Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Anladim tek tesellim ahirette bize sefaatci olacakları RABBIM cumlemizin gönlüne göre sağlıklı evlatlarla taclandirsin bizi

Allah butun yassyanlara sabir versin.bnde dun kurtaj oldum.bebegimin kalbi durmus.10 haftalikti gittigimde 6 haftalik kalmis. Okadar hazirlanistimtimki kendimi cok yikildim.3 ay 5 ay beklemiyecegim. Ilk adetimden sonra hemen baslayacagim. Cok zormus cokk

Çok zor arkadaşım ama ALLAHTAN hayırlısı böyle imiş her serde hayır her hayirde der olurmus, ben gittiğimde dr ağlayarak anlattım ama anlamıştım durdurgunu bunu bilerek gittim orda öğrenmek dahada zor olsa gerek. Çok şükür ki zehirlememis bu durumda anlamayipta komada yatan anneler bile olmus

6+2 de kalp atisini dinledik 6+4de durmus.
O arada kahverengi akinti geldi .soyledim normal olur yorulma dedi hic aklima gelmedi bi kontrol edin demek. 1 ay olu kalmis karnimda hicte anlamadim.cok sukurki zehirleme olmadi. Ama o bos keseyi gordugumdeki hissi hic unutmicagim. Allahin takdiri tabi.bunada sükur

slm cnm birebir ayni seyi ayni zamnlarda yasamisiz o yuzden sana yazmak istedim eger bebegim yasasaydi benimde temmuzun yirmialtisinda dunyaya gelicekti..ama malesefki yedi ocak konteole gittigimde kalp atislarinin dursugunu ve iki hafta boyunca durmus oldunu soledi doktorum.12 haftalik olcakti bebegim ama gelisimi 9.haftada kalmis.cok agkadim cpk uzuldum baska hastanelere gittim sonuc ayniydi ve ogun gece 9da onu benden aldilar.ve ben ucbucuk yildir ugrasiyidum onun icin.bir negatif tup bebek deneme sonucu normal yolla gelmosti supris bi sekilde ama supris bir sekilde gitti..nasip hakkimizda hayirlisi ins.simdi rahmin toparlanmasini bekliyorumm..

Oglu da 5 haftada kesesini gordum, ama kaybettiğim bebegimde 6+3 gün iken hem kesesini hem kalp atışlarını duymustum

Dün 2.kez kürtaj oldum 1 tanede düşüğüm var 2 ay korunma verdi dr. 4.gebeliğim sağlıklı olur tez olur inşaAllah.

Rabbim hepimize dayanma gücü versin.inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip eder.

Anladım canım bebeğim 7+5 kalp atışı durdu Üç gün sonrada alındı. Şimdi gebelik testi yapsam acaba çift çizgi cikarmi ki? Henüz adet de olmadım

Anladım canım bebeğim 7+5 kalp atışı durdu Üç gün sonrada alındı. Şimdi gebelik testi yapsam acaba çift çizgi cikarmi ki? Henüz adet de olmadım
Cikabilir. Cunku bthcg 50 bile olsa soluk cizgi cikiyor. Adetinin gecince kan testi yaptir. Dr un kontrole gel demedi mi? Ben bir hafta arayla iki test vermistim dusmustu. Korunmadin mi bu ay? Hamile olmaktan mi supheleniyorsun?

Şüphem çok az oda hep derler ki dusukun bir ayağı icerdedir çok kolay olur denildiği icin yoksa şüphem yok. Ben gittim kontrole, ama kana bakmadı kurtajdan bir hafta sonra gel dedi ultrasonla baktı gayet temiz hiçbir sıkıntı yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…