Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Canm bu ilacla dusurme nasil cok agtin oluyomu bide senn 1 kere duauk yaptin dimi

Kizlar bn suan ankaradayim.normalde izmirde otryrum izmirde cok i bi ozel dok var buraya gel hemen gelmemem gerekyo dyo bakalim sali gunu ucakla izmire doncem bakalim ne diyecek bnm dok ama cokkk korkuyorum kizlar bi akil vern napcam bn bundan sonra cicugum olurmu ilk gebeligmdi cunku

Kizlar bn suan ankaradayim.normalde izmirde otryrum izmirde cok i bi ozel dok var buraya gel hemen gelmemem gerekyo dyo bakalim sali gunu ucakla izmire doncem bakalim ne diyecek bnm dok ama cokkk korkuyorum kizlar bi akil vern napcam bn bundan sonra cicugum olurmu ilk gebeligmdi

Canım benim hiç korkma.ilk gebeliklerde olabiliyor.daha ilerki haftalarda yaşanan kayıplar ınan bana daha acı veriyor. Hayırlısı böyleymiş de.doktoruna güven kürtaj bebek olmasına engel değil.benimde ilk kurtajimdi bak hemen gebe kaldım 1 adetten sonra.kürtaj sonrası daha kolay gebe kalınıyormus. Herşeyin hayırlısı olsun.

Cok gecmis olsun
Ve de hayirli olsun
Dilerim saglikla buyutur saglikla dogurursun
Darisi bizlerin basina
Aminn

bu ay baakalım ne oalcak,bayram öncesi süpriz olur ıns bıze
Ben hamile kaldigim gun herkese duyurmustuum.kurtaj olunca yikildim.
Busefer kimseye demiycem kimse bilmesin 3ayini doldurana kadar insallah.nazardanda olur kizlaar.
Ama hamile kalirsam burda sizlerle paylascam ins.
Ozamana kadar biryere kaybolmayin
Aaah ins. Bi supriz gelir birimizden

Aynen sana katılıyorum canım.Bende sadece sizlerle paylaşıyorum rahatça.Kesinlikle 3 ayı atlatmadan söylemeyin kimseye.Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…