini sagliyo sahsi fikrim.

kızlar ben 30 eylülde 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj oldum 30 kasımda adetim geçikti ve hamileyim daha çok yeni allah isteyen herkeze nasip etsin benim gibi olan var mı

Doktorun ne diyo peki canım, yani rahim toparlamış demekki kendini ve yeni hamileliğe hazırmış ki hamile kalmışsın maşallah, küçükmüş gerçi senin 13 haftalık ama normal doğumla mı oldu nasıl oldu, benim 25.haftada normal oldu 13 gün oldu doktorumla görüşmedim hala

Bende çok merak ediyorum bu konuyu, beklemek gerekirmi yumurtlama oluyomu acaba nasıl oluyo, korunmak istemiyorum hemen olsun istiyorum

merhaba benimde 12 haftalıkken muayeneye gıttığimde bebeğimin kalbının durdugunu öğrendim cok üzüldüm halende atamadım 2 ay oldu kurtaj olalı tekrar bebek istiyorum soğan suyu ve nar suyu iciyorum rahim toparlansın dıye inşallah rabbım hayırlı sağlıklı bebekler verir isteyen herkeze

kızlar ben 30 eylülde 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj oldum 30 kasımda adetim geçikti ve hamileyim daha çok yeni allah isteyen herkeze nasip etsin benim gibi olan var mı
karam62 nasıl gidiyor hamileliğin?benimde senin gibi 13 haftalık bebeğim alındı.iki yada üç adet geçince başlamayı düşünüyorum tekrar.doktorum 3 ay bekle dedi.hayırlısı artık.Allah isteyen herkese nasip etsin.

canım geçmiş olsun benimde 13 haftalık bebeğim alındı 15 gün oldu henüz dr a gitmedim bebekte sorun var mıydı canım benimkinde ense kalın dediler cvs ye gittiğimde kalbi durmuştu sende kürtaj mı oldun?3 ay demiş dr korunma için bende bu hafta gidicem dr a en az 3 dicek belki daha fazla ama ben 2 ay düşünüyorum hayırlısı bakalım.

canım 7.haftamdayım bebeğin kalp atışını gördük ama yarın ki kontrolde duyarız dedi doktor allahıma şükür henüz bir sıkıntı yok yarın ki kontrolden sonra yazarım benim ki ilk adetten sonra kalabilirsin dedi kaldımda allah isteyen herkeze nasip etsin ama ben folik asiti hiç buırakmadım bide coraspirin kullanıyorum hala

bende folic asite başlicam tekrardan depolansın şimdiden coraspine de başlarım önümüzdeki ay doğum kontrol hapı kullanayım diyorum kist oluşmuştu benim ilk kürtajımda varsa gitsin bu sefer sonrada başlarım çalışmalara heralde hamile kalsam o da sıkıntı cesaretim kırıldı ikinci kaybımı yaşadım 3.sü sağlıklı olsunda geç olsun düşünmekten yoruldum valla inşallah seninki sıkıntısız ilerler canım.

Allah hayırlı evlat versin..canını sıkma..ben hasta bi evlat verse Allah'ım ne yapardım diyorum yada bebeğin hasta alınmasını istermisin diye bir soru duymayı istemem allah herşeyin hayırlısnı bilir ona göre verir

Malesef ben de gelişim göstermediği ve kalbi yavaş attığı için 8 haftalık bebeğimi dün kürtajla aldırmak zorunda kaldım. Doktor bir adet bekleyip tekrar hamile kalabilirsin dedi. Preseed ile tekrar denemeyi düşünüyorum. Ancak onda da çok düşük oluyor diyorlar diye korkuyorum. Preseed ya da conceive plus jel kullanarak hamile kalıp sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var mı? Cevap yazarsanız çok sevinirim..

Arkadaşlar merhaba..
Benim 22 kasımda 8 haftalık hamileliğim boş gebelik nedeni ile kürtaj ile sonlandırıldı.. Kürtaj sonrası hiç adet göremeden hamile kalmışım.. Rahimde parça kaldı heralde ondan adet olamıyorum diye korkarken, doktor keseyi gördü hamilesin dedi.. Çok şaşırdım.. Annem, eşim, kayınvalidem dahil henüz kimseye birşey söyleyemiyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.. Allahım inş hayırlısıysa bu sefer bebişimin kalp atışlarını duymayı nasip eder, onu sağlıkla kucağıma alabilirim.. Doktorum 2 hafta sonra gel, kalp atışlarına bakalım dedi.. bu perşembe gidicem ama çok korkuyorum.. nolur dua edin.. Allahım isteyen herkese de nasip etsin inş..

İnşallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın sorunsuz bir hamilelğin olur inşallah Rabbim sğlık versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…