- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Bence başka bi Dr a daha görünün. Tek doktorla kalmayın. Belki parça kaldı, ilaçla parçayı attıracak.belki adet söktürücü verecek.hamile olmanız için adet olmanız yumurtanın gelişmesi lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bana dediki rahim de parça kalmamış rahim.sksmasi sonucu kan birikmiş 17 18nde adet olmasan. Gel dedi peki hamile.degitsem neden dedi .
Kurtajdan 10 gun sonra hamile kalman imkandiz canim. Betahcg degerin daha dusmez. 1 ayi bulur dusmesiBenBen 15 haftadayken düşük yaptım kurtajdan 10 gün sonra kanama geldi . Ve devam ediyor doktor gittim hamilesin dedi sonra yanıldık dedi ama.içim. rahat etmedi kanamanın ne sebebi olabilir cevaplar misiniz lütfen . Hamile.kalma ihtimalim varmı 15 gün sonra hastalanmassan gel dedi doktor . Lütfen biri acil.cevap. verebilitmi
Benim de 7 haftalikti ama bebek yoktu,boş kese oluştu. Ben 12 haziranda kürtaj oldum.11 temmuzda adet.bana da 3 ay korunun dinlen dedi doktorum.ama ben o ay hamile kaldım. Şu an 26.haftadayiz.allaha şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. Arkadaşımın da 9 haftalıkken kalbi durdu.o da 2 ay sonra hamile kaldı, dogurdu. Ona korunmaya gerek yok demişlerdi. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün.Arkadaşlar size sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim... 1 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalıkken. Doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Ama çok istiyoruz eşimle tekrardan bebek. Kalsam tekrardan ne gibi sıkıntı olabilir? Ayrıca şimdiden özür dileyerek söylüyorum Eşimle 1 hafta öncesinde cinsel ilişkide korunurken o gün bir kaza yaşadık. Ve o günden beri baş dönmesi kasık ve bel ağrısı arada batma yaşıyorum avuçlarım da yanma halsizlik uyku hali ilk hamileliğimde ki belirtiler gibi ama eminim psikolojik değil. Acaba adet dönemi süreci mi yaşıyorum. Hamile kalırsam da korkmuyorum değil yani... bilgilerinize güveniyorum yardımcı olursanız sevinirim
Canım bende kan pıhtılaşması sebebiyle 14 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj oldum.Doktorum kürtaj sonrası 10. gün muayenesinde korunmayı bırakabilirsin demişti.Benimki bir de büyüktü yani düşün.Ben yinede 1 kere adet olmayı bekledim ve 1 kere adet olduktan sonra hamile kaldım.Şimdi 26 haftalık olduk.Rahim kendini 1 adet döngüsünde yeniliyor.Ben riskli olduğum için zaman kaybetmek istemedim.Allahın takdiri neticesinde o seferlik kısmet değilmiş.Yalnız şu var çocuk istiyorum diye kendini şartlı psikolojiye sokma.Çünkü 1 haftada hamilelik belirtileri yaşaman mümkün değil.Öncelikle 8-9 gün geçip kanına hormonların geçmesi gerekiyor.Adet olursan hiç sıkma canını.Adetin bittikten 3-4 gün sonra gün aşırı birliktelik yaşayın.Yataktan en az 1 saat kalkma ve ilişkiden sonra 3 saat kadar tuvalete gitme.10 gün bu şekilde devam edin.Sonra Allahın izniyle güzel haberlerini alırız.Unutmayalım ki herşey insanlar için.Elbette anne olmak isteyen bir kadın için çocuğunu kaybetmek çok acı ama hayat devam ediyor ve en azından hamile kalabiliyoruz.Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.Arkadaşlar size sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim... 1 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalıkken. Doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Ama çok istiyoruz eşimle tekrardan bebek. Kalsam tekrardan ne gibi sıkıntı olabilir? Ayrıca şimdiden özür dileyerek söylüyorum Eşimle 1 hafta öncesinde cinsel ilişkide korunurken o gün bir kaza yaşadık. Ve o günden beri baş dönmesi kasık ve bel ağrısı arada batma yaşıyorum avuçlarım da yanma halsizlik uyku hali ilk hamileliğimde ki belirtiler gibi ama eminim psikolojik değil. Acaba adet dönemi süreci mi yaşıyorum. Hamile kalırsam da korkmuyorum değil yani... bilgilerinize güveniyorum yardımcı olursanız sevinirim
Canım bende kan pıhtılaşması sebebiyle 14 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj oldum.Doktorum kürtaj sonrası 10. gün muayenesinde korunmayı bırakabilirsin demişti.Benimki bir de büyüktü yani düşün.Ben yinede 1 kere adet olmayı bekledim ve 1 kere adet olduktan sonra hamile kaldım.Şimdi 26 haftalık olduk.Rahim kendini 1 adet döngüsünde yeniliyor.Ben riskli olduğum için zaman kaybetmek istemedim.Allahın takdiri neticesinde o seferlik kısmet değilmiş.Yalnız şu var çocuk istiyorum diye kendini şartlı psikolojiye sokma.Çünkü 1 haftada hamilelik belirtileri yaşaman mümkün değil.Öncelikle 8-9 gün geçip kanına hormonların geçmesi gerekiyor.Adet olursan hiç sıkma canını.Adetin bittikten 3-4 gün sonra gün aşırı birliktelik yaşayın.Yataktan en az 1 saat kalkma ve ilişkiden sonra 3 saat kadar tuvalete gitme.10 gün bu şekilde devam edin.Sonra Allahın izniyle güzel haberlerini alırız.Unutmayalım ki herşey insanlar için.Elbette anne olmak isteyen bir kadın için çocuğunu kaybetmek çok acı ama hayat devam ediyor ve en azından hamile kalabiliyoruz.Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Benim de 7 haftalikti ama bebek yoktu,boş kese oluştu. Ben 12 haziranda kürtaj oldum.11 temmuzda adet.bana da 3 ay korunun dinlen dedi doktorum.ama ben o ay hamile kaldım. Şu an 26.haftadayiz.allaha şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. Arkadaşımın da 9 haftalıkken kalbi durdu.o da 2 ay sonra hamile kaldı, dogurdu. Ona korunmaya gerek yok demişlerdi. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün.
Benim de 7 haftalikti ama bebek yoktu,boş kese oluştu. Ben 12 haziranda kürtaj oldum.11 temmuzda adet.bana da 3 ay korunun dinlen dedi doktorum.ama ben o ay hamile kaldım. Şu an 26.haftadayiz.allaha şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. Arkadaşımın da 9 haftalıkken kalbi durdu.o da 2 ay sonra hamile kaldı, dogurdu. Ona korunmaya gerek yok demişlerdi. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün.
Senin adına çok sevindim canım benim. :) Benim diğer hamileliğimde de ilk ilişkinin ertesi günü belirtiler yaşamaya başlamıştım ve bu kat kat arttı. Bakalım herşey nasip kısmet ayrıca hamileliğin nasıl geçiyor rahimde problem çıktı mı yada ilk 3 ayını nasıl geçirdin. Şuan hamile değilsem bile diğer ay içersinde hamile kalırsam yine aynı durumları yaşarsam diye korkuyorum. Çünkü acısı çook zor. Umarım Rabbim hepimize kısacası bebek bekleyen yada isteye tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip eder inşallah
Aralık 7'de 7h5g'lük keseyi boş gebelikten kürtajla aldı doktor. 4 hafta sonra (4 Ocak) adet görürsün dedi. Bugün 7 Ocak ve hala adet görmedim. Pazartesiye kadar bekleyip gideceğim doktora.Hherkese gecmiş olsun hanımlar salı günü kürtaj oldum 8haftalıktı9.haftaya dönmüştü kalp atışı durduğu için alındı başta çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok çok beklemeyin dedi doktor ama korkuyorum sürec nasıl olacak diye kac gün sonra adet olurum düzene girermi vs
Hherkese gecmiş olsun hanımlar salı günü kürtaj oldum 8haftalıktı9.haftaya dönmüştü kalp atışı durduğu için alındı başta çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok çok beklemeyin dedi doktor ama korkuyorum sürec nasıl olacak diye kac gün sonra adet olurum düzene girermi vs
Sağol canım bende de seninki gibi belirtiler oluyor.Hemen anlıyorum.Inşallah hamilesindir.Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez clexan 0,4 lük iğneye başladım.Ayrıca ecopirin 100 mg günde 1 tane.Ilk 16 hafta günde 1 tane 200 mg progestan kullandım.Ev işlerini falan tamamen bıraktım.Sadece bulaşıkları makineye yerleştirip yemek yapıpı bide makineye çamaşır atıyorum.Hamileliğim çok zor geçmiyor açıkçası ama ben dikkat ediyorum yinede.Bu arada çalışan bir anne adayıyım ve doğum iznime kadar da çalışmaya devam edicem 5 haftam kaldı.Birde beslenme çok önemli.Zararlı tüm şeyleri hayatından çıkar.Tüm yemeklerini sızma zeytinyağı ile yap.kızartma hamur işi tatlı pilav makarna uzak dur.Bunlar kilo için değil kan akışını düzenlemek için.Mutlaka günde en az 3 lt su iç.2 kaybın var sebebi araştırıldı mı ?Senin adına çok sevindim canım benim. :) Benim diğer hamileliğimde de ilk ilişkinin ertesi günü belirtiler yaşamaya başlamıştım ve bu kat kat arttı. Bakalım herşey nasip kısmet ayrıca hamileliğin nasıl geçiyor rahimde problem çıktı mı yada ilk 3 ayını nasıl geçirdin. Şuan hamile değilsem bile diğer ay içersinde hamile kalırsam yine aynı durumları yaşarsam diye korkuyorum. Çünkü acısı çook zor. Umarım Rabbim hepimize kısacası bebek bekleyen yada isteye tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip eder inşallah
sanada geçmiş olsun canım.Gebelik en rahat kürtajdan sonra oluyor.Kendini hiç bu düşüncelerle yorma.Ben 5 haziran kürtaj oldum 11 temmuz adet oldum.Sonra hemen hamile kaldım.Sende çocuk istiyorsan boşuna bekleme.Hherkese gecmiş olsun hanımlar salı günü kürtaj oldum 8haftalıktı9.haftaya dönmüştü kalp atışı durduğu için alındı başta çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok çok beklemeyin dedi doktor ama korkuyorum sürec nasıl olacak diye kac gün sonra adet olurum düzene girermi vs
Haklısın kafam karışık toparlanayım birazsanada geçmiş olsun canım.Gebelik en rahat kürtajdan sonra oluyor.Kendini hiç bu düşüncelerle yorma.Ben 5 haziran kürtaj oldum 11 temmuz adet oldum.Sonra hemen hamile kaldım.Sende çocuk istiyorsan boşuna bekleme.
Takdir ilahi canım benim.Emin ol doğduktan sonra kaybetmek daha acı olurdu.Demekki hayırlısı böyleymiş.Daha başka sorunlarda çıkabilirdi allah korusun.Onun için karamsarlığa kapılma.En azından hamile kalabiliyoruz.Gönlünü ferah tut erşey insanlar için.Haklısın kafam karışık toparlanayım biraz
Çok teşekkür ederim haklısın hersey bizim için Allah senin de gönlüne göre versin allah kucağına aldırsınTakdir ilahi canım benim.Emin ol doğduktan sonra kaybetmek daha acı olurdu.Demekki hayırlısı böyleymiş.Daha başka sorunlarda çıkabilirdi allah korusun.Onun için karamsarlığa kapılma.En azından hamile kalabiliyoruz.Gönlünü ferah tut erşey insanlar için.
Meraba canim bende üç ay önce boş gebeliktenn kurtaj oldum fakat parça kaldığı için aralık yirmi üçte adet oldum ilk defa. Suanda çocuk hazirliklari icindeyim siz hamile oldugunuzu yazmissiniz size sorum olacakti. Herhangi bir şey uyguladiniz mi ovulasyon testi vb. Gibisanada geçmiş olsun canım.Gebelik en rahat kürtajdan sonra oluyor.Kendini hiç bu düşüncelerle yorma.Ben 5 haziran kürtaj oldum 11 temmuz adet oldum.Sonra hemen hamile kaldım.Sende çocuk istiyorsan boşuna bekleme.
Geçmiş olsun canım. Hayır hiçbirşey uygulamadım.Sana açıkça şöyle anlatayım ona göre takvimini oluştur.2 gebeliğimde de ilk denemede bu şekilde hamile kaldım.Kürtajdan sonra 36. gün adet oldum 11 temmuzda.20 temmuzda korunmasız ilişkiye başladık ve 12 gün boyunca 30 temmuz dahil gün aşırı ilişki oldu. Yani 20-22-24-26-28-30 temmuzda.İlişkiden sonra tuvalete gitmedim yataktan en az 1 saat kalkmadım sırt üstü yattım.7 ağustosta kanda bhcg baktırdım ve muhtemelen kana geçtiği ilk gün öğrenmiş oldum.Değerim 22,89 idi :) En önemlisi kafanın rahat olması.Bu arada ilişki öncesi vajinal duş yapılmamalı.Duş alırsan çok iyi şekilde kurulamalısın.Ayrıca oral temas ta olmaması önemli.Açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama bu ince detaylar gerçekten çok önemli.Meraba canim bende üç ay önce boş gebeliktenn kurtaj oldum fakat parça kaldığı için aralık yirmi üçte adet oldum ilk defa. Suanda çocuk hazirliklari icindeyim siz hamile oldugunuzu yazmissiniz size sorum olacakti. Herhangi bir şey uyguladiniz mi ovulasyon testi vb. Gibi
Anladim canım çok teşekkür ederim ya umarım bu ay başarılı olur bende hamile kalirim çok çok tesekkurlerGeçmiş olsun canım. Hayır hiçbirşey uygulamadım.Sana açıkça şöyle anlatayım ona göre takvimini oluştur.2 gebeliğimde de ilk denemede bu şekilde hamile kaldım.Kürtajdan sonra 36. gün adet oldum 11 temmuzda.20 temmuzda korunmasız ilişkiye başladık ve 12 gün boyunca 30 temmuz dahil gün aşırı ilişki oldu. Yani 20-22-24-26-28-30 temmuzda.İlişkiden sonra tuvalete gitmedim yataktan en az 1 saat kalkmadım sırt üstü yattım.7 ağustosta kanda bhcg baktırdım ve muhtemelen kana geçtiği ilk gün öğrenmiş oldum.Değerim 22,89 idi :) En önemlisi kafanın rahat olması.Bu arada ilişki öncesi vajinal duş yapılmamalı.Duş alırsan çok iyi şekilde kurulamalısın.Ayrıca oral temas ta olmaması önemli.Açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama bu ince detaylar gerçekten çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?