Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Bu bahsettiğin kanamayı BAT tan kaç hafta sonra yaşadın?

Kaç ay korundun canım?kürtajdan beri istiyor muydun?
Ben de ocakta kürtaj,şubatta ilk reglimi oldum.bat 1 nisan bekliyorum.
Bat a 5 kala için bence iyi bir değer.bat günü tekrarlarsın istersen.
Doktor öyle söyledi şüpheli dedi kürtaj dan sonra bir ay korundum sonra hiç korunmadim Bu ay çatlama iğnesi oldum

Doktor öyle söyledi şüpheli dedi kürtaj dan sonra bir ay korundum sonra hiç korunmadim Bu ay çatlama iğnesi oldum
Canım çok soru soruyorum ama kürtaj olduğun gebeliğinde kaçıncı ayda hamile kalmıştın ve tedavi ile mi normal yolla mı kalmıştın?
Bende de kürtaj sonrası gebe kalamazsam korkusu oluştu.30 yaşındayım.

Ozel hastanede yaptirdigim Kan testi negatif ciktiktan 1 hafta sonra gec dollenme olmasi nedeni ile 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Kendisi ile beraber gecirdigim 7 gun hergunumden guzeldi ama sonra babasi gibi deli cikti bebegim bizi birakti gitti. Hep sukrettim. Daha zorunu dusundum. 25 subatta kurtaj oldum iki gundur kahverengi lekelenmelerim var. Acaba bu mumkunmu ? Cunku doktor korunmana gerek yok dedi ve hic korunmadik kurtajdan 1 hafta sonra Calismalara basladik. Ama hemen hanile kalmam mumkun degil sanirim. Zaten genc kizligidan beri pco hastasiyim. Matofin ve folik asit kullaniyorum. Belki yasayan vardir diye sormak istedim. Her guzel anne olmak isteyenlere adayina dualarimla hayirli geceler

Ben evlendikten 2.bucuk sene sonra rahim filmi sonrası hamile kaldım canım sor tabi bildiğim bişey olursa cevaplarım

1. Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum kafama takıldı ben 30 ocakta kürtaj oldum 1 martta ilk adetimi oldum şimdi ben tekrar test yapmak için yada adet olmayı beklemek için hangi tarihi baz alıcam 1 nisanımı yoksa 29 martımı malum şubat 29 çekince benim hesap karıştı add-ons by avforums.com

Ben evlendikten 2.bucuk sene sonra rahim filmi sonrası hamile kaldım canım sor tabi bildiğim bişey olursa cevaplarım
O zaman en zor sorudan başlayayım ovulasyon testi kullandın mı hiç?tam koyulaşmadan silikleşen test ne anlama geliyor?

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hep bebek istedik ama malesef olmadı. .drlar ise sebepsiz infertilite dedi yani hiç bir sorun yokken bebek olmadı. .1 negatif aşılama oldu. .Ağustos ayinda da tüp bebek yaptık ve pozitif sonuç aldık ama malesef kalp atışını duyamadik ve ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım. .kaybettigim bebegimin travmasini atlatamadigim için Dr a kontrole bile gitmek istemedim ve bu ay Hamdolsun doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. .Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin

Arkadaslar rahatsiz ettim 20 ocakda kurtaj oldum 9 haftalik bebegimin kalp atisi olmadigindan doktorum 3 ay korun dedi 40 gun boyunca hic iliskiye girmiyeceksin dedi lohusa oluyormusum ben kurtajdan 25 gun sonra adet oldum sonra ikinci adetimi oldum ucuncu adeti beklemeden hamile kalmak istyrm bir skinti olurmu diye merak ettim bnm durumda olan varmi

O zaman en zor sorudan başlayayım ovulasyon testi kullandın mı hiç?tam koyulaşmadan silikleşen test ne anlama geliyor?
Yok ben hiç ovulasyon kullanmadım günüm 10 gün geçmişti test yaptım çıktı direk zaten herzaman günüm geçtiği için umutlanmamistim.

Bana bir hafta ilişki yok demişti bende 9 hafta lık aldirdim kalp atışı yoktu bana da 3 ay dedi ben bir ay korundum ama olmadı zaten bi sene oldu şimdi adetim e 4 gün var dün kan tahlili verdim 4.99 çıktı inşallah adet günüme kadar yükselir bana kürtajdan sonra hemen olur dedi çevredekiler ama olmadı inşallah senin olur.

Bana doktorum sadece 2 hafta korunma verdi. .3 adet döneminden sonra hamile kaldim

Ben hamileligimde ovulasyon testi yaptirmistim ilk yaptigimda silik cikti 3 gun sonra tekrar yaptim cift cizgi cikti yani hamileydim ovulasyon testleri genelde erken yapildiginda kesin sonuc vermiyor.

Elif28 kesin hamilesin insallh saglikla kucagina alirsin Rabbim tum istiyenlere versin hepimiz zor zamanlar gecirdik ve geciriyoruz derdi veren mevlam hediyesinide sunar...

Kızlar Merhaba ben de 40 gün önce kurtaj oldum 8 haftalik iken kalp atisi duyulmadi diye ilk gebeligimdi çok hüsran oldu zor bir sürecti doktorum gebelik icin hiç bekleme istediğin zaman deneyebilirsin tabi istersen 1 adet dönemi bekle dedi bende adetim bitti suan denemek için tereddütteyim ya yeniden olursa bebek de çok istiyorum zaten eşimin keyfini beklemek 5 yilimizi aldi Rabbim sağlıklı sıhhatli versin bu sefer isteyen herkese

Canım bu takvim kaynettiğin gebeliğinin takvimi mi?ben ilk adetime kadar korundum.sonra bıraktım.zaten vücut hazırlanmışsa kalırız.başka problemimi yoksa hayırlısıyla kalırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…