Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Kızlar bana yardımcı olur musunuz kaygılarım artmaya başladı. Kürtaj olduktan 24 gun sonra kanamam başladı ve 4 gundur devam ediyor acaba neden oldugunu biliyor musunuz
Adet olmuş olabilirmisin canm

Normal adetim çok olurdu 1-2 gün ama bu az. Bilemedim.. Kürtajdan sonra ki ilk adet degısık mi oluyor

Normal adetim çok olurdu 1-2 gün ama bu az. Bilemedim.. Kürtajdan sonra ki ilk adet degısık mi oluyor
Benimde kürtajdan yaklasik 1 hafta sonra cok az bi kanamam olmustu adet sanmistim cokta kisa sürmüstü yani adet degilmis..asil adetim 21. gün basladi ve hic olmadigim kadar coktu..kac gün devam edicek diye bi bekle olmassa

Aynen içim rahat çok şükür. Rabbim kalbimizdekini biliyor nasib eder inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz biz de...

canım değişiyo bende 37. günümde oldum 40 güne kadar yolu var korkma

cnm gecmıs olsun kısmet degılmıs demekkı bnde3,5aylık bebegımın kalbı durdu aldılar cok zor gercekten.uzerınden ıkı ay gectı zamnakıyor anlamadan.bnde 40gun sonra adet olmustum korkma olursun.bıraz korun hemen hamıs kalma dınlensın vucudun

ay inşallah ya olsam bi yük kalkacak üzerimden stresten diolar ama stresten e bu kadar gecikirmi ki benimde bgn 37.gün ama hiç belirti yok. 10 gündür filan biraz ayakta kaldığımda kasıklarımda ağrı oluyo adet olacakmışım gibi Heh tamam yarın olucam diom yok. Bu günlerdir süren adet olcak hissi ağrısı nedir sizlerde oldumu

aklında takılı kalmasın bnce olur bekle,sonucta kurdas oldu yarım dogum gıbı operasyon yasadıncanım,dogumda bıle kac ay sonra oluyor.10gun felan bekle,olmadı doktora gıdersın muane ıcın.dk dıyecegı sey olursun sıkıntı yok der muhtemelen.sıkma kendını

kızlar doktorum ıkı ay bekle sonra korunma dedı,bende kıst var o yuzden cok zaman harcamadan bebegın olsun dedı kıstı alacaklar.
kurdaş olanı 2,5ay oldu.artık bıkarıcam kendı halıne ıns çok surmez hemn olur.dua edın hepmize rabbım hayırlı evlatlar versın ınss

Ya kızlar bugün ben gebelik testi yaptım 2.çizgi. Gölge gibide olsa var bugün 37 gün oldu benim değerim hala düşmemiş mi ne demek oluyor bu değer tamamen sıfırlamadan adet olamam heralde değilmi? Randevumda salı günü doktorda. Sizin değerler ne zaman sıfırlandı biliyormusunuz benim değer kürtaj olduğumda 70bin civarındaydı ondan mı bu kadar uzun sürdü ki

aaa nasıl oluyor canım ya,bn kurdas oldugumda dusmustu hemen,yıne gebe degılsın demı:))

[QUTE="YK3428, post: 41533669, member: 631769"]aaa nasıl oluyor canım ya,bn kurdas oldugumda dusmustu hemen,yıne gebe degılsın demı:))[/QUOTE]
Yok canım imkansız çok çok dikkat ettik. Hayırlısı artık bakalım ne olacak bu işin sonu saldım ipin ucunu :)

[QUTE="YK3428, post: 41533669, member: 631769"]aaa nasıl oluyor canım ya,bn kurdas oldugumda dusmustu hemen,yıne gebe degılsın demı:))
Yok canım imkansız çok çok dikkat ettik. Hayırlısı artık bakalım ne olacak bu işin sonu saldım ipin ucunu :)[/QUOTE]
:))))) sıkıntı yapma bısey olmaz doktor acıl olarak gıtsek,salıyı beklemeden

canım benim ne güzel yazmışsın ne güzel ifade etmişsin. Bende geçtiğimiz hafta bugün bebeğimi kaybettim. 9+0 dık bir gün öncesinde kalbi durmuş bebeğimin. 2 doktorda böyle dedi. çok kötüydüm ilk zamanlar ama 1 hafta olmasına rağmen Rabbim yardımcı olduda atlatıyorum. Sen kötü yorum yapanlara denk gelmişsin şükürler olsun çevremdekiler öncelikle canım eşim çok destekçi bana. Doktor bize 3 ay bekle dedi ve ilk düşük olduğu için bir sürü teste gerek yok testler çok pahalı falan dedi. bu biraz beni tedirgin etti. yarın kontrolüm var doktorumla tekrar görüşeceğim. ama sen ne güzel tekrar hamile kalmışsın bu bana çok büyük umut verdi gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım benim.

Amin canim insallah hepimizin. Bendede herhangi bir test yapilmadi sadece kürtajdan sonra rahime bakildi hersey yolundami temizmi diye. Insallah hayirlisiyla alirsin sende güzel haberlerini, Rabbim gönlünüze göre versin.

Amin canim insallah hepimizin. Bendede herhangi bir test yapilmadi sadece kürtajdan sonra rahime bakildi hersey yolundami temizmi diye. Insallah hayirlisiyla alirsin sende güzel haberlerini, Rabbim gönlünüze göre versin.
Amin canım benim amin. Doktor kontrolüm gayet iyi geçti. İçimi çok rahatlattı şükürler olsun. Allah nasip ederse Ağustos sonrası tekrar düşünebilirsiniz dedi :) bunları duymak bile beni çok mutlu etti

oo cok ıyı masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…