Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

bak benim ilk aşılamada kimyasal gebelik oldu ikincide kalbi durdu kürtaj oldum beterin beteri var yani o yüzden çok yıpratma kendini ağlamamak üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini

bak benim ilk aşılamada kimyasal gebelik oldu ikincide kalbi durdu kürtaj oldum beterin beteri var yani o yüzden çok yıpratma kendini ağlamamak üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini
cok saol canım,ınsan kendını tutamıyorum nedense.senın suan ne durumda.ay neden kalp durmaları oluyor yaa.hıc bır belırtım yok ya ne bır kanama ne bır agrı

cok saol canım,ınsan kendını tutamıyorum nedense.senın suan ne durumda.ay neden kalp durmaları oluyor yaa.hıc bır belırtım yok ya ne bır kanama ne bır agrı
benimde aynı öyle oldu ne kanama ne ağrı kontrole gittiğimde öğrendim ben ocağı bekliyorum tüp bebek yapıcam ama dediğim gibi folik asiti bırakmadım eşime de içiriyorum

arkadaşlar ben de kürtaj olalı 47. günüm daha adet olamadım..normal mi? var mı benim gibi olan?

Doktorum normal dedi bende kurtakdan sonra hic lekelenmede olmadi hatta korkmustum yapisiklik gibi bisey mi var diye sonra baska doktoroda gittim rahim tertemiz dedi
benim lekelenmem oldu kürtajdan 1 hafta sonra da kontrole gittim sorun yok dedi dr..tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum..rabbim gönlümüze göre versin..

Canim zaten cagiriyo 1 ay icinde yine beni cagirmisti yani adet olmadigimi soyleyince sokturucu verdi
evt kızlar bnde dun gıttım kontrole 2 adet ol gel kan pırtılasma terstı yapacagız dedı.suan daha lekelenmeler devam edıyor cunku bır hafta oldu normal bıraz devam eder .rabbım kımseye yasatmasın ıns.

evt kızlar bnde dun gıttım kontrole 2 adet ol gel kan pırtılasma terstı yapacagız dedı.suan daha lekelenmeler devam edıyor cunku bır hafta oldu normal bıraz devam eder .rabbım kımseye yasatmasın ıns.
Amin kimseye yasatmasin hemde cok zor kucaklarimizi saglikli yavrularla doldursun insallah

BenBen 15 haftadayken düşük yaptım kurtajdan 10 gün sonra kanama geldi . Ve devam ediyor doktor gittim hamilesin dedi sonra yanıldık dedi ama.içim. rahat etmedi kanamanın ne sebebi olabilir cevaplar misiniz lütfen . Hamile.kalma ihtimalim varmı 15 gün sonra hastalanmassan gel dedi doktor . Lütfen biri acil.cevap. verebilitmi

Kurtajdan sonra Rahimde parça kalmış olabilir. Hamilelik hormonlarınız yüksek olduğundan sıfırlanması zaman alır, o yüzden de hamile çıkabilirsiniz. Kanama kimisinde 20 güne kadar olabilirmiş. Benim hiç olmadı. Tam 1 ay sonra adet oldum.o ay da hamile kaldim.

Bana dediki rahim de parça kalmamış rahim.sksmasi sonucu kan birikmiş 17 18nde adet olmasan. Gel dedi peki hamile.degitsem neden dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…