- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
aynen canım şükürler olsun çok iyi geldi doktorun konuşmaları :)oo cok ıyı masallah:)
bızde artık dusunuyoruz 2,5 ay gectı baakalım kısmetaynen canım şükürler olsun çok iyi geldi doktorun konuşmaları :)
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize canım benim.bızde artık dusunuyoruz 2,5 ay gectı baakalım kısmet
amın ınsssAllah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize canım benim.
canım bu kadr olur bnımde aynı tarıhte oldu kallbı durdu bebegımın kurdas oldum,2adet dedı doktor sonra korunma dedı bu hafta bnımde yumurtlama gunum bızde bıraktık artık,nasıl ıns olur.Mrb kizlar.. ben 18 nisanda 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim langer giedion sendromu yüzünden. Normal doğum şeklinde oldu. 2 bucuk ay oldu. 2 adet gördüm. Bugün yunurtlama günüm ve nasipse korunmayi birakicam.. sizce erken mi 2 buçuk ay
canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, umarım güzel haberler alırsın bundan sonrası için. bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve doktorum 3.adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi. kürtajın olduğu günü ilk adet olarak düşünebilirsin dedi. bence normal ama istersen yine de bir doktoruna danış istersenMrb kizlar.. ben 18 nisanda 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim langer giedion sendromu yüzünden. Normal doğum şeklinde oldu. 2 bucuk ay oldu. 2 adet gördüm. Bugün yunurtlama günüm ve nasipse korunmayi birakicam.. sizce erken mi 2 buçuk ay
kızlar ıns bu kez hayırlı saglıklı bır hamısler oluruz hepimizin guzel haberlerını almak umuduyla:)canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, umarım güzel haberler alırsın bundan sonrası için. bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve doktorum 3.adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi. kürtajın olduğu günü ilk adet olarak düşünebilirsin dedi. bence normal ama istersen yine de bir doktoruna danış istersen
Senin kac haftalikti canim. Benim 23 haftalikti. Dogumdan sonra bi doktora gittim 6 ay dedi. Dun baska bi doktora gittum korunmana gerek yok ki rahmin toplanmasi 6 haftadir hani halk arasinda 40 i cikmak derlerya bu yuzden derler dedi. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hayirlisiyla..canım bu kadr olur bnımde aynı tarıhte oldu kallbı durdu bebegımın kurdas oldum,2adet dedı doktor sonra korunma dedı bu hafta bnımde yumurtlama gunum bızde bıraktık artık,nasıl ıns olur.
erken degıl ıkı ay ıdeal bı zaman..
Canim ben canakkaleliyim ama takibim çapadaydi hep. 11.haftadan 22.haftaya kadar çapa 2.duzeye gittim. Eger bu ay gebelik olusursa yine çapaya gidicem amniosentez yaptirmayabu arada ıstanbulda oturanlar varmı,hangı hastaneye gıdıyorsunuz?
15 hafta ıdı bnımde.evt artık korunmaSenin kac haftalikti canim. Benim 23 haftalikti. Dogumdan sonra bi doktora gittim 6 ay dedi. Dun baska bi doktora gittum korunmana gerek yok ki rahmin toplanmasi 6 haftadir hani halk arasinda 40 i cikmak derlerya bu yuzden derler dedi. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hayirlisiyla..
zor olmuyormu gıdıp gelmek,orda yokmu ıyı bır doktorCanim ben canakkaleliyim ama takibim çapadaydi hep. 11.haftadan 22.haftaya kadar çapa 2.duzeye gittim. Eger bu ay gebelik olusursa yine çapaya gidicem amniosentez yaptirmaya
Canakkale de 2.duzey ultrason olmadigindan riskli gebeler sevk ediliyo. Beni de doktorum cvs yaptirmam icin capaya sevk etmistizor olmuyormu gıdıp gelmek,orda yokmu ıyı bır doktor
ınanmıyorum ya yazık ınsanlarz bırde gebe halı ıle o kdr yol gıdıp gelıyorlar allah yardımcınız olsun ıns.Canakkale de 2.duzey ultrason olmadigindan riskli gebeler sevk ediliyo. Beni de doktorum cvs yaptirmam icin capaya sevk etmisti
Evet cnm malesefınanmıyorum ya yazık ınsanlarz bırde gebe halı ıle o kdr yol gıdıp gelıyorlar allah yardımcınız olsun ıns.
amin inşalah canım. olumlu düşünelim hep birlikte.kızlar ıns bu kez hayırlı saglıklı bır hamısler oluruz hepimizin guzel haberlerını almak umuduyla:)
ben istanbuldayım ve koşuyolu medipol hastanesinde perihan özdene gidiyorum çok memnunum inanılmaz pozitif biri.bu arada ıstanbulda oturanlar varmı,hangı hastaneye gıdıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canım. İlk 1hafta yaşamıyordum resmen bende ama 12gün oldu acısı geçmiyo ama alışıyo insan. Korkular gitmiyo ama olumlu düşünmeye çalışarak hafifletebilirsin herşeyiMerhaba bende 9 haftalık hamileydim kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve 2 gün önce kürtaj oldum. Şimdi yere göğe sığamıyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum da aynı şeyler yine olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?