- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
hım ozaman 40 gun ıcınde olabılılır sanırım olmazsa cuma gunu tekrar test yapayım...bebegımı ogrendıgımde 5 haftalıktı v-benım ve ben 5 hafta hıc saglıklı beslenmedım ramazana denk geldı orucumu tuttum bayramda tatılıme gıttım alkolde aldım sımdı varsa eger erkenden ogrenmek ve ona gore hareket etmek ıstıyorum....Ben 38.gun adet oldum canim
2 farkli dr.a gittm ben.biri 3-6 ay arasi korunun dedi.digeri gerek yok kendni ne zamn hazr hissedersen dedi.ben de hic kornmadm rahim temiz deyince.doktor korunma konusunda ne dedı sıze bıze gerek yok dedi...
Canim onunla alakadi yok bende kurtaj oldum ve ondan onceki hamileligimde oruc bile tutmadim hamileyim diye. Ama olacagi varsa oluyor kader bu.hım ozaman 40 gun ıcınde olabılılır sanırım olmazsa cuma gunu tekrar test yapayım...bebegımı ogrendıgımde 5 haftalıktı v-benım ve ben 5 hafta hıc saglıklı beslenmedım ramazana denk geldı orucumu tuttum bayramda tatılıme gıttım alkolde aldım sımdı varsa eger erkenden ogrenmek ve ona gore hareket etmek ıstıyorum....
Gecmiş olsun canm 4 doktra gitti özel dktorlara benim de 15 haftaliktı biri adet gör bebek yap dedi biri 3 ay biri de 6ay dedi ne yapacam bende bilmiyorum 2 bucuk aydır korunuyorum siz nasıl korunuyorsunuzgecmıs olsun cnm,adet olmadan gebe kalanlarda var bekle bıraz.korunma bncede
bn 2ay korundum 3aydırda denıyoruz olmadı henuz,keske hıc korunmasaydım dıyorum sımdı.
bnde 3,5aylık bebegımı kaybettım,40gun surdu kanamam
Cnım korkutma kendini eskiyide düşünme inş sıkıntı yokturKizlar yardm edin gecen ay dusuk yapym bu gn hamile oldgmu ogredm ama btcg 44 ckti ck dusuk kendi dok aradim yarn gel bnki cok yenidir haftalik tr ondan degerlern dusuktr bnki dedi bn cok korkuyombyne dusucek dye sizce neden btcg bukadar düşük sizce yardm lutfen
İnş hamilesindir ve bence hamilesin silikse gamilesinCanim test yaptim silik cikti bi kac gun sonra yenileyecegim yine pozitif olursa gidecegim :)
artık korunma canım yeterlı o sure.Gecmiş olsun canm 4 doktra gitti özel dktorlara benim de 15 haftaliktı biri adet gör bebek yap dedi biri 3 ay biri de 6ay dedi ne yapacam bende bilmiyorum 2 bucuk aydır korunuyorum siz nasıl korunuyorsunuz
kac gunun gectı bnımde 3gunum gectı hala olmadım bı kac gun daha beklıyecem sonra hayal kırıklıgı oluyor.aslında hıc gecıkme olmuyordu.İnş hamilesindir ve bence hamilesin silikse gamilesin
Ben 38.gun adet oldum kurtajdan sonra.Kurtajdan yada dusukten kac gun sonra adet oldunuz kizlar
Sagol canim senden baska cvp veren yokBen 38.gun adet oldum kurtajdan sonra.
daha gitmedim doktordan haftaya cuma randevu alabildim canım daha gelen giden yok zaten adet olmadım belirtide yok hiçİnş hamilesindir ve bence hamilesin silikse gamilesin
40gun kanamam oldu.sonra 15gun sonra ılk adet oldumKurtajdan yada dusukten kac gun sonra adet oldunuz kizlar
40 gun kanama normalmis ama cok olmadi dimi yoksa dayanamazdin kansiz birakirdi ben sadece operasyondan dolayi kansiz kalmisim dusunun toplamda 5 aydir adet olmadim ama operasyon bile yatmis kansiz kalmama demir ilaci aliyom simdi40gun kanamam oldu.sonra 15gun sonra ılk adet oldum
cok olmadı ama hep geldı yanı,bnce ılac takvıyesı yerıne kecıbuynuzu pekmezı ye canım cok daha faydasını goreceksın gunde ıkı tatlı kasıgı yesen eyterlı40 gun kanama normalmis ama cok olmadi dimi yoksa dayanamazdin kansiz birakirdi ben sadece operasyondan dolayi kansiz kalmisim dusunun toplamda 5 aydir adet olmadim ama operasyon bile yatmis kansiz kalmama demir ilaci aliyom simdi
acele etme olursun,sokturucu felan alma ya cok agrı yapıyor o,gıt doktorada zamanı varıdr bnce.kafandan cıkar hersey stresten oluyor ztnPekmez de aliyorum canim her gece yatmadan once 1 kasik .valla sunu diyebilirim bebek sahibi olabilmek icin hic bakmadigim kadar bakiyorum kendime ama adet olmam canimi sikiyo olsaydimda bi duzene girseydim iyi olcakti pazartesi gidicem doktora bakalim ne diyecek olmazsa sokturucu versin bisey yapsin surekli tuvaletteyim tamam oldum diyorum ama hamilikteki gibi akintim geliyo sadece bel agrilarim var 3 gundur pisikolojik olarakta insan kendini huzursuz hissediyor
Rica ederim canimSagol canim senden baska cvp veren yok
Canim bende demir ilaci kullaniyordum bir ara cok kansizdim40 gun kanama normalmis ama cok olmadi dimi yoksa dayanamazdin kansiz birakirdi ben sadece operasyondan dolayi kansiz kalmisim dusunun toplamda 5 aydir adet olmadim ama operasyon bile yatmis kansiz kalmama demir ilaci aliyom simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?