Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Mrb kizlar.. ben 18 nisanda 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim langer giedion sendromu yüzünden. Normal doğum şeklinde oldu. 2 bucuk ay oldu. 2 adet gördüm. Bugün yunurtlama günüm ve nasipse korunmayi birakicam.. sizce erken mi 2 buçuk ay

canım bu kadr olur bnımde aynı tarıhte oldu kallbı durdu bebegımın kurdas oldum,2adet dedı doktor sonra korunma dedı bu hafta bnımde yumurtlama gunum bızde bıraktık artık,nasıl ıns olur.
erken degıl ıkı ay ıdeal bı zaman..

canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, umarım güzel haberler alırsın bundan sonrası için. bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve doktorum 3.adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi. kürtajın olduğu günü ilk adet olarak düşünebilirsin dedi. bence normal ama istersen yine de bir doktoruna danış istersen

kızlar ıns bu kez hayırlı saglıklı bır hamısler oluruz hepimizin guzel haberlerını almak umuduyla:)

Senin kac haftalikti canim. Benim 23 haftalikti. Dogumdan sonra bi doktora gittim 6 ay dedi. Dun baska bi doktora gittum korunmana gerek yok ki rahmin toplanmasi 6 haftadir hani halk arasinda 40 i cikmak derlerya bu yuzden derler dedi. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hayirlisiyla..

15 hafta ıdı bnımde.evt artık korunma

Merhaba bende 9 haftalık hamileydim kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve 2 gün önce kürtaj oldum. Şimdi yere göğe sığamıyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum da aynı şeyler yine olursa diye

Çok geçmiş olsun canım. İlk 1hafta yaşamıyordum resmen bende ama 12gün oldu acısı geçmiyo ama alışıyo insan. Korkular gitmiyo ama olumlu düşünmeye çalışarak hafifletebilirsin herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…