- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Bu bahsettiğin kanamayı BAT tan kaç hafta sonra yaşadın?Bende hamile olduğumu bilmiyordum birden kanama geldi baktım düşük yapıyorum bende ne bulantı ne bas dönmesi hiçbirşey olmaz herneyse hastanede öğrendim hamileliği düşügu ben bundan 1 ya da 2 ay sonra hamile kaldım
Doktor öyle söyledi şüpheli dedi kürtaj dan sonra bir ay korundum sonra hiç korunmadim Bu ay çatlama iğnesi oldumKaç ay korundun canım?kürtajdan beri istiyor muydun?
Ben de ocakta kürtaj,şubatta ilk reglimi oldum.bat 1 nisan bekliyorum.
Bat a 5 kala için bence iyi bir değer.bat günü tekrarlarsın istersen.
Canım çok soru soruyorum ama kürtaj olduğun gebeliğinde kaçıncı ayda hamile kalmıştın ve tedavi ile mi normal yolla mı kalmıştın?Doktor öyle söyledi şüpheli dedi kürtaj dan sonra bir ay korundum sonra hiç korunmadim Bu ay çatlama iğnesi oldum
Bu bahsettiğin kanamayı BAT tan kaç hafta sonra yaşadın?
2yada3hafta sonraBu bahsettiğin kanamayı BAT tan kaç hafta sonra yaşadın?
Ben evlendikten 2.bucuk sene sonra rahim filmi sonrası hamile kaldım canım sor tabi bildiğim bişey olursa cevaplarımCanım çok soru soruyorum ama kürtaj olduğun gebeliğinde kaçıncı ayda hamile kalmıştın ve tedavi ile mi normal yolla mı kalmıştın?
Bende de kürtaj sonrası gebe kalamazsam korkusu oluştu.30 yaşındayım.
O zaman en zor sorudan başlayayım ovulasyon testi kullandın mı hiç?tam koyulaşmadan silikleşen test ne anlama geliyor?Ben evlendikten 2.bucuk sene sonra rahim filmi sonrası hamile kaldım canım sor tabi bildiğim bişey olursa cevaplarım
Yok ben hiç ovulasyon kullanmadım günüm 10 gün geçmişti test yaptım çıktı direk zaten herzaman günüm geçtiği için umutlanmamistim.O zaman en zor sorudan başlayayım ovulasyon testi kullandın mı hiç?tam koyulaşmadan silikleşen test ne anlama geliyor?
Bana bir hafta ilişki yok demişti bende 9 hafta lık aldirdim kalp atışı yoktu bana da 3 ay dedi ben bir ay korundum ama olmadı zaten bi sene oldu şimdi adetim e 4 gün var dün kan tahlili verdim 4.99 çıktı inşallah adet günüme kadar yükselir bana kürtajdan sonra hemen olur dedi çevredekiler ama olmadı inşallah senin olur.Arkadaslar rahatsiz ettim 20 ocakda kurtaj oldum 9 haftalik bebegimin kalp atisi olmadigindan doktorum 3 ay korun dedi 40 gun boyunca hic iliskiye girmiyeceksin dedi lohusa oluyormusum ben kurtajdan 25 gun sonra adet oldum sonra ikinci adetimi oldum ucuncu adeti beklemeden hamile kalmak istyrm bir skinti olurmu diye merak ettim bnm durumda olan varmi
Bana doktorum sadece 2 hafta korunma verdi. .3 adet döneminden sonra hamile kaldimArkadaslar rahatsiz ettim 20 ocakda kurtaj oldum 9 haftalik bebegimin kalp atisi olmadigindan doktorum 3 ay korun dedi 40 gun boyunca hic iliskiye girmiyeceksin dedi lohusa oluyormusum ben kurtajdan 25 gun sonra adet oldum sonra ikinci adetimi oldum ucuncu adeti beklemeden hamile kalmak istyrm bir skinti olurmu diye merak ettim bnm durumda olan varmi
Kızlar sonucum bugün 0.887 malesef yaniElif28 kesin hamilesin insallh saglikla kucagina alirsin Rabbim tum istiyenlere versin hepimiz zor zamanlar gecirdik ve geciriyoruz derdi veren mevlam hediyesinide sunar...
Canım bu takvim kaynettiğin gebeliğinin takvimi mi?ben ilk adetime kadar korundum.sonra bıraktım.zaten vücut hazırlanmışsa kalırız.başka problemimi yoksa hayırlısıyla kalırız inşallah.Kızlar Merhaba ben de 40 gün önce kurtaj oldum 8 haftalik iken kalp atisi duyulmadi diye ilk gebeligimdi çok hüsran oldu zor bir sürecti doktorum gebelik icin hiç bekleme istediğin zaman deneyebilirsin tabi istersen 1 adet dönemi bekle dedi bende adetim bitti suan denemek için tereddütteyim ya yeniden olursa bebek de çok istiyorum zaten eşimin keyfini beklemek 5 yilimizi aldi Rabbim sağlıklı sıhhatli versin bu sefer isteyen herkese
Canın sağolsun..Kızlar sonucum bugün 0.887 malesef yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?