Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Kizlar varmi guzel bi marka keciboynuxu tavsiye edebileceginiz ben eczaneden aliyorum keciboynuzu ozu

Merhaba kızlar 7 yıllık evliyim polkistik overim tüp bebek ile hamile kaldım 7+4 de kalp atışı olmadı için kürtaj oldum 23 gün once , 3-4 gündür ayni hamileligmmdeki gibi belirtiler yaşadım kaşık batması sivilcelendim vedr Burnum tıkandı ayni gecen hamileliği de olduğu gibi , kurtajdan 1 hafta sonra ilişkiye girdik korunmadik tabi dunde test alip yaptım silik çizgi çıktı sonra gidip kanverdim 45 çıktı ötesi tekrar vericem inş artar degerim .inş eski hamilelikten kalan hormonlar degildir

İyi akşamlar arkadaşlar
2 gün önce kurtaj oldum 2 gündür iyiydim hafif ağrılar dışında bugün bütün vücudum ağrıyor yerimden kalkacak halim yok sizde de böyle oldu mu kanamam da yok doktor 3 4 gün sonra adet gibi kanaman olur demişti zaten

Normal canım bende öyleydim ama kanamam da vardı benim kürtajda verdikleri ilaçların etkisi geçince ağrılar başlıyor

Kürtajdan 20 gün sonra adet oldum canım. Ama o zamana kadar da kanamalarım azalarakta olsa devam etti
Yaa heryerde bunu arıyordum :)) bende düşükten sonra 18. Gün gibi kahve lekelenme başladı 19-20.gün tam söküldüm adet gibi . Adet 30-40 günde olur adet degildir diyordu herkes yarın doktoru arayacaktım , erken olunuyor mu böyle diye bir örnek arıyordum :)

kızlar ben doktordan geliyorum bugun kurtajımın 39 uncu gunu daha adet olmadım doktorum yaşımdan dolayı beklemeyelım dedı tarlusal verdı adetın 3 uncu gunu testler ıcın gıdıcem geçmiş olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…