Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Bu arada hayirl olsun allah anali babali büyütsün :)

Aralık 7'de 7h5g'lük keseyi boş gebelikten kürtajla aldı doktor. 4 hafta sonra (4 Ocak) adet görürsün dedi. Bugün 7 Ocak ve hala adet görmedim. Pazartesiye kadar bekleyip gideceğim doktora.

kuzum 40 hatta 50 güne kadar yolu var sakın sıkıntı yapma tmm ben çok kasmıştım 37.gün geldi gelecektir merak etme.

Aralık 7'de 7h5g'lük keseyi boş gebelikten kürtajla aldı doktor. 4 hafta sonra (4 Ocak) adet görürsün dedi. Bugün 7 Ocak ve hala adet görmedim. Pazartesiye kadar bekleyip gideceğim doktora.

kuzum 40 hatta 50 güne kadar yolu var sakın sıkıntı yapma tmm ben çok kasmıştım 37.gün geldi gelecektir merak etme.

Oral temas neden olmamalı? Merak ettim sebebini de.

Oral temas neden olmamalı? Merak ettim sebebini de.
canım çünkü ph dengesi değişiyor ve tükürük salgısı ve su spermlerin canlı kalmasını engelliyor.Zaten belli bir sıvı birleşme esnasında karşılıklı oluyor fazlası spermleri öldürüyor.

Arkadaslar mrb. Ben eylulde dusuk yapmistim 3 adet sonra korunmayi biraktim ve hamileyim. Ilk hamileligimden cok daha farkli. Ins bu sefer bebegim beni birakmaz

Arkadaslar mrb. Ben eylulde dusuk yapmistim 3 adet sonra korunmayi biraktim ve hamileyim. Ilk hamileligimden cok daha farkli. Ins bu sefer bebegim beni birakmaz
Amin canim inşallah sağlıkla kucagina alırsın benimde 3 ay oldu önümüzdeki ay düşünüyorum ne gibi farklilik var benim 2 gebeligimdede ayniydi bi farklilik hissetmemistim

Amin canim inşallah sağlıkla kucagina alırsın benimde 3 ay oldu önümüzdeki ay düşünüyorum ne gibi farklilik var benim 2 gebeligimdede ayniydi bi farklilik hissetmemistim

Ins canim. Ilk gebeligimde surekli tansiyonum dusuyordu. Midem bulantim bas donmem yoktu. Simdi tansiyon sorunum yok. Mide bulantim ve bas donmem var

merhaba hanimlar,
Allahim isteyen herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah.
bende 2 ocakta 8 haftalik bebegimi dusurdum
bana kurtaj yapilmasina gerek kalmadi,kanamam o kadar yogundu ki zaten parca olarak dustu yavrum
okumadigim topic kalmadi bununla ilgili,kimisi adet gormeden ustune hamile kaldigini soyluyor..
var mi aranizda boyle bisey yasayan? doktorum 1 adet gecmesini bekle dedi,ben folik asit takviyesi ve testere disli aslan pencesi cayi iciyorum simdi.bu cay rahim kaslarini kuvvetlendirip hormonlari dengeliyormus diye duydum.
Allahim umut edenlerin el acanlarin dualarini geri cevirmesin insallah..

Amin. 38 gündür adet görmüyorum hamile de dğilim. Bekliyorum

Biraz once tuvalet kagidinda belli belirsiz birkac ince kıl gibi kahverengi cizgi gordum. Lekelenme oluyor galiba. Aslinda insallah regl başlıyordur.

Amin canım inşallah bende üç ay önce boş gebelikten kurtaj oldum ve sadece bi defa adet gordum adetim bittikten sonra korunmayi biraktim inşallah bat 23 hamile oldugumu ogrenirim hiç zannetmesemde: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…