Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Geçmiş olsun benim dr be adet gördkten sonra kornma dedi foba verdi kornmadım hamile kaldim 3 buçuk aylıkken kanamam oldu kürtaj oldum şimdi korunuyorm doktorlar gerek yok diyo ama çevremdekiler ona bağlıyo ağustos 2 de kürtaj oldum halen korunuyorm

Cok uzuldum gecmis olsun sanirim doktorlari dinlemek en iyisi.. allah yardimcimiz olsun en kosa zamanda saglikli gebelikler yasayalim insallah..
Insan o mucizeyi gordukten sonra bi anda kaybolmasi koca bi bosluk oluyor. Benim en buyuk ahatam saglikta valistigim icin cok uzerine dustum her dk bhcg yaptirdim ultrasonla baktirdim gerci bi yandan erken ogrendim dusuk oldugunu ve hemen mudale edildi. Bu sefer akillandim bir daha allah kismet ederse sabredicem bekliycem. Simdilik bende koruniyim o zaman. Cok tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun canım seni ancak biz anlarız dediğin gibi sorun hakkında bi bilgim yok malesef
Cok tesekkur ederim insallah burdan birbirimizin guzel haberlerini aliriz inanin ben burda sizlerin umut dolu haberlerini alinca cok mutlu oluyorum ve icimde umudumu hic kaybetmiyorum

Selam arkadaşlarım mayıs sonunda 13 haftalik bebeğimin kalbi durmuştu yoğun kanamayla birlikte.2 gun once yeniden hamile oldugumu ogrendim korku tavan yapti napicam bilmiyorum

Selam arkadaşlarım mayıs sonunda 13 haftalik bebeğimin kalbi durmuştu yoğun kanamayla birlikte.2 gun once yeniden hamile oldugumu ogrendim korku tavan yapti napicam bilmiyorum
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama içinizi rahat tutmaya çalışın hep olumlu şeyler düşünün kendinize uğraşlar bulun. Yetişkinler için olan boyama kitapları süper mesela

slm bayanlar bende yenı katıldım aranıza bende 9 haftalık bebeğimin kalbi durdugu için kurtaj oldum ilk hamileliğimdi çocuk çok seviyoruz doktorum 2 ay korunun dedi ocak ayında yapın dedi sabırsızlıkla ocak ayını bekliyorum zaman geçmiyor benim gibi olan varmı

Gecmis olsun umarım en kisa zamanda hayirlisiyla sağlıklı bir bebegin olur canim

Sorma canım bende çok korkuyorum ve benim butun hamileliklerim cok riskli cift rahimliyim çünkü dilemekten olumlu düşünmekten başka şansımız yok

Sorma canım bende çok korkuyorum ve benim butun hamileliklerim cok riskli cift rahimliyim çünkü dilemekten olumlu düşünmekten başka şansımız yok
evet canım olumlu düşünmemiz lazım allah inşallah kucamizi boş birakmaz senin durumun benden kötüymüş çocuğun varmı senin

Son düzenleme:
Ewet çok şükür bir oģlum var 31 haftalik dogdu neredeyse 3 yaşina gircek maaşallah aştık herşeyi çift rahimin en buyuk sorunu erken dogum zaten doktor bana literaturde siraya girersin demisti saglikli dogum yaptigim icin.

selam hanımlar, bende 20 gün önce boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum, ilk gebelik ilk kürtaj ve son kürtaj olur inş..tekrar hamile kalmak için 2 ay dedi doktor ama hiç beklemk istemiyorum siz vücüdunuzu nasıl hazırlıyorsunuz tekrar gebeliğe

Hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim bana dr üç ay korun dedi banada bu üç ay hiç geçmiyo sanki nasip olursa inş bende ocak ayından sonra düşünüyorum en kısa zamanda anne oluruz inş zaman su gibi akıp gitsin

kızlar selam, bende haziran ayında kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimi kaybettim. doktor 3 ay korunma vermişti. eylül ortasında korunmamız bitti. ama 2 ay geçti üzerinden hala hiçbirşey yok. şuna inanıyorum artık. kafamıza taktığımız sürece olmuyor. bu ay öyle çok heveslendimki resmen hamileyim zannetim. 3-4 aydır hiç regli belirtisi hissetmediğim için vücudumda bu ayki regli belirtisini hamilelik belirtisi zannetmişim. vücudum kendini yeni yeni topluyor. benimki 9 haftalık bir kayıp olduğundan sanırım rahim çok yorulmuştu. Rabbim isteyen herkese versin aratmasın. Psikolojisi çok zor ama yapabiliyorsanız düşünmeden çalışmaya başlayın. Allah yardımcımız olsun.

Reactions: vkt
kızlar gunaydın,
benım bebegımın kalp atısları durdu ıkıncısı de aynı oldu pıskolojım bozuldu cıldırmak uzereyım

kızlar gunaydın,
benım bebegımın kalp atısları durdu ıkıncısı de aynı oldu pıskolojım bozuldu cıldırmak uzereyım
Çıldırma canım ya Allah sabrını veriyor biraz yalnız kal eşinle bana o iyi gelmişti hemen testlerini yaptır pıhtılaşma genetik folik asit almayı bırakma eşine de içir mutlaka nasıl canının acıdığını biliyorum ama geçecek

bırıncınde cok koymamıstı hıc basıma ne gelecek kurdas nedır bılmıyordum bunda ınanaanıyorum hala.bır hafta bekletıor doktor bazen gelısme oluyormus olmazsa cuma gunu kurdas olcam yıne ay cok korkuyorum ondan zaten.
dıgerınde patolojı temızdı sımdı kan pırtılasmasına bakacaklar.of cok zor yaa.
9ay ııcınde pe spese olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…