- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
bak benim ilk aşılamada kimyasal gebelik oldu ikincide kalbi durdu kürtaj oldum beterin beteri var yani o yüzden çok yıpratma kendini ağlamamak üzülmemek elde değil ama yıpratma kendinibırıncınde cok koymamıstı hıc basıma ne gelecek kurdas nedır bılmıyordum bunda ınanaanıyorum hala.bır hafta bekletıor doktor bazen gelısme oluyormus olmazsa cuma gunu kurdas olcam yıne ay cok korkuyorum ondan zaten.
dıgerınde patolojı temızdı sımdı kan pırtılasmasına bakacaklar.of cok zor yaa.
9ay ııcınde pe spese olması
cok saol canım,ınsan kendını tutamıyorum nedense.senın suan ne durumda.ay neden kalp durmaları oluyor yaa.hıc bır belırtım yok ya ne bır kanama ne bır agrıbak benim ilk aşılamada kimyasal gebelik oldu ikincide kalbi durdu kürtaj oldum beterin beteri var yani o yüzden çok yıpratma kendini ağlamamak üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini
benimde aynı öyle oldu ne kanama ne ağrı kontrole gittiğimde öğrendim ben ocağı bekliyorum tüp bebek yapıcam ama dediğim gibi folik asiti bırakmadım eşime de içiriyorumcok saol canım,ınsan kendını tutamıyorum nedense.senın suan ne durumda.ay neden kalp durmaları oluyor yaa.hıc bır belırtım yok ya ne bır kanama ne bır agrı
birde tabi testlerimi yaptırdım pıhtılaşma vs kasım sonunda çıkacak http://www.haberturk.com/saglik/haber/189431-sperm-kalitesini-dusurmemek-için bak bu haberide okucok saol canım,ınsan kendını tutamıyorum nedense.senın suan ne durumda.ay neden kalp durmaları oluyor yaa.hıc bır belırtım yok ya ne bır kanama ne bır agrı
allah yardımcın olsun canım..of cok zor yaabenimde aynı öyle oldu ne kanama ne ağrı kontrole gittiğimde öğrendim ben ocağı bekliyorum tüp bebek yapıcam ama dediğim gibi folik asiti bırakmadım eşime de içiriyorum
kan pırtılasma testtı nasıl yapıyor cnmbirde tabi testlerimi yaptırdım pıhtılaşma vs kasım sonunda çıkacak http://www.haberturk.com/saglik/haber/189431-sperm-kalitesini-dusurmemek-için bak bu haberide oku
araştırma yada ünv hastanelerinin genetik bölümlerinde gidip 3 düşüğüm var de eğer imkan varsa bu kürtajında da genetik test yaptır kromozom anomalisine bakılsınkan pırtılasma testtı nasıl yapıyor cnm
evt kurdasta yapıcam dedı doktor brıncısınde yapmamıslardıaraştırma yada ünv hastanelerinin genetik bölümlerinde gidip 3 düşüğüm var de eğer imkan varsa bu kürtajında da genetik test yaptır kromozom anomalisine bakılsın
Canim ben tarlusal yani adet sokturucuyle 50. Gun adet oldum oda 1 gun surduarkadaşlar ben de kürtaj olalı 47. günüm daha adet olamadım..normal mi? var mı benim gibi olan?
daha sonra olmadı mı 1 gün çok az değil mi..normal mi yani?Canim ben tarlusal yani adet sokturucuyle 50. Gun adet oldum oda 1 gun surdu
Doktorum normal dedi bende kurtakdan sonra hic lekelenmede olmadi hatta korkmustum yapisiklik gibi bisey mi var diye sonra baska doktoroda gittim rahim tertemiz dedidaha sonra olmadı mı 1 gün çok az değil mi..normal mi yani?
benim lekelenmem oldu kürtajdan 1 hafta sonra da kontrole gittim sorun yok dedi dr..tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum..rabbim gönlümüze göre versin..Doktorum normal dedi bende kurtakdan sonra hic lekelenmede olmadi hatta korkmustum yapisiklik gibi bisey mi var diye sonra baska doktoroda gittim rahim tertemiz dedi
Canim zaten cagiriyo 1 ay icinde yine beni cagirmisti yani adet olmadigimi soyleyince sokturucu verdibenim lekelenmem oldu kürtajdan 1 hafta sonra da kontrole gittim sorun yok dedi dr..tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum..rabbim gönlümüze göre versin..
evt kızlar bnde dun gıttım kontrole 2 adet ol gel kan pırtılasma terstı yapacagız dedı.suan daha lekelenmeler devam edıyor cunku bır hafta oldu normal bıraz devam eder .rabbım kımseye yasatmasın ıns.Canim zaten cagiriyo 1 ay icinde yine beni cagirmisti yani adet olmadigimi soyleyince sokturucu verdi
Amin kimseye yasatmasin hemde cok zor kucaklarimizi saglikli yavrularla doldursun insallahevt kızlar bnde dun gıttım kontrole 2 adet ol gel kan pırtılasma terstı yapacagız dedı.suan daha lekelenmeler devam edıyor cunku bır hafta oldu normal bıraz devam eder .rabbım kımseye yasatmasın ıns.
amın ınss.cok ama cok zor benım ıkıncı oldu ve uzerınden cok zamna gecmemeıstı pıskolojım cok bozukAmin kimseye yasatmasin hemde cok zor kucaklarimizi saglikli yavrularla doldursun insallah
Kurtajdan sonra Rahimde parça kalmış olabilir. Hamilelik hormonlarınız yüksek olduğundan sıfırlanması zaman alır, o yüzden de hamile çıkabilirsiniz. Kanama kimisinde 20 güne kadar olabilirmiş. Benim hiç olmadı. Tam 1 ay sonra adet oldum.o ay da hamile kaldim.BenBen 15 haftadayken düşük yaptım kurtajdan 10 gün sonra kanama geldi . Ve devam ediyor doktor gittim hamilesin dedi sonra yanıldık dedi ama.içim. rahat etmedi kanamanın ne sebebi olabilir cevaplar misiniz lütfen . Hamile.kalma ihtimalim varmı 15 gün sonra hastalanmassan gel dedi doktor . Lütfen biri acil.cevap. verebilitmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?