- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Polip sigil gibi bisiy geçms olsun canm onun tedavisini gördukten sonra Allah hayirlsıyla nasip etsin inşallah
inşallah canım kolayca hamile kalırsın en önemlisi psikolojiyi sağlam tutmak dediğin gibi teselli etmeye çalıştıkça batıranlar daha çok var. Hele ki bebeklerini gözümüze sokmaya çalışanlar allah saptırmasın kimseyi herkesin yavrusunu bağışlasın rabbim. istedikten 2 ay sonra hamile kaldım hiç belli olmuyor bu işler hemde 4 tane miyoma rağmen kaldım nasip değilmiş 19. haftada doğdu bebeğim iyi düşünelim iyi olsun . Bu mübarek günleerde istediklerimiz olur inşallahMerhaba arkadaşlar. Çoğu yazıyı ağlayarak okudum çok konu ve forum dolaştım ve sonunda yazmaya karar verdim. Ben de 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. 11 Mayıs ta kürtaj oldum. Doktorumdan çok çok memnunum Yüce Allah ondan razı olsun. Hem bilgilendirdi hem araştırma için bize çok yardımcı oldu hem de kendi sıkıntısı gibi üzüldü bunu hissettirdi en azından... Bizim için bu üzüntünün tarifi yok. Anlattığım ve böyle bir durumu yaşamamış insanların saçma teselli ediş yöntemlerinden dolayı da fazlasıyla psikolojim bozuldu. Sonuç olarak burada benimle aynı durumu yaşamış insanları görüp okudum bu biraz daha teselli oldu benim için çünkü duygularımız bir yerde birleşiyor. Rabbim hepimize sabrımızı bol versin.
Bende de PCO var ve biraz sıkıntılı oluyor çok kolay hamile kalamıyorum doğal olarak ve bu kayıp benim için bu yüzden de çok zor oldu. Şuanda folic asid, vitamin komplexi ve balık yağı kullanıyorum. 3 ay korun dedi doktorum ama kararsızım. Genetik test için gönderdik ve Trombofili paneli için de kan verdik. Sonuçları alıp ona göre tedaviye başlayacağız. Hakkımızda hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah. Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasibetsin aratmasın daha fazla..
Bende bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim, simdi dogmus olsaydi 5 haftalik olucakti..insan aklina geldikce bi duruluyo üzülüyo haliyle. Gecen gün esimin dosyalarini yerlestirirken icinden kürtaj raporum cikti, oraya saklamis, birden bire elimde olmaksizin gözlerimden yaslar bosaldi. Ama suan en büyük tesellim dogacak olan bebegim. Birde milletin teselli etme yöntemi hepten sinir bozucuydu neymis "cahil anne olmaktan iyidirmis" bu kadar duyarsiz merhametsiz olunabilecegini bilemezdim. Inancli insanlariz elbet bizde vardir Allah'in bir bildigi deyip icimize attik. Doktoruma kontrole gittigimde o bile durgundu ilk cocuk olmasi sansizliginiz oldu yoksa cogu gebelikte oluyor normal sayilir dedi, eskiden bir kadin 10 cocuktan 9unu dogurur 1ini düsürürdü ama bu zamanda 2 cocuk dogurabilenler bile cok sansli dedi. Birde eskiden insanlar gebe oldugunu anlamadan adetle birlikte düsürürlerdi o bebekleri farkinda bile olmayanlar olurdu simdiki zamanda cok erken tesbit edildigi icin daha bebek tutmadan bile hamile diye algiliyoruz ve sonuc böyle oluyor demisti. Bana kendisi sordu ne istedigimi düsüncelerin ne dedi, bende önce üzüntümü atlatip ardindan tekrar deniyecegim dedim oda dogrusu bu dedi, 3 ay beklemene gerek yok dedi, 27 senelik doktorum her sene farkli seyler icat ediolar dedi, 20 gün iliskiye girmeyin sadece dedi. Bizde uyguladik 21. gün adet oldum saten 1 hafta sürdü ve kesildigi günden 15 gün sonra kan verdigimde hcg yüksek cikti ve hemen tekrar hamile kaldim. Suan hersey yolunda gidiyor cok sükür. Sizde moralinizi yüksek tutun, insan ister istemez düsünüyo niye ben diye ama elden gelen birsey yok Allah'in takdiri, zamani geldiginde en hayirlisini en güzel sekilde verir.
Amin hepimiz sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallahBenim bebeğimde doğmuş olsaydı 6 aylık olacaktı hala hatırladıkça gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bakalım Rabbim yeniden bi melek nasip etti ama sevinemiyorum bile çok korkuyorum Siz ne güzel 30. haftaya gelmişsiniz inşallah sağlıkla kucağınızada alırsınız yavrunuzu
inşallah canım kolayca hamile kalırsın en önemlisi psikolojiyi sağlam tutmak dediğin gibi teselli etmeye çalıştıkça batıranlar daha çok var. Hele ki bebeklerini gözümüze sokmaya çalışanlar allah saptırmasın kimseyi herkesin yavrusunu bağışlasın rabbim. istedikten 2 ay sonra hamile kaldım hiç belli olmuyor bu işler hemde 4 tane miyoma rağmen kaldım nasip değilmiş 19. haftada doğdu bebeğim iyi düşünelim iyi olsun . Bu mübarek günleerde istediklerimiz olur inşallah
Bende bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim, simdi dogmus olsaydi 5 haftalik olucakti..insan aklina geldikce bi duruluyo üzülüyo haliyle. Gecen gün esimin dosyalarini yerlestirirken icinden kürtaj raporum cikti, oraya saklamis, birden bire elimde olmaksizin gözlerimden yaslar bosaldi. Ama suan en büyük tesellim dogacak olan bebegim. Birde milletin teselli etme yöntemi hepten sinir bozucuydu neymis "cahil anne olmaktan iyidirmis" bu kadar duyarsiz merhametsiz olunabilecegini bilemezdim. Inancli insanlariz elbet bizde vardir Allah'in bir bildigi deyip icimize attik. Doktoruma kontrole gittigimde o bile durgundu ilk cocuk olmasi sansizliginiz oldu yoksa cogu gebelikte oluyor normal sayilir dedi, eskiden bir kadin 10 cocuktan 9unu dogurur 1ini düsürürdü ama bu zamanda 2 cocuk dogurabilenler bile cok sansli dedi. Birde eskiden insanlar gebe oldugunu anlamadan adetle birlikte düsürürlerdi o bebekleri farkinda bile olmayanlar olurdu simdiki zamanda cok erken tesbit edildigi icin daha bebek tutmadan bile hamile diye algiliyoruz ve sonuc böyle oluyor demisti. Bana kendisi sordu ne istedigimi düsüncelerin ne dedi, bende önce üzüntümü atlatip ardindan tekrar deniyecegim dedim oda dogrusu bu dedi, 3 ay beklemene gerek yok dedi, 27 senelik doktorum her sene farkli seyler icat ediolar dedi, 20 gün iliskiye girmeyin sadece dedi. Bizde uyguladik 21. gün adet oldum saten 1 hafta sürdü ve kesildigi günden 15 gün sonra kan verdigimde hcg yüksek cikti ve hemen tekrar hamile kaldim. Suan hersey yolunda gidiyor cok sükür. Sizde moralinizi yüksek tutun, insan ister istemez düsünüyo niye ben diye ama elden gelen birsey yok Allah'in takdiri, zamani geldiginde en hayirlisini en güzel sekilde verir.
Aynen canım bütün bebek haberleri üst üste televizyonda bile heryerde ünlüler hamile doğuruyor şöyle oldu böyle oldu hepsi bana yönelik sanki allahım alışma ve dayanma gücü versin bizlere kıskanmıyoruz ama imreniyorum ben bakıyorum ne kadar sağlıklılar geziyorlar falan ben son 1 ay hep yattım ama düşüğe engel olamadım inşallah bundan sonraki hamileliğim iyi geçer tek tesellim buAmin amin insallah tüme dileklerimiz dualarimiz bu yonde. "Ol" dedikten sonra olmayacak ne var ki bak o miyomlara ragmen hamile kalabilmissin. Bu biraz da kismet işi elimizden geleni yaptigimiza inaniyorum ben icim bu yuzden rahat.
Seninki de cok zor olmus dedigin gibi psikolojik olarak kendini birakmamak daha onemli,Rabbim bidaha yasatmasin insallah. Hamile gordugumde,hamileymis veya dogum yapmis cinsiyeti suymus buymus haberlerinin hepsi mi ust uste gelir ya da algıda secicilik mi bilemiyorum ama icim hep cız ediyor. Kendime kiziyorum sonra da. Rabbim isteyen herkese saglikla sihhatle lutfetsin...
Ben de daha olmadım canım 17 mayısta kaybettim bebeğimi ama benimki ölü doğdu 19 haftalıktı 40 gün bir olsun sonra gidersin doktoraMrb kızlar. Bende 7 buçuk haftalık bebeğimi gelişmemesi ve kalp atımı olmaması sebebi ile kaybettim. 20 Mayıs ta Kürtaj oldum . bugün 33 gün oldu hala adet olmadım hiçbir belirti de yok. Acaba siz ne kadar sonra adet oldunuz bu normalmi doktor 1 ay sonra olursun demişti. Korkum hamile olmak şuan çünkü çok ilaç kullandım son zamanlarda öle bişi olurda yine kaybedersem kahrolurum
INS RABBIM bebgını saglıklı ımanlı kucagına almayı nasıp etsın canım,Bende bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim, simdi dogmus olsaydi 5 haftalik olucakti..insan aklina geldikce bi duruluyo üzülüyo haliyle. Gecen gün esimin dosyalarini yerlestirirken icinden kürtaj raporum cikti, oraya saklamis, birden bire elimde olmaksizin gözlerimden yaslar bosaldi. Ama suan en büyük tesellim dogacak olan bebegim. Birde milletin teselli etme yöntemi hepten sinir bozucuydu neymis "cahil anne olmaktan iyidirmis" bu kadar duyarsiz merhametsiz olunabilecegini bilemezdim. Inancli insanlariz elbet bizde vardir Allah'in bir bildigi deyip icimize attik. Doktoruma kontrole gittigimde o bile durgundu ilk cocuk olmasi sansizliginiz oldu yoksa cogu gebelikte oluyor normal sayilir dedi, eskiden bir kadin 10 cocuktan 9unu dogurur 1ini düsürürdü ama bu zamanda 2 cocuk dogurabilenler bile cok sansli dedi. Birde eskiden insanlar gebe oldugunu anlamadan adetle birlikte düsürürlerdi o bebekleri farkinda bile olmayanlar olurdu simdiki zamanda cok erken tesbit edildigi icin daha bebek tutmadan bile hamile diye algiliyoruz ve sonuc böyle oluyor demisti. Bana kendisi sordu ne istedigimi düsüncelerin ne dedi, bende önce üzüntümü atlatip ardindan tekrar deniyecegim dedim oda dogrusu bu dedi, 3 ay beklemene gerek yok dedi, 27 senelik doktorum her sene farkli seyler icat ediolar dedi, 20 gün iliskiye girmeyin sadece dedi. Bizde uyguladik 21. gün adet oldum saten 1 hafta sürdü ve kesildigi günden 15 gün sonra kan verdigimde hcg yüksek cikti ve hemen tekrar hamile kaldim. Suan hersey yolunda gidiyor cok sükür. Sizde moralinizi yüksek tutun, insan ister istemez düsünüyo niye ben diye ama elden gelen birsey yok Allah'in takdiri, zamani geldiginde en hayirlisini en güzel sekilde verir.
slm kızlar bn kurdas tan 40gun sonra adet oldum,sıkmayın canınızı normal hemen olmamak,rahım toparlanması lazım hemen korunmasız ılıskı gırmeyın bnce.2ay dınlensın vucutBen de daha olmadım canım 17 mayısta kaybettim bebeğimi ama benimki ölü doğdu 19 haftalıktı 40 gün bir olsun sonra gidersin doktora
Aynen canım bütün bebek haberleri üst üste televizyonda bile heryerde ünlüler hamile doğuruyor şöyle oldu böyle oldu hepsi bana yönelik sanki allahım alışma ve dayanma gücü versin bizlere kıskanmıyoruz ama imreniyorum ben bakıyorum ne kadar sağlıklılar geziyorlar falan ben son 1 ay hep yattım ama düşüğe engel olamadım inşallah bundan sonraki hamileliğim iyi geçer tek tesellim bu
Mrb kızlar. Bende 7 buçuk haftalık bebeğimi gelişmemesi ve kalp atımı olmaması sebebi ile kaybettim. 20 Mayıs ta Kürtaj oldum . bugün 33 gün oldu hala adet olmadım hiçbir belirti de yok. Acaba siz ne kadar sonra adet oldunuz bu normalmi doktor 1 ay sonra olursun demişti. Korkum hamile olmak şuan çünkü çok ilaç kullandım son zamanlarda öle bişi olurda yine kaybedersem kahrolurum
yaklaşık 10 gündür garip bi sızı var kasıklarımda bugün olcam yarın olcam heralde dedim. Ama yok 34 gün oldu bugünde bişi yok bakalım bekliyom artık olsunda bende rahatlıyımMerhaba, çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. 30-45 gün arası görürsün demişti doktorum bana. 45 günü geçerse doktoruna git derim ben. ben 33. gündeydi bazı arkadaşlar daha geç olmuşlar. vücuda göre değişken bu durum.
cnm evt bnımde ılk bır hafta agrılarım oldu sankı ıcımde bısey yanıyormus gıbı ıdı,agrı kesıcı ılacla agrılarımdan kurtuldum sukur,adetee olursun kendını sıkma sıtresten gelıyor ztn hersey basımıza.yaklaşık 10 gündür garip bi sızı var kasıklarımda bugün olcam yarın olcam heralde dedim. Ama yok 34 gün oldu bugünde bişi yok bakalım bekliyom artık olsunda bende rahatlıyım
Böyle strese kendinizi sokarak daha gecikmesine neden oluyosunuz bence biraz daha rahat davranin skinti stres etkiliyor.yaklaşık 10 gündür garip bi sızı var kasıklarımda bugün olcam yarın olcam heralde dedim. Ama yok 34 gün oldu bugünde bişi yok bakalım bekliyom artık olsunda bende rahatlıyım
bence sevinmelisin sen bütün araştırmalarını yapmışşsın ve temiz çıkmış bundan sonra bir sıkıntın olmayacak inşallah canım. Demekki doğsa da sağlıklı olmayacakmış bir şekilde düşmüş diye düşün. 12. haftadan önceki düşüklere doktorlar bile tesadüf diyebiliyormuş. Allah bundan sonrası için güzel yazılar yazsın hepimizeDoğru kelimeyi bulamıyordum sen söylemişsin imrenmek bu, ne nefret ne kıskançlık Rabbim onlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasibetsin, bize de yaşatacak ben eminim sadece zamanı var ve biz sevdiği kullarındanız ki imtihan ediyor sabredebilecek miyiz diye.
Bir de benimki de kalsaydı bu kadarlık olacaktı ya da şu kadar haftalık olacaktı falan gibi düşüncelere kapılmak beni mahvetti ve ediyor da. Son 1 ay hep yatmışsın bak sen de elinden geleni yapmışsın o yüzden rahat olmalısın bence. inşallah bir sonraki hamileliklerimiz iyi geçer ve aklımızda da bişey olacak mı acaba düşüncesi olmadan rahat geçiririz. Ben test yaptırmıştım hem genetik hem de trombofili paneli (kan pıhtılaşmasına ve kromozomal anomalilere bakıyorlar) onların sonuçlarını aldım ve ne bebekte bir sıkıntı varmış ne de eşimle bende. Üzülmeli miyim buna sevinmeli miyim bilemedim. Allah'tan geldi ve gitti diye düşünüyorum vardır bunda da bir hayır diyebbiliyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?