- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
cok gecmıs olsun canım,allahın takdiri,tekrar aynı olacamıs gıbı dusunme 1ay felan topalrlan sonra denersın yıne.Mrb arkadaşlar 20 gün önce bebeğimin kalbi durdu karninda 14 hafta 2 günlüktü (Allah düşmanımın başına bile getirmrsin bunu ) balon uygulaması ve ilaçla düşürdüm eşi kalmiştı kürtajla temizlendi 10 gün önce gittim parça kalmişti tekrar kürtaj oldum dr. Korunmaya gerek yok ilk adetten sonra hamile kalabilirsin diyor siz ne düşünüyorsunuz bir bilgimşz varmı korunsam mı gerçi tekrar bunu yaşamaya cesaretim de yok
cok gecmıs olsun canım,rabbım tekrar bu acıyı yasatmasın ıns.tez zamanda kucagında bı bebeıın olur ınsBiz kalp atışını hiç duymadık yani boş gebelik21 ağustosta kürtaj oldum yani daha çok yeni. Kalp atışı bile duymamışken olmayan bebeğe bu kadar bağlanmış olmak gerçekten çok garip. Bebek kaybetmenin de kürtajın da bu kadar travmatik olabileceğini düşünmemiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Tabi ki Allah ın takdiri ama yine de insan kaldıramıyor. Gözyaşlarım bitene kadar ağlıyorum. Tabi ki tekrar olsun istiyorum fakat nasıl cesaret ederim onu da bilmiyorum. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Oncelikle arkadaslar hepinize gecmis olsun.Biz kalp atışını hiç duymadık yani boş gebelik21 ağustosta kürtaj oldum yani daha çok yeni. Kalp atışı bile duymamışken olmayan bebeğe bu kadar bağlanmış olmak gerçekten çok garip. Bebek kaybetmenin de kürtajın da bu kadar travmatik olabileceğini düşünmemiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Tabi ki Allah ın takdiri ama yine de insan kaldıramıyor. Gözyaşlarım bitene kadar ağlıyorum. Tabi ki tekrar olsun istiyorum fakat nasıl cesaret ederim onu da bilmiyorum. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tabiiki dermanda rabbimizde yeterki umidimizi yitirmeyelim.Çok geçmiş olsun boş gebelik ama insan bilmiyorki oyle bağlanıyorki insan kalbini dinlemek için git sonra büyük bir hayal kırıklığı ama derdi veren Allah dermanıda verir
canım bnce normal bnım 40gun devam etmıstı aynı doğum yapmıslar gıbı kırklandım yanı.bazen 10gun oluyordu bı kacgun kesıldı yıne başladı felan..YK3428 canim benim henuz 16gun oldu kanamalarim ilk 5gun surdu bitti tekrar pembe sekilde basladi 4gun sonra bitti.5gun sonra yine 1gunlugune kanamam oldu bitti.
Bu NORMALMi sende nasildi?
Doktorum sadece ultrasonla bakti guzel temiz dedi.1 2ay korun sonra baslayabilirsin dedi.kanamayida dedim fazla bisey demedi normaldir gibi bi tepki verdi sadece.
Ilk adetin nezaman oldu canim?
oyle dusunmemek lazım o korku ıle yasarsak hıc olmaz.bnde oyle dıyordum ama aklımdan cıkardım npım mecburrİnş. Ama benim cesaretim yok ya ayni olursa ya kalbi durursa ya yine boş gebelik çıkarsa korkusu haftalarca hastanede yatmak benim cesaretim yok kalmadı
canım ben devam ediyorumkızlar folik asite devam eden varmı????
yaa bn bıraktım bana cok sıvılce yapmıstı cunku acaba gebe kalıncamı baslasam bılemedım.ne kullanıyorsuncanım ben devam ediyorum
folio kullanıyorum doktor vermişti iyot varmış içindeyaa bn bıraktım bana cok sıvılce yapmıstı cunku acaba gebe kalıncamı baslasam bılemedım.ne kullanıyorsun
hımmmmmfolio kullanıyorum doktor vermişti iyot varmış içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?