- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Ay hayır yaaaCanim regl oldun mu
Tesekkur ederim. Darisi en kisa zamanda isteyenlerin basina inshayırlı olsun
Dualariniza amin diyorum ben geçen yıl 13 ocakta 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef hala hamile kalamadim ve hic korunmadim ama Allah kısmet etmedi vardır bir hayır ama benim kürtaj olduğum sırada işyerinde bir arkaşım vardı yaklaşık 10 haftalık ken oda kürtaj olmak zorunda kalmıştı 3 aylık korunma süresini tamamladığında hamile olduğunu öğrendi şimdi çok yakışıklı bir paşa si var bunlar nasip işi bolca dua etmek lazım...merhaba hanimlar,
Allahim isteyen herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah.
bende 2 ocakta 8 haftalik bebegimi dusurdum
bana kurtaj yapilmasina gerek kalmadi,kanamam o kadar yogundu ki zaten parca olarak dustu yavrum
okumadigim topic kalmadi bununla ilgili,kimisi adet gormeden ustune hamile kaldigini soyluyor..
var mi aranizda boyle bisey yasayan? doktorum 1 adet gecmesini bekle dedi,ben folik asit takviyesi ve testere disli aslan pencesi cayi iciyorum simdi.bu cay rahim kaslarini kuvvetlendirip hormonlari dengeliyormus diye duydum.
Allahim umut edenlerin el acanlarin dualarini geri cevirmesin insallah..
Amin canım inşallah bende üç ay önce boş gebelikten kurtaj oldum ve sadece bi defa adet gordum adetim bittikten sonra korunmayi biraktim inşallah bat 23 hamile oldugumu ogrenirim hiç zannetmesemde: (
Dualariniza amin diyorum ben geçen yıl 13 ocakta 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef hala hamile kalamadim ve hic korunmadim ama Allah kısmet etmedi vardır bir hayır ama benim kürtaj olduğum sırada işyerinde bir arkaşım vardı yaklaşık 10 haftalık ken oda kürtaj olmak zorunda kalmıştı 3 aylık korunma süresini tamamladığında hamile olduğunu öğrendi şimdi çok yakışıklı bir paşa si var bunlar nasip işi bolca dua etmek lazım...
Olur memnun olurum stres benim yakamı bırakmıyor maalesef iş yerimden dolayı hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli kavusuruz kuzulara. Ben iki gebeligimide hamileliği hiç düşünmediğim ve çok yoğun olduğum zamanlarda yaşadım maalesef kuzunun birine kızıma yaptığım kadar dikkat edemedim çok yoruldum isim sıkıntıliydi eşim yanımda yoktu karda kışta yeni ev taşıdık şehirler arası defalarca yolculuk yapmak zorunda kaldım ilk zamanlarda kendimi çok sucladim ama sonra farkettim ki rabbim verecek se önüne geçebilecek hiç bir şey yok sonra sonra kabullendim elhamdülillah bir kızım var dedim ve neler demedi ki doktorlar ona,kimyasal gebelik boş gebelik bebek var ama kalp atışı yok heran düşebilir vs 8+3 haftalık olana kadar hergün ağladım , 38-39 haftalikken anne de bebekte ölür diyen doktor bile oldu çok şükür sapasağlam ve çok kolay bir şekilde doğdu kızım herşey nasip bebekle ilgili onu artık çok iyi biliyorumaynen dediginiz gibi,Rabbimin takdir ettigini yasiyoruz hepimiz.
insallah sizde en yakin zamanda hamile kalir saglikla dogurursunuz.
zaten en onemlisi saglikli bebege saglikla gebe kalip kolay ve saglikli dogum yapmak.
isterseniz bende bulunan bazi dualari gonderebilirim,cok kisiye gonderdim,Allahin izniyle hamile kaldilar.
hatta bende o dualari yaptigim ay hamile kaldim ama saglikli degildi sanirim bebegim,annesini birakti gitti erkenden.
duanin yaninda bide gercekten cok kafaya takmamak lazim.stresle salgilanan hormonlar gebelige izin vermiyormus bu yuzden.
Bende bu hafta gidicem canın kanama azaldi zaten en azından doktor birsey kalmış mi fln ona bakarlar inşallah bu dönemi atlattırizCandy1907 çok geçmiş olsun öncelikle burda tüm arkadaşlar aynı acıyı yaşadığı için herkes birbirini anliyor, bana kurtajdan sonra hem rahim toparlayıcı hemde antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Cuma kurtaj oldum perşembe günü Kontrol için gittim gayet güzel dedi.
Cok gecmis olsun.Antibiyotik vermeleri gerekirdi. Baska bir dr a daha gorun. Enfeksiyon riski icin ilac veriyorlarKızlar bende 15 cuma günü kurtaj oldum yazması bile tuaf hastaneden ilaç vermediler agrım olursa agri kesici kullan dediler bebeğim 10+2 ve kramp ve kanama olduğu için hastanede kaldım bu süre içinde Bebeğimi çok gördüm ellerini kollarını oynaması kendini geriye atmasi alismistim bebeğinde sorun yoktu rahim düzgün dü ama vücut bebeği atmak istedi doktorlar sadece agri kesici serum taktı son gece fena kramp kanama geldi ve bana ağır bi iğne yaptılar sabaha kadar uyudum ve sabah kalbi durmuş tu doktorlar bunun olacağını biliyorlardi brn hissettim o verdikleri ilaç tehlikeliydi fazla araştırmak istemiyorum insan daha kötü oluyor kanamam devam ediyor arada çok Dikilince sancim oluyor haftaya doktordan randevu alicam yoksa bakmak için erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?