Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Dr un ne diyor canım 46 gün boyunca leke gelmesi normal olmayabilir.ben de 2 adet dönemi geçirdim.
3.adetimi şuan oluyorum inişllah son adet olur
Normal dedi canm rahim kendine gelmeye çalışıyor dedi iki gündür leke yok ama yarın doktora gidicem. Adet olmadım çünkü yarın 50 gün olucak.

Normal dedi canm rahim kendine gelmeye çalışıyor dedi iki gündür leke yok ama yarın doktora gidicem. Adet olmadım çünkü yarın 50 gün olucak.
Bana biraz uzun grldi ama dr un normal diyorsa normaldir.
Ben de ilkini 37.
İkincisini 47. üçüncüsünü 32. günde oldum.inşallah rabbim çok bekletmeden kucaklarımızı doldurur.bebeğini kaç ay beklemiştin canım?

Canim ben 7 aylık evliyim 3 ay sonra hamile kaldım isteyerek oldu ama 3 aylıkken doktora gtti gide beyni oluşmamis 4 doktora gttim yaşama şansı yok dediler mecburen kürtaj oldum. Henüz atlatabilmis değilim ama allah bi şekilde sabrini veriyor.

Arkadaslar Yardımınız ihtiyacım var :-( 52 gündür adet olmadım bugün doktora gittim beta hcg 11.5 çıktı doktor kurtajdan kalma olabilir dedi ama ben kurtajdan sonra 3 kere farklı doktora gittim rahim temiz toparlanms dediler böyle bişeyle karşılaşan varmı sizce hamilemiyim :-(

Bu aradapazartesi gel tekrar beta hcgne bakalım dedi eğer artarsa hamilelik vardır dedi. 52 günde kürtaj sifirlanmamis olabilirmi acaba ?

Hayırlısı Ne ise Mevla'm size onu yaşatsın sen yinede dikkatli hareket et çok yorma kendini aynı Zaman da stres de yapma ve sonucu yaz olur mu??
Tamam pazartesi günü mutlaka yazarım. Merak etmeyin. Rabbim.hepimize bu güzel şeyi yaşatsin inşallah en kisa zamanda

Bende yazmak istedim.mayis 3 de kurtaj oldum maalesef gebelik büyümesi olmadı. kurtaj da alınan parça genetik taramaya gönderildi ve 69 kromozm çıktı maalesef olmamasi gereken birşey olmuş ve çift sperm girmiş yumurtaya.doktorum o yuzden hiç korunmayin dedi ve kurtaj olduktan sonra 15 gün ilişkiye girmedik. Daha sonrasında birlikte olmaya başladık ve korunmuyoruz inşallah Rabbim Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evlatlar nasip.etsin isteyen herkese içinde de bana.

Slm herkese mart 29 da kürtaj oldum şuan beş haftalık hamile olduğumu öğrendim .inşallah kucağıma alabilmeyi Allah nasip eder üç düşük yaşadım bunun öncesinde .Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç

merhaba arkadaşlar bende 15 nisanda kürtaj oldum. bebekte ve hamileliğimde gelişme yoktu hcg değerlerim çok düzensizdi ve kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum ilk adete kadar korunun dedi snra adetin 3. günü yumurta ve rahim kontrolu yapıcam dedi. daha dün adet oldum yarın kontrolum var inşallah kötü birşey cıkmaz da bu ay tekrar denemeye başlarız. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yaa bana da doktorum adetin 4.gunu gel dedi ama bebek istiyorsanız korunmayin dedi.bende aynı senin gibi olduğu için kurtaj oldum.3 mayısta oldum kurtaj hala adet görmedim ve korunmadik inşallah hersey hepimiz için çok güzel olur

canm denge baya değişiyor 15 nisanda oldum kürtajı 1 haziranda adet oldum düşün 47 gün var arada. ama korunmayın dediyse belki olur bu ay işallah guzel haberini alırız

canm denge baya değişiyor 15 nisanda oldum kürtajı 1 haziranda adet oldum düşün 47 gün var arada. ama korunmayın dediyse belki olur bu ay işallah guzel haberini alırız
Bizim alınan parça genetiğe gönderildi triploidi çıktı 69 kromozom olmaması gereken birşey olmuş ve 2 sperm aynı anda girip kapanmış yumurtalık bir sıkıntı cikmafi çok şükür o yüzden korunmayin dedi dr um.cok rahatladım bi rahatsızlık yok çok şükür Rabbime.insallah Rabbim hepimize isteyen herkese bu mübarek günlerde nasip etsin içinde de bize

merhaba kızlar benimde bir düşük hikayem var.Nisan ayında bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu.Gelişimi 7 haftada kalmış.kalbi atmadığı için kürtaj oldum.doktorum bana 2 ay korunmamızı sonrasında tekrar gebelik düşünebileceğimizi söyledi.bu ayki kanamamdan sonra bizde yeniden denemeye başlayacağız.Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun .size tavsiyem pıhtılaşma testi yaptırın önleminizi alın .

Selam hanımlar bende mart ayında kürtaj oldum 10. Haftada kalbi durmuş ben 11. Haftada öğrendim doktor 1 ay korun yeter gebelik küçük olduğu için dedi 2 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım zaten eşimin sperm sayısına az ilkinde de kolay olmamıştı 2.5 yıl sonra olmuştu Allahım inşallah bu sefer bekletmez yüce Rabbim ol der ve olur inşallah bu mübarek ayda Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…