Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

/myssteriouss,Bende korkmuştum öyle olunca ama normalmis sonrasındaki kanamam baya baya olmuştu toplam 10,11gun surduydu buda normalmis drum la görüşmüştüm seninde öyle olursa endiselenme 2.reglimde 4,5gun gecikmeli olmuştu buda fazla kanamadan rahim duvarının tekrar kalinlasmasindan dolayı oluyormuş.2.de kanamam normal olmuştu.bugün itibariylede 3.Reglimi oldum.geçmiş olsun Allah bidaha hicbirimize yaşatmasın inşaallah.

iyi ki söyledin, çok teşekkürler. bu regli biraz süründürcek anlaşılan, neyse rahim yapışması filan olmasın da uzun sürsün sorun yok. sen korunmayı bırakmadın mı canım henüz?
Amin bir daha hiç birimiz yaşamayalım, mutlu mutlu hamilelik geçirip miniklerimize kavuşalım inşallah.

Inşaallah canım.bundan sonra korunmamayi düşünüyorum 3regl olmayi beklemistim dr beklemene gerek yok ilk reglden sonra başla dedi ama korkumdan bekledim işte.benim 5yasinda bi kızım var eşim 2.ye çok arzulu değil ama oluncada benden çok hevesleniyor kürtajda benden daha çok aglamisti hakkımızda hayırlisi olsun

hayırlısı olsun o zaman, en kısa zamanda gelsin minik kardeş :) benim ilk bebekti, çok sarsıcı gerçekten. reglim de hala yoğunlaşmadı, nasıl stres yapıyor çok iyi bilirsin. hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.

Bende kullandım zamanında ben ondan önce hesaplıyordum oda onayliyordu benim yumurtlama günüm belirgin oluyor kasikta ağrı ve ciddi bir yumurta akı akışı gerçekleşiyor bide şu 14 ten çıkar olayıda tam günü gününe denk geliyor bütün meselem nasip artık çünkü tam günü bile olsa Allah ol demezse olmuyor

kesinlikle haklısın canım, ben de senin gibi onaylamak için kullanıyordum desem yeridir. Ağrı sızı değil de, akıntı bende de tam tutuyor. Bakalım bu sefer ne olacak, tüm düzen değişti sonuçta.

Son düzenleme:

Bazı arkadaşlar ikinci regli çok beklediler ama umarım benim ki düzenini bozmaz. Ben bu reglim bitince tekrar doktora gideceğim. pıhtılaşma, enfeksiyon vb. tüm testleri bir kez daha yapsın istiyorum. Çünkü ben korunmak istemiyorum. Doktorum da kürtajdan 10 gün sonraki kontrolde iki regli beklesek daha iyi dedi. ama toparlanma gayet iyi, reglden sonra da bakalım öyle karar verelim demişti. Hamile kalmam uzun sürmüştü, umarım yine öyle olmaz.

Inşaallah istediğin an nasip eder rabbim güzel haberlerimizi veririz.

Merhaba kızlar bende geçen salı günü şiddetli ağrı ve kanama ile bebeğimi düşürdüm 7 haftalıkken pazartesi günü kontrole gittim ve değerim 18 düşmüş evet sizler gibi bende 2 yıl Bebek istedim tam nisan ayında tüp bebek tedavisine başlayacakken meleğim sürpriz yapıp geldi ama çok uzun süre tutunamadı burdan tüm yaZılanları okudum kiminiz beklemiş kiminiz hemen hamile kalmışsınız şimdi bende gelgitler içindeyim bekleyeyim mi yoksa hemen devam mı edeyim eşim beklemeye gerek yok diyor bir tarafım bekle diyor bir tarafım hemen başla korunma diyor birde ya hamile kalamazsam diye düşünce sardı bu düşünceler beni yiyip duruyor ama allahtan hayırlısını istedim her zaman şimdi de öyle istiyorum ama bir an önce gelsin Bebeklerimiz çünkü stresli yorucu bir süreç bu arada güzel haberleri olan varmı??

Merhaba arkadaşlar bende 30 martta 11+4 haftalik gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. 46 gün oldu. Hemen gebelik düşünüyorum ama kahverengi leke geliyo 46 gündür. Leke gelmesine rağmen hamile kalan varmı aranızda varsa yazabilirmi lütfen çok tedirginm

Dr un ne diyor canım 46 gün boyunca leke gelmesi normal olmayabilir.ben de 2 adet dönemi geçirdim.
3.adetimi şuan oluyorum inişllah son adet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…