Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

gecmıs olsun canım,,üzme kendını hepimiz yasadık ınsan cok buyuk hayal kırıklıgına ugruyor,bnımde dunyam basıma yıkılmıs aglamatan depresyona gırmıstım ama rabbım gucunu verıyor.bana doktorum 2ay korun sonra bırak dedı.sende bır ıkı adet ol bırak.ama hıc korunmayanlarda oluyor.kontrole gıttıgnde rahım sarkması felan yoksa korunma bnce bırak kendı halıne,bn 2ay korundur,2aydır beklıyorum henuz bı sonuc alamadım.

Mrb arkadaşlar 20 gün önce bebeğimin kalbi durdu karninda 14 hafta 2 günlüktü (Allah düşmanımın başına bile getirmrsin bunu ) balon uygulaması ve ilaçla düşürdüm eşi kalmiştı kürtajla temizlendi 10 gün önce gittim parça kalmişti tekrar kürtaj oldum dr. Korunmaya gerek yok ilk adetten sonra hamile kalabilirsin diyor siz ne düşünüyorsunuz bir bilgimşz varmı korunsam mı gerçi tekrar bunu yaşamaya cesaretim de yok bu 3 oldu biri 4 haftalıkken biri boş gebelik ve bu 14 hafta 2 günlük . Dünkü yazı benim değildi

Son düzenleme:
cok gecmıs olsun canım,allahın takdiri,tekrar aynı olacamıs gıbı dusunme 1ay felan topalrlan sonra denersın yıne.

Biz kalp atışını hiç duymadık yani boş gebelik 21 ağustosta kürtaj oldum yani daha çok yeni. Kalp atışı bile duymamışken olmayan bebeğe bu kadar bağlanmış olmak gerçekten çok garip. Bebek kaybetmenin de kürtajın da bu kadar travmatik olabileceğini düşünmemiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Tabi ki Allah ın takdiri ama yine de insan kaldıramıyor. Gözyaşlarım bitene kadar ağlıyorum. Tabi ki tekrar olsun istiyorum fakat nasıl cesaret ederim onu da bilmiyorum. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

cok gecmıs olsun canım,rabbım tekrar bu acıyı yasatmasın ıns.tez zamanda kucagında bı bebeıın olur ıns

Çok geçmiş olsun boş gebelik ama insan bilmiyorki oyle bağlanıyorki insan kalbini dinlemek için git sonra büyük bir hayal kırıklığı ama derdi veren Allah dermanıda verir

Oncelikle arkadaslar hepinize gecmis olsun.
Bende 12agustosta 11haftalik bebegimi hap ile dusurmek ardindanda kurtaj olmak zorunda kaldim cunku 8+6haftalikken kalbi durmustu.
Hic sanmazdim bu durum basima gelecek ve ben cok uzulcem.
Diyecegim o ki insaninBASINA gelneden anlamiyor.
Acini paylasiyoruz ve diliyorumki hepimizde tez zamanda saglikli gebelik haberlerimizi aliriz.
Toparlanman lazim birdahaki gebeligi istiyorsan senin toparlanip kendine gelmen gerekli cunku streste insans cok buyuk hasarlar acabiliyor

YK3428 canim benim henuz 16gun oldu kanamalarim ilk 5gun surdu bitti tekrar pembe sekilde basladi 4gun sonra bitti.5gun sonra yine 1gunlugune kanamam oldu bitti.
Bu NORMALMi sende nasildi?
Doktorum sadece ultrasonla bakti guzel temiz dedi.1 2ay korun sonra baslayabilirsin dedi.kanamayida dedim fazla bisey demedi normaldir gibi bi tepki verdi sadece.
Ilk adetin nezaman oldu canim?

Çok geçmiş olsun boş gebelik ama insan bilmiyorki oyle bağlanıyorki insan kalbini dinlemek için git sonra büyük bir hayal kırıklığı ama derdi veren Allah dermanıda verir
Tabiiki dermanda rabbimizde yeterki umidimizi yitirmeyelim.
Burda burbirimize iyi haberler vetcez ins.

canım bnce normal bnım 40gun devam etmıstı aynı doğum yapmıslar gıbı kırklandım yanı.bazen 10gun oluyordu bı kacgun kesıldı yıne başladı felan..
40gun bıttı aradan 2hafta gectı adet oldum.sonra 2ay korundum ama bır ay korunma yeterlı bnce.ben suan 3ayıma gırdım hala tık yok.bakalım bu ay ne olacak.

İnş. Ama benim cesaretim yok ya ayni olursa ya kalbi durursa ya yine boş gebelik çıkarsa korkusu haftalarca hastanede yatmak benim cesaretim yok kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…