Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Amin canm inşallah valla test yaptm ama negatif çıktı ya heralde 2.adet ondan gecikti bide sinav dönemi başladı stresten de gelmemis olabilir

Ya arkadaşlar 5mm kesem gelişmedi tam bir gebelik olmadı acaba beklemeden hamile kalsam sorun olur mu? Bu arada kürtaj oldum düşük olmadı .var mı ole hemen regl olmadan hamile kalanınız?

Ya arkadaşlar 5mm kesem gelişmedi tam bir gebelik olmadı acaba beklemeden hamile kalsam sorun olur mu? Bu arada kürtaj oldum düşük olmadı .var mı ole hemen regl olmadan hamile kalanınız?
Canm bi adetini bekle bir kere yada iki kere adet ol ondan sonra daha sağlıklı olur rahmin toparlanmasi lazm kirtajda bu süre3 ay kadar oluyor

Canm bi adetini bekle bir kere yada iki kere adet ol ondan sonra daha sağlıklı olur rahmin toparlanmasi lazm kirtajda bu süre3 ay kadar oluyor

Canım internette kalanlar var ondan sordum yorumlarda okudum acaba böyle yaşayan var mı diye sordum

Canim kürtaj normal düşük gibi olmadığı için cerrahi islem sonucta.en azından ilk adeti ni ol çünkü antibiyotik ilaç falan kullanıyorsun.onlar bir vücuttan atılsin daha sağlıklı olur bence.tabi ki kürtajdan hemen sonra da hamile kalanlar var bu tamamen senin tercihin.kendini nasıl hissettiğinle ilgili

Ben de 25 Mart'ta oldum kurtaj.ilk adetimi bekliyorum.ben ikinci kurtajimi oldum.üstelik aralarında 1 sene vardı tam. yani olmayacak olduktan sonra 1 sene dursanda nasip olmuyor.

Canım teşekür ederim cevabın için hayırlısı neyse o olsun Rabbim yaşatmasin birdaha düşmanıma vermesin

Tam boşalma olmasa dahi öncesinde gelen bir kaç damla meni veyahut zevk sıvısında bile milyonlarca sperm vardır.bunlardan biri senin de yumurtlama döneminse döllenebilir gayet canım.geri cekilme koruma olasılığı yüksek bir yöntem değildir.var mı gebelik regl oldun mu canım?

Ben de 25 Mart'ta oldum kurtaj.ilk adetimi bekliyorum.ben ikinci kurtajimi oldum.üstelik aralarında 1 sene vardı tam. yani olmayacak olduktan sonra 1 sene dursanda nasip olmuyor.
merhaba bende 22 martta kurtaj oldum 12 haftalıkdım kontrole gıtmıstım am amalaesef bebegımın kalbının durdugunu ogrendım cok uzuldum cok yıprandım cok agladım ama allahımın gücüne gıtmesın ısyanımdan degıl acizligimden agladım ama cok sukur toplamaya calısıyorum kendımı dr 3 ay korun dedı ama ben pek dınlemek ısdemıyorum dr hayırlısı neyse o olsun sen neler yapıyorsun

merhaba ben de seninle aynı günde oldum 14 haftalıktı, gece uyurken su geldi ve iki gün sonra da kalbi durdu. Birebir seninle aynı duygulara sahibim sanırım. ve neler hissettiğimizi de bizden başka anlayabilen yok. Ağlama diyorlar ama elde değil fark edemiyorlar. ben de senin gibi ilk regli sonrası bırakmak istiyorum. Rabbim bu sefer hepimize sağlıklı bebeğimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Oncelikle geçmiş olsun canım inan hiç üstüne düşünmüyorum oluruna bıraktım.Kpssye gireceğim mayısta ona odaklandım çalışıyorum.Kafamı baya dağıtiyor.ilk regli bekliyorum ondan sonra genetik testler ve pihtilasma için 9 Mayısa randevu aldım. Beklemede yim. Öyle yani stabil hayatım. Arada aklıma gelince üzülüyorum ama nasip diyorum sadece.hayırlısı boyleymis

ben de 21 Martta kurtaj oldum hala bekliyorum adet olmayi adet oldunuz mu siz?
Canım adet oldun mu? benim 36. Günüm hala bekliyorum. Gerçi sen doktor bir ilaç verdi bitince olacakmisim dedin diye hatırlıyorum.

ben de 21 Martta kurtaj oldum hala bekliyorum adet olmayi adet oldunuz mu siz?

Canım adet oldun mu? benim 36. Günüm hala bekliyorum. Gerçi sen doktor bir ilaç verdi bitince olacakmisim dedin diye hatırlıyorum.

Canım 24 Nisan' da hafif hafif gelmeye başladı. hala yoğunlaşmadı.

Benimde ilk reglimde ilk 3gun lekemsi kahve şeklinde geldiydi 4.günden sonra baya cogaldiydi,2.regl normaldi şimdi 3.reglimi olmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…