- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
iyi dileklerin için çok teşekkürler.. bebişimizin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun.. allahım isteyen herkese nasip etsin..İnşallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın sorunsuz bir hamilelğin olur inşallah Rabbim sğlık versin ..
Ben de 12 şubatta kürtaj oldum izmir egepol gökalp beye 10.haftada kalp atışı falan yoktu.hemen düşünürseniz bir adet dönemi yeterli dedi.eskidenmiş o 6 ay falan beklemeler dedi.Tabi özel bir durumunuz yoksa.Doktorunuza danışın yine de.Merhaba kızlar,tüm yorumları okudum. Eskilerden ses çıkmıyor.
Bende 8 haftalık hamile iken kalp atışı yok dedi doktorum. Aldirdık 07.01.2015 te 42 gun sonra adetim geldi. Pregnacare kullanıyorum,bir sürü vitamin var içinde hamile oncesi ve kaldıktan sonra kullanılsin yazıyor. Cok istiyorum bebek. 1 adet dönemi yeterlidir diye düşünüyorum. Daha fazla beklemek acıkçası istemiyorum. Dogrumu sizce ? Dusuk riski cok diyolar
Hafif az az kanamalarım oluyor.Bir hafta oldu daha iyiyim çok şükür.bekleye bekleye alıştırmıştım kendimi sona.ilk hamileliğimdi.ilk adetten sonra yine düşünüyorum psikolojik olarak iyiyim.Yok bende veya eşimde bir sorun olmadığını söyledi doktor. ben kendimi aslında hazır hissediyorum artık. Sizin durumunuz nasıl şu an ?
Sevindim iyi olduna. Allah inşallah tez zamanda saglıklı bir bebis verir sana. Benimde kurtajdan hemen sonra 1 hafta kanamam oldu. dün de adetim geldi. Bakalim geçsin. Ovulasyon testi alacagımHafif az az kanamalarım oluyor.Bir hafta oldu daha iyiyim çok şükür.bekleye bekleye alıştırmıştım kendimi sona.ilk hamileliğimdi.ilk adetten sonra yine düşünüyorum psikolojik olarak iyiyim.
Amin İnşallah sen de sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.:)Sevindim iyi olduna. Allah inşallah tez zamanda saglıklı bir bebis verir sana. Benimde kurtajdan hemen sonra 1 hafta kanamam oldu. dün de adetim geldi. Bakalim geçsin. Ovulasyon testi alacagım
Merhaba bende perşembe günü bebegimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum psikolojik olarak bir iyiyim bir kötü henüz alışamadım sanırım .. doktorum eşime 3 ay korunun demiş 1 hafta sonra da kontrole gideceğim pataloji sonucu da çıkmış olur umarım. Bunu yaşamak cok zor Rabbim bir daha yasatmasin insallah. O her şeyin en iyisini bilir inşallah isteyen herkese saglikli hayırlı bir evlat hayırlı zamanda verir.
Amin inşallahGecmis olsun. Uzulme desem de uzylursun. Daha acın vok yeni. DErdi veren allah dermanini da verirmis. Umarim en kısa zamanda toparlanırsin, ve sonuçlar iyi çįkar
aminArkadaslar merhaba ben dun 5 haftalik bebegimi dusurdum doktor 1 hagta oncesinde hcg az yukseliyor diye alalim demisti bi umut aldirmadim hayirlisi boyleymis kendiliginden dustu ilk gebeligim kimyasal gebelikti iki ay ara vermistik ki dusukten bile sayilmiyormus... simdi tekrar ara vermek istemiyorum testleri yaptirip nasip olursa hemen gebelik dusunuyorum Allahtan hepimiz icin en sagliklisini en hayirlisini diliyorum...
Geçmiş olsun canım .. Yaklaşık 1 ay önce bende bebeğimi kaybettim psikolojik olarak hemen bir daha ki gebeliğe odaklanıyor insan seni çok iyi anlıyorum bende aynı duyguları yaşadım ama doktorumla konuştuktan ve forumlardaki yazıları okuduktan sonra en 2-3 ay korunmanın doğru olacağına karar verdim hem psikolojik hem vücudun toparlanması yeni bir gebeliğe hazır olması açısından benim naçizane fikrim.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bir bebek ..
Aminnnn insallah hepimize en sagliksi en hayirlisi nasip olur... canim ben ilk kimyasal gebelik gecirmistim doktor uc ay bekle demisti ki dusukten bile sayilmiyormus ara verdik sonra tekrar denedik nasip olmadi dustu... troitlerim az calisiyor demir eksikligim var onlara baktiricam tekrar belki pihtilasma var mi diye de baktirabilirim... bi yerde okudum dusuk yapan bir arkadas 1 yila yakin ara vermis iki uc kez yine de hep dusmus bi arkadasim var adet olmadan hamile kalip saglikli bebek sahibi olmus cunku sorunu bulmuslar pihtilasma icin igne yapmis surekli sebebini hulmasalardi ara vermesi biseyi degistirmeyecekti... nasip hersey... onemli olan bence sorun olmamasi yani doktorun normal demesi... gerekiyorsa arastirilmasi ve kendini hazir hissetmen... istemek yetmiyor tabi gerisi Allahin takdiri...Arkadaslar merhaba ben dun 5 haftalik bebegimi dusurdum doktor 1 hagta oncesinde hcg az yukseliyor diye alalim demisti bi umut aldirmadim hayirlisi boyleymis kendiliginden dustu ilk gebeligim kimyasal gebelikti iki ay ara vermistik ki dusukten bile sayilmiyormus... simdi tekrar ara vermek istemiyorum testleri yaptirip nasip olursa hemen gebelik dusunuyorum Allahtan hepimiz icin en sagliklisini en hayirlisini diliyorum...
Geçmiş olsun canım .. Yaklaşık 1 ay önce bende bebeğimi kaybettim psikolojik olarak hemen bir daha ki gebeliğe odaklanıyor insan seni çok iyi anlıyorum bende aynı duyguları yaşadım ama doktorumla konuştuktan ve forumlardaki yazıları okuduktan sonra en 2-3 ay korunmanın doğru olacağına karar verdim hem psikolojik hem vücudun toparlanması yeni bir gebeliğe hazır olması açısından benim naçizane fikrim.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bir bebek ..
Aminn hepimize insallah...Aminnnn insallah hepimize en sagliksi en hayirlisi nasip olur... canim ben ilk kimyasal gebelik gecirmistim doktor uc ay bekle demisti ki dusukten bile sayilmiyormus ara verdik sonra tekrar denedik nasip olmadi dustu... troitlerim az calisiyor demir eksikligim var onlara baktiricam tekrar belki pihtilasma var mi diye de baktirabilirim... bi yerde okudum dusuk yapan bir arkadas 1 yila yakin ara vermis iki uc kez yine de hep dusmus bi arkadasim var adet olmadan hamile kalip saglikli bebek sahibi olmus cunku sorunu bulmuslar pihtilasma icin igne yapmis surekli sebebini hulmasalardi ara vermesi biseyi degistirmeyecekti... nasip hersey... onemli olan bence sorun olmamasi yani doktorun normal demesi... gerekiyorsa arastirilmasi ve kendini hazir hissetmen... istemek yetmiyor tabi gerisi Allahin takdiri..
Kesinlikle Rabbimin takdiri ol der olur .. Gönlünden nasıl geçiyorsa Allahım yaşatsın inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?