Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Kürtaj olanlar kaç gün sürüyo kanama kürtajdan 10 gün sonra tekrar kürtaj oldum parca kalmişti som kürtajın üstünde 13 gün geçti halen kanamam var ve arkadaşlar folik asit kullandim bebek için önemli hamilelikten önce tafsiye ediliyor

Ayy insallah bu ay yada en gec diger ay hayirli haberini aliriz.
Ilk cocugunmuydu?
Bende bazende batmalar oluyo rahim bolgemde hafif agri oluyor acaba sende nadildi?

İnş. Ama benim cesaretim yok ya ayni olursa ya kalbi durursa ya yine boş gebelik çıkarsa korkusu haftalarca hastanede yatmak benim cesaretim yok kalmadı
Sormaa demekki hepimiz ayni korkudayiz
Kesinlikle mecburen o dusunceleri kafandan atmalisin ki yola devam edebilesin.dua et allahtan iste.elbette seni duyacaktir.umudunu kesme.
Bizim gibi kalbi durupta cocugu olen sonradanda saglikli cocuk doguran birr suruu kadin var
Pes etmek yok

1ay felan surenler oluyor canım,senınkı normal hemde ıkı kere olmusun ya bu doktorlarıda anlmıyorum nasıl ıcerde parca bırakıyorlar zaten ufacık bısey oluyor.

bn kurdastan sonra bıraktım acaba baslasammıkı
Canim kurtajdan sonra kansuzlik oluyormus diye okumustum netten.
Sonra ilac receteme baktim bu ilacimi 2ay tedavi diyerekten yazmislar.daha 20gun olmadi.ben kullancam ins 2ay icindede folikasit olmasi ayrica guzel cunku folikasit gercekten cok yararli olacak bebegin gelisimi icin insallah.
Sanada tavsiye ederim eger demir eksikligin yoksa folikasit ilacini degis ama kullan

evet ılk bebegımdı.hayırlsı ıns hepımız ıcın.
Canim rahim bolgemde bazen bicak saplanir gibi batmalar oluyor sendede olurmuydu? Hafif agrida oluyo arada bi.acaba yumurtlama donemindemiyimki internetten okumustum kurtajdan sonraki 18.gunleri felan adet olmadan yumurtlama olurmus.
Bide rahim sarkmasi konusunda bi bilgin varmi yani ultradonla gorulurdu bu dimi son kontrolumde yani 3gun once gittigimde

bndede oluyordu o agrılar tatlım,bn zaten kanama tamammen bıtene kadr ılıskı felan olmuyor zaten.
bnde kurdastan 10gun sonra gıttıgımde baktı rahımın guzel olmamıs bısey dedı.hem utrasyonda baktı hemde alttan baktı.
evet gorunuyor utrasyonda

benim kanamam 10 gün sürdü ama çok fazla olmadı doktora gittiğimde kontrole 2 tane kan pıhtısı var artılması gerek dedi bir hap verdi 10 gün sonra gittim rahim temizlenmişti .

benim kanamam 10 gün sürdü ama çok fazla olmadı doktora gittiğimde kontrole 2 tane kan pıhtısı var artılması gerek dedi bir hap verdi 10 gün sonra gittim rahim temizlenmişti .
ıyı guzel.zaten doktum demsıtıkı genelde 2cı coklarda rahım sarkması daha cok gouluyor demıstı.dogum yapanalrda oluyor genelde dedı.zaten ılac verıyorlarmıs o tarz durumlarda

Slm kizlar 5 once dok. Gittim hamilesin dedi 9 ay denedik anca oldu dun dok. Gititn bebegm icmde olmus yada dis gebelikmis pazatmrtesi kurtaja gidicem ama cok kotuyum dok. Dogsada sakat olur dedi.olu sperm tutmus o danmis allah kimseye yasatmasin..simdi korkuyorum ilk hamileligmdi kurtaj olutsam bidaha bebegim olurmu acaba

canım cok gemsı olsun tabı aldır sakattan olur yada kalp yetmezlıgı olur yada bıraz daha buyunce dusuk felan yaparsın daha kotu aldır bnce.
tabıkı yıne bebegın olur.hepımız kurdas olduk yenı denıyoruz..rabbım yardımcın olsun canım

1ay felan surenler oluyor canım,senınkı normal hemde ıkı kere olmusun ya bu doktorlarıda anlmıyorum nasıl ıcerde parca bırakıyorlar zaten ufacık bısey oluyor.
Hiç sorma ya bende şalırıyorum nasıl parca bıraktı dr değiştirmeyi düşünüyorm zaten

Hafta
küçük olanları ilaçla düşürüyorlar benim boş gebelikte ilaçla düşürdü iki aylıktı paröa kalınca temizledi ikinciside 14 hafta iki günlükken iç tarafta kan birikintisi olmuşta 20 gün felan hastanede kaldık ama enfeksın kaptı kalbi durdu kürtaja alamadı balon uyglaması artı ilaçla düşürüldü sonra iki defa kürtj yaptı zaten ama benim zorunluydu senin daha küçük ilaçla düiürülür ve sadece bir doktora bağlı kalma başka dr da görün

Son kürtjdan bir hafra sonra gittim temiz dedi ama az ama phtılı kanamam var 14 gün geçti kürtajn üstnden

Selam Kızlar ,Eğer psikolojik olarak kendinizi iyi hissediyorsanız ve kürtajınız sonucunda kötü kokulu akıntı,fazla kanama,vs bir problem oluşmamışsa hemen korunmayı bırakabilirsiniz.Bende haziran ayında 13 haftalık bebeğimi kaybettim.Acınızı çok iyi anlıyorum.Doktorum bana kürtajdan 10 gün sonra gittiğim kontrolde korunmayı istediğin zaman bırakabilirsin dedi.Ben yinede 1 kere adet olmayı bekledim.36. gün adet oldum.3-4 gün ve az sürdü.sonra korunmadım ve şimdi 6+2 hamileyim.İç gebelik olduğu belirlendi.yol keseside var.Bebek için de haftaiçi gidicem.inşallah onu da görürsek sizde bırakın korunmayı .Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.Unutmayın herşeyin başı moral.

Geçmiş olsun öncelikle,dış gebelikte kürtaj olmuyor ilaçla düşürülüyor diye biliyorum,çünkü dış gebelik rahimde değil,yumurtalıklarda gerçekleşiyor. Zaten ilk haftalarda bebek oluşmuyor,boş gebelik olabiliyor,ben de boş gebelik yaşadım,7 hafta bekledik.kese içinde bebek oluşmadı.13mm kese için haziranda kürtaj oldum.1 adet sonrasında hamile kaldım.Şimdi 6+5 günlük kalp atışını duydugum bi bebeğim var,inşallah sağlıkla kucağıma alırım.İnşallah sen de alırsın.
Benden sana tavsiye ilk önce dış gebelik mi,boş kese mi onu detaylıca öğren,tek doktorla kalma,başka bi dr dan da fikir al,ona göre kürtaj ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…