Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Ben 38.gun adet oldum canim
hım ozaman 40 gun ıcınde olabılılır sanırım olmazsa cuma gunu tekrar test yapayım...bebegımı ogrendıgımde 5 haftalıktı v-benım ve ben 5 hafta hıc saglıklı beslenmedım ramazana denk geldı orucumu tuttum bayramda tatılıme gıttım alkolde aldım sımdı varsa eger erkenden ogrenmek ve ona gore hareket etmek ıstıyorum....

Canim onunla alakadi yok bende kurtaj oldum ve ondan onceki hamileligimde oruc bile tutmadim hamileyim diye. Ama olacagi varsa oluyor kader bu.
Bizede doktorum 1 2ay korun birak dedi

Gecmiş olsun canm 4 doktra gitti özel dktorlara benim de 15 haftaliktı biri adet gör bebek yap dedi biri 3 ay biri de 6ay dedi ne yapacam bende bilmiyorum 2 bucuk aydır korunuyorum siz nasıl korunuyorsunuz

Cnım korkutma kendini eskiyide düşünme inş sıkıntı yoktur

Gecmiş olsun canm 4 doktra gitti özel dktorlara benim de 15 haftaliktı biri adet gör bebek yap dedi biri 3 ay biri de 6ay dedi ne yapacam bende bilmiyorum 2 bucuk aydır korunuyorum siz nasıl korunuyorsunuz
artık korunma canım yeterlı o sure.
esım kendı korunuyordu.

40gun kanamam oldu.sonra 15gun sonra ılk adet oldum
40 gun kanama normalmis ama cok olmadi dimi yoksa dayanamazdin kansiz birakirdi ben sadece operasyondan dolayi kansiz kalmisim dusunun toplamda 5 aydir adet olmadim ama operasyon bile yatmis kansiz kalmama demir ilaci aliyom simdi

40 gun kanama normalmis ama cok olmadi dimi yoksa dayanamazdin kansiz birakirdi ben sadece operasyondan dolayi kansiz kalmisim dusunun toplamda 5 aydir adet olmadim ama operasyon bile yatmis kansiz kalmama demir ilaci aliyom simdi
cok olmadı ama hep geldı yanı,bnce ılac takvıyesı yerıne kecıbuynuzu pekmezı ye canım cok daha faydasını goreceksın gunde ıkı tatlı kasıgı yesen eyterlı
bak bnım de kanım cok dusuktu hıc ılac kullanmadım pekmez herseyım oldu yanı.

Pekmez de aliyorum canim her gece yatmadan once 1 kasik .valla sunu diyebilirim bebek sahibi olabilmek icin hic bakmadigim kadar bakiyorum kendime ama adet olmam canimi sikiyo olsaydimda bi duzene girseydim iyi olcakti pazartesi gidicem doktora bakalim ne diyecek olmazsa sokturucu versin bisey yapsin surekli tuvaletteyim tamam oldum diyorum ama hamilikteki gibi akintim geliyo sadece bel agrilarim var 3 gundur pisikolojik olarakta insan kendini huzursuz hissediyor

acele etme olursun,sokturucu felan alma ya cok agrı yapıyor o,gıt doktorada zamanı varıdr bnce.kafandan cıkar hersey stresten oluyor ztn

Canim bende demir ilaci kullaniyordum bir ara cok kansizdim
O sana iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…