Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

kafam cok karışık ben ruhen hazır hissediyorum ama bişey olur diyede korkuyorum

benim ilk kürtajda olmuştu canım büyük tuvaletim gelince kasıklarımda sancı yapıyodu gaz sancısı gibi giriyodu tuvalete çıkınca geçiyodu korkma büyük ihtimal üşütmüşsündür ondandır kanaman falan yoksa sıkma canını geçer yakında.

Allah yardimcin olsun canim en kisa surede bebegine kavusursun

Sağol cnm teşekkür ederim, kanamam devam ediyo ma azaldı, dediğin gibi heralde biraz üşüttüm.

Çok geçmiş olsun , kaybın her türlüsü acı yaşayan bilir ancak hayata bağlanmak zorundayız , umutla , duayla , şükrederek , Allah ım önce bize sağlık sonra bebişlerimizi nasip etsin hayırlısıyla.

ben 2 yıl içinde 2 kere boş gebelik geçirdim , her ikisindede 10 haftaya kadar beklemiştim emin olmak için. Kürtajlardan sonra 4. ayda hamile kalmıştım fakat onuda 9 aylıkken kaybettim.

Başınız saolsun ben de ikiz bebeklerimi oğlumu ve kızımı kaybettim rahim ağzı yetmezliği sonucu rahmimde açılma oldu. 20. haftada melek oldular.Allah sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah hepimize

Kürtajdan sonra adet olamadım doktora çok sancılı bir şekilde 45 gün sonra gittiğimde pıhtı olduğunu almanız gerektiğini söyledi doktor.. Çok çok acılı bir şekilde tekrar temizledi .. Üzerinden 6 gün geçti az az kahverengi renk kanamam geliyor ... Hala kasıklarımda sancılarım oluyor ara ara .. Kürtajdan sonra bu benimle aynı durumda olan var mı ?

çok geçmiş olsun canım,
doktorun tekrar kontrole çağırmadı mı? Bende de parça kalmıştı ilaçla düştü şükür ama 'adet sonrası tekarar gel, biraz kan var kist yapabilir' demişti, gittiğimde temizlenmişti, inşallah sende de temizlenmiştir ama tekrar kontrol şart bence

canım benimde kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde içerde pıhtı var alıcaz dedi ve canlı canlı o pıhtıyı aldı.ve benimde çok acılı bir şekilde oldu o işlem.bas bas bağrdım inlettim muayenehaneyi.onun sonrasında kanamam iki hafta sürdü.ilk üç dört günü kanama sonrası kahverengi lekelenme şeklindeydi.ondan yaklaşık 3 hafta sonrada adet oldum.kürtajın tam 40. gününde oldum adetimi.seninle aynı durumu yaşamışız o yüzden bilgilendirmek istedim canım.çok geçmiş olsun.Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.

Merhaba bende 23 mayista 13 haftalik bebegimin kalbinin durdugunu öğrendim.bir gun once kalp sesini duymuştum hersey yolundaydi.ben cift rahimliyim biraz kanama oldu doktor kanama diger rahimden bebek iyi dedi aksam yogun kanama sanci oldu hareketlerini hissediyoduk ama sabaha kadar durmuş kalbi 2 gun sonra ilacla düşürüldü.sonrasi kurtajla temizlendi.15 gün bekle sonra ilişki olabilir dediler doktorumda korunma 40 gune adet olursun hemen hamile kalmaya bak dedi.hepinize cok cok gecmiş olsun geçmiyor ama...

Mrb arkadaslar benimde durumum sizin yaşadklarınıza benziyo 23.haftamda bebegimin kalbi durdu sancıyla dogum yaptirildm ve arkasındanda kürtaj oldum.rabbim sabır veriyo bu kadar uzun süre bebeginizle yaşamak hareketlerini hissetmek hazırlıklarınızı yaparken bi anda kaybetmek yavrunuzu çok zor birde göguslerim sütle doldu bu durumu kabullenmişken çok üzdü bu beni yavrumun rizkı var ama böyle kucagım bos kaldı bi boşluga düştum ama sabr göstermem ve sükür etmem gerektigini biliyorum ve bunu yapıyorum rabbim herkese sabir versin yeniden gebelik tabiki büyük bi arzuyla istiyorum ama 1 2 ay vücudumu dinlendirmek istiyorum vitamin destegi gerekiyor bu sürede kendime bakip bunlarla ilgilenmek daha doğru olucak sanırim.

MRB KIZLAR
ıkı aydır gırmıyorum,okudukca piskolojım bozuldu
3,5aylık bebısımın kalbı durdu 14nısanda kurdaj oldum kısmet degılmıs
kanamam 40gun surdu cok normalmıs,kurdaşta yarı dogum gıbı bıseymıs zatn,
2adet korunma verdı doktorrum buay adetten sonra tekrar dunuyorum,ıns hayırlısı olur
sakın kurdaj sonrası heemn korunmasız ılıskı gırmeyın rahım toparlansın en az 1ay beklenmesı lazım.
ıcımızde parca kopuyor tekrar yasamamak ıcın cok dkat edelım kıslar,
ıns hep bırlıkte hamıs kalırız:) sevgıler

kısalr kurdajtan sonra folıt asıte hemen baslayan oldumu?

Ben hep devam ettim cnm.
Arkadaşlar Hamilelik düşünüyorsanız, dr kontrolünden geçmenin faydası var. Ben de ikiz bebelerimi birini 17. İkincisini 21. Haftada kayıpettim...ardından da kürtaj oldum. Dr en az 2 adet beklememi söyledi, ben acele ettiğimden 1 adet bekleyip dr kontrole gittim, herşeyin yolunda olup olmadığını öğrenmek için. Dr rahimde polip olduğunu birdahaki adetle atılmazsa alınması gerektiğini söyledi, benim hayaller yeniden suya düştü maalesef

Süt bende de gelmişti cnm. Beni de okadar çok üzmüştüki anlatamam. Hapla kesildi ama ara ara devam etti. Vitamin olarak kansızlıktan dolayı kan hapı içtim ben, birde folik asite hep devam ettim. İnş kısa zmnda hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip eder Allah'ım

polit dediği nedir ya..parcamı bırakmıslar ııcınde.üzülme canım ya 1aya gecer ıns

polit dediği nedir ya..parcamı bırakmıslar ııcınde.üzülme canım ya 1aya gecer ıns
Polip sigil gibi bisiy geçms olsun canm onun tedavisini gördukten sonra Allah hayirlsıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…