Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Canim regl oldun mu
Ay hayır yaaa
Dün başlayan hafif lekelenme gece devam etmedi. Sabah da yoktu birşey. Öğlene doğru tuvalette yine kahverengi ama bu sefer kahve telvesi gibi,çamur gibi akıntı vardı.
Bir türlü kanayamadım
Acaba anca mı söküyor? Acaba kürtaj 8 haftalık diye mi zorlanıyorum kanamaya? Bilemiyorum. Pazartesi doktora gideceğim. 42. gün oluyor artık.

Dualariniza amin diyorum ben geçen yıl 13 ocakta 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef hala hamile kalamadim ve hic korunmadim ama Allah kısmet etmedi vardır bir hayır ama benim kürtaj olduğum sırada işyerinde bir arkaşım vardı yaklaşık 10 haftalık ken oda kürtaj olmak zorunda kalmıştı 3 aylık korunma süresini tamamladığında hamile olduğunu öğrendi şimdi çok yakışıklı bir paşa si var bunlar nasip işi bolca dua etmek lazım...

Amin canım inşallah bende üç ay önce boş gebelikten kurtaj oldum ve sadece bi defa adet gordum adetim bittikten sonra korunmayi biraktim inşallah bat 23 hamile oldugumu ogrenirim hiç zannetmesemde: (

cok gecmis olsun,adet gormemen icin jinekolog ne diyor bu duruma?
adet gormek icin testere disli aslan pencesiyle civan percemi cayini oneriyorlar.
ibrahim saracoglunun kurleri var ama benim yasadigim yerde kadinlar ilk 14 gun yada yumurtlamaya kadar diyelim t.d. aslanpencesi sonraki kalan zamanda civanpercemi iciyorlar.
bi dene cnm belki ise yarar.
bide inofolic diye bi toz icecek var,turkiyede de var sanirim.
inositol ve folic asit iceriyor,cok kisiden duydum adet duzenledigini ve kisiyi gebelige hazirladigini.
en az 3 ay kullanmak gerekiyormus ama.
istersen bi arastir,belli mi olur belkide ise yarar.

aynen dediginiz gibi,Rabbimin takdir ettigini yasiyoruz hepimiz.
insallah sizde en yakin zamanda hamile kalir saglikla dogurursunuz.
zaten en onemlisi saglikli bebege saglikla gebe kalip kolay ve saglikli dogum yapmak.
isterseniz bende bulunan bazi dualari gonderebilirim,cok kisiye gonderdim,Allahin izniyle hamile kaldilar.
hatta bende o dualari yaptigim ay hamile kaldim ama saglikli degildi sanirim bebegim,annesini birakti gitti erkenden.
duanin yaninda bide gercekten cok kafaya takmamak lazim.stresle salgilanan hormonlar gebelige izin vermiyormus bu yuzden.

Olur memnun olurum stres benim yakamı bırakmıyor maalesef iş yerimden dolayı hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli kavusuruz kuzulara. Ben iki gebeligimide hamileliği hiç düşünmediğim ve çok yoğun olduğum zamanlarda yaşadım maalesef kuzunun birine kızıma yaptığım kadar dikkat edemedim çok yoruldum isim sıkıntıliydi eşim yanımda yoktu karda kışta yeni ev taşıdık şehirler arası defalarca yolculuk yapmak zorunda kaldım ilk zamanlarda kendimi çok sucladim ama sonra farkettim ki rabbim verecek se önüne geçebilecek hiç bir şey yok sonra sonra kabullendim elhamdülillah bir kızım var dedim ve neler demedi ki doktorlar ona,kimyasal gebelik boş gebelik bebek var ama kalp atışı yok heran düşebilir vs 8+3 haftalık olana kadar hergün ağladım , 38-39 haftalikken anne de bebekte ölür diyen doktor bile oldu çok şükür sapasağlam ve çok kolay bir şekilde doğdu kızım herşey nasip bebekle ilgili onu artık çok iyi biliyorum

Arkadaşlar iyiki bu sayfayı bulmusum, aslında ne kadar birbirimize destegiz, ben de 8 ocakta bebegimin 7+5 Kalbi durması sonucu kürtaj oldum. Kontrole gittiğimde gayet temiz birşey yok dedi dr, adet dönemine kadar korunacagim ama sonrasında bebeğinin olmasını ıstiyorum RABBIM nasip ederse tabi, sizce erken olurmu yeni bu sıkıntı yasarmiyim? Şimdiden teşekkürler

Kürtajdan sonraki ilk adet günlerimdeyim. 39 gün geçti ancak olabildim. Doktorum da bir adet dönemi bekle sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Yumurtlama gününü kaçırmamak için ovulasyon testi sipariş ettim ve Ateş Ölçme Yöntemi topiğini de takip ediyorum. İnşallah yeniden hamile kalırsam çok sevineceğim.

Her doktor farklı farklı söylüyor anlamadım ki, benim geçen hafta kontrolün vardı gayet temiz güzel dedi ama üç ay koru n dedi acaba bende ilk adet döneminden sonra denesemmi oğlum inanılmaz istiyor anaokulunda karnima bebek çizecek kadar çok istedi zaten bebek kararimizda onun israri üzerine oldu, buysa hanım ovulasyon testini nereden aldiniz?

Ysmen29 internette cok var. Site ismi vermek dogru mu bilmiyorum. Bulamazsaniz mesaj atarim ozelden. 50 ivulasyon test+15 gebelik testi 29.99 lira. Bakin isterseniz

Kızlar bende 15 cuma günü kurtaj oldum yazması bile tuaf hastaneden ilaç vermediler agrım olursa agri kesici kullan dediler bebeğim 10+2 ve kramp ve kanama olduğu için hastanede kaldım bu süre içinde Bebeğimi çok gördüm ellerini kollarını oynaması kendini geriye atmasi alismistim bebeğinde sorun yoktu rahim düzgün dü ama vücut bebeği atmak istedi doktorlar sadece agri kesici serum taktı son gece fena kramp kanama geldi ve bana ağır bi iğne yaptılar sabaha kadar uyudum ve sabah kalbi durmuş tu doktorlar bunun olacağını biliyorlardi brn hissettim o verdikleri ilaç tehlikeliydi fazla araştırmak istemiyorum insan daha kötü oluyor kanamam devam ediyor arada çok Dikilince sancim oluyor haftaya doktordan randevu alicam yoksa bakmak için erken mi

Günaydın 7 ocak akşamı tsh tahlili vermek için hastaneye gittiğimde belki bebeğimin cinsiyetinide öğrenirim umuduyla acilden giriş yaptım eşimle ama içeri girdiğimde bebeğimin kalp atışlarının olmadığını yaklaşık 8-10 gün önce kaybetmiş olduğumu söylediler ertesi sabah kürtaj yaptılar bebeğimi aldılar benden ne kadar acı bi durummuş Rabbim kimselere vermesin

Candy1907 çok geçmiş olsun öncelikle burda tüm arkadaşlar aynı acıyı yaşadığı için herkes birbirini anliyor, bana kurtajdan sonra hem rahim toparlayıcı hemde antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Cuma kurtaj oldum perşembe günü Kontrol için gittim gayet güzel dedi.

Bende bu hafta gidicem canın kanama azaldi zaten en azından doktor birsey kalmış mi fln ona bakarlar inşallah bu dönemi atlattıriz

Cok gecmis olsun.Antibiyotik vermeleri gerekirdi. Baska bir dr a daha gorun. Enfeksiyon riski icin ilac veriyorlar

Candy1907 Evet mutlaka kontrole git canım. Benim kanamam çok az geldi zaten o gün akşam geldi ve bitti. Antibiyotik almadiginida şöyle istersen doktora

Merhabalar
Bende cuma günü zorunlu kürtaj oldum.
Bebeğimizin suyu az olduğu için kalbi durmus yasayamamis meleğim.
Bu cuma tekrar kontrole gideceğim doktorumuz ne diyecek bakalım. .
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve sabır versin..
Hala soktayim nasıl toparlicam normal hayatıma nasıl döneceğim hiç bilmiyorum.. ve en önemlisi tekrar anne olabilme hevesim olacak mı bilemiyorum

Sizin kac haftalikken kalbi durmuş acaba ben dr gittiğimde 8+2 idi ama. Kalp atışları 7+5 de kalmış ve doktorumuz net vi açıklama yapmadı ALLAH ilk üç ayda anomolisi olan bebkleri ayırır ve düşmedi o sağlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…