- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Kolay oluyor tabiki de ben 3 ay korundum biraktim ve hemen hamile kaldimŞüphem çok az oda hep derler ki dusukun bir ayağı icerdedir çok kolay olur denildiği icin yoksa şüphem yok. Ben gittim kontrole, ama kana bakmadı kurtajdan bir hafta sonra gel dedi ultrasonla baktı gayet temiz hiçbir sıkıntı yok demişti.
Daha yeni zaten 8 haftalik hamileyim. Dusuk tehlikem vardi. Cuma gun kontrole gittim tehlike yokmus artik ama temkinli olmami soyledi dr.Anladim, herşeyin hayirlsii, sonraki hamileliginizde sıkıntı yaşadınız mi
Çok sevindim hamile olmanıza. Yinede dikkat edin kendimize rabbim kucaginiza aldırdım ınş. Benimde dünyalar yakışıklısı oğlum var çok kardeş istemişti o kadar baskı yapti ki artık okulda karnima bebekler çiziyordu öğretmenleri ısrar etti ama kısmet olmadıkardeşi olmadı o öcü istiyoeuz darısı bizlere ins
Dr um da oyle demisti canim tesadufi kromozom hatasindan dusmustur diye. Ilk uc ay dusen bebekler dedigin gibi kromozom kaynakliymis daha cok. Tesekkur ederim canimInş canım hiç korkma çünkü dusukten sonra çok araştırdım ikinci yada 3. Dusuk ten sonra anne yada baba kaynaklı olabilme riski var. Onun öncesinde eğer kromozom bozukluğu varsa ilk 3 ay içinde ya düşük oluyor ya kalbi duruyormuş.bebekte anamoli varsa(kromozom bozukluğu vs) Böyle bebeklerin %90 dusermis Kalan %10 düşmez ve dünyaya sakat olarak dünyaya gelirmiş. O yüzden herşeyin hayırlısı demekten başka sözümüz olamıyor. Ben oglumda sıkıntı yasamamistim bu yüzden hiç aklıma gelmiyordu düşük yapacağım ama olabiliyoruz herşey RABBIMDEN. İlki öyle olsada şimdi hamileleigin tadını çıkar canım.
25 ocakta 3.kaybimi yasadım. 2. Kurtajimi oldum bos gebelikten. Dr 40 gün korunun yani 2 ay dedi. Hesabima gore 40.gun adetim yeni bitmis yum zamani olacak. 40.gun korunmayi birakmayi dusunuyorum. Ama acaba 2 adetmi beklesem diyorum. Siz ne kadar korunuyosunuz? Bugun kurtajin 10.gunu.
Diger kurtajimi 2014 eylulde olmustum o zaman 32.gunde olmustum diger aylar duzene girmisti dr o zaman 3 ay korunma vermisti. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim kimyassldan düsük yaptim sonra 1 yil hamile kalamadim 1 yilin sonunda kaldim yine bos gebelikten kurtaj oldum. Allah kerim.. Bu kez nasil olur adet bilmiyorum.Kurtajdan sonra 40.gunde adet olabildim ben. Sizin hemen duzene giriyor mu?
Ben normalde 28 gunde bir oluyordum kurtaj sonrasi 30. Gunde oldum. Sonra da eski tempoya dondu. 40-42 gune kadar normal. Gecerse dr a gidin adet sokturucu veriliyorBenim adet düzensizliğim yoktur 26 günde bir adet oluyordum 8 ocakta kurtaj oldum ama hala adet olmadım ne zamana olurum acaba
Sizin ne zaman müdahele olmuştu?Ben de henüz olmadım.beklemedeyim.
29 ocakta canım.çok yeni.Sizin ne zaman müdahele olmuştu?
Evet yeniymis daha,geçmiş olsun 60 güne kadar olmayanlar varmış umarım o kadar beklemeyiz29 ocakta canım.çok yeni.
İnşaallah saģliklı bir bebeğin olur kucağına alırsın bende 7 haftalıkken kürtaj oldum üç ay korunma süreci söyledi dr bakalım ne olacak bitti korunma sürecim hayırlısı ile olur hepimizin Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inßallahcanım bende 5 haftalıkken düşük yaptım ama rahim termemiz dedi doktorum ve kürtakja gerek görmedi.. çok deforme olmuyor aslında..düşük esnasında sadece sancı ve kanama oluyor o kadar ...hatta doktorum bana kendini ne zaman hazır hissedersen hamile kalabilirsin demişti,düşükten sonra öyle çokta yasak felan koymadı..düşükten sonra
5.ayda hamile kaldım allahım herkese nasip etsin
60 gün mü???inşallah hayırlısıyla vakti zamanı gelince oluruz.senin normalde düzenin nasıldır?ben korunmayı bıraktığımdan beri bayağı düzensizleşmişti.bebeğimi 5 ay beklemiştim.bakalım rabbim verirse bir daha ne zaman hamile kalacağız.Evet yeniymis daha,geçmiş olsun 60 güne kadar olmayanlar varmış umarım o kadar beklemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?