- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Adet olmuş olabilirmisin canmKızlar bana yardımcı olur musunuz kaygılarım artmaya başladı. Kürtaj olduktan 24 gun sonra kanamam başladı ve 4 gundur devam ediyor acaba neden oldugunu biliyor musunuz
Benimde kürtajdan yaklasik 1 hafta sonra cok az bi kanamam olmustu adet sanmistim cokta kisa sürmüstü yani adet degilmis..asil adetim 21. gün basladi ve hic olmadigim kadar coktu..kac gün devam edicek diye bi bekle olmassaNormal adetim çok olurdu 1-2 gün ama bu az. Bilemedim.. Kürtajdan sonra ki ilk adet degısık mi oluyor
bence sevinmelisin sen bütün araştırmalarını yapmışşsın ve temiz çıkmış bundan sonra bir sıkıntın olmayacak inşallah canım. Demekki doğsa da sağlıklı olmayacakmış bir şekilde düşmüş diye düşün. 12. haftadan önceki düşüklere doktorlar bile tesadüf diyebiliyormuş. Allah bundan sonrası için güzel yazılar yazsın hepimize
adet olmus sundur,bnde ılk az olmustum.Normal adetim çok olurdu 1-2 gün ama bu az. Bilemedim.. Kürtajdan sonra ki ilk adet degısık mi oluyor
amın ıns..cnmAynen içim rahat çok şükür. Rabbim kalbimizdekini biliyor nasib eder inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz biz de...
adet olmus sundur,bnde ılk az olmustum.
Ins Öyledir. Adet ağrısı da yasamadım hiç koyu renkte kan geliyor bi deadet olmus sundur,bnde ılk az olmustum.
canım değişiyo bende 37. günümde oldum 40 güne kadar yolu var korkmaMrb kızlar. Bende 7 buçuk haftalık bebeğimi gelişmemesi ve kalp atımı olmaması sebebi ile kaybettim. 20 Mayıs ta Kürtaj oldum . bugün 33 gün oldu hala adet olmadım hiçbir belirti de yok. Acaba siz ne kadar sonra adet oldunuz bu normalmi doktor 1 ay sonra olursun demişti. Korkum hamile olmak şuan çünkü çok ilaç kullandım son zamanlarda öle bişi olurda yine kaybedersem kahrolurum
cnm gecmıs olsun kısmet degılmıs demekkı bnde3,5aylık bebegımın kalbı durdu aldılar cok zor gercekten.uzerınden ıkı ay gectı zamnakıyor anlamadan.bnde 40gun sonra adet olmustum korkma olursun.bıraz korun hemen hamıs kalma dınlensın vucuduncanım değişiyo bende 37. günümde oldum 40 güne kadar yolu var korkma
ay inşallah ya olsam bi yük kalkacak üzerimden stresten diolar ama stresten e bu kadar gecikirmi ki benimde bgn 37.gün ama hiç belirti yok. 10 gündür filan biraz ayakta kaldığımda kasıklarımda ağrı oluyo adet olacakmışım gibi Heh tamam yarın olucam diom yok. Bu günlerdir süren adet olcak hissi ağrısı nedir sizlerde oldumucanım değişiyo bende 37. günümde oldum 40 güne kadar yolu var korkma
aklında takılı kalmasın bnce olur bekle,sonucta kurdas oldu yarım dogum gıbı operasyon yasadıncanım,dogumda bıle kac ay sonra oluyor.10gun felan bekle,olmadı doktora gıdersın muane ıcın.dk dıyecegı sey olursun sıkıntı yok der muhtemelen.sıkma kendınıay inşallah ya olsam bi yük kalkacak üzerimden stresten diolar ama stresten e bu kadar gecikirmi ki benimde bgn 37.gün ama hiç belirti yok. 10 gündür filan biraz ayakta kaldığımda kasıklarımda ağrı oluyo adet olacakmışım gibi Heh tamam yarın olucam diom yok. Bu günlerdir süren adet olcak hissi ağrısı nedir sizlerde oldumu
aaa nasıl oluyor canım ya,bn kurdas oldugumda dusmustu hemen,yıne gebe degılsın demı:))Ya kızlar bugün ben gebelik testi yaptım 2.çizgi. Gölge gibide olsa var bugün 37 gün oldu benim değerim hala düşmemiş mi ne demek oluyor bu değer tamamen sıfırlamadan adet olamam heralde değilmi? Randevumda salı günü doktorda. Sizin değerler ne zaman sıfırlandı biliyormusunuz benim değer kürtaj olduğumda 70bin civarındaydı ondan mı bu kadar uzun sürdü ki
Yok canım imkansız çok çok dikkat ettik. Hayırlısı artık bakalım ne olacak bu işin sonu saldım ipin ucunu :)[/QUOTE][QUTE="YK3428, post: 41533669, member: 631769"]aaa nasıl oluyor canım ya,bn kurdas oldugumda dusmustu hemen,yıne gebe degılsın demı:))
canım benim ne güzel yazmışsın ne güzel ifade etmişsin. Bende geçtiğimiz hafta bugün bebeğimi kaybettim. 9+0 dık bir gün öncesinde kalbi durmuş bebeğimin. 2 doktorda böyle dedi. çok kötüydüm ilk zamanlar ama 1 hafta olmasına rağmen Rabbim yardımcı olduda atlatıyorum. Sen kötü yorum yapanlara denk gelmişsinBende bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim, simdi dogmus olsaydi 5 haftalik olucakti..insan aklina geldikce bi duruluyo üzülüyo haliyle. Gecen gün esimin dosyalarini yerlestirirken icinden kürtaj raporum cikti, oraya saklamis, birden bire elimde olmaksizin gözlerimden yaslar bosaldi. Ama suan en büyük tesellim dogacak olan bebegim. Birde milletin teselli etme yöntemi hepten sinir bozucuydu neymis "cahil anne olmaktan iyidirmis" bu kadar duyarsiz merhametsiz olunabilecegini bilemezdim. Inancli insanlariz elbet bizde vardir Allah'in bir bildigi deyip icimize attik. Doktoruma kontrole gittigimde o bile durgundu ilk cocuk olmasi sansizliginiz oldu yoksa cogu gebelikte oluyor normal sayilir dedi, eskiden bir kadin 10 cocuktan 9unu dogurur 1ini düsürürdü ama bu zamanda 2 cocuk dogurabilenler bile cok sansli dedi. Birde eskiden insanlar gebe oldugunu anlamadan adetle birlikte düsürürlerdi o bebekleri farkinda bile olmayanlar olurdu simdiki zamanda cok erken tesbit edildigi icin daha bebek tutmadan bile hamile diye algiliyoruz ve sonuc böyle oluyor demisti. Bana kendisi sordu ne istedigimi düsüncelerin ne dedi, bende önce üzüntümü atlatip ardindan tekrar deniyecegim dedim oda dogrusu bu dedi, 3 ay beklemene gerek yok dedi, 27 senelik doktorum her sene farkli seyler icat ediolar dedi, 20 gün iliskiye girmeyin sadece dedi. Bizde uyguladik 21. gün adet oldum saten 1 hafta sürdü ve kesildigi günden 15 gün sonra kan verdigimde hcg yüksek cikti ve hemen tekrar hamile kaldim. Suan hersey yolunda gidiyor cok sükür. Sizde moralinizi yüksek tutun, insan ister istemez düsünüyo niye ben diye ama elden gelen birsey yok Allah'in takdiri, zamani geldiginde en hayirlisini en güzel sekilde verir.
Amin canim insallah hepimizin. Bendede herhangi bir test yapilmadi sadece kürtajdan sonra rahime bakildi hersey yolundami temizmi diye. Insallah hayirlisiyla alirsin sende güzel haberlerini, Rabbim gönlünüze göre versin.canım benim ne güzel yazmışsın ne güzel ifade etmişsin. Bende geçtiğimiz hafta bugün bebeğimi kaybettim. 9+0 dık bir gün öncesinde kalbi durmuş bebeğimin. 2 doktorda böyle dedi. çok kötüydüm ilk zamanlar ama 1 hafta olmasına rağmen Rabbim yardımcı olduda atlatıyorum. Sen kötü yorum yapanlara denk gelmişsinşükürler olsun çevremdekiler öncelikle canım eşim çok destekçi bana. Doktor bize 3 ay bekle dedi ve ilk düşük olduğu için bir sürü teste gerek yok testler çok pahalı falan dedi. bu biraz beni tedirgin etti. yarın kontrolüm var doktorumla tekrar görüşeceğim. ama sen ne güzel tekrar hamile kalmışsın bu bana çok büyük umut verdi gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım benim.
Amin canım benim amin. Doktor kontrolüm gayet iyi geçti. İçimi çok rahatlattı şükürler olsun. Allah nasip ederse Ağustos sonrası tekrar düşünebilirsiniz dedi :) bunları duymak bile beni çok mutlu ettiAmin canim insallah hepimizin. Bendede herhangi bir test yapilmadi sadece kürtajdan sonra rahime bakildi hersey yolundami temizmi diye. Insallah hayirlisiyla alirsin sende güzel haberlerini, Rabbim gönlünüze göre versin.
oo cok ıyı masallah:)Amin canım benim amin. Doktor kontrolüm gayet iyi geçti. İçimi çok rahatlattı şükürler olsun. Allah nasip ederse Ağustos sonrası tekrar düşünebilirsiniz dedi :) bunları duymak bile beni çok mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?