- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.021
Iyiler canim cok sukur40 güne kadar çok normalmiş zaten tatlım. Bu arada evsannn' dı sanırım nicki, nasıl? iyi mi bebişi?
ohh süper, çok sevindim.Iyiler canim cok sukur
/myssteriouss,Bende korkmuştum öyle olunca ama normalmis sonrasındaki kanamam baya baya olmuştu toplam 10,11gun surduydu buda normalmis drum la görüşmüştüm seninde öyle olursa endiselenme 2.reglimde 4,5gun gecikmeli olmuştu buda fazla kanamadan rahim duvarının tekrar kalinlasmasindan dolayı oluyormuş.2.de kanamam normal olmuştu.bugün itibariylede 3.Reglimi oldum.geçmiş olsun Allah bidaha hicbirimize yaşatmasın inşaallah.
Inşaallah canım.bundan sonra korunmamayi düşünüyorum 3regl olmayi beklemistim dr beklemene gerek yok ilk reglden sonra başla dedi ama korkumdan bekledim işte.benim 5yasinda bi kızım var eşim 2.ye çok arzulu değil ama oluncada benden çok hevesleniyor kürtajda benden daha çok aglamisti hakkımızda hayırlisi olsun
Nasıl oldun canım regl yoğunlaştımıhayırlısı olsun o zaman, en kısa zamanda gelsin minik kardeş :) benim ilk bebekti, çok sarsıcı gerçekten. reglim de hala yoğunlaşmadı, nasıl stres yapıyor çok iyi bilirsin. hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.
Nasıl oldun canım regl yoğunlaştımı
iyi sevindim senin adına.bende ayın 9,10nunu bekliyorum hesabıma göre yumurtlama anım bakalım hayırlısıbugün kırmızıya döndü ve karın ağrım geleceğini gösteriyor gibi. Sanırım bugün patlama yaşanacak :)
sen nasılsın? her şey yolunda mı?
iyi sevindim senin adına.bende ayın 9,10nunu bekliyorum hesabıma göre yumurtlama anım bakalım hayırlısı
Bende kullandım zamanında ben ondan önce hesaplıyordum oda onayliyordubenim yumurtlama günüm belirgin oluyor kasikta ağrı ve ciddi bir yumurta akı akışı gerçekleşiyor bide şu 14 ten çıkar olayıda tam günü gününe denk geliyor bütün meselem nasip artık çünkü tam günü bile olsa Allah ol demezse olmuyor
kesinlikle haklısın canım, ben de senin gibi onaylamak için kullanıyordum desem yeridir. Ağrı sızı değil de, akıntı bende de tam tutuyor. Bakalım bu sefer ne olacak, tüm düzen değişti sonuçta.
Kürtaj sonrasi yine rahatlıkla takip edebildim öyle sıkıntı olmuyor.sen nekadar beklemeyi düşünüyorsun,dr un ne demişti bekleme süresi kişiye göre değişiyor drlar muane sonrasi duruma göre birşeyler söylüyorlar.
Inşaallah istediğin an nasip eder rabbim güzel haberlerimizi veririz.Bazı arkadaşlar ikinci regli çok beklediler ama umarım benim ki düzenini bozmaz. Ben bu reglim bitince tekrar doktora gideceğim. pıhtılaşma, enfeksiyon vb. tüm testleri bir kez daha yapsın istiyorum. Çünkü ben korunmak istemiyorum. Doktorum da kürtajdan 10 gün sonraki kontrolde iki regli beklesek daha iyi dedi. ama toparlanma gayet iyi, reglden sonra da bakalım öyle karar verelim demişti. Hamile kalmam uzun sürmüştü, umarım yine öyle olmaz.
Oldum cnm çok sükürarch2401 tatlım nasılsın? senin regl oldu mu?
Dr un ne diyor canım 46 gün boyunca leke gelmesi normal olmayabilir.ben de 2 adet dönemi geçirdim.Merhaba arkadaşlar bende 30 martta 11+4 haftalik gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. 46 gün oldu. Hemen gebelik düşünüyorum ama kahverengi leke geliyo 46 gündür. Leke gelmesine rağmen hamile kalan varmı aranızda varsa yazabilirmi lütfen çok tedirginm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?