Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Çok geçmiş olsun canım. İlk 1hafta yaşamıyordum resmen bende ama 12gün oldu acısı geçmiyo ama alışıyo insan. Korkular gitmiyo ama olumlu düşünmeye çalışarak hafifletebilirsin herşeyi
kotu dusunmeyelım kızlar,yoksa hamıle kaldıgımızda hep dusunceyle yasayamayız ya allah korusn,rabbım yardımcımız olsun ıns.
bnım 3ay oldu kurdas olalı artık korunmuyoruz bakalım olacakmı hemen
 
Varmi bi gelisme merak ettim.bende 1hafta once bebegimin kalbi durdugu icin hap ile dusurdum bebegi sonrada kurtaja alindim.2ay korunup basliycam ins.
GecMis olsun cnm kac haftalikti? Ben gecen ay planli calisamadik :) bu ayda nasil olcak bilmiyorum esimin 24 saat noberleti var 2 gubde bir insallah yumurtlama gunumu kacirmam.. ama basladik bakalim adetim biteli 4 gun oluyo
 
arkadaşlar bişey sorcam bilginiz varmı ben son adet tarihimi hatırlamıyoum 05.08 15 de geblik kesesi mevcuttu 2 hafta sonra gittim bebek var ama kalp atışı yok diye bir hocayada gösterdiler kesenin görünümü sağlıklı bir bebek gibi değil bikaç gün sonra gel kalp atışı yoksa kürtaj olcaksın dediler ilk beb eğim tüp bebek kızım var oda çok zor bitek yumurtam vardıonla döllendi sorun bendeydi okadar mutluydumki kendiliğinden hamile kaldım diye ama dünya başıma yııkıldı ısrarla sat sordu doktor hatırlamıyoprum sadece 16.07de lekelenmem olmuştu onuda üzüntüden unuttum doktora söylemeyi napmalıyım başka bir doktora dhaa gitmeyi düşünüyorum moralim bozuk ıçım sıkılıyo patlıycam resmen kızım görmesin diye ağlayamaıyoprum yanında
 
canım uzulme sen hatırlamıyorum dıyordun bebegın kalp atısları zaten6-7-8 haftalarda başlıyor hemen bnce olma belkı suan daha 5 haftadır.16.07 tarıhınde kı hafta olmus olsan bıle suan 5 haftalık bebek tabıkı atmaz,bekle sen kendıne dıkkat et yemene felan ıns bebegın senınleydır.
bnımde 7 haftada atmıstı 6hafatda gıttım doktor gelısmemıs alalım dedı yok dedım bır hafta sonra baska doktoa gıtıımde atıyordu,ama cok yasamadı kalp durdu.3,,5aylıkken.bekle bece yada farklı yere gıt
 
Canim zaten saglikliysa hic bisiy olmaz ama kendini hazirla her şeyede daha cok uzulursun yoksa'erken kalp atisi icin ewet ama aksi bir durum gelisme ihtimalinede alistir kendini 23.haftada kaybettim bende bebegimi bi sorun yoktu ama görünürde ,3 lu testte en son risk çikmisti ve kendiliginden kalbi durdu bebegimin 5.ayda gelisiminde problem cikmisti ve kaybetme ihtimalim oldugunu bilmedigim icin cok büyük uzuntu yasadim o yuzden hakkinda hayirlisini iste her turlu ihtimali düşünerekte güçlü olmaya çaliş.inşallah bi sorun çıkmaz ve saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder rabbim sana.
 
GecMis olsun cnm kac haftalikti? Ben gecen ay planli calisamadik :) bu ayda nasil olcak bilmiyorum esimin 24 saat noberleti var 2 gubde bir insallah yumurtlama gunumu kacirmam.. ama basladik bakalim adetim biteli 4 gun oluyo
Ay ins. En kisa zananda muradina erersin .hepimiz ins.
Benimki 8+6 haftalik idi.iyi haberketini bekliyoruz ins.
 
Haziranda kürtaj oldum,3 ay dinlen dedi doktorum,1 ay sonra temmuzda adet gördüm.nasılsa olmaz dedik ama ağustosta hamile kaldığımı öğrendim.
 
Haziranda kürtaj oldum,3 ay dinlen dedi doktorum,1 ay sonra temmuzda adet gördüm.nasılsa olmaz dedik ama ağustosta hamile kaldığımı öğrendim.
Ay bayiliyorum boyle supriz hamileliklere ins. Sagsalim kucagina alirsin.benimde bir oglum var birtane daha istiyodum cok istedim hemen oldu ama fazla surmedi kalbi durdu sonra hap ile dustu ardindan kurtaj.neyseki kendimi cabuk topladim.10gun oldu kurtaj olali ve kanamamda yeni bitti.ins adetimde duzenli gelmeye baslarda bizde en kisa zamanda muradimiza ereriz .aminnn
 
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.2 yıldır bebek için uğraşıyorum.Histeroskopi oldum.sonra 3 kez aşılama,3.tuttu ama haziranda düştü.3 ay dinlenmem gerekiyordu ama allahın işi temmuzda tutmuş,şu an 6+0 ...kese görüldü,pazartesi kalp atışı için gideceğim,inşallah bu güzel sonuçlanır.Allah isteyen herkese versin.Umutsuz olmayın.
 
I
İNS canım güzel haberlerini ver bize.mass
 
Merhaba arkadaşlar bende doktor kontrolüne gittiğimde 8 haftalık bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ilk bebeğim olacaktı kürtaj oldum bebeğimde vedalaştım 2 ayda olsa annelik güzeldi doktora kontrole gittiğimde ilişki serbest dedi ve korunun filanda demedi 2-3 ay akışına bırakacam çok yoruldum rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…