- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Ne zaman kurtaj oldunKIZLAR BN HIC BISEY KULLANMIYORUM,FOLIK ASIT BILE ICMIYORUM YA
Suan bende bisey kullanmiyorum yaaKIZLAR BN HIC BISEY KULLANMIYORUM,FOLIK ASIT BILE ICMIYORUM YA
Ben trakyadan getirtiyorumKizlar varmi guzel bi marka keciboynuxu tavsiye edebileceginiz ben eczaneden aliyorum keciboynuzu ozu
Coook hayirli olsunKızlar soktatim hamissim.Darısı sizlere ınş
Hayirlisi olsun canim hayirlisiyla alin kucaginiza insallahKızlar soktatim hamissim.Darısı sizlere ınş
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar soktatim hamissim.Darısı sizlere ınş
Normal canım bende öyleydim ama kanamam da vardı benim kürtajda verdikleri ilaçların etkisi geçince ağrılar başlıyorİyi akşamlar arkadaşlar
2 gün önce kurtaj oldum 2 gündür iyiydim hafif ağrılar dışında bugün bütün vücudum ağrıyor yerimden kalkacak halim yok sizde de böyle oldu mu kanamam da yok doktor 3 4 gün sonra adet gibi kanaman olur demişti zaten
Kürtajdan 20 gün sonra adet oldum canım. Ama o zamana kadar da kanamalarım azalarakta olsa devam ettiKurtajdan yada dusukten kac gun sonra adet oldunuz kizlar
Yaa heryerde bunu arıyordum :)) bende düşükten sonra 18. Gün gibi kahve lekelenme başladı 19-20.gün tam söküldüm adet gibi . Adet 30-40 günde olur adet degildir diyordu herkes yarın doktoru arayacaktım , erken olunuyor mu böyle diye bir örnek arıyordum :)Kürtajdan 20 gün sonra adet oldum canım. Ama o zamana kadar da kanamalarım azalarakta olsa devam etti
Anladım çok sağolun cevap verdiğiniz için Size de geçmiş olsunNormal canım bende öyleydim ama kanamam da vardı benim kürtajda verdikleri ilaçların etkisi geçince ağrılar başlıyor
tşk ederım canımCoook hayirli olsun
Sag salim kucaginada alirsin ins.
Darisi bizee
tşk ederım canım.darısı basına tez zamandaHayirlisi olsun canim hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
tşk ederım darısı basına ınsHayırlı olsun çok sevindim
daha gitmedim doktordan haftaya cuma randevu alabildim canım daha gelen giden yok zaten adet olmadım belirtide yok hiç[/QUOTE
folik asid şiddetle tafsiye edilir hamileliği düşündüğün gibi başla benceKIZLAR BN HIC BISEY KULLANMIYORUM,FOLIK ASIT BILE ICMIYORUM YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?