Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Slm kızlar benim bir kızım var 2.yi istiyorum.2subatta kürtaj oldum kalbi durdu sata göre 9hf ama 7hf gelişmiş:-( ilk reglimi 26 si oldum ikinci reglimi hala olamadım 34.günüm.dışa yöntemiyle yumurtlama günümde iliski olduydu sizce gebelik olabilirmi tedirginim erken diye böyle 2.yi geç olan yada gebelik yaşayan varmiydi

Canım bu takvim kaynettiğin gebeliğinin takvimi mi?ben ilk adetime kadar korundum.sonra bıraktım.zaten vücut hazırlanmışsa kalırız.başka problemimi yoksa hayırlısıyla kalırız inşallah.
Evet kaybettigim cnm kaldiricam bayadir girmiyordum kadınlar kulübüne nasip bakalım görünce içim çık etti

Hiç gerek yok 3 adet dönemine beklemeye ben de aynı durumdayım doktor hemen baslayabilirsin dwdi ama ben 1 adet dönemi bekledim adetim biteli 2 gün oluyor denedik biz bebeğe bişey olmasın diye duydugumuzdan beri hiç cinsel ilişkiye girmedik sakinan göze çöp batarmis bu da bnm yorumum

Benimde ilk reglimde kanamam yoğundu ikinciyi oldum normale döndü kızlar herhalde ilkinde gebelikte kalinlasan rahim duvarı nedeniyle yoğun kanama olabiliyor

Basladim bende calismaya Allah bilir yine nasipse . rabbim hepimize sagliklisini hayirlisini verir insallah

Kizlar selamun aleykum öncelikle 2.5 ay önce boş gebelik yüzünden 8.haftada düşük yaptm.O zamandan beri korunuyoruz lakin geri çekilme yöntemiyle.Ilk adetimi oldum ayın 31 inde ikincisini olmam gerekirken gecikme oldu 3 gündür ne belirti var ne gelen giden.Diğer gebelikteki belirtilerle aynı şeyleri yaşıyorum adet gecikmesinden sonra göğüslerim şişti bicak saplaniyor ve akintim hala devam ediyo yani geri çekilme olsa bile kalma ihtimali var mıdır?? Olursa güzel olur ama olmazsa da uzulmicem daha zamanım var diye düşünüyorum sizin yorumlariniza ihtiyacm var

Gecmis olsun..Hamile kalmış olabilirsiniz idrar testi yapın çıkar zaten.ya da düzensizlik te olabilir hava değişikliği vs

Subat ayı da kısa çekiyor onu da hesaba kattiysaniz yukaridaki dediklerim gecerli
Dusukten sonra ilk adetimi Martin 1 inde oldum oraya yanlislikla 31 yazmışım bu ayın 1 inde olmam lazımdı lakin gelmedi.Eğer varsa biraz plansız olacak okulumun tam ortasında doğmuş oluyor çünkü bu endişelendirdi beni.Pazartesi. test yapsam idrar testi sonuç alabilir miyim acaba ?

Yani düştükten sonra adet olmadan hamile kalanlar var kanama bittikten sonra yumurtlama oluyor zannimca düşük kanamasi kesildikten sonra

Büyük ihtimal çıkar benim adet gününden önce hep çıktı silik olarak.gelirse de hayırlısı olsun çok dert etme lütfen.Allah kolaylığını verir.

Öyle rabbim verir inşallah kolaylığını birini kaybettim zaten pek de ara yok ama bişey olmaz inşallah yarın test yapacam allah izin verirse :)

.r
Öyle rabbim verir inşallah kolaylığını birini kaybettim zaten pek de ara yok ama bişey olmaz inşallah yarın test yapacam allah izin verirse :)
Bende 2.reglimi geç oldum ilki 26subat ikinci 30martti belirtilerde insana acaba dedirttiriyor ama araştırdığım kadarıyla genelde ikinci geç oluyor belkide ilkinde kaybettiğimiz kanamalar yüzünden rahim duvarı tekrar kalinlasmasi zaman alıyor 3.reglimden sonra başlamak istiyorum allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin iyi haberlerle yazısalim kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…