Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

aynen canım ogrendıgım gun butun mıllet duydu,normalde soylemıyecem dıyordum dayanamadık esım helede sevıncten duyana duymayana :) ama bu kez nasıp olur ıse bnde soylemıyecem evet burda tabıkı hemen paylasıcamm:) kımse gıtmesın bır yereee

merhaba kızlar kürtajdan 30 gün sonra adet oldum pazar günü ve bu ay çalışmalara b
aşlamayı düşünüyorum folic asid takviyesine başladım innofolic kullanıyorum innofoliği doktor eşimede vermişti bilginiz olsun aslında babalarında bebeğin sinir sistemi için folic asid takviyesi alması gerekiyormuş .

hadı hayırlısı canım hemen tutar ıns.
oylemı bn bılmıyordum babalarında kullanacagını duymadım hıc.evt mantıklı dusununce b12 vıtamın yanı.bn kurdastan sonra bıraktım daha kullanmaya baslamadım ya bna cok sıvılce yapmıstı hamıs olursam baslıcama hemn,degerlerıme baktırdım gayet guzel cıktı..

İnşallah canım rabbim dualarımızı kabul eder bence sende folic asid takviyesine devam et bırakma

Amin canım teşekkürler İnşallah en sağlıklı sürede kavuşuruz bebişlere

Sana da çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım kolay bir süreç diyemeyeceğim benimde 11 gün geçti üstünden yeni yeni atlatıyorum. Umudunu kaybetme. Hormonlar azaldıkça üzüntüde azalıtor bence annelik hormonları insanı değiştiriyormuş gerçekten

Bebeğiniz hayırlı olsun umut oluyorsunuz

Kızlar bi akrabamız boş gebelikle kürtaj olmuştu. Şimdi 1.5 yaşında bir oğlu var. Onunla konuştum. İşte ilişkiyi bekleme süresini sordum. Kanaması bitince başlamışlar ilişkiye. Bir sürü doktora sordum bebeği de oluruna bıraktım dedi. 2 adetten sonra hamile kalmış.Yani korunmamışlar. Ben yine de korunmayı düşünüyorum 2 adet filan. Bana umut oldu da sizlere de anlatmak istedim.

canım ınss.kısme hepimiz ıcınn

Bebeğiniz hayırlı olsun umut oluyorsunuz
Sağol canım benim .Bekleme konusunda da saygı duyarım ama bilimsel olarak 1 adet döngüsünden fazla beklemenin herhangi bir artısı yok.Bende pıhtılaşma olduğu ve tüm gebeliklerim risk taşıdığı için zaman kaybetmek istemiyordum.Bunu en az 6-7 gebelik uzmanına sordum.Hepsinden aldığım yanıt aynı oldu.1 kere adet olmak rahim tabakasının yenilenmesi için kafidir.Umudunuzu asla kaybetmeyin.Herşeyin başı moral.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

çok geçmiş olsun öncelikle. kürtajdan sonra hamile kalma riski her zaman vardır ama problem çıkmama olasılığı da vardır. doktorun dediği rahim ancak kendini iyileştirecek ve bir sonraki bebek için doğru duruma gelecek. bence doktorun tavsiyesini dinle.

Pıhtılaşma ilacını kaçıncı haftada kullanmaya başlıyorsunuz?

Kanda Bhcg çıkar çıkmaz başladım.Şimdi hergün göbeğimden kendim iğne vuruyorum.Ve doğum yapana kadar devam edicem.
Canim benimde bi arkadasimda kan pihtilasmasi vardi gebeligi boyunca hatta dogumdan sonra 1 2 hafta daha hergun saglikocagina gidip igne vuruldu.kendisi vuramadigi icin.
ALLAHkolaylik versin.
Nasil anladiniz pihtilasma oldugunu

Kesinlikle bize umut oldun
Ve bikac uzmana sormus olmanda beni ayrica umutlandirdi ve rahatlatti cunku bende merak ediyordum

Hadi hayirlisi hepimiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…