- 21 Temmuz 2015
- 76
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Canm bu ilacla dusurme nasil cok agtin oluyomu bide senn 1 kere duauk yaptin dimiHafta
küçük olanları ilaçla düşürüyorlar benim boş gebelikte ilaçla düşürdü iki aylıktı paröa kalınca temizledi ikinciside 14 hafta iki günlükken iç tarafta kan birikintisi olmuşta 20 gün felan hastanede kaldık ama enfeksın kaptı kalbi durdu kürtaja alamadı balon uyglaması artı ilaçla düşürüldü sonra iki defa kürtj yaptı zaten ama benim zorunluydu senin daha küçük ilaçla düiürülür ve sadece bir doktora bağlı kalma başka dr da görün
Yok canımCanm bu ilacla dusurme nasil cok agtin oluyomu bide senn 1 kere duauk yaptin dimi
yok cnın doğm hiç yapmadım çocğum yok yani 14 hafta 2 günlükken 1 ay önce ilaçla düşürdüm bebeğmiCanm bu ilacla dusurme nasil cok agtin oluyomu bide senn 1 kere duauk yaptin dimi
Afedesin alttan ilaf uyguladı 3 4 saatte bir fitil gibi birsey oyle düşürdüm amaYok canım
yok cnın doğm hiç yapmadım çocğum yok yani 14 hafta 2 günlükken 1 ay önce ilaçla düşürdüm bebeğmi
Canım benim hiç korkma.ilk gebeliklerde olabiliyor.daha ilerki haftalarda yaşanan kayıplar ınan bana daha acı veriyor. Hayırlısı böyleymiş de.doktoruna güven kürtaj bebek olmasına engel değil.benimde ilk kurtajimdi bak hemen gebe kaldım 1 adetten sonra.kürtaj sonrası daha kolay gebe kalınıyormus. Herşeyin hayırlısı olsun.Kizlar bn suan ankaradayim.normalde izmirde otryrum izmirde cok i bi ozel dok var buraya gel hemen gelmemem gerekyo dyo bakalim sali gunu ucakla izmire doncem bakalim ne diyecek bnm dok ama cokkk korkuyorum kizlar bi akil vern napcam bn bundan sonra cicugum olurmu ilk gebeligmdi
Cok gecmis olsunSelam Kızlar ,Eğer psikolojik olarak kendinizi iyi hissediyorsanız ve kürtajınız sonucunda kötü kokulu akıntı,fazla kanama,vs bir problem oluşmamışsa hemen korunmayı bırakabilirsiniz.Bende haziran ayında 13 haftalık bebeğimi kaybettim.Acınızı çok iyi anlıyorum.Doktorum bana kürtajdan 10 gün sonra gittiğim kontrolde korunmayı istediğin zaman bırakabilirsin dedi.Ben yinede 1 kere adet olmayı bekledim.36. gün adet oldum.3-4 gün ve az sürdü.sonra korunmadım ve şimdi 6+2 hamileyim.İç gebelik olduğu belirlendi.yol keseside var.Bebek için de haftaiçi gidicem.inşallah onu da görürsek sizde bırakın korunmayı .Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.Unutmayın herşeyin başı moral.
ıns hayırlı olsun canımmCok gecmis olsun
Ve de hayirli olsun
Dilerim saglikla buyutur saglikla dogurursun
Darisi bizlerin basina
Aminn
Sağol canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Özellikle bizim gibi yarım kalanların dilediği zaman olsun inşallah.Cok gecmis olsun
Ve de hayirli olsun
Dilerim saglikla buyutur saglikla dogurursun
Darisi bizlerin basina
Aminn
amın ıns.kac haftalık oldu senınkı:)Sağol canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Özellikle bizim gibi yarım kalanların dilediği zaman olsun inşallah.
Sağol canım 6+5 şuan :) Bana sorduğunu farkettim direk cevap yazdımıns hayırlı olsun canımmkac haftalıkmıs
AminnnSağol canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Özellikle bizim gibi yarım kalanların dilediği zaman olsun inşallah.
kız yanlıs yazdım sana,demmekı gonlumden hamılesın gectı:)))
Aman allahim senin dilin ne diyor :))kız yanlıs yazdım sana,demmekı gonlumden hamılesın gectı:)))
bu ay baakalım ne oalcak,bayram öncesi süpriz olur ıns bızeAman allahim senin dilin ne diyor :))
Hep beraber kalna umidiyle insallah rabbim
Ben hamile kaldigim gun herkese duyurmustuum.kurtaj olunca yikildim.bu ay baakalım ne oalcak,bayram öncesi süpriz olur ıns bıze
Aynen sana katılıyorum canım.Bende sadece sizlerle paylaşıyorum rahatça.Kesinlikle 3 ayı atlatmadan söylemeyin kimseye.Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben hamile kaldigim gun herkese duyurmustuum.kurtaj olunca yikildim.
Busefer kimseye demiycem kimse bilmesin 3ayini doldurana kadar insallah.nazardanda olur kizlaar.
Ama hamile kalirsam burda sizlerle paylascam ins.
Ozamana kadar biryere kaybolmayin
Aaah ins. Bi supriz gelir birimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?