- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
aynen canım ogrendıgım gun butun mıllet duydu,normalde soylemıyecem dıyordum dayanamadık esım helede sevıncten duyana duymayana :) ama bu kez nasıp olur ıse bnde soylemıyecem evet burda tabıkı hemen paylasıcamm:) kımse gıtmesın bır yereeeBen hamile kaldigim gun herkese duyurmustuum.kurtaj olunca yikildim.
Busefer kimseye demiycem kimse bilmesin 3ayini doldurana kadar insallah.nazardanda olur kizlaar.
Ama hamile kalirsam burda sizlerle paylascam ins.
Ozamana kadar biryere kaybolmayin
Aaah ins. Bi supriz gelir birimizden
hadı hayırlısı canım hemen tutar ıns.merhaba kızlar kürtajdan 30 gün sonra adet oldum pazar günü ve bu ay çalışmalara b
aşlamayı düşünüyorum folic asid takviyesine başladım innofolic kullanıyorum innofoliği doktor eşimede vermişti bilginiz olsun aslında babalarında bebeğin sinir sistemi için folic asid takviyesi alması gerekiyormuş .
hadı hayırlısı canım hemen tutar ıns.
oylemı bn bılmıyordum babalarında kullanacagını duymadım hıc.evt mantıklı dusununce b12 vıtamın yanı.bn kurdastan sonra bıraktım daha kullanmaya baslamadım ya bna cok sıvılce yapmıstı hamıs olursam baslıcama hemn,degerlerıme baktırdım gayet guzel cıktı..
Amin canım teşekkürler İnşallah en sağlıklı sürede kavuşuruz bebişlereOncelikle arkadaslar hepinize gecmis olsun.
Bende 12agustosta 11haftalik bebegimi hap ile dusurmek ardindanda kurtaj olmak zorunda kaldim cunku 8+6haftalikken kalbi durmustu.
Hic sanmazdim bu durum basima gelecek ve ben cok uzulcem.
Diyecegim o ki insaninBASINA gelneden anlamiyor.
Acini paylasiyoruz ve diliyorumki hepimizde tez zamanda saglikli gebelik haberlerimizi aliriz.
Toparlanman lazim birdahaki gebeligi istiyorsan senin toparlanip kendine gelmen gerekli cunku streste insans cok buyuk hasarlar acabiliyor
Sana da çok geçmiş olsun canımOncelikle arkadaslar hepinize gecmis olsun.
Bende 12agustosta 11haftalik bebegimi hap ile dusurmek ardindanda kurtaj olmak zorunda kaldim cunku 8+6haftalikken kalbi durmustu.
Hic sanmazdim bu durum basima gelecek ve ben cok uzulcem.
Diyecegim o ki insaninBASINA gelneden anlamiyor.
Acini paylasiyoruz ve diliyorumki hepimizde tez zamanda saglikli gebelik haberlerimizi aliriz.
Toparlanman lazim birdahaki gebeligi istiyorsan senin toparlanip kendine gelmen gerekli cunku streste insans cok buyuk hasarlar acabiliyor
Bend3 bazen böyle düşünüyorum ama sonra diyorum nereye kadar? Psikolojik olarak hazır olmakta çok önemli benceİnş. Ama benim cesaretim yok ya ayni olursa ya kalbi durursa ya yine boş gebelik çıkarsa korkusu haftalarca hastanede yatmak benim cesaretim yok kalmadı
Bana vermedi doktor ama ben kendim devam etmeyi düşünüyorum.kızlar folik asite devam eden varmı????
Geçmiş olsun canım kolay bir süreç diyemeyeceğim benimde 11 gün geçti üstünden yeni yeni atlatıyorum. Umudunu kaybetme. Hormonlar azaldıkça üzüntüde azalıtor bence annelik hormonları insanı değiştiriyormuş gerçektenSlm kizlar 5 once dok. Gittim hamilesin dedi 9 ay denedik anca oldu dun dok. Gititn bebegm icmde olmus yada dis gebelikmis pazatmrtesi kurtaja gidicem ama cok kotuyum dok. Dogsada sakat olur dedi.olu sperm tutmus o danmis allah kimseye yasatmasin..simdi korkuyorum ilk hamileligmdi kurtaj olutsam bidaha bebegim olurmu acaba
Bebeğiniz hayırlı olsun umut oluyorsunuzCanım benim hiç korkma.ilk gebeliklerde olabiliyor.daha ilerki haftalarda yaşanan kayıplar ınan bana daha acı veriyor. Hayırlısı böyleymiş de.doktoruna güven kürtaj bebek olmasına engel değil.benimde ilk kurtajimdi bak hemen gebe kaldım 1 adetten sonra.kürtaj sonrası daha kolay gebe kalınıyormus. Herşeyin hayırlısı olsun.
canım ınss.kısme hepimiz ıcınnKızlar bi akrabamız boş gebelikle kürtaj olmuştu. Şimdi 1.5 yaşında bir oğlu var. Onunla konuştum. İşte ilişkiyi bekleme süresini sordum. Kanaması bitince başlamışlar ilişkiye. Bir sürü doktora sordum bebeği de oluruna bıraktım dedi. 2 adetten sonra hamile kalmış.Yani korunmamışlar. Ben yine de korunmayı düşünüyorum 2 adet filan. Bana umut oldu da sizlere de anlatmak istedim.
Sağol canım benim .Bekleme konusunda da saygı duyarım ama bilimsel olarak 1 adet döngüsünden fazla beklemenin herhangi bir artısı yok.Bende pıhtılaşma olduğu ve tüm gebeliklerim risk taşıdığı için zaman kaybetmek istemiyordum.Bunu en az 6-7 gebelik uzmanına sordum.Hepsinden aldığım yanıt aynı oldu.1 kere adet olmak rahim tabakasının yenilenmesi için kafidir.Umudunuzu asla kaybetmeyin.Herşeyin başı moral.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Bebeğiniz hayırlı olsun umut oluyorsunuz
Pıhtılaşma ilacını kaçıncı haftada kullanmaya başlıyorsunuz?Sağol canım benim .Bekleme konusunda da saygı duyarım ama bilimsel olarak 1 adet döngüsünden fazla beklemenin herhangi bir artısı yok.Bende pıhtılaşma olduğu ve tüm gebeliklerim risk taşıdığı için zaman kaybetmek istemiyordum.Bunu en az 6-7 gebelik uzmanına sordum.Hepsinden aldığım yanıt aynı oldu.1 kere adet olmak rahim tabakasının yenilenmesi için kafidir.Umudunuzu asla kaybetmeyin.Herşeyin başı moral.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Kanda Bhcg çıkar çıkmaz başladım.Şimdi hergün göbeğimden kendim iğne vuruyorum.Ve doğum yapana kadar devam edicem.Pıhtılaşma ilacını kaçıncı haftada kullanmaya başlıyorsunuz?
Canim benimde bi arkadasimda kan pihtilasmasi vardi gebeligi boyunca hatta dogumdan sonra 1 2 hafta daha hergun saglikocagina gidip igne vuruldu.kendisi vuramadigi icin.Kanda Bhcg çıkar çıkmaz başladım.Şimdi hergün göbeğimden kendim iğne vuruyorum.Ve doğum yapana kadar devam edicem.
Kesinlikle bize umut oldunSağol canım benim .Bekleme konusunda da saygı duyarım ama bilimsel olarak 1 adet döngüsünden fazla beklemenin herhangi bir artısı yok.Bende pıhtılaşma olduğu ve tüm gebeliklerim risk taşıdığı için zaman kaybetmek istemiyordum.Bunu en az 6-7 gebelik uzmanına sordum.Hepsinden aldığım yanıt aynı oldu.1 kere adet olmak rahim tabakasının yenilenmesi için kafidir.Umudunuzu asla kaybetmeyin.Herşeyin başı moral.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Hadi hayirlisi hepimiz icin..merhaba kızlar kürtajdan 30 gün sonra adet oldum pazar günü ve bu ay çalışmalara b
aşlamayı düşünüyorum folic asid takviyesine başladım innofolic kullanıyorum innofoliği doktor eşimede vermişti bilginiz olsun aslında babalarında bebeğin sinir sistemi için folic asid takviyesi alması gerekiyormuş .
Cok saol canim gecti gitti sukurler olsunkiSana da çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?