Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

kızlar ben doktordan geliyorum bugun kurtajımın 39 uncu gunu daha adet olmadım doktorum yaşımdan dolayı beklemeyelım dedı tarlusal verdı adetın 3 uncu gunu testler ıcın gıdıcem geçmiş olsun herkese
gecmıs olsun cnım,verdıgı ılac ıse yarayacak sokturucumu

Oluyor canım benim kürtajın ikl gününden beri kanamam vardı ilerleyen zamanlarda kahverengi oldu daha sonra siyaha yakın çamur gibi oldu hatta burda yazdım sanırım onu sonra 20. gün filandı bi baktım kırmız olmaya başladı o da 1 hafta sürdü yani bildiğin adet ondan da 30 gün sonra tekrar adet oldum hatta

kızlar ben doktordan geliyorum bugun kurtajımın 39 uncu gunu daha adet olmadım doktorum yaşımdan dolayı beklemeyelım dedı tarlusal verdı adetın 3 uncu gunu testler ıcın gıdıcem geçmiş olsun herkese
Sana da geçmiş olsun canım herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor eğer temizse rahmin olursun adet endişelenme

Valla bu örnek iyi geldi telaşlanmıştım ne oluyor diye . Benim kürtajsız düşük oldu 5-6 günde kanama bitti hcg düştü kontrollere gittim. Ondan sonra hiçbişey yoktu 17-18. Gün gibi kahve sonra dediğin gibi çamur gibi 19-20. Gündede tam söküldüm kırmızıya döndü ama adet Zaman'ından daha az miktarı bugünde 21. Gün . Adet olmasak korkuyoruz erken olsak korkuyoruz hep bi diken üstü düşük sonrası :) şu dönemi hayırlısıyla atlatır herkes inşAllah

Amin canim hayirlisiyla atlatma dilegiyle tez zamsnda insallah

Canım çok geçmiş olsun benim 7 haftalıkdı benim evde önce lekem geldi daha sonra kanamam başladı dr a gittim ve bende kürtaj oldum dr um banada üç ay süre verdi bende çok kararsızım üç ay beklesemmi diye biran önce sağlıklı bir şeklide hamile kalmak istiyorum inşallah bebek isteyen bütün anneler hemen hamile kalırız

gecmıs olsun.bnce bekeme bı ay yeterlı,bnada oyle demıstı bekledım ama grk yokmus yanı sonra 4ay ugrastıktan sonra sımdı yenı hamıleyım ıns hayılısı olsun hepımız ıcın.

H
gecmıs olsun.bnce bekeme bı ay yeterlı,bnada oyle demıstı bekledım ama grk yokmus yanı sonra 4ay ugrastıktan sonra sımdı yenı hamıleyım ıns hayılısı olsun hepımız ıcın.
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeği

arkadaşlar merhaba
maalesef bende 7 haftalıkken kesem büzüldü ve 26 ekimde parça hala rahimde olduğu için kürtaj oldum. bugün doktor kontrolüm vardı rahim gayet temiz görünüyor 2 kere adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsin dedi. folbiol ve glukofen iç dedi (insülin direncim yok yumurtlamaya yardımcı olarak verdi). ben ilk adetimi gördükten sonra denemek istiyorum. yani ben kendimi bebeğime öyle kaptırmıştımki onu kaybetmek inanın beni en iyi siz anlarsınız çok kötü
biliyorum belki daha çok erken ama ilk adetten sonra hamile kalan ve sorunsuz bi gebelik geçiren varmı?

Çok geçmiş olsun canım seni ancak biz anlarız dediğin gibi sorun hakkında bi bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…