- 3 Aralık 2015
- 52
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Başka hiçbir şey teselli etmiyor zaten.Anladim tek tesellim ahirette bize sefaatci olacakları RABBIM cumlemizin gönlüne göre sağlıklı evlatlarla taclandirsin bizi
slm cnm birebir ayni seyi ayni zamnlarda yasamisiz o yuzden sana yazmak istedim eger bebegim yasasaydi benimde temmuzun yirmialtisinda dunyaya gelicekti..ama malesefki yedi ocak konteole gittigimde kalp atislarinin dursugunu ve iki hafta boyunca durmus oldunu soledi doktorum.12 haftalik olcakti bebegim ama gelisimi 9.haftada kalmis.cok agkadim cpk uzuldum baska hastanelere gittim sonuc ayniydi ve ogun gece 9da onu benden aldilar.ve ben ucbucuk yildir ugrasiyidum onun icin.bir negatif tup bebek deneme sonucu normal yolla gelmosti supris bi sekilde ama supris bir sekilde gitti..nasip hakkimizda hayirlisi ins.simdi rahmin toparlanmasini bekliyorumm..Günaydın 7 ocak akşamı tsh tahlili vermek için hastaneye gittiğimde belki bebeğimin cinsiyetinide öğrenirim umuduyla acilden giriş yaptım eşimle ama içeri girdiğimde bebeğimin kalp atışlarının olmadığını yaklaşık 8-10 gün önce kaybetmiş olduğumu söylediler ertesi sabah kürtaj yaptılar bebeğimi aldılar benden ne kadar acı bi durummuş Rabbim kimselere vermesin
Hepimize geçmiş olsun kacıncı hafta kese görülür
Bir ayi bulabiliyor canim. Onemli olan haftalik dusus. Her hafta dusuyosa sknti yokArkadaşlar ya kurtajdan ne kadar süre sonra beta hcg hormonu sifirlaniyor
Cikabilir. Cunku bthcg 50 bile olsa soluk cizgi cikiyor. Adetinin gecince kan testi yaptir. Dr un kontrole gel demedi mi? Ben bir hafta arayla iki test vermistim dusmustu. Korunmadin mi bu ay? Hamile olmaktan mi supheleniyorsun?Anladım canım bebeğim 7+5 kalp atışı durdu Üç gün sonrada alındı. Şimdi gebelik testi yapsam acaba çift çizgi cikarmi ki? Henüz adet de olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?