- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
kotu dusunmeyelım kızlar,yoksa hamıle kaldıgımızda hep dusunceyle yasayamayız ya allah korusn,rabbım yardımcımız olsun ıns.Çok geçmiş olsun canım. İlk 1hafta yaşamıyordum resmen bende ama 12gün oldu acısı geçmiyo ama alışıyo insan. Korkular gitmiyo ama olumlu düşünmeye çalışarak hafifletebilirsin herşeyi
:))))))))))) INSBen 3 gündür basladim calismalara bakalim ne olacak
Varmi bi gelisme merak ettim.bende 1hafta once bebegimin kalbi durdugu icin hap ile dusurdum bebegi sonrada kurtaja alindim.2ay korunup basliycam ins.Ben 3 gündür basladim calismalara bakalim ne olacak
Amin insallahkızlar ıns bu kez hayırlı saglıklı bır hamısler oluruz hepimizin guzel haberlerını almak umuduyla:)
Bnde iki ay bekledim 2aydir da deniyoruz henüz sonuç yokAmin insallah
Benimde 9haftalik kakbi durdu 2adet bekleyip yapcam ins.
GecMis olsun cnm kac haftalikti? Ben gecen ay planli calisamadik :) bu ayda nasil olcak bilmiyorum esimin 24 saat noberleti var 2 gubde bir insallah yumurtlama gunumu kacirmam.. ama basladik bakalim adetim biteli 4 gun oluyoVarmi bi gelisme merak ettim.bende 1hafta once bebegimin kalbi durdugu icin hap ile dusurdum bebegi sonrada kurtaja alindim.2ay korunup basliycam ins.
sımdı gordum yazını canım,bnde kosuyolu medıpol nıhan hanıma gıdıyorum:) cok memunum pırlanta gıbıben istanbuldayım ve koşuyolu medipol hastanesinde perihan özdene gidiyorum çok memnunum inanılmaz pozitif biri.
canım uzulme sen hatırlamıyorum dıyordun bebegın kalp atısları zaten6-7-8 haftalarda başlıyor hemen bnce olma belkı suan daha 5 haftadır.16.07 tarıhınde kı hafta olmus olsan bıle suan 5 haftalık bebek tabıkı atmaz,bekle sen kendıne dıkkat et yemene felan ıns bebegın senınleydır.arkadaşlar bişey sorcam bilginiz varmı ben son adet tarihimi hatırlamıyoum 05.08 15 de geblik kesesi mevcuttu 2 hafta sonra gittim bebek var ama kalp atışı yok diye bir hocayada gösterdiler kesenin görünümü sağlıklı bir bebek gibi değil bikaç gün sonra gel kalp atışı yoksa kürtaj olcaksın dediler ilk beb eğim tüp bebek kızım var oda çok zor bitek yumurtam vardıonla döllendi sorun bendeydi okadar mutluydumki kendiliğinden hamile kaldım diye ama dünya başıma yııkıldı ısrarla sat sordu doktor hatırlamıyoprum sadece 16.07de lekelenmem olmuştu onuda üzüntüden unuttum doktora söylemeyi napmalıyım başka bir doktora dhaa gitmeyi düşünüyorum moralim bozuk ıçım sıkılıyo patlıycam resmen kızım görmesin diye ağlayamaıyoprum yanında
Canim zaten saglikliysa hic bisiy olmaz ama kendini hazirla her şeyede daha cok uzulursun yoksa'erken kalp atisi icin ewet ama aksi bir durum gelisme ihtimalinede alistir kendini 23.haftada kaybettim bende bebegimi bi sorun yoktu ama görünürde ,3 lu testte en son risk çikmisti ve kendiliginden kalbi durdu bebegimin 5.ayda gelisiminde problem cikmisti ve kaybetme ihtimalim oldugunu bilmedigim icin cok büyük uzuntu yasadim o yuzden hakkinda hayirlisini iste her turlu ihtimali düşünerekte güçlü olmaya çaliş.inşallah bi sorun çıkmaz ve saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder rabbim sana.arkadaşlar bişey sorcam bilginiz varmı ben son adet tarihimi hatırlamıyoum 05.08 15 de geblik kesesi mevcuttu 2 hafta sonra gittim bebek var ama kalp atışı yok diye bir hocayada gösterdiler kesenin görünümü sağlıklı bir bebek gibi değil bikaç gün sonra gel kalp atışı yoksa kürtaj olcaksın dediler ilk beb eğim tüp bebek kızım var oda çok zor bitek yumurtam vardıonla döllendi sorun bendeydi okadar mutluydumki kendiliğinden hamile kaldım diye ama dünya başıma yııkıldı ısrarla sat sordu doktor hatırlamıyoprum sadece 16.07de lekelenmem olmuştu onuda üzüntüden unuttum doktora söylemeyi napmalıyım başka bir doktora dhaa gitmeyi düşünüyorum moralim bozuk ıçım sıkılıyo patlıycam resmen kızım görmesin diye ağlayamaıyoprum yanında
Ay ins. En kisa zananda muradina erersin .hepimiz ins.GecMis olsun cnm kac haftalikti? Ben gecen ay planli calisamadik :) bu ayda nasil olcak bilmiyorum esimin 24 saat noberleti var 2 gubde bir insallah yumurtlama gunumu kacirmam.. ama basladik bakalim adetim biteli 4 gun oluyo
Ay bayiliyorum boyle supriz hamileliklere ins. Sagsalim kucagina alirsin.benimde bir oglum var birtane daha istiyodum cok istedim hemen oldu ama fazla surmedi kalbi durdu sonra hap ile dustu ardindan kurtaj.neyseki kendimi cabuk topladim.10gun oldu kurtaj olali ve kanamamda yeni bitti.ins adetimde duzenli gelmeye baslarda bizde en kisa zamanda muradimiza ereriz .aminnnHaziranda kürtaj oldum,3 ay dinlen dedi doktorum,1 ay sonra temmuzda adet gördüm.nasılsa olmaz dedik ama ağustosta hamile kaldığımı öğrendim.
AminnCanimm hayırlı olsunn sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşa.darisi bzie
İNS canım güzel haberlerini ver bize.massiyi dilekleriniz için teşekkür ederim.2 yıldır bebek için uğraşıyorum.Histeroskopi oldum.sonra 3 kez aşılama,3.tuttu ama haziranda düştü.3 ay dinlenmem gerekiyordu ama allahın işi temmuzda tutmuş,şu an 6+0 ...kese görüldü,pazartesi kalp atışı için gideceğim,inşallah bu güzel sonuçlanır.Allah isteyen herkese versin.Umutsuz olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?