- 17 Ocak 2016
- 96
- 160
- 8
- 37
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Arkadaşım kusura bakma yazını yeni gordum, bu arada 35. Gün adet oldum çok sevindim:) adetimi hep düzenli oluyordum 26 gunde. Ben oğlumu 4. Ay hamile kalmıştım bunda ise düşündüğümüz ay hamile idim ama kısmet degilmis.60 gün mü???inşallah hayırlısıyla vakti zamanı gelince oluruz.senin normalde düzenin nasıldır?ben korunmayı bıraktığımdan beri bayağı düzensizleşmişti.bebeğimi 5 ay beklemiştim.bakalım rabbim verirse bir daha ne zaman hamile kalacağız.
29 ocakta kürtaj oldum 28 şubatta adet oldum.bat 1 nisan.inşallah hayırlısı olur.Arkadaşım kusura bakma yazını yeni gordum, bu arada 35. Gün adet oldum çok sevindim:) adetimi hep düzenli oluyordum 26 gunde. Ben oğlumu 4. Ay hamile kalmıştım bunda ise düşündüğümüz ay hamile idim ama kısmet degilmis.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Merhaba arkadaslar 25 ocakta kurtaj oldum 2 martta adet oldum bugun 38.gun bu ay korunmayi birakiyoruz.
Amin canim. Ben bu bebegimi 1 yil beklemistim. 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 3ay korunmanin ardindan 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk yaptim 1 yil hamile kalamadim 2015 aralik ayinda hamileydim 25 ocak 2016 da yine bos gebelikten kurtaj oldum. Bu kez 3 ay beklemeyi dusunmuyorum digerinde 3 ay bekledim kimyasal oldu.. dr 40 gun yeterli yani 2 adet dedi. Benim bugun 38 gun adet bitip denemelere baslayasiya 45 gun olur zaten.. hayirlisini diliyorum. Ilk kurtajda testlerim temiz cikmisti. Yine test yaptirdik cikmadi henuz sonuclar. 1-2 haftaya cikar o zaman dr a gidicem. Kurtajin 15.gunu muayene oldum rahim temiz dedi dr. Ve kurtaj yapan dr şans diyo ama ben 3 kaybın sans olmadigini dusunuyorum.Hakkında hayırlısı olsun canım.
ben de 29 ocakta oldum 28 şubatta da adetim geldi.hala devam ediyor. ben de bırakıyorum korunmayı hayırlısıyla.inşallah tez vakitte mutlu haberi veririz birlikte.
İlk bebek miydi canım?kaç haftalıktı?kaç ay beklemiştin bebeğini?
Ben 5 ayın sonunda hamile kalabilmiştim ama 12.haftada kalbi durdu maalesef
Rabbim hepimize eyüp peygamber sabrı versin.
Zor zamanlar geçirmişsin canım.Allah bu sabrının mükafatını verir inşallah.bende korunmayacağım.zaten yaş oldu 30.rabbim ol derse her halükarda olur.Amin canim. Ben bu bebegimi 1 yil beklemistim. 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 3ay korunmanin ardindan 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk yaptim 1 yil hamile kalamadim 2015 aralik ayinda hamileydim 25 ocak 2016 da yine bos gebelikten kurtaj oldum. Bu kez 3 ay beklemeyi dusunmuyorum digerinde 3 ay bekledim kimyasal oldu.. dr 40 gun yeterli yani 2 adet dedi. Benim bugun 38 gun adet bitip denemelere baslayasiya 45 gun olur zaten.. hayirlisini diliyorum. Ilk kurtajda testlerim temiz cikmisti. Yine test yaptirdik cikmadi henuz sonuclar. 1-2 haftaya cikar o zaman dr a gidicem. Kurtajin 15.gunu muayene oldum rahim temiz dedi dr. Ve kurtaj yapan dr şans diyo ama ben 3 kaybın sans olmadigini dusunuyorum.
Esimle dunde konustuk haftaya calismalara basliyoruz dr a falan gitmiycem eylule kadar deniycem insallah gelir bebekleriniz saglikla. Hangi sehirdesin?Zor zamanlar geçirmişsin canım.Allah bu sabrının mükafatını verir inşallah.bende korunmayacağım.zaten yaş oldu 30.rabbim ol derse her halükarda olur.
Canım merhaba beni hatırladı mı eylül anneleri topiginden 11.haftada 2li test icin doktora gittim ve bebegimin kalbi durmus 4gün önce kürtaj oldum bende rabbim hayırlı saglıklı gebelikler nasip etsin hepimize ne kadar korunma vermisti doktor pazartesi kontrole gidicem bakalım ne diyecek patoloji sonuclarım cıkmısmıAmin canim. Ben bu bebegimi 1 yil beklemistim. 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 3ay korunmanin ardindan 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk yaptim 1 yil hamile kalamadim 2015 aralik ayinda hamileydim 25 ocak 2016 da yine bos gebelikten kurtaj oldum. Bu kez 3 ay beklemeyi dusunmuyorum digerinde 3 ay bekledim kimyasal oldu.. dr 40 gun yeterli yani 2 adet dedi. Benim bugun 38 gun adet bitip denemelere baslayasiya 45 gun olur zaten.. hayirlisini diliyorum. Ilk kurtajda testlerim temiz cikmisti. Yine test yaptirdik cikmadi henuz sonuclar. 1-2 haftaya cikar o zaman dr a gidicem. Kurtajin 15.gunu muayene oldum rahim temiz dedi dr. Ve kurtaj yapan dr şans diyo ama ben 3 kaybın sans olmadigini dusunuyorum.
Canim gecmisolsun hatirladim seni insallah temiz cikar sonuclarin benim henuz cikmadi sonuclarim. Bu 3.kaybim dun adet oldum haftaya calismalara baslicaz insallah. Diger kurtajda 3 ay korundumda noldu kimyasal yasadim. Bana dr 40 gun yeterli dedi. Yarin 40.gunum olacak. Folikasit kullaniyorum inofolic aldim saglikli yumurtlamaya yardimciymis. Hem cok korkuyorum hem cok istiyorum. Insallah tezinden saglikla hamile kalir saglikla devam eder gebeliklerimiz. Amin.Canım merhaba beni hatırladı mı eylül anneleri topiginden 11.haftada 2li test icin doktora gittim ve bebegimin kalbi durmus 4gün önce kürtaj oldum bende rabbim hayırlı saglıklı gebelikler nasip etsin hepimize ne kadar korunma vermisti doktor pazartesi kontrole gidicem bakalım ne diyecek patoloji sonuclarım cıkmısmı
İnsallah canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallahCanim gecmisolsun hatirladim seni insallah temiz cikar sonuclarin benim henuz cikmadi sonuclarim. Bu 3.kaybim dun adet oldum haftaya calismalara baslicaz insallah. Diger kurtajda 3 ay korundumda noldu kimyasal yasadim. Bana dr 40 gun yeterli dedi. Yarin 40.gunum olacak. Folikasit kullaniyorum inofolic aldim saglikli yumurtlamaya yardimciymis. Hem cok korkuyorum hem cok istiyorum. Insallah tezinden saglikla hamile kalir saglikla devam eder gebeliklerimiz. Amin.
Sonuçların çıkmadan başlama canım bence tekrar aynı durum olmasın sorun varmı bi gör ona göre denersinCanim gecmisolsun hatirladim seni insallah temiz cikar sonuclarin benim henuz cikmadi sonuclarim. Bu 3.kaybim dun adet oldum haftaya calismalara baslicaz insallah. Diger kurtajda 3 ay korundumda noldu kimyasal yasadim. Bana dr 40 gun yeterli dedi. Yarin 40.gunum olacak. Folikasit kullaniyorum inofolic aldim saglikli yumurtlamaya yardimciymis. Hem cok korkuyorum hem cok istiyorum. Insallah tezinden saglikla hamile kalir saglikla devam eder gebeliklerimiz. Amin.
2014 kurtajda sonuclar temiz cikmisti canim yine oyle olacagini dusunuyorum insallah. Bugun aradim pihtilasma ve patoloji cikmis haftaici ogreniriz sonuclari sanirim.Sonuçların çıkmadan başlama canım bence tekrar aynı durum olmasın sorun varmı bi gör ona göre denersin
Ben dr a sordum kullanabilirsin dedi inofolic. Ben de hamile kalmaya yardimci oldugunu okudugum icin 20 gundur kullaniyorum.infolic dktrunuz mu onerdi kızlar
Anladım canım insallah bunlarda temiz çıkar2014 kurtajda sonuclar temiz cikmisti canim yine oyle olacagini dusunuyorum insallah. Bugun aradim pihtilasma ve patoloji cikmis haftaici ogreniriz sonuclari sanirim.
Canım eski konularına baktım da kürtaj sonrası hamile kaldın mı acaba?canım değişiyo bende 37. günümde oldum 40 güne kadar yolu var korkma
Şuan şüphede adetim e 5 gün var kan testi 4.99 birkaç gün sonra tekrar yaptircamCanım eski konularına baktım da kürtaj sonrası hamile kaldın mı acaba?
Kaç ay korundun canım?kürtajdan beri istiyor muydun?Şuan şüphede adetim e 5 gün var kan testi 4.99 birkaç gün sonra tekrar yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?