- 19 Eylül 2015
- 224
- 84
- 18
- 32
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.001
Amin canm inşallah valla test yaptm ama negatif çıktı ya heralde 2.adet ondan gecikti bide sinav dönemi başladı stresten de gelmemis olabilir.r
Bende 2.reglimi geç oldum ilki 26subat ikinci 30martti belirtilerde insana acaba dedirttiriyor ama araştırdığım kadarıyla genelde ikinci geç oluyor belkide ilkinde kaybettiğimiz kanamalar yüzünden rahim duvarı tekrar kalinlasmasi zaman alıyor 3.reglimden sonra başlamak istiyorum allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin iyi haberlerle yazısalim kısa zamanda
Canm bi adetini bekle bir kere yada iki kere adet ol ondan sonra daha sağlıklı olur rahmin toparlanmasi lazm kirtajda bu süre3 ay kadar oluyorYa arkadaşlar 5mm kesem gelişmedi tam bir gebelik olmadı acaba beklemeden hamile kalsam sorun olur mu? Bu arada kürtaj oldum düşük olmadı .var mı ole hemen regl olmadan hamile kalanınız?
Canm bi adetini bekle bir kere yada iki kere adet ol ondan sonra daha sağlıklı olur rahmin toparlanmasi lazm kirtajda bu süre3 ay kadar oluyor
Burda bende okudum onları evet hic adet olmadan tekrar hamile olan sağlıklı bebekleri olan var tabiki beklemek istemiyorsan sen bilirsin olabilirCanım internette kalanlar var ondan sordum yorumlarda okudum acaba böyle yaşayan var mı diye sordum
Canim kürtaj normal düşük gibi olmadığı için cerrahi islem sonucta.en azından ilk adeti ni ol çünkü antibiyotik ilaç falan kullanıyorsun.onlar bir vücuttan atılsin daha sağlıklı olur bence.tabi ki kürtajdan hemen sonra da hamile kalanlar var bu tamamen senin tercihin.kendini nasıl hissettiğinle ilgiliYa arkadaşlar 5mm kesem gelişmedi tam bir gebelik olmadı acaba beklemeden hamile kalsam sorun olur mu? Bu arada kürtaj oldum düşük olmadı .var mı ole hemen regl olmadan hamile kalanınız?
Canim kürtaj normal düşük gibi olmadığı için cerrahi islem sonucta.en azından ilk adeti ni ol çünkü antibiyotik ilaç falan kullanıyorsun.onlar bir vücuttan atılsin daha sağlıklı olur bence.tabi ki kürtajdan hemen sonra da hamile kalanlar var bu tamamen senin tercihin.kendini nasıl hissettiğinle ilgili
Bnm doktorum kanaman bitince hemen baslayabilirsin dedi denemeye ama ben 1 adet dönemi bekledim suan yumurtlamayi bekliyorumCanım teşekür ederim cevabın için hayırlısı neyse o olsun Rabbim yaşatmasin birdaha düşmanıma vermesin
Bnm doktorum kanaman bitince hemen baslayabilirsin dedi denemeye ama ben 1 adet dönemi bekledim suan yumurtlamayi bekliyorum
Tam boşalma olmasa dahi öncesinde gelen bir kaç damla meni veyahut zevk sıvısında bile milyonlarca sperm vardır.bunlardan biri senin de yumurtlama döneminse döllenebilir gayet canım.geri cekilme koruma olasılığı yüksek bir yöntem değildir.var mı gebelik regl oldun mu canım?Kizlar selamun aleykum öncelikle 2.5 ay önce boş gebelik yüzünden 8.haftada düşük yaptm.O zamandan beri korunuyoruz lakin geri çekilme yöntemiyle.Ilk adetimi oldum ayın 31 inde ikincisini olmam gerekirken gecikme oldu 3 gündür ne belirti var ne gelen giden.Diğer gebelikteki belirtilerle aynı şeyleri yaşıyorum adet gecikmesinden sonra göğüslerim şişti bicak saplaniyor ve akintim hala devam ediyo yani geri çekilme olsa bile kalma ihtimali var mıdır?? Olursa güzel olur ama olmazsa da uzulmicem daha zamanım var diye düşünüyorum sizin yorumlariniza ihtiyacm var
merhaba bende 22 martta kurtaj oldum 12 haftalıkdım kontrole gıtmıstım am amalaesef bebegımın kalbının durdugunu ogrendım cok uzuldum cok yıprandım cok agladım ama allahımın gücüne gıtmesın ısyanımdan degıl acizligimden agladım ama cok sukur toplamaya calısıyorum kendımı dr 3 ay korun dedı ama ben pek dınlemek ısdemıyorum dr hayırlısı neyse o olsun sen neler yapıyorsunBen de 25 Mart'ta oldum kurtaj.ilk adetimi bekliyorum.ben ikinci kurtajimi oldum.üstelik aralarında 1 sene vardı tam. yani olmayacak olduktan sonra 1 sene dursanda nasip olmuyor.
merhaba bende 22 martta kurtaj oldum 12 haftalıkdım kontrole gıtmıstım am amalaesef bebegımın kalbının durdugunu ogrendım cok uzuldum cok yıprandım cok agladım ama allahımın gücüne gıtmesın ısyanımdan degıl acizligimden agladım ama cok sukur toplamaya calısıyorum kendımı dr 3 ay korun dedı ama ben pek dınlemek ısdemıyorum dr hayırlısı neyse o olsun sen neler yapıyorsun
Oncelikle geçmiş olsun canım inan hiç üstüne düşünmüyorum oluruna bıraktım.Kpssye gireceğim mayısta ona odaklandım çalışıyorum.Kafamı baya dağıtiyor.ilk regli bekliyorum ondan sonra genetik testler ve pihtilasma için 9 Mayısa randevu aldım. Beklemede yim. Öyle yani stabil hayatım. Arada aklıma gelince üzülüyorum ama nasip diyorum sadece.hayırlısı boyleymismerhaba bende 22 martta kurtaj oldum 12 haftalıkdım kontrole gıtmıstım am amalaesef bebegımın kalbının durdugunu ogrendım cok uzuldum cok yıprandım cok agladım ama allahımın gücüne gıtmesın ısyanımdan degıl acizligimden agladım ama cok sukur toplamaya calısıyorum kendımı dr 3 ay korun dedı ama ben pek dınlemek ısdemıyorum dr hayırlısı neyse o olsun sen neler yapıyorsun
ben de 21 Martta kurtaj oldum hala bekliyorum adet olmayi adet oldunuz mu siz?merhaba bende 22 martta kurtaj oldum 12 haftalıkdım kontrole gıtmıstım am amalaesef bebegımın kalbının durdugunu ogrendım cok uzuldum cok yıprandım cok agladım ama allahımın gücüne gıtmesın ısyanımdan degıl acizligimden agladım ama cok sukur toplamaya calısıyorum kendımı dr 3 ay korun dedı ama ben pek dınlemek ısdemıyorum dr hayırlısı neyse o olsun sen neler yapıyorsun
Canım adet oldun mu? benim 36. Günüm hala bekliyorum. Gerçi sen doktor bir ilaç verdi bitince olacakmisim dedin diye hatırlıyorum.merhaba ben de seninle aynı günde oldum14 haftalıktı, gece uyurken su geldi ve iki gün sonra da kalbi durdu. Birebir seninle aynı duygulara sahibim sanırım. ve neler hissettiğimizi de bizden başka anlayabilen yok. Ağlama diyorlar ama elde değil fark edemiyorlar. ben de senin gibi ilk regli sonrası bırakmak istiyorum. Rabbim bu sefer hepimize sağlıklı bebeğimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.
ben de 21 Martta kurtaj oldum hala bekliyorum adet olmayi adet oldunuz mu siz?
Canım adet oldun mu? benim 36. Günüm hala bekliyorum. Gerçi sen doktor bir ilaç verdi bitince olacakmisim dedin diye hatırlıyorum.
Sirtim belim agriyor gelen giden yok bekliyorum.Canım 24 Nisan' da hafif hafif gelmeye başladı. hala yoğunlaşmadı.
Benimde ilk reglimde ilk 3gun lekemsi kahve şeklinde geldiydi 4.günden sonra baya cogaldiydi,2.regl normaldi şimdi 3.reglimi olmak üzereyim
Sirtim belim agriyor gelen giden yok bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?