- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 108
- 41
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Evet kaybettigim cnm kaldiricam bayadir girmiyordum kadınlar kulübüne nasip bakalım görünce içim çık ettiCanım bu takvim kaynettiğin gebeliğinin takvimi mi?ben ilk adetime kadar korundum.sonra bıraktım.zaten vücut hazırlanmışsa kalırız.başka problemimi yoksa hayırlısıyla kalırız inşallah.
Hiç gerek yok 3 adet dönemine beklemeye ben de aynı durumdayım doktor hemen baslayabilirsin dwdi ama ben 1 adet dönemi bekledim adetim biteli 2 gün oluyor denedik biz bebeğe bişey olmasın diye duydugumuzdan beri hiç cinsel ilişkiye girmedik sakinan göze çöp batarmis bu da bnm yorumumArkadaslar rahatsiz ettim 20 ocakda kurtaj oldum 9 haftalik bebegimin kalp atisi olmadigindan doktorum 3 ay korun dedi 40 gun boyunca hic iliskiye girmiyeceksin dedi lohusa oluyormusum ben kurtajdan 25 gun sonra adet oldum sonra ikinci adetimi oldum ucuncu adeti beklemeden hamile kalmak istyrm bir skinti olurmu diye merak ettim bnm durumda olan varmi
Bnm de çok geldi hiç bu kadar gelmemişti hayatimda29 ocakta kürtaj oldum 28 şubatta adet oldum.bat 1 nisan.inşallah hayırlısı olur.
Ayrıca benim adetim çok ve yoğun geliyor.normal midir acaba?
Gecmis olsun..Hamile kalmış olabilirsiniz idrar testi yapın çıkar zaten.ya da düzensizlik te olabilir hava değişikliği vsKizlar selamun aleykum öncelikle 2.5 ay önce boş gebelik yüzünden 8.haftada düşük yaptm.O zamandan beri korunuyoruz lakin geri çekilme yöntemiyle.Ilk adetimi oldum ayın 31 inde ikincisini olmam gerekirken gecikme oldu 3 gündür ne belirti var ne gelen giden.Diğer gebelikteki belirtilerle aynı şeyleri yaşıyorum adet gecikmesinden sonra göğüslerim şişti bicak saplaniyor ve akintim hala devam ediyo yani geri çekilme olsa bile kalma ihtimali var mıdır?? Olursa güzel olur ama olmazsa da uzulmicem daha zamanım var diye düşünüyorum sizin yorumlariniza ihtiyacm var
Dusukten sonra ilk adetimi Martin 1 inde oldum oraya yanlislikla 31 yazmışım bu ayın 1 inde olmam lazımdı lakin gelmedi.Eğer varsa biraz plansız olacak okulumun tam ortasında doğmuş oluyor çünkü bu endişelendirdi beni.Pazartesi. test yapsam idrar testi sonuç alabilir miyim acaba ?Subat ayı da kısa çekiyor onu da hesaba kattiysaniz yukaridaki dediklerim gecerli
Büyük ihtimal çıkar benim adet gününden önce hep çıktı silik olarak.gelirse de hayırlısı olsun çok dert etme lütfen.Allah kolaylığını verir.Dusukten sonra ilk adetimi Martin 1 inde oldum oraya yanlislikla 31 yazmışım bu ayın 1 inde olmam lazımdı lakin gelmedi.Eğer varsa biraz plansız olacak okulumun tam ortasında doğmuş oluyor çünkü bu endişelendirdi beni.Pazartesi. test yapsam idrar testi sonuç alabilir miyim acaba ?
Adetle aynı ona göre hesapla iki haftadan sonra.kürtaj in ilk günü adetin ilk günü sayiliyorarkadaslar kurtajdan ne kadar sonra yumurtlama oluyor ?
Bende 2.reglimi geç oldum ilki 26subat ikinci 30martti belirtilerde insana acaba dedirttiriyor ama araştırdığım kadarıyla genelde ikinci geç oluyor belkide ilkinde kaybettiğimiz kanamalar yüzünden rahim duvarı tekrar kalinlasmasi zaman alıyor 3.reglimden sonra başlamak istiyorum allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin iyi haberlerle yazısalim kısa zamandaÖyle rabbim verir inşallah kolaylığını birini kaybettim zaten pek de ara yok ama bişey olmaz inşallah yarın test yapacam allah izin verirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?